Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 51
 • 27
 • 11
 • 2
 • 1
 • 1
Sprog
 • 28
 • 38

Aktiv ferie

 • Turen går til Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote af Ole Loumann
  af Ole Loumann

  Sejltur med delfiner i sigte. Landsbyer med moderne huleboere. Western-sjov i Sioux City. Sære vulkanske ødemarker og rumlende ildbjerge. Flimrende ørken set fra en dromedarryg. Lavakunst og cool kubisme. Alt på en dag. Indtrykkene fordøjes på terrassen med udsigt til aftensolens spilop på stranden. Natten danses væk. De Kanariske Øer er forvandlingskugler. Alt kan ske.Turen går til Gran Canaria dækker hele øen samt Fuerteventura og Lanzerote. Fold omslagets forreste flap ud og se bogens områder.

 • Vandreture i Danmark af Torben Gang Rasmussen Spar 53%
  - Vandreoplevelser året rundt fra Skagen til Gedser
  af Torben Gang Rasmussen

  VANDRETURE I DANMARK er en praktisk guide til spændende og naturskønne vandreture i hele landet. Bogen er ideel for alle, der holder af at vandre i Danmark.Bogen gennemgår en lang række gode vandreruter af forskellig længde fordelt på alle landsdele og med beskrivelser af de bedste seværdigheder undervejs. Her er både vandreture for hele familien og lidt mere udfordrende ruter for den entusiastiske vandrer. • Mere end 100 vandreruter fordelt på Jylland, Fyn, Sjælland og øer.• Grundige beskrivelser af ruterne med angivelse af seværdigheder undervejs.• Gode og detaljerede kort over alle turene med seværdighederne plottet ind. • Information og kort over primitive lejrpladser på turene.• Vandreruter af forskellig længde og sværhedsgrad.• Både forslag til afslappende spadsereture samt til de lange flerdagsture som Hærvejen og Camønoen.• Indledning med gode råd om at vandre i Danmark.Bogen er skrevet af naturvejleder Torben Gang Rasmussen, der har stor erfaring med at arrangere vandreture over hele landet for interesserede i alle aldersgrupper.

 • At rejse af Hjalte Tin
  af Hjalte Tin

  Hjalte Tin er en erfaren eventyrer, der har rejst til verdens fjerneste afkroge på alle mulige forskellige måder. I "At rejse" deler han ud af sine erfaringer til alle dem, der ønsker at rejse uden for den klassiske charter- og storbyferies snævre bånd.

 • Turen går til Arabiske Halvø af Nina Faurby
  af Nina Faurby

  Bogen dækker Forenede Arabiske Emirater (herunder Dubai og Abu Dhabi), Qatar med Doha og Oman med Muscat. Bogen giver et indblik i dagligdagen på Arabiske Halvø og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om landenes historie, kunst og kultur, mad og drikke. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort. Turen går til har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

 • 44 fantastiske steder for børn - Paris af Roald Bergmann Spar 33%
  af Roald Bergmann

  Verdens fedeste storbyer kan sagtens udforskes i børnehøjde. Disse bøger viser hvordan med 44 nøje udvalgte steder, der er uforglemmelige for børn- og især deres forældre.Forfatteren Roald Bergmann er idémand bag bogserien og har bl.a. boet i Barcelona, kørt gennem 48 stater i USA og rejst Europa tynd - alt sammen med hans kone og deres to små børn, Nemo og Vega. Roald er til daglig journalist og reporter på TV2.

 • En tur i Ib Lundings Storkøbenhavn med hans sporvogne af Philip Wu Spar 15%
  af Philip Wu

  I anledning af, at arkitekten, designeren, tegneren og forfatteren Ib Lunding (1895-1983) ville have fyldt 120 år i 2015, fejres og hyldes han i denne e-billedbog med farverige fotografier af og fakta om de sporvogne samt alle de 12 bygninger og anlæg i Storkøbenhavn, som han tegnede. Bl.a. Brønshøj Vandtårn, Champagnehuset, Buen ved Vesterport Station og Tinghøj Højdebeholder.

