Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 583
 • 144
 • 47
 • 28
 • 5
 • 5
 • 1
Sprog
 • 37
 • 632
 • 1
 • 6
 • 8
 • 10
 • 5
 • 1

Vegetar

 • Slank og sund på 8 uger af Lene Hansson
  af Lene Hansson

  Dette er den ultimative Lene Hansson manual til et sundt og slankt liv. Lene Hanssons nye bog er bygget op omkring et 8 ugers livsstilsprogram, hvor du dag for dag opbygger energi, immunforsvar og normalvægt. Til hver af de 8 uger får du:MotivationsdelMotionsprogramMadplanIndkøbsliste OpskrifterI bogens appendiks får du desuden masser af nye, lækre opskrifter til alle dagens måltider. Det er også her du finder din egen helseprofil, maddagbog, vægt-og måleskema samt en opfølgningsdel med coaching. Bogen slutter med en omfattende læserservice.Opskriftdelen er gennemillustreret med farvefotos af den internationalt anerkendte madfotograf Lars Ranek.

 • PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer af Yotam Ottolenghi
  af Yotam Ottolenghi

  Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent. Denne eksklusive samling af vegetaropskrifter indeholder 120 originale retter, hvoraf mange i første omgang blev udviklet til New Vegetarian-klummen i magasinet The Guardian Weekend.Yotams madinspiration stammer fra hans middelhavsbaggrund og hans kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer. Bogen er inddelt i afsnit tilegnet grønt, auberginer, kål, ris og kornprodukter, pasta og bælgfrugter, rodfrugter, squash, løg, frugt, svampe og tomater, og bredden i farver, smagsvarianter og teksturer er usædvanlig.Fuld af inspirerende opskrifter og illustrereret af Jonathan Lovekins farverige madfotos er Plenty et must-have hos såvel kødspisere og vegetarer.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • SalatTøsen af Mette Løvbom
  - Salater hele året rundt
  af Mette Løvbom

  Lækker bog spækket med salater til hele året fra den utroligt populære Salattøsen, der er kendt fra både tv og sin velbesøgte salatblog.Salattøsen – alias Mette Løvbom – har gode opskrifter på og inspiration til nye salater til enhver lejlighed hele året rundt. Hvad enten man er til bagt blomkål med sennepscreme, grillet spidskål med porrepesto eller en grønkåls-coleslaw, vil man i denne bog med garanti kunne finde en god salat til både hverdag og særlige lejligheder.Bogen er inddelt efter råvarer i sæson, og opskrifterne er sammensat og afstemt ud fra, at der altid skal være lidt surt eller syrligt, lidt sødme, noget blødt og noget knas, som tilsammen giver en velsmagende salat, der har det hele. Så ud over de mange salater er bogen også fyldt med alle former for marinader, pestoer, sylt og lækkert urtedrys, knas og knæk.Bag Salattøsen står Mette Løvbom, der tilbage i 2013 oprettede fællesskabet Salattøsen, først på facebook og senere som hjemmeside. I dag har de to universer henholdsvis 85.000 trofaste følgere og over 100.000 besøgende om måneden. Mette Løvbom/Salattøsen har desuden været vært på programmerne ”Årstidens spisekammer”, der stadig kan ses på fl ere af TV 2 Regionalkanalerne. Mette Løvbom/Salattøsen holder desuden også workshops og foredrag for både professionelle kokke og madinteresserede danskere i det ganske land.

 • Meyers grøn mad af Meyers Madhus
  af Meyers Madhus

  MEYERS GRØN MAD tilbyder mere end 100 lækre og velsmagende opskrifter på grønne, velsmagende retter.Bogen er både til dem, der ønsker at leve 100 % vegansk eller vegetarisk, og til dem der bare har lyst til at spise mere grønt og måske lægge en kødfri dag eller to ind i om ugen.Bogen er på klassisk meyersk vis opdelt i sæsoner, og udover de mange lækre opskrifter, giver Meyers dygtige kokke dig også en masse bonusinfo om super sunde krydderier, og om hvordan man sørger for at få dækket alle kroppens behov, når man vælger kødet fra i sin daglige kost.

