Genrer
Pris
DKK
Formater
  • 999+
  • 410
  • 128
  • 102
  • 10
  • 3
  • 2
  • 1
Sprog
  • 34
  • 999+
  • 14
  • 7
  • 4
  • 3
  • 8
  • 4
  • 1

Spiritus og cigarer

Find inspiration til alt om spiritus og cigarer. Her kan du finde bøger om whiskey eller finde inspiration til lækre nye vinoplevelser. Der er bøger om kryddersnaps, cocktails/drinks og alverdens lækre væsker. Her er alt hvad du mangler for at fuldende hjemmebaren eller hvis du vil brilliere som bartender. Bliv klogere på italienske, spanske og franske vine.

  • 150 kryddersnapse af Niels Stærup
    af Niels Stærup

    Kryddersnaps kan fremstilles og nydes hele året rundt. Niels Stærup er ekspert på området, og i denne bog giver han opskrifter på 150 kryddersnapse til enhver lejlighed og alle årstider. Klassiske opskrifter med pil, slåen, porse og enebær, og mere usædvanlige med rabarberrod og tranebær. Snapse med flere smagsgivere og med tørrede ingredienser. Snapse, der er klar på under en halv time, og andre, der skal trække i flere år. Og nogle helt specielle snapseopskrifter fra Island og Grønland. Ud over de mange opskrifter giver bogen gode råd om indsamling af urter, trækketider, sødning, lagring og holdbarhed, og der er et overskueligt skema, som viser, hvornår der er sæson for de forskellige snapseurter.

  • Spansk vin af Thomas Rydberg
    af Thomas Rydberg

    "Spansk vin", den første bog på dansk om spansk vin, er et gedigent opslagsværk med en kortintroduktion til de spanske vine med historie og gennemgang af den spanske vin lov, de gængse druer og vin produktionen.Spanien er et af Europas førende vinlande, og i Danmark ligger de spanske vine som nr. 3 på listen over foretrukne vine lige efter Italien og Frankrig. Vinproduktionen i Spanien er i løbet af de sidste 10-15 år blevet moderniseret, hvilket har ændret vinenes karakter fra de tunge, støvede Rioja-vine til moderne og spændende vine, som uden problemer kan konkurrere med de bedste vine fra hele verden. Mange danske vinentusiaster har da også fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero, Priorat og Rioja. Men disse vine udgør kun fortroppen af produktionen af topvine fra spanske vinhuse i de mange nye og spændende vinområder. Den væsentlige del af bogen omhandler områderne: Galicien, Katalonien, Castille-Leon, Nordlige Spanien, Det centrale Spanien, Levanten samt Andalusien og øerne med de i alt underliggende 69 distrikter. Hvert distrikt beskrives udførligt med områdets og vinenes karakteristika, klima samt præsentation af de bedste producenter. Endvidere vil der være mulighed for at læse om en række af de mest fremtrædende vinpersonligheder såsom Alvaro Palacio, danske Peter Sisseck, Miguel Torres, Telmo Rodriguez.Bogen indeholder desuden overskuelige lister med rangering af de 100 bedste spanske vine med fokus på de allerbedste, de forskellige årgange samt kort over samtlige områder.Om forfatteren: Thomas Rydberg har som en af de få herhjemme en diplomuddannelse i vin og spiritus fra i London og er vinanmelder på blandt andet Ekstra Bladet. Han er initiativtager til den store spanske vinfestival, som årligt bliver afholdt i Pressen i Politikens Hus, og er manden bag det største site om spansk vin: altomspanskvin.dk. Han er endvidere en meget benyttet underviser og foredragsholder om vin.

  • Om vin og mad og hvad der virker af Martin Nordkvist
    af Martin Nordkvist

    Hvad skal vi drikke til maden på lørdag?Hvad er en Barolo egentlig, og hvilken slags mad fungerer bedst sammen med den?Om vin & mad og hvad der virker er en uhøjtidelig håndsrækning til alle, der gerne vil have et godt råd om, hvilken vin, der passer til maden eller hvilken type mad, du skal servere sammen med den vin, du har. Med denne lille bog på hylden sammen med kogebøgerne, har du altid et opslagsværk ved hånden, når du alligevel søger inspiration til gæstemiddag eller hverdagsmad. Der er råd om vinmatch til både enkelte ingredienser og hele retter - lige fra asparges og svampe til thaimad og forloren hare.Martin Nordkvist er uddannet sommelier fra Vinakademiet, og har mange års erfaring somvinkonsulent og fra restaurationsbranchen som tjener og restaurantchef.