 • East of Croydon af SUE PERKINS
  - Blunderings through India and South East Asia
  af SUE PERKINS

  Follow Sue Perkins' extraordinary adventures across southern Asia in this fabulously funny travelling tale. 'Vivid, laugh-out-loud, moving' Sunday Express'A few years ago I was asked if I'd like to make a documentary on the Mekong River, travelling from the vast delta in Vietnam to the remote and snowy peaks of Tibet.Up until that point, the farthest East I'd been was Torremolinos, in the Costa Del Sol. Here's the thing: I am scared of flying. I have zero practical skills. I can't survive if I am more than a three minute walk from a supermarket.For the last seven years I have suffered with crippling anxiety.I bolt when panicked. I cannot bear to witness humans or animals in distress.I have no ability to learn languages. I am a terrible hypochondriac.Oh, and I am no good with boats.So I said yes.'SHORTLISTED FOR AUTOBIOGRAPHY OF THE YEAR AT THE 2018 NATIONAL BOOK AWARDS'Part memoir, part travel guide. A fab account full of wit and emotion' Prima'An unvarnished, endearing and very funny account' Woman & Home_________Praise for Spectacles: 'Utterly wonderful. It's very, very funny and poignant' Nina Stibbe, bestselling author of Reasons to be Cheerful 'Very funny ... reading her memoir is very like meeting her' Sunday Times'Charming and funny .... Like going for a long, slightly drunken lunch with your naughtiest friend' Red'Brilliantly written... fearlessly honest and full of heart, it will also make you laugh like a gibbon' Heat

 • Danmarks fineste håndboldguld af Philip Wu
  - - Historie og erindringer fra hjertet af en håndboldfan til alle håndboldfans
  af Philip Wu

  En rejse fra Anja Andersens EM i 1994 til Mikkel Hansens VM i 2019.Historien om kvindelandsholdets sejre i EM i 1994, 1996 og 2002, VM i 1997 og OL i 1996, 2000 og 2004 samt herrelandsholdets sejre i EM i 2008 og 2012, VM i 2019 og OL i 2016 med portrætter af de lande, rejseguide om de byer og informationer om de haller og arenaer, hvor kvinderne og herrerne spillede deres guldvindende turneringer.Værket indeholder også forfatterens egne fotografier af EM-guldfadene og VM-pokalerne samt links til satellitfotografierne af hallerne, arenaerne og dermed værtsbyerne fra Google Maps.

 • Familie på farten. Med farmor i Australien af Helge Rude Kristensen
  af Helge Rude Kristensen

  "Godt. Anne Grethe havde bestemt, vi skulle til Australien, mens tid var. Men ville hun kunne forliges med sin svigermor under ekstreme forhold, og ville hendes voksne sønner kunne affinde sig med indimellem at lade sig lede af en far, der knap er begyndte at tænke, før de har handlet. Tre generationer og seks individualister på farten sammen med en satellittelefon. Ville eventyret overleve det, og ville vi overleve eventyret?"Hvornår er man for gammel til at tage på eventyr? Ikke når man er 91, hvis man spørger Helge Rude Kristensen og hans mor, der som 91-årig tager med familien til den australske vildmark, hvor hun sover i slangesikret telt, bader blandt krokodiller og springer ud med faldskærm. Turen i Australien byder på en masse spændende oplevelser, nærvær og kærlighed mellem tre generationer.Helge Rude Kristensen (f. 1948) er en dansk forfatter og eventyrer. Han har skrevet en lang række bøger om sine rejser rundt i verden sammen med sin familie.

 • Rejsen til New Zealand af Lonely Planet Spar 18%
  af Lonely Planet

  Rejsen til New Zealand er fyldt med flotte billeder og gode rejsetips til rejsen til New Zealand. Ebogsudgaven indeholder links til de mange lokale steder, der er omtalt i bogen.Lonely Planet er verdens største forlag for rejsebøger. Hvert fjerde sekund sælges en Lonely Planet-bog et sted i verden.

 • Familie på farten af Helge Rude Kristensen
  af Helge Rude Kristensen

  "Afskeden med hjemmet, skolen, familien og vennerne er lige så svær som frygtet, og efter farvellet til farmor og farfar betror Anne Grethe mig grædende, at nu er det altså sidste gang, hun forlader alt det, som for hende og os andre er så kært. Jeg modsiger hende ikke, men jeg ved, at hun ligesom på vor forrige tur vil begejstres over nye mennesker, andre skikke og anderledes landskaber, alt imens hendes hengivenhed for det derhjemme forstærkes."Helge Rude Kristensen fortæller om dengang, han og hans familie sagde farvel til den traditionelle hverdag med skole, fuldtidsarbejde og tegltag over hovedet og tog ud på opdagelse i en kassevogn. Turen går til Østeuropa og Asien, og familien oplever blandt andet Istanbuls mystik, det teokratiske Iran efter Khomeinis død, Nordpakistans vilde stammer, livsfarligt bjergskred i Vestkina og en levende gudinde i Nepal.Bogen er både en beretning om mødet med den store verden og livet i et lille rullende hjem med dem, man holder allermest af.Helge Rude Kristensen (f. 1948) er en dansk forfatter og eventyrer. Han har skrevet en lang række bøger om sine rejser rundt i verden sammen med sin familie.