 • My new roots af Sarah Britton
  - Uimodståelige sunde retter til alle årstider
  af Sarah Britton

  Naturlig, supersund, vildt lækker og topmoderne. Så kort kan maden i denne grønne kogebog fra en af verdens førende sundhedsbloggere beskrives. Og så bor hun i Danmark. Sarah Britton har skrevet og fotograferet en utrolig smuk bog med over 100 vegetariske retter, hvoraf de fleste er veganske, mange er glutenfri og nogle er ren rawfood. Måltiderne varierer fra de helt nemme til sjove og lidt mere udfordrende 'madprojekter', der kræver fx fermentering. Der er smagfulde basisretter til aftensmad i hverdagen, og der er mere avancerede ting, der vil imponere gæsterne. Og så indeholder bogen selvfølgelig også forslag til snacks, desserter og små sweet treats. Maden er hjemmelavet fra bunden og uden raffinerede produkter. Retterne er inspireret af sæsonerne, og hver enkelt opskrift indeholder information om hovedingrediensernes gode sundheds- og ernæringsmæssige egenskaber.Sarah Britton deler ud af sin viden og er et utroligt inspirerende møde.

 • Green Kitchen at Home af David Frenkiel Spar 23%
  af David Frenkiel

  In Green Kitchen At Home, bestselling authors and bloggers David Frenkiel and Luise Vindahl are back, this time with simple yet delicious recipes that can be cooked during a busy week, and will allow you to sneak more vegetables into your diet. This book features wholesome food that everyone, including meat-eaters, will love.

 • Energy Bars and Balls af Green Fern Spar 21%
  af Green Fern

  Energy balls and bars are the number one snack. They are full of superfoods and can be easily made at home. With health benefits in mind, all these recipes are dairy-free, mostly gluten-free, cooked, raw and packed full of protein. The punch comes with the ingredients: chia seeds, hemp seeds, oats, quinoa, almond butter, walnuts, cacao, carob, coconut oil, goji berries and dates. All are rich in vitamins and minerals and can help boost the immune system as well as have anti-inflammatory properties. Each recipe helps boost your body's natural defences, giving it the protein it needs to keep the body functioning at its very best.

 • Is, is, is af Karina Villumsen Spar 39%
  - Mælkefri og glutenfri
  af Karina Villumsen

  Det er altid herligt at spise is - og især når sommeren er over os, har vi brug for en skøn forfriskning.Denne e-bog indeholder nogle af mine bedste isopskrifter.Med hele 25 skønne is-opskrifter og ekstra opskrifter med tilbehør til is fordelt på 73 sider, byder denne bog på lækre is til alle iselskere, bare helt uden mejeriprodukter eller gluten.3 af opskrifterne indeholder æg, men resten er æggefri.

 • Vegansk til højtider og fest af Ditte Gad Olsen
  af Ditte Gad Olsen

  Som veganer, og ikke mindst som familiemedlem eller ven til en veganer, kan tanken om højtider og andre festdage hurtigt fjerne fokus fra selve samværet og ende i hovedbrud om, hvad man skal servere. Med denne kogebog er det ikke længere et problem.Bogen tager fat i alle de større højtider og festdage fra jul og påske til fødselsdage og er en hjælpsom guide, der vil følge dig på rette vej i det moderne veganske køkken. I bogen vil du kunne finde opskrifter på en sensuel panna cotta med hindbærcoulis, en quiche til påskebordet, is til de varme sommerdage og endda også et ostebord til jule­dagene. Opskrifterne spænder fra de helt enkle til dem, der måske kræver lidt mere, men som samtidig viser, hvor smagfuld og spændende vegansk mad kan være. Du vil også kunne finde menuforslag til en romantisk aften, vennemiddag og nytårsaften, der vil gøre både menuplanlægning og selve madlavningen overskuelig, så du i stedet kan fokusere på det, der er vigtigst: hyggen, nydelsen og det sociale rundt om bordet.Opskrifterne tager udgangspunkt i planterigets uendelige, farverige og lækre råvarer på en måde, der gør, at madlavningen både bliver let, inspirerende og lægger op til leg i køkkenet. Kapitlerne og opskrifterne vil ligesom i forgængeren, Vegansk for alle, være fyldt med små personlige historier, anekdoter og tips til, hvordan opskrifterne kan ændres og gøres lettere – næsten som om Ditte var med læseren i køkkenet.Bogen er en hyldest til både samvær og ­lækker mad, og den kan bruges af både ­veganere, familier og venner til veganere, og dem, der blot ønsker at få lidt mere spændende grønt på bordet.E-bogen er lavet i fixed format.

