Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 674
 • 146
 • 49
 • 26
 • 5
 • 5
 • 1
Sprog
 • 40
 • 690
 • 30
 • 8
 • 9
 • 14
 • 5
 • 1

Vegetar

 • Slank og sund på 8 uger af Lene Hansson
  af Lene Hansson

  Dette er den ultimative Lene Hansson manual til et sundt og slankt liv. Lene Hanssons nye bog er bygget op omkring et 8 ugers livsstilsprogram, hvor du dag for dag opbygger energi, immunforsvar og normalvægt. Til hver af de 8 uger får du:MotivationsdelMotionsprogramMadplanIndkøbsliste OpskrifterI bogens appendiks får du desuden masser af nye, lækre opskrifter til alle dagens måltider. Det er også her du finder din egen helseprofil, maddagbog, vægt-og måleskema samt en opfølgningsdel med coaching. Bogen slutter med en omfattende læserservice.Opskriftdelen er gennemillustreret med farvefotos af den internationalt anerkendte madfotograf Lars Ranek.

 • PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer af Yotam Ottolenghi
  af Yotam Ottolenghi

  Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent. Denne eksklusive samling af vegetaropskrifter indeholder 120 originale retter, hvoraf mange i første omgang blev udviklet til New Vegetarian-klummen i magasinet The Guardian Weekend.Yotams madinspiration stammer fra hans middelhavsbaggrund og hans kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer. Bogen er inddelt i afsnit tilegnet grønt, auberginer, kål, ris og kornprodukter, pasta og bælgfrugter, rodfrugter, squash, løg, frugt, svampe og tomater, og bredden i farver, smagsvarianter og teksturer er usædvanlig.Fuld af inspirerende opskrifter og illustrereret af Jonathan Lovekins farverige madfotos er Plenty et must-have hos såvel kødspisere og vegetarer.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • SalatTøsen af Mette Løvbom
  - Salater hele året rundt
  af Mette Løvbom

  Lækker bog spækket med salater til hele året fra den utroligt populære Salattøsen, der er kendt fra både tv og sin velbesøgte salatblog.Salattøsen – alias Mette Løvbom – har gode opskrifter på og inspiration til nye salater til enhver lejlighed hele året rundt. Hvad enten man er til bagt blomkål med sennepscreme, grillet spidskål med porrepesto eller en grønkåls-coleslaw, vil man i denne bog med garanti kunne finde en god salat til både hverdag og særlige lejligheder.Bogen er inddelt efter råvarer i sæson, og opskrifterne er sammensat og afstemt ud fra, at der altid skal være lidt surt eller syrligt, lidt sødme, noget blødt og noget knas, som tilsammen giver en velsmagende salat, der har det hele. Så ud over de mange salater er bogen også fyldt med alle former for marinader, pestoer, sylt og lækkert urtedrys, knas og knæk.Bag Salattøsen står Mette Løvbom, der tilbage i 2013 oprettede fællesskabet Salattøsen, først på facebook og senere som hjemmeside. I dag har de to universer henholdsvis 85.000 trofaste følgere og over 100.000 besøgende om måneden. Mette Løvbom/Salattøsen har desuden været vært på programmerne ”Årstidens spisekammer”, der stadig kan ses på fl ere af TV 2 Regionalkanalerne. Mette Løvbom/Salattøsen holder desuden også workshops og foredrag for både professionelle kokke og madinteresserede danskere i det ganske land.

 • Meyers grøn mad af Meyers Madhus
  af Meyers Madhus

  MEYERS GRØN MAD tilbyder mere end 100 lækre og velsmagende opskrifter på grønne, velsmagende retter.Bogen er både til dem, der ønsker at leve 100 % vegansk eller vegetarisk, og til dem der bare har lyst til at spise mere grønt og måske lægge en kødfri dag eller to ind i om ugen.Bogen er på klassisk meyersk vis opdelt i sæsoner, og udover de mange lækre opskrifter, giver Meyers dygtige kokke dig også en masse bonusinfo om super sunde krydderier, og om hvordan man sørger for at få dækket alle kroppens behov, når man vælger kødet fra i sin daglige kost.