  • Politikens bog om kryddersnaps af Anne Hjernøe
    af Anne Hjernøe

    Bogen fortæller om alt det grundlæggende, man har brug for at vide, når man vil i gang med at fremstille kryddersnaps. Den rummer opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse, baseret på planter, man selv kan indsamle i naturen, ligesom man også får mange gode bud på spændende nye kryddersnapse med krydderurter, bær og frugter.

  • Blender af Ditte Ingemann
    - 177 opskrifter på greenies og smoothies
    af Ditte Ingemann & Søren Ejlersen

    ENDNU NEMMERE, SUNDERE OG VILDERE END AT JUICE!Søren Ejlersen og Ditte Ingemann giver dig 177 opskrifter på livgivende GREENIES og styrkende SMOOTHIES – fra de nemme og børnevenlige til de vilde og voksne. Et helt nyt drikkeunivers af blendede frugter, grøntsager, nødder og superfoods. Og det eneste, du behøver for at forvandle alverdens sunde råvarer til flydende guld, er en blender!Drik grove grøntsager til morgenmad, som eftermiddagssnack eller før træning. Fyld dine depoter med frugtfibre og gode olier eller giv din krop et udrensende pause med en af Søren og Dittes BLENDERTURE. DRIK DIG MÆT I FRUGT OG GRØNT – ALT KAN BLENDES!Dette er en ebog med såkaldt fixed laoyut. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.

  • Bourgogne og vinene af Nicholas Faith Spar 20%
    af Nicholas Faith

    Læs Nicholas Faiths enestående beskrivelse af Bourgognes kultur, historie, landskaber, mennesker, mad og fremfor alt vin.• Nyd Andy Katz

  • På noma får man vin med klumper i. Nomas sommelier fortæller om sit liv med vin af Pontus Elofsson
    af Pontus Elofsson

    Som sommelier på Restaurant Noma har jeg fået lov at være med på Nomas fantastiske rejse fra udskældt ’sæl-pizzeria’ til en af verdens mest indflydelsesrie og anerkendte restauranter. Vin har spillet en stor rolle for mig, også inden jeg startede på Noma, og efter i alle de år dag efter dag ihærdigt at have fyldt vin i min mund, er det blevet tid for mig endnu en gang at åbne munden – men denne gang for at lade mine tanker flyde ud. De i mine øjne så fortræffelige vine skænker jo en glæde og en livslyst, som fylder en med en energi, man gerne deler ud af. Mit mål er at formidle de erfaringer, jeg har fået gennem mit arbejde med at fortolke Renés mad i vin – eller i det mindste at vise en vej frem i vinens verden, som passer til hele tankesættet bag Nomas køkken. Det er både historien om mit liv med vin og historien om Noma overført til vin.Pontus Elofsson, født 1970 og opvokset ved Sveriges vestkyst. Ændrede i en alder af 26 efter studier ved Lunds Universitet kurs mod som-melierfaget og arbejdede på flere øbenhavnske toprestauranter, bl.a. Pierre André, Krogs Fiske-restaurant og Era Ora, inden han i 2004 blev sommelier på Noma. Har sideløbende hermed nu fokus på at importere naturvin til sit fædreland.

  • Piemonte - Italien af Erik Bjørn
    - drømmen, huset & livet
    af Erik Bjørn & Jesper Remo

    Denne bog er en kombination af en eventyrlig fortælling om livet, mennesker, vin, mad og traditioner i Piemonte, Italien, og kontante fakta om at købe og restaurere hus i Italien fra A-Z. En flot udstyrs bog fyldt med fotos af skønne huse, naturen, livet, mennesker, madopskrifter, vinen og områdets kulturelle højdepunkter. Piemonte er verdensberømt for sine vine, Barolo, Baberra, mv. for sit spændende køkken, gamle kulturbyer og fantastiske natur. Bogen er både en fængslende historie og et godt værktøj der vil give læseren modet og anvisninger til selv at gå i gang med at realisere drømmen om eget hus, uanset hvor det måtte blive i Italien mv. Erik Bjørn er fotograf, med egen virksomhed i København. Købte i 2008 en faldefærdig ruin højt oppe i bjergene i Piemonte. Med kyndig bistand fra Jesper Remo forvandlede de ejendommen til et helt fantastisk hus, med dyb respekt for de gamle Italienske byggetraditioner. Jesper Remo har en fortid som professionel fodboldspiller og reklamebureau indehaver. Har gennem de seneste 10 år været bosiddende i Piemonte, og har et meget stort lokalt kendskab til området. Jesper beskæftiger sig med at finde godt beliggende restaureringsmodne ejendomme, og med at styre lokale håndværker som konsulent i restaureringsfasen. Har herudover en forretning der eksporterer vin og fødevarer til Danmark. På hver sin Vespa scooter har Erik og Jesper kørt Piemonte tyndt på deres jagt efter spændende mennesker og historier. Det er blevet til en række vidunderlige anekdoter om menneskers levemåde, fantastiske vine, gode råvarer, madlavning, unikke opskrifter og utrolige historier. Kort sagt; Om livets gang i en pittoresk del af Italien.