 • Vegansk af Johanne Mosgaard
  af Johanne Mosgaard

  Til alle dem, der elskede Grønskollings unge, friske, moderne tilgang til vegansk mad, er her godt nyt. Velkommen til en lækker kogebog af Johanne Mosgaard med ny inspiration til mange nemme, lækre og sprudlende veganske retter.Johanne elsker at gå i køkkenet og lave mad, og hun er hele tiden i gang med at udvikle nye retter eller få ideer til nye opskrifter, der lige skal prøves af. Det kan fx være sammensætningen af forskellige grøntsager eller forsøg på at implementere gamle velkendte retter i det vegetariske køkken. Altid med fokus rettet mod en god balance mellem smagsoplevelse, konsistens og farver. Vegansk indeholder over 120 nye opskrift er. Bogen er inddelt efter dagens måltider, og der er inspiration til alle måltider, både til hverdag og gæster. Bogen er til alle, der spiser vegansk eller vegetarisk – eller som måske ønsker ideer til kødfrie dage. Johanne kommer undervejs med gode råd, tips og bud på alternative ingredienser. ”Hyg dig med madlavningen, og lad være med at stresse over det,” siger Johanne. ”Madlavning skal være sjovt, og resultatet skal være godt, og det bliver altså bare bedre, når måltidet er lavet med et drys kærlighed og et smil på læben!”Om forfatteren:Johanne Mosgaard er kendt fra bloggen Englerod, hvor hun i en årrække har udbredt sig om sin store viden og passion for vegansk mad. Det er bl.a. her, hendes mange følgere dagligt henter inspiration til en ung, moderne og livsglad version af en vegansk livsstil. Johanne har tidligere udgivet kogebogen Grønskolling.Læs mere på www.englerod.com

 • LêLês urtekøkken af Anh Lê Spar 12%
  - Så & spis – 60 vietnamesiske opskrifter
  af Anh Lê

  60 velsmagende vietnamesiske retter, hvor krydderurter og grønsager har hovedrollen. LêLês urtekøkken indeholder desuden en introduktion til at selv dyrke sine krydderurter, hvad enten du har en køkkenhave, en altan eller en vindueskarm med sollys.

 • Flow Food - nem økomad på budget af Susana Mei Silverhøj Spar 17%
  af Susana Mei Silverhøj

  Her er kogebogen, som du altid har ønsket, du havde ved hånden.Forestil dig, at du står søndag aften og tænker ”hvad med mad i næste uge?”I Flow Food – nem økomad på budget får du indkøbslisterne, madplanerne og opskrifterne til 4 uger.Opskrifterne er fleksible, så du starter bare forfra, når du er nået til sidste dag.Hvad er Flow Food?Det er økologisk, bæredygtig, nem, sund og balanceret mad. Opskrifterne er med en vegetarisk base med fleksible muligheder for kød og fisk.Flow Food – Nem Økomad på Budget er her for at hjælpe dig til et sundere og lettere liv uden at du behøver at bruge al din tid og penge i køkkenet.Vil du hurtigt i gang? Du får forslag til indkøbslister og madplaner til 4 uger med fleksible og balancerede hverdags- og weekendretter med inspiration fra hele verden. Der er også bonuskapitler med desserter, bagværk, spreads og smoothies samt tips og viden omkring sundhed, økologi, bæredygtighed og hygiejne.Er du vegetar? Helt fint. Opskrifterne er vegetariske –med forslag til din egen udgave med kød eller fisk.Med Flow Food – Nem Økomad på Budget kan du også:- Få tips til lækre snacks.- Finde en pastaret eller en anden type af ret ved at bruge farvekoderne.- Finde de retter der har flest af de vitaminer og mineraler du ønsker et boost af og hvorfor nogle næringsstoffer er gode for dig samt hvor du får dem fra.- Få tips og ideer til variationer så du kan finde din yndlings smagsoplevelse.- Finde hjælp til at genbruge rester og holde omkostningerne nede med gode råd til dine indkøb.- Få masser af sundheds- og vitalitets-tips til at blive sundere, gladere og mere afbalanceret – med ny energi og et helt nyt flow i livet. Denne bog er udviklet i samarbejde med studerende fra Ernæring og Sundhedsuddannelsen i København. Den er mere end en kogebog - det er Flow Food livsstil – for dig der ønsker et sundere, nemmere og mere helhedsorienteret liv - hver dag.