 • My new roots af Sarah Britton
  - Uimodståelige sunde retter til alle årstider
  af Sarah Britton

  Naturlig, supersund, vildt lækker og topmoderne. Så kort kan maden i denne grønne kogebog fra en af verdens førende sundhedsbloggere beskrives. Og så bor hun i Danmark. Sarah Britton har skrevet og fotograferet en utrolig smuk bog med over 100 vegetariske retter, hvoraf de fleste er veganske, mange er glutenfri og nogle er ren rawfood. Måltiderne varierer fra de helt nemme til sjove og lidt mere udfordrende 'madprojekter', der kræver fx fermentering. Der er smagfulde basisretter til aftensmad i hverdagen, og der er mere avancerede ting, der vil imponere gæsterne. Og så indeholder bogen selvfølgelig også forslag til snacks, desserter og små sweet treats. Maden er hjemmelavet fra bunden og uden raffinerede produkter. Retterne er inspireret af sæsonerne, og hver enkelt opskrift indeholder information om hovedingrediensernes gode sundheds- og ernæringsmæssige egenskaber.Sarah Britton deler ud af sin viden og er et utroligt inspirerende møde.

 • Green Kitchen at Home af David Frenkiel Spar 20%
  af David Frenkiel

  In Green Kitchen At Home, bestselling authors and bloggers David Frenkiel and Luise Vindahl are back, this time with simple yet delicious recipes that can be cooked during a busy week, and will allow you to sneak more vegetables into your diet. This book features wholesome food that everyone, including meat-eaters, will love.

 • Energy Bars and Balls af Green Fern Spar 17%
  af Green Fern

  Energy balls and bars are the number one snack. They are full of superfoods and can be easily made at home. With health benefits in mind, all these recipes are dairy-free, mostly gluten-free, cooked, raw and packed full of protein. The punch comes with the ingredients: chia seeds, hemp seeds, oats, quinoa, almond butter, walnuts, cacao, carob, coconut oil, goji berries and dates. All are rich in vitamins and minerals and can help boost the immune system as well as have anti-inflammatory properties. Each recipe helps boost your body's natural defences, giving it the protein it needs to keep the body functioning at its very best.

 • Is, is, is af Karina Villumsen Spar 16%
  - Mælkefri og glutenfri
  af Karina Villumsen

  Det er altid herligt at spise is - og især når sommeren er over os, har vi brug for en skøn forfriskning.Denne e-bog indeholder nogle af mine bedste isopskrifter.Med hele 25 skønne is-opskrifter og ekstra opskrifter med tilbehør til is fordelt på 73 sider, byder denne bog på lækre is til alle iselskere, bare helt uden mejeriprodukter eller gluten.3 af opskrifterne indeholder æg, men resten er æggefri.

 • Vegansk til højtider og fest af Ditte Gad Olsen
  af Ditte Gad Olsen

  Som veganer, og ikke mindst som familiemedlem eller ven til en veganer, kan tanken om højtider og andre festdage hurtigt fjerne fokus fra selve samværet og ende i hovedbrud om, hvad man skal servere. Med denne kogebog er det ikke længere et problem.Bogen tager fat i alle de større højtider og festdage fra jul og påske til fødselsdage og er en hjælpsom guide, der vil følge dig på rette vej i det moderne veganske køkken. I bogen vil du kunne finde opskrifter på en sensuel panna cotta med hindbærcoulis, en quiche til påskebordet, is til de varme sommerdage og endda også et ostebord til jule­dagene. Opskrifterne spænder fra de helt enkle til dem, der måske kræver lidt mere, men som samtidig viser, hvor smagfuld og spændende vegansk mad kan være. Du vil også kunne finde menuforslag til en romantisk aften, vennemiddag og nytårsaften, der vil gøre både menuplanlægning og selve madlavningen overskuelig, så du i stedet kan fokusere på det, der er vigtigst: hyggen, nydelsen og det sociale rundt om bordet.Opskrifterne tager udgangspunkt i planterigets uendelige, farverige og lækre råvarer på en måde, der gør, at madlavningen både bliver let, inspirerende og lægger op til leg i køkkenet. Kapitlerne og opskrifterne vil ligesom i forgængeren, Vegansk for alle, være fyldt med små personlige historier, anekdoter og tips til, hvordan opskrifterne kan ændres og gøres lettere – næsten som om Ditte var med læseren i køkkenet.Bogen er en hyldest til både samvær og ­lækker mad, og den kan bruges af både ­veganere, familier og venner til veganere, og dem, der blot ønsker at få lidt mere spændende grønt på bordet.E-bogen er lavet i fixed format.