  • Brygning af æblecider  af Michael  René Spar 18%
    - Den store bryggeguide og smagstest af æblesorter
    af Michael René

    Produktion af en god æblecider kræver gode æbler og fantastiske æblesorter. Æblesorter er et skattekammer af lækre smags-, aroma- og flavourindtryk, og der gemmer sig et væld af spændende og velsmagende krydsninger mellem æblesorterne.Denne bog præsenterer tre gode udførlige opskrifter på æblecider produceret med forskellige bryggemetoder og teknikker, som du nemt kan producere hjemme i køkkenet. Dertil præsenteres forskellige gærtyper, der er yderst velegnet til at brygge en god æblecider. Der gives en lang række bud på, hvordan du kan krydre smagen af en god æblecider, så du nemt kan videreudvikle på smagsprofilen af æblecideren derhjemme. Der er gode råd om opbevaring og holdbarhed samt et indblik i mikrobiologiske forbehold og klassiske fejl, som bør undgås ved produktion af æblecider. For at undgå madspild, så er der et par opskrifter på æblekager bagt i ovnen samt en god æblekage med flødeskum. Ernæringsmæssigt gives der et lille indblik i indholdet i rå æbler, herunder indhold af antioxidanter, vitaminer, kulhydrater og kostfibre i æblerne.Der er smagsprofiler og smagstest af 34 æblesorter indkøbt i danske supermarkeder, og dertil gives der et indblik i historien bag mange af de danske æblesorters oprindelse og udvikling. På den måde er det enkelt at vælge de bedste æbler til en god hjemmelavet æblecider, æblemost samt en god æblekage.Bogen er målrettet alle, der vil prøve kræfter med en egenproduktion af æblecider hjemme i eget køkken. Bogen er også målrettet alle, der blot gerne vil vide mere om æblernes historie, smag og sensoriske profil. Det er ikke særlig svært at producere en rimelig eller endog en rigtig god cider. Uddrag af bogenIngrid Marie-æbler er oprindeligt fra Flemløse i Assens kommune på Syd- og Vestfyn. Ingrid Marie-æbler blev fundet af lærer K. Madsen, der opkaldte æblet efter sin afdøde datter. Der skitseres også en klon af Ingrid Marie-æblet, som fik navnet ”Karin Schneider”, men dette navn slog ikke rigtigt igennem.Sunrise-æbler er oprindeligt et æble fra Canada og en krydsning mellem æblesorterne McIntosh og Golden Delicious. Æblesorten McIntosh har lagt navn til Macintosh-computeren (Mac) hos Apple Inc. Et bid af et Sunrise æble er også en lille bid af både canadisk og amerikansk historie.Bon appetit. Om forfatterenMichael René er forfatter, ingeniør, levnedsmiddelkandidat og underviser som lektor i statistik, sensoriske metoder og analyser af fødevarer, ingredienser og måltider samt fødevarekvalitet. Michael René har undervist i sensorik, statistik og fødevarekemi siden 2006.Michael René har beskæftiget sig professionelt med sensorik og smagstest siden 1998 og har produceret æblecider i mere end 12 år. Han arbejder desuden for den danske presse på tv, i radio og den trykte presse som både fødevare- og rengøringsekspert og har smagsevalueret og anmeldt over tusinde fødevarer igennem årene. Af den årsag faldt det naturlige valg på en gennemgang og en smagstest af æblesorter indkøbt i danske supermarkeder. Samt en gennemgang af produktionen af hjemmelavet æblecider ud fra et smagsmæssigt perspektiv.

  • Tasting the Past af Kevin Begos Spar 24%
    - The Science of Flavor and the Search for the Origins of Wine
    af Kevin Begos