 • Vegetarian with a Vengeance af Tina Scheftelowitz Spar 17%
  af Tina Scheftelowitz & Christine Billi Nielsen

  Food that is produced and distributed in the most sustainable way with consideration for climate, resources, distribution and ecology is today the greener menu. Hence increasing numbers of people are cutting down on meat; possibly going meat-free one or two days a week as they become aware of environmental, health and animal welfare issues. Others go all the way and become full-time vegetarians. Whatever you prefer personally there is heaps of inspiration in this funky-looking, inventive new vegetarian cookbook. The recipes are a combination of the traditional, exotic and Mediterranean. The book includes more than 100 recipes for everyday meals as well as for entertaining and is suitable for beginners as well as established vegetarians. It also includes an introduction on how to obtain the right combination of ingredients to ensure balanced, healthy nutrition. "e;Vegetarian with a Vengeance"e; is a cookbook for the 21st century. So much has changed since the first vegetarian cookbooks started appearing about 40 years ago. Not only is there a much wider range of appealing ingredients to choose from today but also recipes, cooking and tastes have all been completely revolutionized. Perhaps the biggest change is the starting point that vegetarian food should above all taste good. And so in this creative collection there are recipes for tapas, wraps, salads, sauces, salsas, hot dishes using rice, quinoa, noodles and potatoes, bean stews, curries, soups, sandwiches and packed lunches, breads, porridges and mueslis and puddings. This is quite simply a fantastic book with stunning photographs which will appeal to all-vegetarians as well as meat-eaters, whether they be children or adults.

 • Fully Raw Diet af Kristina Carrillo-Bucaram Spar 15%
  - 21 Days to Better Health, with Meal and Exercise Plans, Tips, and 75 Recipes
  af Kristina Carrillo-Bucaram

  The must-have book for FullyRaw fans or anyone who wants to explore a raw-foods vegan diet to lose weight, gain energy, and improve overall health and wellnessThe Fully Raw Diet offers a 21-day plan to help people enjoy a clean, plant-based, healthful approach to eating. Kristina Carrillo-Bucaram transformed her own health by eating vegetables, fruits, nuts, and seeds100% fresh, raw, and ripeand she is now the vivacious, uber-healthy founder of the FullyRaw brand. Her ten-year success with this lifestyle inspires thousands via social media, and her 21-day FullyRaw Video Challenge on YouTube in 2014 dramatically grew her fan base. This book shares her advice and will correspond to a new video challenge, with meal and exercise tips, recipes, and vivid photos.Fans will love the smoothies, salads, main dishes, and desserts, such as Lemon-Ginger Blast, Spicy Mango Basil Salad, Yellow Squash Fettuccine Alfredo, Melon Pops, and Caramel-Apple Cups.

 • Friske Spirer af Miriam Sommer
  - - en guide til spiring
  af Miriam Sommer

  Dette er spirebogen for dig, der er nye spiredyrker eller for den erfarne spiredyrker, som søger ny inspiration. Bogen er en komplet A til Z for dig, der ønsker frisk, sundt, økologisk grønt året rundt. Spirerne vokser i små bakker i dit køkken uden brug af jord, gødning eller specielt lys. Spirerne vokser simpelthen direkte af den lille smule fugt, som de får ved daglig skylning.I guiden kan du blandt andet finde:• Alt om dyrkningen af spirer fra valg af de rette frø til høst af spiren• Præsentation af de fem spiretyper• Forklaring af spirernes behov under dyrkningen• Mange tips til at opnå sunde, smagfulde spirer året rundt• Præsentation af flere forskellige nemme spirebeholdere• Forklaring af hurtig rengøring af spirebeholdere• Sunde og skånsomme metoder til at lade spirerne udvikle klorofyl• Forklaring af optimal opbevaring af de dyrkede spirer • 14 lækre opskrifter med spirer i brød, smoothies, dip, sandwich, juice og gryderetter.• En liste med 44 egnede sorter af frø, korn, bælgfrugter og kernerGuiden er for alle. Om du har grønne fingre eller ej er uden betydning. Så nemt er det!Du kan læse spirebogen fra ende til anden eller bruge den som opslagsbog via links i oversigten eller søgefeltet på din e-læser.De forklarede principper er diskuteret med fagfolk i plantebiologi for at sikre de bedste og sundeste teknikker til dyrkningen.Guiden er rigt illustreret med billeder i farver.

 • Cheesecakes to die for af Denis Lewinsky Spar 22%
  af Denis Lewinsky

  Denne bog er lavet til alle jer, der elsker cheesecakes, og som måske aldrig selv har fået helt styr på, hvordan de laves. Den er også til jer, der kunne tænke jer at lære at lave de lækreste cheesecakes, der får jorden til at ryste og skælve. Eller til alle jer, der bare gerne vil have ny inspiration og et indblik i cheesecaken’s forunderlige verden.Jeg har gennem mange år dyrket denne kagepassion og har i bogen udvalgt nogle af de allerbedste og mest spændende cheesecakes, som jeg gennem tiden har smagt. Et kriterium, som jeg har forsøgt at fastholde gennem bogen er, at det skal være let og hurtigt at lave en fantastisk cheesecake.Så rigtig god fornøjelse med din cheesecake bagning.