 • Vegansk af Johanne Mosgaard
  af Johanne Mosgaard

  Til alle dem, der elskede Grønskollings unge, friske, moderne tilgang til vegansk mad, er her godt nyt. Velkommen til en lækker kogebog af Johanne Mosgaard med ny inspiration til mange nemme, lækre og sprudlende veganske retter.Johanne elsker at gå i køkkenet og lave mad, og hun er hele tiden i gang med at udvikle nye retter eller få ideer til nye opskrifter, der lige skal prøves af. Det kan fx være sammensætningen af forskellige grøntsager eller forsøg på at implementere gamle velkendte retter i det vegetariske køkken. Altid med fokus rettet mod en god balance mellem smagsoplevelse, konsistens og farver. Vegansk indeholder over 120 nye opskrift er. Bogen er inddelt efter dagens måltider, og der er inspiration til alle måltider, både til hverdag og gæster. Bogen er til alle, der spiser vegansk eller vegetarisk – eller som måske ønsker ideer til kødfrie dage. Johanne kommer undervejs med gode råd, tips og bud på alternative ingredienser. ”Hyg dig med madlavningen, og lad være med at stresse over det,” siger Johanne. ”Madlavning skal være sjovt, og resultatet skal være godt, og det bliver altså bare bedre, når måltidet er lavet med et drys kærlighed og et smil på læben!”Om forfatteren:Johanne Mosgaard er kendt fra bloggen Englerod, hvor hun i en årrække har udbredt sig om sin store viden og passion for vegansk mad. Det er bl.a. her, hendes mange følgere dagligt henter inspiration til en ung, moderne og livsglad version af en vegansk livsstil. Johanne har tidligere udgivet kogebogen Grønskolling.Læs mere på www.englerod.com

 • LêLês urtekøkken af Anh Le Spar 12%
  - Så & spis – 60 vietnamesiske opskrifter
  af Anh Le

  60 velsmagende vietnamesiske retter, hvor krydderurter og grønsager har hovedrollen. LêLês urtekøkken indeholder desuden en introduktion til at selv dyrke sine krydderurter, hvad enten du har en køkkenhave, en altan eller en vindueskarm med sollys.

 • Flow Food - nem økomad på budget af Susana Mei Silverhøj Spar 17%
  af Susana Mei Silverhøj

  Her er kogebogen, som du altid har ønsket, du havde ved hånden.Forestil dig, at du står søndag aften og tænker ”hvad med mad i næste uge?”I Flow Food – nem økomad på budget får du indkøbslisterne, madplanerne og opskrifterne til 4 uger.Opskrifterne er fleksible, så du starter bare forfra, når du er nået til sidste dag.Hvad er Flow Food?Det er økologisk, bæredygtig, nem, sund og balanceret mad. Opskrifterne er med en vegetarisk base med fleksible muligheder for kød og fisk.Flow Food – Nem Økomad på Budget er her for at hjælpe dig til et sundere og lettere liv uden at du behøver at bruge al din tid og penge i køkkenet.Vil du hurtigt i gang? Du får forslag til indkøbslister og madplaner til 4 uger med fleksible og balancerede hverdags- og weekendretter med inspiration fra hele verden. Der er også bonuskapitler med desserter, bagværk, spreads og smoothies samt tips og viden omkring sundhed, økologi, bæredygtighed og hygiejne.Er du vegetar? Helt fint. Opskrifterne er vegetariske –med forslag til din egen udgave med kød eller fisk.Med Flow Food – Nem Økomad på Budget kan du også:- Få tips til lækre snacks.- Finde en pastaret eller en anden type af ret ved at bruge farvekoderne.- Finde de retter der har flest af de vitaminer og mineraler du ønsker et boost af og hvorfor nogle næringsstoffer er gode for dig samt hvor du får dem fra.- Få tips og ideer til variationer så du kan finde din yndlings smagsoplevelse.- Finde hjælp til at genbruge rester og holde omkostningerne nede med gode råd til dine indkøb.- Få masser af sundheds- og vitalitets-tips til at blive sundere, gladere og mere afbalanceret – med ny energi og et helt nyt flow i livet. Denne bog er udviklet i samarbejde med studerende fra Ernæring og Sundhedsuddannelsen i København. Den er mere end en kogebog - det er Flow Food livsstil – for dig der ønsker et sundere, nemmere og mere helhedsorienteret liv - hver dag.