    ';A myth-busting, history-reclaiming, science-centric, skepticaland yet loving and respectfultour of the history, the present, and even the future of wine production.' Cat Warren, author ofWhat the Dog Knows ';This is quite a book and I hope it is read widely throughout the wine world and that it has a huge impact. The fact that current practices have put a halt to evolution for wine grapes, that was news to me. Tasting the Past shocked the hell out of me.' Kermit Lynch, wine merchant and author of Adventures on the Wine Route Discover the hidden life of wine. After a chance encounter with an obscure Middle Eastern red, journalist Kevin Begos embarks on a ten-year journey to seek the origins of wine. What he unearths is a whole world of forgotten grapes, each with distinctive tastes and aromas, as well as the archaeologists, geneticists, chemistseven a paleobotanistwho are deciphering wine down to molecules of flavor. We meet a young scientist who sets out to decode the DNA of every single wine grape in the world; a researcher who seeks to discover the wines that Caesar and Cleopatra drank; and an academic who has spent decades analyzing wine remains to pinpoint ancient vineyards. Science illuminates wine in ways no critic can, and it has demolished some of the most sacred dogmas of the industry: for example, well-known French grapes aren't especially noble. We travel with Begos along the original wine routesstarting in the Caucasus Mountains, where wine grapes were first domesticated eight thousand years ago; then down to Israel and across the Mediterranean to Greece, Italy, and France; and finally to America where vintners are just now beginning to make distinctive wines from a new generation of local grapes. Imagine the wine grape version of heirloom vegetables or craft beer, or better yet, taste it: Begos offers readers drinking suggestions that go far beyond the endless bottles of Chardonnay and Merlot found in most stores and restaurants. In this viticultural detective story wine geeks and history lovers alike will discover new tastes and flavors to savor.

  • Bartenderens cocktails af Jeppe Nothlev
    - - de bedste opskrifter på klassiske og nye drinks
    af Jeppe Nothlev & Nicklas Jørgensen

    Med Bartenderens cocktails byder de to kyndige og prisbelønnede bartendere Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev velkommen indenfor til en vidunderlig verden af cocktails, bartending og spiritusnørderi.Her finder man opskrifter på alle de klassiske cocktails; fra den notoriske Margarita til Old Fashion, Whiskey Sour, Sidecar og Daiquiri. De to bartendere løfter også sløret for de bedste af deres egne nye cocktails, hvoraf flere har vundet priser både herhjemme og i udlandet med navne som Summertime Madness, Evergreen Sour og Sweet Effort.Bogen har en udførlig introduktion til bartenderens univers i form af glastyper og det gode, anvendelige udstyr, en gennemgang af forskellige teknikker samt et væld af tips og tricks. De to bartendere øser desuden ud af deres store viden om de forskellige typer spiritus – om oprindelse, klassifikation, smagssammensætning og ikke mindst hvilke cocktails, de forskellige typer kan indgå i.Med denne bog kan man hurtigt få hjemmebaren op at køre, så man kan imponere sine gæster med fantastiske cocktails. Sidst men ikke mindst bliver man udstyret med de bedste forudsætninger for at kunne begå sig på enhver cocktailbar ude i byen.Bogen er blevet til i et samarbejde med Cocktail Studio.

  • Tasting Beer, 2nd Edition af Randy Mosher Spar 23%
    - An Insider's Guide to the World's Greatest Drink
    af Randy Mosher

    This completely updated second edition of the best-selling beer resource features the most current information on beer styles, flavor profiles, sensory evaluation guidelines, craft beer trends, food and beer pairings, and draft beer systems. You'll learn to identify the scents, colors, flavors, mouth-feel, and vocabulary of the major beer styles including ales, lagers, weissbeirs, and Belgian beers and develop a more nuanced understanding of your favorite brews with in-depth sections on recent developments in the science of taste. Spirited drinkers will also enjoy the new section on beer cocktails that round out this comprehensive volume.

  • Green Kitchen Smoothies af Frenkiel David Spar 22%
    af Frenkiel David

    Smoothies have become hugely popular in recent years, as many people are looking for healthier ways to live. Packed with fruit and vegetables, a smoothie can increase energy, add fibre to your diet and provide valuable antioxidants. In Green Kitchen Smoothies, bestselling authors David and Luise share their favourite smoothie recipes, as well as some new and exciting ideas. Starting with the basics, you will learn about what basic equipment you will need, as well as some excellent tips and tricks on how to make the most out of your smoothies. The book is divided into simple smoothies, which feature three to five ingredients, to post-workout favourites, breakfast ideas, energizers, desserts and more. David and Luise will also share their recipes for nut milks and butters, granola, muesli, as well as their favourite juices, which can be added to the smoothie recipes. Recipes include the Green Bowl, Sleeping-in Smoothie, Green Stamina Workout, The Warm Smoothie and Apple Pie in a Glass. Green Kitchen Smoothies will also feature smoothies with textures and layers, making them much more than just a drink. For anyone reluctant to switch breakfast for just a drink, there are some smoothie snacks to go along with the recipes. And for any smoothie experts who are looking for some new ideas, this is the perfect book.