 • Salater og Tilbehør af Karina Villumsen Spar 39%
  af Karina Villumsen

  Når jeg handler ind til aftensmaden, er det ofte nemt at finde kødet til hovedretten. Men ofte står jeg og bliver i tvivl om tilbehøret. Der er nemlig så mange muligheder. Jeg har i denne e-bog prøvet at samle salater og tilbehør, så det er nemmere at få en idé til aftensmadens ’grønne’ del. Der er i alt 113 sider med flotte billeder og lækre salater. Der er også opskrifter på hvordan man spirer, og inspiration til egne salater. I alt 62 opskrifter. Alle opskrifter er fra 2-4 personer, afhængigt af salatglæde og sult. Salaterne kan også bruges på LCHF/lavkarbo, palæo/stenalderkost eller blot ønsker mere grønt i hverdagen.

 • Vild med vegetar af Louisa Lorang
  af Louisa Lorang

  Velkommen indenfor i Louisa Lorangs køkken. Her bliver du budt på vidunderlige vegetarretter som toast med trøffelsmør, spinat og pocherede æg, agurke-carpaccio med rygeost, og ristet polenta med cremede efterårssvampe, syltede tranebær og salvie. Velbekomme!VILD MED VEGETAR er en vegetarkogebog, der henvender sig til alle, som gerne vil spise mere sundt og grønt. Bogen er inddelt efter årstider og tager udgangspunkt i sæsonernes friske grøntsager. Alle retterne kan være et vegetarisk måltid i sig selv, men vil også fungere fint som et spændende tilbehør til både kød, fjerkræ og fisk.Louisa Lorang står for et ukrukket hverdagskøkken, hvor de gode råvarer er i fokus samtidig med, at alle opskrifter er enkle og nemme at gå til.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide

 • Plant power fitness af Casper Bilton
  - Stærk og sund med en plantebaseret kost
  af Casper Bilton

  De fleste forbinder fitness og hård træning med et solidt indtag af kød for at få proteiner nok til opbygning af muskler. Men hvis du tror, at grøntsager kun er for slapsvanse, så kan du roligt tro om. Den tidligere professionelle håndboldspiller Casper Bilton giver opskriften på, hvordan du kan komme i dit livs form med en sund plantebaseret kost.Det giver ikke blot god mening, men er også for længst videnskabeligt bevist:Jo sundere du er, jo nemmere er det for dig at komme i form.Jo grønnere du spiser, jo lettere er det at smide de overflødige kilo.Jo mere du fokuserer på at spise en kost med de rigtige proteiner og kulhydrater, jo mere energi vil du have i din træning og hverdag.Denne bog vil guide dig igennem kosten, som du skal spise for at få succes med din træning. Den plantebaserede kost vil give dig et boost, som du aldrig før har prøvet, og gøre træning og motion en del sjovere og mere spændende. Bogen kan bruges af enhver, som gerne vil i form, men kan også læses af professionelle atleter, som har brug for inspiration til at nå deres målsætninger.Casper Bilton giver svar på, hvor vi skal få de gode næringsstoffer fra, hvordan kostplanen skal se ud, og hvorfor vi bør spise grønnere. Han går i dybden med nogle af de vigtigste studier, giver ny viden omkring menneskets anatomi og kosten, berører de vigtigste sundhedsmæssige fordele ved den plantebaserede kost, og hvordan vi kan undgå mange livsstilssygdomme, så vi kan forblive aktive, også efter de 50.Også Casper Biltons personlige beretning indgår: Hvordan han valgte at skifte kost for at opnå en bedre præstation og på kort tid opnåede imponerende resultater, samtidig med at han slap af med kronisk astma, dårlig hud og en mental løbeblokade.Endelig er der sidst i bogen et powerfyldt træningsprogram samt 10 plantebaserede træningsopskrifter.Om forfatterCasper Bilton har spillet professionel og elitehåndbold, siden at han var 18 år. På rejsen til at forbedre sine præstationer stødte Casper på den plantebaserede kost, og efter at have eksperimenteret med kosten i et stykke tid, besluttede han at forblive på kosten og uddanne sig selv til plantebaseret kostvejleder & personlig træner. Igennem de seneste år har han hjulpet alt fra ungdomsspillere i diverse sportsgrene til landsholdspillere i håndbold.Casper blev kåret til Årets Veganske Atlet 2016 og driver Danmarks plantebaserede kost- & sportshjemmeside Earthlete.dk.E-bogen er lavet i fixed format