 • Vegetarian with a Vengeance af Tina Scheftelowitz Spar 13%
  af Tina Scheftelowitz & Christine Billi Nielsen

  Food that is produced and distributed in the most sustainable way with consideration for climate, resources, distribution and ecology is today the greener menu. Hence increasing numbers of people are cutting down on meat; possibly going meat-free one or two days a week as they become aware of environmental, health and animal welfare issues. Others go all the way and become full-time vegetarians. Whatever you prefer personally there is heaps of inspiration in this funky-looking, inventive new vegetarian cookbook. The recipes are a combination of the traditional, exotic and Mediterranean. The book includes more than 100 recipes for everyday meals as well as for entertaining and is suitable for beginners as well as established vegetarians. It also includes an introduction on how to obtain the right combination of ingredients to ensure balanced, healthy nutrition. "e;Vegetarian with a Vengeance"e; is a cookbook for the 21st century. So much has changed since the first vegetarian cookbooks started appearing about 40 years ago. Not only is there a much wider range of appealing ingredients to choose from today but also recipes, cooking and tastes have all been completely revolutionized. Perhaps the biggest change is the starting point that vegetarian food should above all taste good. And so in this creative collection there are recipes for tapas, wraps, salads, sauces, salsas, hot dishes using rice, quinoa, noodles and potatoes, bean stews, curries, soups, sandwiches and packed lunches, breads, porridges and mueslis and puddings. This is quite simply a fantastic book with stunning photographs which will appeal to all-vegetarians as well as meat-eaters, whether they be children or adults.

 • Fully Raw Diet af Kristina Carrillo-Bucaram Spar 10%
  - 21 Days to Better Health, with Meal and Exercise Plans, Tips, and 75 Recipes
  af Kristina Carrillo-Bucaram

  The must-have book for FullyRaw fans or anyone who wants to explore a raw-foods vegan diet to lose weight, gain energy, and improve overall health and wellnessThe Fully Raw Diet offers a 21-day plan to help people enjoy a clean, plant-based, healthful approach to eating. Kristina Carrillo-Bucaram transformed her own health by eating vegetables, fruits, nuts, and seeds100% fresh, raw, and ripeand she is now the vivacious, uber-healthy founder of the FullyRaw brand. Her ten-year success with this lifestyle inspires thousands via social media, and her 21-day FullyRaw Video Challenge on YouTube in 2014 dramatically grew her fan base. This book shares her advice and will correspond to a new video challenge, with meal and exercise tips, recipes, and vivid photos.Fans will love the smoothies, salads, main dishes, and desserts, such as Lemon-Ginger Blast, Spicy Mango Basil Salad, Yellow Squash Fettuccine Alfredo, Melon Pops, and Caramel-Apple Cups.

 • Friske Spirer af Miriam Sommer
  - - en guide til spiring
  af Miriam Sommer

  Dette er spirebogen for dig, der er nye spiredyrker eller for den erfarne spiredyrker, som søger ny inspiration. Bogen er en komplet A til Z for dig, der ønsker frisk, sundt, økologisk grønt året rundt. Spirerne vokser i små bakker i dit køkken uden brug af jord, gødning eller specielt lys. Spirerne vokser simpelthen direkte af den lille smule fugt, som de får ved daglig skylning.I guiden kan du blandt andet finde:• Alt om dyrkningen af spirer fra valg af de rette frø til høst af spiren• Præsentation af de fem spiretyper• Forklaring af spirernes behov under dyrkningen• Mange tips til at opnå sunde, smagfulde spirer året rundt• Præsentation af flere forskellige nemme spirebeholdere• Forklaring af hurtig rengøring af spirebeholdere• Sunde og skånsomme metoder til at lade spirerne udvikle klorofyl• Forklaring af optimal opbevaring af de dyrkede spirer • 14 lækre opskrifter med spirer i brød, smoothies, dip, sandwich, juice og gryderetter.• En liste med 44 egnede sorter af frø, korn, bælgfrugter og kernerGuiden er for alle. Om du har grønne fingre eller ej er uden betydning. Så nemt er det!Du kan læse spirebogen fra ende til anden eller bruge den som opslagsbog via links i oversigten eller søgefeltet på din e-læser.De forklarede principper er diskuteret med fagfolk i plantebiologi for at sikre de bedste og sundeste teknikker til dyrkningen.Guiden er rigt illustreret med billeder i farver.