  • Champagne af Søren Frank
    af Søren Frank

    CHAMPAGNE er et af verdens stærkeste brands. Gennem flere end hundrede år har den gyldne festdrik med de blide bobler været tilbedt af kongelige, statsmænd, skuespillere og sportsstjerner. I dag har folket imidlertid taget elitens festdrik til sig – ikke mindst i Danmark, hvor salget det seneste årti er næsten fordoblet.CHAMPAGNE er i dag store huse og big business, men det er også en vin, der ligesom alle andre vine er lavet på druer fra forskellige terroirer. De seneste år har den nye generation af små uafhængige producenter med deres karakterfulde håndværkschampagner netop sat fokus på, at champagne er en vin i sin egen ret, som ikke kun bør nydes til nytår, men året rundt – og meget gerne i forbindelse med mad, også når der ikke lige er østers og kaviar på menuen.SØREN FRANK har i et par år gennemtrawlet Champagne og guider på sin vanlige grundige og medrivende facon læseren gennem regionen, hvor vi møder såvel de store kendte huse som de små ukendte, men ofte mindst ligeså fremragende vinbønder.

  • Whisky: The Manual af Dave Broom
    af Dave Broom

    This highly accessible and enjoyable guide is full of practical and fascinating information about how to enjoy whisky. All whisky styles are covered, including (just whisper it) blends. Along the way a good few myths are exploded, including the idea that whisky has to be taken neat. In 'What to Drink', Dave Broom explores flavour camps - how to understand a style of whisky - and moves on to provide extensive tasting notes of the major brands, demonstrating whisky's extraordinary diversity. In 'How to Drink', he sets out how to enjoy whisky in myriad ways - using water and mixers, from soda to green tea; and in cocktails, from the Manhattan to the Rusty Nail. He even looks at pairing whisky and food. In this spirited, entertaining and no-nonsense guide, world-renowned expert Dave Broom dispels the mysteries of whisky and unlocks a whole host of exciting possibilities for this magical drink.

  • Gin: The Manual af Dave Broom
    af Dave Broom

    'You could not write a more sophisticated book or pack more detail onto each page...it is rocket science impressive'Huffington PostIn recent years, gin has shed its old-fashioned image and been reborn as a hot and hip spirit. The number of brands grows every day and bartenders - and consumers - are now beginning to re-examine gin as a quality base spirit for drinks both simple and complex.Now, with more brands available than ever before, it is the time to set out what makes gin special, what its flavours are and how to get the most out of the brands you buy. With this book as your guide, discover:How gin is madeWhat a botanical is and how they impact a gin's flavourWhat the difference between Dutch, London, Scottish, Spanish and American gins isHow you drink them to maximise your pleasureWhether there is life beyond the gin & tonic (yes!)The body of the book covers 120 gins which Dave has tested four ways - with tonic, with lemonade, in a negroni and in a martini - and then scored. In addition, each gin is categorised according to an ingenious flavour camp system, which highlights its core properties and allows you to understand how you can best drink it, and therefore enjoy it.

  • Rum The Manual af Dave Broom
    af Dave Broom

    Shortlisted for the Fortnum & Mason Drink Book award.This is a book about how to drink rum of all kinds. It's about classic rums and new-generation rums, about rhum agricole and about premium aged rums, about rums from all over the world. It's about rum enjoyed with cola and ginger beer. About the best rum for a classic daquiri. About rum cocktails that ooze style and personality. Above all, it's about enjoying your rum in ways you never thought possible. The premium rum market is growing at an astonishing rate. The mission of this book is to help drinkers appreciate this complex spirit, find the style they like and discover how this versatile spirit can best be enjoyed. It will help you to understand your rum - how it's produced (whether from molasses, cane syrup or cane juice) and whether it's dry, sweet, fresh or oaky. More than 100 different rums are featured and analysed, from rich, sweet mellow Guyana rums to the vegetal peppery rums of Martinique or Guadeloupe and contemporary spiced rums. Dave Broom provides a description and graded tasting notes for each brand, allowing you to create the perfect mix every time. Finally, a selection of classic and contemporary cocktails shows just how wonderfully versatile this spirit is.

  • Craft Cider Making af Andrew Lea Spar 12%
    - Third Edition
    af Andrew Lea

    This new edition of the best-selling Craft Cider Making is fully revised and updated. Packed with essential advice and information, it gives step-by-step instruction for small scale cider making. It retains the best of traditional practice but also draws on modern understanding of orcharding and fermentation science. Written by an award-winning cider maker, it guides beginners into the rewarding world of cider making and helps those with more experience expand their skills to enjoy the craft more fully. Includes a guide to cider apples, as well as advice on growing and caring for them. Packed with essential advice and information and step-by-step instruction for small scale cider making.