 • Mississippi Vegan af Timothy Pakron Spar 28%
  - Recipes and Stories from a Southern Boy's Heart
  af Timothy Pakron

  Celebrate the gorgeous and delicious possibilities of plant-based Southern cuisine.Inspired by the landscape and flavors of his childhood on the Mississippi Gulf Coast, Timothy Pakron found his heart, soul, and calling in cooking the Cajun, Creole, and southern classics of his youth. In his debut cookbook, he shares 125 plant-based recipes, all of which substitute ingredients without sacrificing depth of flavor and reveal the secret tradition of veganism in southern cooking.Finding ways to re-create his experiences growing up in the South--making mud pies and admiring the deep pink azaleas--on the plate, Pakron looks to history and nature as his guides to creating the richest food possible. Filled with as many evocative photographs and stories as easy-to-follow recipes, Mississippi Vegan is an ode to the transporting and ethereal beauty of the food and places you love.

 • Chocolate Every Day af Bennett Coffey Spar 28%
  - 85+ Plant-based Recipes for Cacao Treats that Support Your Health and Well-being
  af Bennett Coffey & Kyleen Keenan

  A sweet, mostly vegan collection of chocolate treats from the founders of Not Your Sugar Mamas.You think you love chocolate, but do you know how much you could actually love it? In Chocolate Every Day, Bennett and Ky show chocolate for what it really is: a delicious and incredibly potent, antioxidant powerhouse filled with vitamins and nutrients. Their decadent recipes do away with the refined sugar, dairy, and gluten found in traditional chocolate treats, and instead rely on raw cacao and high-quality, unprocessed ingredients to create snacks and desserts you can actually feel good about eating. By combining raw cacao with organic, natural sweeteners, nutrient-rich fats, and superfoods like maca and lucuma, Bennett and Ky's delicious treats pack a real health punch--and are as decadent as their traditional counterparts. Filled with tips and tricks for deciphering chocolate certifications and labels, a guide to building a superfood pantry, and more than seventy-five recipes for delectable and irresistible sweets, like Fudgsicles, No-Bake Thin Mints, Mexican Chocolate Cashew Milk, and Crunchy Salty Peanut Butter Chocolate Tart, Chocolate Every Day will give you more reasons than ever before to indulge in this beloved flavor.

 • Hairy Dieters Make It Easy af Hairy Bikers
  - Lose weight and keep it off the easy way
  af Hairy Bikers

  Losing weight is hard enough, so Si and Dave have written a fantastic collection of low cal recipes that make it easier than ever to stick to and enjoy a healthier diet.With the Hairy Dieters' trademark of knock-out flavours and hearty ingredients, these recipes will become your kitchen regulars. They are all easy on time, washing up, shopping and your waistline! Get ready to make it easy with Si and Dave's...15 Minute fillers - super quick recipes Assembly jobs - no cooking Half a Dozen winners - recipes with six ingredients One Pot Wonders - forget the fuss and save on washing-up Batch cooking - getting ahead, cooking in bulk, freezing, saving money, having quick fixes ready to go when you're hungry Easy Peasy Puds - guilt-free sweetness and satisfaction It's time to lose weight, the easy way. It's worked for MILLIONS of readers, and it can work for you!

 • Protest Kitchen af Carol J. Adams Spar 23%
  - Fight Injustice, Save the Planet, and Fuel Your Resistance One Meal at a Time - With Over 50 Vegan Recipes and Practical Daily Actions
  af Carol J. Adams & Virginia Messina

  PROTEST KITCHEN is an empowering guide to the food and lifestyle choices anyone can make for positive change in the face of the profound challenges of our time. Our food choices have much more of an impact than most people image. They not only affect our personal health and the environment, but are, also, tied to issues of justice, misogyny, national security and human rights. PROTEST KITCHEN is the first book to explore the ways in which a more plant-based diet challenges regressive politics and fuels the resistance. A provocative and practical resource for hope and healing, PROTEST KITCHEN, features over 50 vegan recipes (with alternatives for "e;aspiring vegans"e;) along with practical daily actions such as: Substitute cow's milk in your coffee and cereal for any of a variety of delicious non-dairy milks. This will help lower the release of methane gas that contributes to global warming Use a smartphone app when buying chocolate to avoid supporting African farmers who use child labour, even child slavery, to supply cacao beans to the food industry Make your own cleanings supplies and wood polish - it's frugal and avoids reliance on products that may be tested on animals