 • Cheesecakes to die for af Denis Lewinsky Spar 22%
  af Denis Lewinsky

  Denne bog er lavet til alle jer, der elsker cheesecakes, og som måske aldrig selv har fået helt styr på, hvordan de laves. Den er også til jer, der kunne tænke jer at lære at lave de lækreste cheesecakes, der får jorden til at ryste og skælve. Eller til alle jer, der bare gerne vil have ny inspiration og et indblik i cheesecaken’s forunderlige verden.Jeg har gennem mange år dyrket denne kagepassion og har i bogen udvalgt nogle af de allerbedste og mest spændende cheesecakes, som jeg gennem tiden har smagt. Et kriterium, som jeg har forsøgt at fastholde gennem bogen er, at det skal være let og hurtigt at lave en fantastisk cheesecake.Så rigtig god fornøjelse med din cheesecake bagning.

 • Salater og Tilbehør af Karina Villumsen Spar 16%
  af Karina Villumsen

  Når jeg handler ind til aftensmaden, er det ofte nemt at finde kødet til hovedretten. Men ofte står jeg og bliver i tvivl om tilbehøret. Der er nemlig så mange muligheder. Jeg har i denne e-bog prøvet at samle salater og tilbehør, så det er nemmere at få en idé til aftensmadens ’grønne’ del. Der er i alt 113 sider med flotte billeder og lækre salater. Der er også opskrifter på hvordan man spirer, og inspiration til egne salater. I alt 62 opskrifter. Alle opskrifter er fra 2-4 personer, afhængigt af salatglæde og sult. Salaterne kan også bruges på LCHF/lavkarbo, palæo/stenalderkost eller blot ønsker mere grønt i hverdagen.

 • Vild med vegetar af Louisa Lorang
  af Louisa Lorang

  Velkommen indenfor i Louisa Lorangs køkken. Her bliver du budt på vidunderlige vegetarretter som toast med trøffelsmør, spinat og pocherede æg, agurke-carpaccio med rygeost, og ristet polenta med cremede efterårssvampe, syltede tranebær og salvie. Velbekomme!VILD MED VEGETAR er en vegetarkogebog, der henvender sig til alle, som gerne vil spise mere sundt og grønt. Bogen er inddelt efter årstider og tager udgangspunkt i sæsonernes friske grøntsager. Alle retterne kan være et vegetarisk måltid i sig selv, men vil også fungere fint som et spændende tilbehør til både kød, fjerkræ og fisk.Louisa Lorang står for et ukrukket hverdagskøkken, hvor de gode råvarer er i fokus samtidig med, at alle opskrifter er enkle og nemme at gå til.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide

 • Tapas vegetarisch af Margit Kunzke
  af Margit Kunzke

  !Viva la tapa vegetariana!Vegetarisch kstlich und echt spanisch: leckere Hppchen und Spezialitten fr den Urlaub zuhause. Das Schne an Tapas ist, dass die Portionen klein und die genussvolle Auswahl dafr umso grer ist. Die Hppchen sind so lecker, dass man gar nicht genug davon probieren kann. Dabei hat man die Wahl zwischen traditionellen Tapas, modernen Interpretationen und raffinierten Kreationen, bei denen auch Zutaten aus den umliegenden Mittelmeerkchen eine Rolle spielen drfen. Ob Artischocken im Orangensud oder Mangold mit Pinienkernen, Papas arrugadas, Sherryschalotten oder katalanisches Tomatenbrot - mit diesen Rezeptideen wird die nchste Einladung ein voller Erfolg!