  • New Cider Maker's Handbook af Claude Jolicoeur Spar 25%
    - A Comprehensive Guide for Craft Producers
    af Claude Jolicoeur

    All around the world, the public's taste for fermented cider has been growing more rapidly than at any time in the past 150 years. And with the growing interest in locally grown and artisanal foods, many new cideries are springing up all over North America, often started up by passionate amateurs who want to take their cider to the next level as small-scale craft producers.To make the very best cider-whether for yourself, your family, and friends or for market-you first need a deep understanding of the processes involved, and the art and science behind them. Fortunately, The New Cider Maker's Handbook is here to help. Author Claude Jolicoeur is an internationally known, award-winning cider maker with an inquiring, scientific mind. His book combines the best of traditional knowledge and techniques with up-to-date, scientifically based practices to provide today's cider makers with all the tools they need to produce high-quality ciders.The New Cider Maker's Handbook is divided into five parts containing:An accessible overview of the cider making process for beginners;Recommendations for selecting and growing cider-appropriate apples;Information on juice-extraction equipment and directions on how to build your own grater mill and cider press;A discussion of the most important components of apple juice and how these may influence the quality of the cider;An examination of the fermentation process and a description of methods used to produce either dry or naturally sweet cider, still or sparkling cider, and even ice cider.This book will appeal to both serious amateurs and professional cider makers who want to increase their knowledge, as well as to orchardists who want to grow cider apples for local or regional producers. Novices will appreciate the overview of the cider-making process, and, as they develop skills and confidence, the more in-depth technical information will serve as an invaluable reference that will be consulted again and again. This book is sure to become the definitive modern work on cider making.A mechanical engineer by profession, Claude Jolicoeur first developed his passion for apples and cider after acquiring a piece of land on which there were four rows of old abandoned apple trees. He started making cider in 1988 using a "e;no-compromise"e; approach, stubbornly searching for the highest possible quality. Since then, his ciders have earned many awards and medals at competitions, including a Best of Show at the prestigious Great Lakes International Cider and Perry Competition (GLINTCAP).Claude actively participates in discussions on forums like the Cider Digest, and is regularly invited as a guest speaker to events such as the annual Cider Days festival in western Massachusetts. He lives in Quebec City.

  • Building Homebrew Equipment af Mark Stevens Spar 19%
    - Storey's Country Wisdom Bulletin A-186
    af Mark Stevens & Karl F. Lutzen

    Since 1973, Storey's Country Wisdom Bulletins have offered practical, hands-on instructions designed to help readers master dozens of country living skills quickly and easily. There are now more than 170 titles in this series, and their remarkable popularity reflects the common desire of country and city dwellers alike to cultivate personal independence in everyday life.

  • Wine Grapes af Jancis Robinson
    - A Complete Guide to 1,368 Vine Varieties, Including Their Origins and Flavours
    af Jancis Robinson, Julia Harding & Jose Vouillamoz

    An indispensable book for every wine lover, from some of the worlds leading wine experts.Where do wine grapes come from and how are grape varieties related to one another? What is the historical background of each one? Where are they grown? What sort of wines do they make?Using cutting-edge DNA analysis and detailing almost 1,400 distinct grape varieties, as well as myriad correct (and incorrect) synonyms, this book examines grapes and wine as never before. Here is a complete, alphabetically presented profile of all grape varieties of relevance to the wine lover, charting the relationships between them and including unique and astounding family trees, their characteristics in the vineyard, andmost importantwhat the wines made from them taste like.Presented in a stunning design with eight-page gatefolds that reveal the family trees, and a rich variety of full-color illustrations from Viala and Vermorels century-old classic ampelography, the text will deepen readers understanding of grapes and wine with every page. Combining Jancis Robinsons worldview and nose for good writing and good wines with Julia Hardings research, expertise, and attention to detail plus Dr. Vouillamozs unique level of scholarship, Wine Grapes offers essential and original information in greater depth and breadth than has ever been available before. This is a book for wine students, wine experts, and wine lovers everywhere.

  • Alkoholismens pårørende af Mads Dahlgaard Spar 18%
    - Befrielsen & Kærligheden
    af Mads Dahlgaard