 • Forks Over Knives: Flavor! af Darshana Thacker
  - Delicious, Whole-Food, Plant-Based Recipes to Cook Every Day
  af Darshana Thacker

  The first four-color Forks Over Knives cookbook: head chef Darshana Thacker offers 150 delicious, all-new, easy-to-prepare whole-food, plant-based recipes for internationally inspired meals.The 2011 documentary Forks Over Knives ignited a revolution, empowering people to live healthier and happier lives. The film revealed the indisputable link between the average American dietheavy in meat, dairy, and refined foodsand heart disease, stroke, cancer, and diabetes. It also showed how, by focusing on a whole-food, plant-based diet, these chronic illnesses could not only be prevented, but sometimes even reversed. Through its meal plans, website, and New York Times bestselling cookbooks, Forks Over Knives has proven that a diet based on fruits, vegetables, tubers, whole grains, and legumes isnt just good for you, it tastes good too.Now, Forks Over Knives shows you how to take your whole-food kitchen to the next level, adding international flair to every meal. Forks Over Knives: Flavor! showcases dozens of recipesall exclusive to this bookaccompanied by eighty gorgeous photographs that capture the flavors of cuisines from around the world, including:Black Bean Chilaquiles with Fire-Roasted Tomatillo SalsaMoo Shu Vegetable Wraps with Hoisin SaucePolenta Pizza with Summer Garden VegetablesPersian Yellow Split Pea and Eggplant StewThai Red Curry Noodles with Stir-Fry VegetablesGerman Marble Cake with RaspberriesSure to please health-conscious eaters and the most discriminating palates, these oil-free, plant-based riffs on culinary favorites teach readers new techniques and introduce them to heady spice blends and a wide range of ethnic traditions from around the globe. Convenient, affordable, and wildly creative, Forks Over Knives: Flavor! is a must-have for the health-conscious cook.

 • Hungry Student Vegan Cookbook
   

  With all the essays and exams, not to mention the enormous pressure of having to go out partying four nights on the trot, staying healthy and well-fed has never been more important, and The Hungry Student Vegan Cookbook will make sure you get all the essential nutrients to get you through from freshers' week to graduation, all while following a vegan diet. Alongside the recipes are helpful hints and tips for getting the most out of a tiny student budget, creating gourmet feasts out of what you can find in your storecupboard, and advice on what kind of equipment you might need to take to uni (read: steal from the kitchen at home).Carry the flag for the vegan revolution all the way to your student halls, and once your new friends get a whiff of the amazing food you're cooking up, you're bound to find more people are willing to join the healthy-eating and cruelty-free vegan revolt. Because this book isn't just about cooking some truly delicious recipes; it's also about reducing your carbon footprint and your impact on the environment by cutting out animal products, and improving your health with a plant-based diet. And ok, yes, it is also about cooking totally yummy recipes and scoffing the lot (and with a clear conscience too!).Whether you're a committed vegan looking to branch out with some new recipe ideas, or you're just getting started on the road to veganism and want to learn the ropes of vegan cooking, this is the perfect book to add to your student bookshelf.

 • Skøn mad uden kød af Karolines Køkken Spar 17%
  af Karolines Køkken

  Skøn mad uden kød er en grøn kogebog til de ikke-fanatiske, der bare gerne vil spise mere grønt og mindre kød. Mens de fleste grønne kogebøger tænker i enkeltretter, arbejder vi med hele måltider. Vi har gjort os umage med at sørge for, at hvert måltid både skal mætte og tilfredsstille sanserne, så du ikke oplever dig ”snydt”, når du går fra bordet. Ud over de mange opskrifter på lækker mad rummer bogen også afsnit om, hvordan man bliver mæt uden kød, og hvordan man bygger et måltid op, så sanserne tilfredsstilles.”Hvis ønsket om at spise kødløst en til flere gange om ugen skal slå rødder og blive en vane for dem, der holder af kød og fisk, skal de grønne måltider levere varen: De skal ikke bare mætte, de skal også give smagsoplevelser helt kompasset rundt, så man oplever en tilfredsstillelse under og efter måltidet.” Tove Færch, leder af Karoline Køkken