 • Milchprodukte hausgemacht af Eva Maria Lipp
  af Eva Maria Lipp & Eva Schiefer

  Joghurt gibt's in jedem Supermarkt in vielen Hundert Variationen. Doch keiner schmeckt so gut wie der hausgemachte aus frischer Landmilch! Dieses Buch ist eine stimmungsvolle Anleitung zur Zubereitung kostlicher Milchprodukte ohne die Zusatze der Lebensmittelindustrie. Es zeigt, wie viel Freude es macht, das wertvolle Produkt aus unserer Landwirtschaft selbst zu verarbeiten, und vermittelt Hobbykochen Schritt fur Schritt alles Wissenswerte rund um die Herstellung von Joghurt, Butter, Frischkase und Co.

 • Secrets to Ultimate Weight Loss Cookbook af Chef Andrea John Spar 20%
  - Over 50 Plant-Based Recipes To Help you Lose Weight
  af Chef Andrea John & Chef AJ Cookbooks

  Do You Want to Burn Fat Fast?Do You Want To Have A Flat Belly & Lose Weight in 2018? Are You Looking For A Weight Loss Plan That Works? Then This is For You...The way we eat--and overeat--can leave us feeling tired all the time. But there's an easy answer to finding your energy again. The Secrets to Ultimate Weight Loss Cookbook!Sound difficult? With The Secrets To Ultimate Weight Loos Cookbook: Conquer your cravings: 50 Quick and Easy Vegan Diet Recipes to help you Lose weight and Feel Great! It's not. You'll get easy, tasty recipes for breakfast, lunch, dinner, and snacks, also the secrets to tasty homemade dishes that will fill you up without adding on the extra weightChanging your diet has never tasted so good! Munch on some Vegetable and Garlic Stuffed Mushrooms, or perhaps a few Vegan Egg Rolls. Savor the Best Tasting Apple Beet Soup and have some South West Puff Pastry Bites beforehand. There's always the Drool Worthy Vegan Chocolate Strawberry Cupcakes or Tasty Portobello Fritte. Start your day with Sweet Potatoes Burger. And there's many, many more recipes to enjoy.Grab This Secrets to Ultimate Weight Loss Cookbook right now, and get that mojo back!

 • Cook the Pantry af Robin Robertson Spar 13%
  - Vegan Pantry-to-Plate Recipes in 20 Minutes (or Less!)
  af Robin Robertson

  Eating vegan has never been easier...or faster. Make satisfying plant-based meals using ingredients from your pantry. Whether you dont feel like cooking or just dont have the time to cook, you can prepare delicious and nutritious meals in 20 minutes or less. These easy and economical recipes were developed by renowned chef and cookbook author Robin Robertson. In just minutes, you can prepare recipes such as:Artichoke Muffaleta PoBoysGiardiniera Mac and CheeseTuscan Chickpea FritattaCheesburger PizzaJerk Tempeh with Cocount QuinoaCreate tempting desserts, too, such as Easy Chocolate Pie, Coconut Lime Drops, No-Bake Oatmeal Cookies, and Pecan Pie Balls. This must-have cookbook provides simple instructions to get you in and out of the kitchen in no time using healthy plant-based ingredients. Robin shows you how to create a well-stocked pantry so you always have the makings of a delicious home-cooked meal. She also shares her time-saving tips to make these easy recipes for weeknight dinners, lunches on the go, or to feed unexpected guests.

 • Vegan Bowls af Zsu Dever Spar 13%
  - Perfect Flavor Harmony in Cozy One-Bowl Meals
  af Zsu Dever

  Many of the recipes can be made in 30 minutes or less. Youll enjoy satisfying bowls of soup and salad bowls, such as Vietnamese Seitan Pho, Rhode Isoland Chowder, Sizzling Southwest Fajita Salad, and Tapenade Panzanella. The book also features enticing breakfast bowls and international specialties, such as Chickpea Brasoi, Lentil Picadillo, and Jerk Tofu over Coconut Rice. Fun to make and serve, the more than 100 main dish bowls include:Summer Orzotto BowlMushroom CarbonaraVegan Gyros BowlSofrito Crusted Tempeh BowlKorean Bean BulgogiGrilled Potato Salad BowlAll the components for these one-bowl meals have been matched perfectly for a truly great eating experience. The recipes sound like they're from an upscale restaurant, but they are simple to prepare and use familiar ingredients. Best of all, every savory recipe is a complete meal all contained in a single cozy bowl: protein, starch, vegetables and flavors, flavors, flavors! Also includes full-color photos, cooking tips, tricks, and a resources list.