    Vejen ud af elendigheden og hen til kærligheden. At leve med alkoholisme har aldrig været en dans på roser, og foruden alkoholikeren selv drages de pårørende oftest uvidende ind i alkoholismens spind og underkastes dennes magt. Derefter spenderes der uanede kræfter i kampen om at få alkoholikeren på ret køl, og skuffelsen synes at være et vedvarende resultat. I denne debut af Mads Dahlgaard skrives der om alkoholismens relationer ud fra flere perspektiver. Forfatteren taler som erfaren psykoterapeut og viser vejen ud af medafhængigheden og giver svar på mange af de spørgsmål, der fylder hos de pårørende. Eksempelvis spørgsmålet om, hvorfor alkoholikere kan tage den første genstand, velvidende at det sårer dem, som elsker dem mest? Et spørgsmål hvis svar indtil nu har været utilfredsstillende, da man blot endnu en gang fristes til at spørge, hvorfor? Kendskabet til alkoholismen har forfatteren gennem personlig erfaring som søn af en alkoholiker, og bogens troværdighed understøttes af personlige beretninger i slutningen af relevante kapitler, blandt andet i beskrivelsen af den psykiske forandringsproces, som barnet oplever fra den første mistanke om alkoholen, og til at hadet og selvbebrejdelsen etableres; en forandring der inkluderer et fejlslagent opgør med forælderens misbrug. Bogen adskiller sig fra anden lignende litteratur, hvori eksempelvis berømtheder beretter om deres personlige oplevelser som pårørende til alkoholismen, ved at komme med løsninger ud af elendigheden, væk fra skyld og skam og i stedet genfinde kærligheden. Løsninger, der ikke kun tilgodeser de pårørende, men også alkoholikeren. Målet er at få det godt. Bogen får på elegant vis styr på en ellers uoverskuelig jungle af muligheder, der er for at få hjælp til alkoholikeren eller til sig selv, og hvad vi kan forvente af en sådan. Derfor kan bogen ses som en håndbog for dem, som ønsker en realistisk og brugbar forståelse af livet omkring alkoholismen og som ønsker vished om, hvordan man bedst muligt kommer videre med sit liv.

  • Portvin af Henrik Oldenburg
    af Henrik Oldenburg

    Den anerkendte vinskribent Henrik Oldenburg er portvinens grand old man. I verdens største bog om den ældgamle drik beskrives og bedømmes mere end 1800 portvine. Desuden gennemgår bogen portvinens mange typer, årgange og fascinerende historie. En gennemført guide til portvinens verden til allersidste dråbe.Henrik Oldenburg (f.1946) er vinekspert og mag.art. i nordisk litteratur. I 1985 blev han som den første dansker fuldtidsansat vinjournalist og -kritiker og har siden udgivet flere bøger om vin - blandt andet verdens største portvinsbog. Henrik Oldenburg har desuden mange års erfaring som kulturskribent, ligesom han har skrevet bøger om danske kulturpersonligheder. Han påviste blandt andet, at Jacob Paludan - en af Danmarks største forfattere - ikke selv fandt på de emner han skrev om, men betalte en god ven for idéerne.

  • Den anden Andersen – H.C. Andersen som livsnyder af Henrik Oldenburg
    af Henrik Oldenburg

    Den verdensberømte danske forfatter H.C. Andersen er foruden sine eventyr kendt for sine rejseskildringer, sine smukke papirklip og sin sensitive natur. De færreste kender ham dog som livsnyder. I denne bog belyses denne hidtil sjældent beskrevede side af digteren, der var en stor vinkender og madelsker. Med udgangspunkt i H.C. Andersens dagbøger og afslører blandt andet alle de vine han brugte som medicin mod diverse affektioner.Henrik Oldenburg (f.1946) er vinekspert og mag.art. i nordisk litteratur. I 1985 blev han som den første dansker fuldtidsansat vinjournalist og -kritiker og har siden udgivet flere bøger om vin - blandt andet verdens største portvinsbog. Henrik Oldenburg har desuden mange års erfaring som kulturskribent, ligesom han har skrevet bøger om danske kulturpersonligheder. Han påviste blandt andet, at Jacob Paludan - en af Danmarks største forfattere - ikke selv fandt på de emner han skrev om, men betalte en god ven for idéerne.

  • CHAMPAGNE af Søren Ellemose
    - I boblernes verden
    af Søren Ellemose

    Champagne bobler af både luksus og historie.Det navnkundige distrikt i Frankrig producerer nogle af verdens bedste mousserende vine.Mange fantastiske fortællinger er uløseligt knyttet til de luksuriøse bobler i glasset.Denne rigt illustrerede bog er spækket med historie, fakta og berømte citater om Champagne.Du får et indblik i Champagnens historie, produktionsmetoden og producenter som Pol Roger, Dom Pérignon, Veuve Clicquot, Moët & Chandon, Krug, Louis Roederer, Salon Delamotte og vranken Pommery.Bogen indeholder desuden en gennemgang af andre mousserende vine fra spanien, Italien, Frankrig og Tyskland.Om forfatterenSøren Ellemose (f. 1972) har skrevet en lang række artikler om vin og spiritus. Dette er 3. udgave af bogen om Champagne og boblernes verden.

  • Now You're Cookinyywith Tea af Marv Rubinstein Spar 14%
    af Marv Rubinstein & Chie H. Rubinstein

    A delightful and amusing specialized cookbook aimed at the adventuresome experimental cook rather than the professional chef. A gem for tea lovers, but also available to those who like to try new things while fooling around in the kitchen.If you enjoy the taste of tea-black, green or flavored-this book will open up a wide spectrum of dishes with distinctive flavors in canaps, appetizers, soups, salads, vegetables, meats, fish, fowl, smoked dishes, breads cakes, ice creams, cold cocktails and hot drinks.Surprise your guests with something original!