 • Vegan Junk Food, Expanded Edition af Lane Gold
  - 200+ Vegan Recipes for the Foods You Crave-Minus the Ingredients You Don't
  af Lane Gold

  Who said a vegan diet has to be boringthese healthy and satisfying twists on your favorite junk food let you have the best of both worlds! Have you committed to a vegan diet, but still find yourself dreaming of those taboo sugary, salty, and fried treats of your past? Don't panicyour old favorite junk foods may not be as bygone as you think Vegan Junk Food, Expanded Edition proves that going vegan doesn't mean giving up your favorite comfort foods, or sustaining on plain broccoli and tofu every night of the week. With over 200 delicious (and animal-friendly!) twists on your favorite junk foodsfrom Loaded Nachos to Cheesy Kale Chipsyou'll learn to make savory snacks that will satisfy your lingering cravings. Perfect for parties, snacks-on-the-go, or even late-night treats, these fun and easy recipes will impress friends and family alikeand might even inspire them to follow you on the path to a vegan lifestyle!

 • Farmacy Kitchen Cookbook af Camilla Fayed
  - Plant-based recipes for a conscious way of life
  af Camilla Fayed

  'Farmacy food is what we have all been waiting for. Great tasting healthy food for an optimum mind and body means a better planet for us and the creatures we share it with' - Stella McCartney'Since it opened, Farmacy has been the hottest table in town' - Vogue'THE healthy eating place' - GQ'An oasis of health and happiness' - Harper's BazaarInterested in eating and living in a more conscious way? Want to eat well with nature's best ingredients while being aware of where our food comes from? Think taking better care of the land and people who grow these ingredients is important? Welcome to the Farmacy Kitchen, where you will find inspirational ideas for conscious living and delicious recipes for plant-based eating. The Farmacy ethos is about bringing attention back to nature, simplicity and balance. We love to follow the concept of 'simple abundance' in the food we create, using fresh, colourful and whole foods in inspired combinations for maximum taste, digestion and enjoyment.We know how good food tastes when it's made with love and intention. It's a creative process that brings care into the kitchen to make great-tasting food to nourish the body and energise the soul. A process that you can now bring to your own kitchen with the help of this book.

 • Deliciously Ella The Plant-Based Cookbook af Ella (Woodward) Mills
  - The fastest selling vegan cookbook of all time
  af Ella (Woodward) Mills

  The Sunday Times number one bestselling cookbook and the fastest selling vegan cookbook of all time.'She has become the biggest thing in healthy eating' - The Times100 all-new plant-based recipes - by bestselling author Deliciously Ella.Ella's latest book features the most popular, tried and tested recipes from her supper clubs, pop-ups and deli to show how delicious and abundant plant-based cooking can be. The simple vegan recipes cover everything from colourful salads to veggie burgers and falafel, creamy dips and sides, hearty one-pot curries and stews, speedy breakfasts, weekend brunches, muffins, cakes and brownies. They're the recipes that Ella's thousands of customers have been asking for since the deli first launched in 2015, and each recipe has a beautiful photograph to show you how it should look. In addition to over 100 brand new plant-based recipes, for the first time we are treated to a personal insight into Ella's journey - how she grew her blog, which she began writing to help get herself well while suffering from illness, into a wellbeing brand - and all that she has learnt along the way, as well as what drives the Deliciously Ella philosophy and her team's passion for creating delicious healthy food. With diary excerpts that document the incredible journey that Deliciously Ella has taken and over 100 tried-and-tested irresistible recipes for every day, using simple, nourishing ingredients, this vegan bible will be a must-have for fans and food-lovers alike, it's also perfect for anyone looking to experiment with vegan cooking for the first time.

 • Simple Green Meals af Jen Hansard Spar 28%
  - 100+ Plant-Powered Recipes to Thrive from the Inside Out
  af Jen Hansard

  No more restricting calories or fad diet programs. No more drive-thru fast food runs. And no more Friday night pizza from a cardboard box. Real food rocks, and Simple Green Meals is here to prove it!Jen Hansard, co-author of Simple Green Smoothies, is on a mission to change the way you eat. She sees a world where you and your family "e;eat the rainbow"e; by cooking quick, tasty meals that are nourishing, delicious, and easy to make. Filled with 150 vegetarian recipes, tips to rethink the foods you put in your grocery cart, strategies to eating well with a family on-the-go, and advice from people who have changed their lives for the better by making healthy food choices, this book is an essential guide to living a cleaner, fuller, more energetic life!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.