 • More Plants Less Waste af Max La Manna
  - Plant-based Recipes + Zero Waste Life Hacks with Purpose
  af Max La Manna

  Max La Manna, zero waste chef and sustainability advocate, bridges the gap between vegan food and waste-free cooking - inviting us to channel the MORE PLANTS LESS WASTE mindset and discover a stronger purpose in our daily routines. --Max has inspired thousands of people across the world to rethink their approach to consumption and made it his mission to turn the tide on plastic and breathe new energy into the leftovers that are typically destined for the bin. In his first cookbook he will share 80 of his tasty, healthy recipes that will have your taste buds watering, help you save money, food and eat well from Sumptuous Spag Bol and Crunchy Cauliflower Curry to Leftover Veggie Nachos in a Hurry.. MORE PLANTS->LESS WASTE INCLUDES: - simple, accessible ingredients that celebrate the power of plants and wholefoods at their best- all-natural home hacks from DIY deodorant to Citrus Bomb House Cleanser - the life tools you need to add value to what you already own and set you on the path to living more sustainably - a 21-day zero waste challenge--With a little more thought we can all make small changes that will have a BIG, positive impact on the health of our planet. --

 • Green Burgers af Martin Nordin Spar 19%
  af Martin Nordin

  Whether you're vegetarian, vegan, or just trying to cut down on meat, veggie burgers make a tempting, filling meal. And as Martin Nordin explains, they're far from boring - in fact, because there are no rules or blueprint, you're free to push the burger boundaries. In Green Burgers, Martin shares recipes packed full of flavour and nutrition - from the classic BBQ Portobello Burger to the Courgette Burger with Wild Garlic. Experiment with unexpected flavours such as Courgette Kimchi and Deep-Fried Plantain. The delicious patties are just the beginning - try making your own Charcoal Burger Buns, top your burgers with Purple Cabbage and Apple Sauerkraut, and serve with Roasted Sweet-Potato Chips. With chapters on burgers, buns, sides, pickles and sauces, Green Burgers has all you need to make the perfect plant-based burgers and sides at home.

 • Happy Food af Campolucci Bordi Bettina Spar 19%
  af Campolucci Bordi Bettina

  In Happy Food Bettina Campolucci Bordi shares a collection of easy and delicious plant-based recipes that anyone can incorporate into their busy life. Whether you're looking to eat more veggies or have decided to turn vegan but don't want to compromise on taste this is the book for you. Bettina's philosophies are simple: she believes that food is meant to make you happy! Whether it's love at first sight because a dish looks so colourful and delicious or at the first hit of flavours when they burst into your mouth everything you eat should put a smile on your face. With recipes including Hearty Buckwheat Waffles a tasty Korean Pancake a delicious yet quick One Pot Curry in a Hurry and the decadent Hazelnut Bites Bettina proves that nutritious food doesn't have to be restrictive. Happy Food is designed to take you through your busy day by including ideas for breakfast lunch dinner meals for one desserts and snacks and will easily meet the needs of any modern household. Inspired by food from the countries where Bettina has lived and worked - Tanzania Sweden Italy Spain and Bulgaria - this is vegan food to make you smile!

 • Vegan Goodness af Jessica Prescott Spar 19%
  - Feasts
  af Jessica Prescott

  There is nothing quite like sitting down to a meal with people you love. It's a chance to switch off, share stories and enjoy time spent together. In Vegan Goodness: Feasts, Jessica Prescott invites you to embrace the ritual of cooking and eating together with over 70 fresh and exciting plant-based dishes perfect for entertaining and sharing with loved ones. From a crowd pleasing hearty One-Pot Black Bean and Lentil Chilli to the vibrant and fun Summer Rolls that can be easily assembled at the table, Jessica also includes a variety of inventive sides, condiments, barbecues, show-stopping cakes and go-to cocktails that will spritz up any social gathering. Whether you're in a cooking mood and want to spend all day in the kitchen, going to a potluck dinner with a bunch of friends, or perhaps you just want a simple feast, to share with your housemates, partner or kids, Vegan Goodness: Feasts is packed with tasty, inspiring and satisfying plant-based meals that will satisfy vegan and meat-eaters alike.