  • Drinkable Feast af Philip Greene Spar 27%
    - A Cocktail Companion to 1920s Paris
    af Philip Greene

    A history of the Lost Generation in 1920s Paris told through the lens of the cocktails they lovedIn the Prohibition era, American cocktail enthusiasts flocked to the one place that would have them--Paris. In this sweeping look at the City of Light, cocktail historian Philip Greene follows the notable American ex-pats who made themselves at home in Parisian cafes and bars, from Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald, and Gertrude Stein to Picasso, Coco Chanel, Cole Porter, and many more.A Drinkable Feast reveals the history of more than 50 cocktails: who was imbibing them, where they were made popular, and how to make them yourself from the original recipes of nearly a century ago. Filled with anecdotes and photos of the major players of the day, you'll feel as if you were there yourself, walking down the boulevards with the Lost Generation.

  • 101 Wines to try before you die af Margaret Rand
    af Margaret Rand

    The world is full of wines. So why waste your time drinking something mediocre? Award-winning author Margaret Rand has selected the 101 wines you should taste in your lifetime. Some will definitely challenge your bank balance - but are so worth it; some are classics that any serious wine lover should experience; others are secret inexpensive gems that you will be delighted to discover. Together they form a fabulous selection of must-drink wines.From the prestigious vineyards of France and California to lesser-known wine makers in Hungary and Greece, discover the best wines from across the globe. Complete with tasting notes, advice on the best vintages and dishes to pair with the wines, this is the perfect gift for both wine aficionados and wine novices alike.

  • 101 Champagnes af David Zyw Spar 12%
    - And Other Sparkling Wines to Try Before You Die
    af David Zyw

    Whether you love prosecco, cava, cremant or champagne, the UK's love for all drinks sparkling and fizzy shows no sign of abating!Sparkling wine sales have increased by 76% in the last 5 years, and whatever your tipple, a delicious glass of fizz is no longer restricted to special anniversaries or occasions but is drunk all year round.This new book from wine expert David Zyw is sure to become the definitive guide to the best bubbles available.

  • Faszination Espressomaschine af Dimitrios Tsantidis
    af Dimitrios Tsantidis

    Bella Macchina: Glanzender Edelstahl, archaisch anmutende Bedienelemente, eine Formensprache, die durch ihre funktionale Asthetik begeistert, gepaart mit dem Genuss edlen Kaffees. In diesem Buch erfahren Sie alles uber die Faszination dieser Technik, uber Bedienung, Wartung und Pflege von Siebtragermaschinen und uber die Lust und Leidenschaft der Zubereitung eines "e;Caffe"e;, wie Sie ihnbislang noch nie getrunken haben. Damit der kleine Schwarze auch so schmeckt wie in Italien, erfahren Sie, worauf es bei der Kunst der manuellen Espressozubereitung wirklich ankommt: Kaffeeauswahl, Wasserqualitt, Mahlgrad, Druck und Extraktionszeit sind nur einige der vielen Faktoren, die perfekt aufeinander abgestimmt sein mssen. Lften Sie das Geheimnis des Milchschaums und werden Sie zum Virtuosen der Latte Art. Fantastisch visualisierte Workshops zeigen den Weg von der Auswahl der passenden Kaffeemischung ber die optimale Mahlung der Bohnen, das richtige Tampen und Aufschumen bis hin zum perfekten Espresso. Und damit Sie an Ihrer Maschine lange Jahre Freude haben, finden Sie hier das Know-how zu Pflege und Wartung: Reinigung der Espressomhle, Brhkopfreinigung, Entkalkung und mehr. Dieses Buch ist ein absolutes Muss fr alle Siebtrgermaschinisten und Liebhaber mediterraner Kaffeekultur. Einmal Feuer gefangen, werden Sie Ihre Technik immer akribischer verfeinern - stets auf der Suche nach "e;dem"e; vollkommenen Espresso. Aus dem Inhalt:- Grundvoraussetzungen fr den perfekten Espresso- Die Feinheiten der Espressozubereitung- Espressomhle und Mahlgradeinstellung- Barista-Schule: Die Kunst der manuellen Zubereitung- Fr den Profi: Bodenlose Siebtrger- Das Geheimnis des Milchschaums- Latte-Art-Workshop: Malen mit Milchschaum- Maschinentypen: Funktionsweise und Bedienung- Espressobohnen: Qualitten und Rstgrade- Wartung und Pflege von Mhle und Maschine- Mythos Maschine: technische Meilensteine

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.