 • 30-Minute Vegetarian af Bergqvist Ylva Spar 19%
  af Bergqvist Ylva

  In 30-Minute Vegetarian Swedish chef and food blogger Ylva Bergqvist explores the virtues of living and eating green. The concept is simple ease your way into a mostly or full vegetable-forward diet by cooking dishes that are quick to prepare and impossible to resist. Half of the recipes in the book are completely vegan the other half are vegetarian (primarily including dairy and egg products) with tips on how to swap ingredients for a vegan diet. Also included are basic recipes for making pantry and fridge basics like paneer kimchi and falafel to use as building blocks for other recipes. The dishes are inspired by cuisines from around the world including Italy Asia the Middle East and Mexico. Indulge in Pasta with Carrot Sauce and Buttery Hazelnuts or Cauliflower Soup with Curry-fried Apples and Seeds or whip up Shakshuka with Kidney Beans and Tahini or Portobello Burgers with Truffle Bean Cream for speedy weeknight supper. With the help of this book you'll be getting a satisfying vegetable-forward dinner the table in half an hour or less.

 • Rosa's Thai Cafe: The Vegetarian Cookbook af Saiphin Moore
  af Saiphin Moore

  'Damn, Saiphin can cook - the perfect ambassador for this glorious food and country' - Tom Parker Bowles'One of London's coolest female chefs' - Time OutFinding strictly vegetarian food in Thailand can be tricky, where fish sauce is the king of the kitchen. In the follow-up to her debut, Rosa's Thai Caf : The Cookbook, Saiphin Moore embraces this challenge, creating over 100 delicious and simple recipes for Thai-loving vegans and vegetarians. Featuring authentic dishes such as Tom yum noodle soup, Congee with shiitake mushrooms, Stir-fried aubergine with roasted chilli paste and Butternut red curry, this brilliant sequel adds an exciting new strand to Rosa's repetoire.

 • Bazaar af Sabrina Ghayour
  - Vibrant vegetarian and plant-based recipes: The Sunday Times bestseller
  af Sabrina Ghayour

  THE SUNDAY TIMES BESTSELLER bazaarnoun: a market in the Middle EastBazaar is a colourful, flavourful and satisfying celebration of vegetable dishes, designed to suit every occasion and every palate. The magic of this cookbook is that you won't feel like anything is missing, with dishes full of easy-to-achieve flavours and depth that would win over even the most die-hard carnivore. Each recipe utilizes the abundance of varied flavour profiles of the East, from spices, herbs and perfumed aromatics to hearty staples such as grains and pulses, combined with plenty of fresh fruit and vegetables. You will find salads for all seasons, spectacular sides, bowl comfort, moreish mains and sweet treats.Recipes include:Grilled halloumi flatbreads with preserved lemon & barberry salsaRoasted tomato & chilli soup with herb-fried croutonsRoast vegetable bastillaGrilled tofu salad with tamarind & miso dressingPotato, ricotta & herb dumplings with walnuts & pul biber butterFeta, pul biber & oregano macaroni bakeCourgette, orange & almond cake with sweet yogurt frostingPRAISE FOR BAZAAR:'What (Sabrina) brings to the page is her warmth, brio and sheer greedy enthusiasm for bright and bold flavours, and her understanding that food is there not just to excite, but also to comfort' - Nigella Lawson'Another absolute beauty...I don't think she could write a dull recipe if she tried. Every one an elegantly spiced delight' - Tom Parker-Bowles'Sabrina Ghayour's gorgeous vegetarian recipes are hard to resist' - Red magazine'This book is likely to become a well-thumbed tome for me' - The Caterer'The recipes are vibrant, colourful and wonderfully creative' - Delicious Magazine PRAISE FOR SABRINA GHAYOUR 'The golden girl of Persian cookery' - Observer'Sabrina Ghayour's Middle-Eastern plus food is all flavour, no fuss - and makes me very, very happy' - Nigella Lawson

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.