 • Brikker af et eventyrligt liv af Lars Ørlund
  af Lars Ørlund

  "Som de fleste andre var jeg som barn noget af en dagdrømmer. Forskellen på mig og de andre børn var blot, at jeg holdt fast ved mine drømme og gjorde dem til virkelighed."Forfatter og eventyrer Lars Ørlund fortæller om nogle af sine mest fantastiske rejser, siden han som 16-årig fik hyre på en båd til Australien. Da han først var blevet ramt af rejsefeberen, var han ikke til at stoppe. I "Brikker af et eventyrligt liv" deler han blandt andet ud af sine erfaringer som soldat i Vietnam, sin tid hos Dian Fossey og gorillaerne i Afrikas jungle og sine oplevelser på jagt med de sidste buskmænd i Kalahariørkenen.Lars Ørlund (f. 1948) er en dansk forfatter, biolog, journalist og eventyrer. I perioder af sit liv har Lars Ørlund boet sammen med nogle af de sidste naturfolk på Jorden, hvilket han har lavet både radio- og tv-programmer om. Han har endvidere skrevet en lang række bøger blandt andet om sine mange rejser.

 • Løvens skarpe klo af Lars Ørlund
  af Lars Ørlund

  "Jeg så igen på uret; det var nu en time siden, vi sidst havde hørt skud. Vi var sikre på, at skuddene kom fra et sted øst for Mohanasletten og følte os overbevist om, at krybskytterne denne gang havde dummet sig. Vi havde ventet i 2 dage, og selvom lyden af skud på den stille savanne kunne høres mindst 30 kilometer væk, mente vi, at vi kunne finde gerningsmændene."Lars Ørlund deler ud af sine usædvanlige og spændende oplevelser fra sin tid som safarileder, storvildtsjæger og journalist i Afrika. Bogen beskriver indgående hans deltagelse i arbejdet mod krybskytteri og de til tider voldsomme metoder, der må tages i brug for at stoppe den grusomme rovdrift på naturen. Bogen fortæller om Afrika på godt og ondt og om afrikanernes mange facetter set gennem en erfaren eventyrers øjne.Lars Ørlund (f. 1948) er en dansk forfatter, biolog, journalist og eventyrer. I perioder af sit liv har Lars Ørlund boet sammen med nogle af de sidste naturfolk på Jorden, hvilket han har lavet både radio- og tv-programmer om. Han har endvidere skrevet en lang række bøger blandt andet om sine mange rejser.

 • VerdensVis London af Trine Østergaard Spar 16%
  af Trine Østergaard

  VerdensVis London er en anderledes rejsebog, der er tænkt mere fokuseret og tematisk end de traditionelle rejsebøger.VerdensVis London indeholder fem temaer med hver en gåtur tilknyttet. Ét af temaerne er det litterære London, hvor læseren bl.a. indbydes til en Walk’ N’ Talk i Virginia Woolfs fodspor.Med VerdensVis London kommer du også below til krypter, katakomber og kunst, ligesom du kan gå i fodsporene på både James Bond og Winston Churchill.Bogen er spækket med forfatterens egne lækre fotos, garneret med overskuelige kort til gåturene samt ikke mindst krydret med hotte tips til den næste cocktail eller latte.What's not to like, siger vi bare!VerdensVis London er således guiden til dig, der gerne vil opleve London på en ny måde og blive VerdensVis på en by, der byder på et hav af måder at blive oplevet på.Følg også med på Instagram https://www.instagram.com/verdensvislondon/?hl=daOg vær endelig ikke bleg for at uploade dine egne Londonbilleder med hashtag #verdensvislondonForord af guldsmed og smykkedesigner Maria Black.

 • I Stanleys fodspor gennem Afrika. 100 år efter mødet med Livingstone af Arne Falk-Rønne
  af Arne Falk-Rønne

  "Ud for Afrikas østkyst svømmer en ø i tropesolen; Zanzibar er dens navn, og den er berømt over hele jordkloden for sine kryddernelliker. Før fly blev et gængs transportmiddel, kom de rejsende sejlende til øen, og længe inden den dukkede op i horisonten, bølgede den stærke kryddernellikeduft skibets passagerer i møde."Journalist Arne Falk-Rønne er rejst til det afrikanske kontinent for at følge "I Stanleys fodspor" 100 år efter, han fandt Livingstone.Arne Falk-Rønne (1920-1992) var en dansk forfatter, journalist, rejseleder og eventyrer. Han har udgivet både rejsehåndbøger og rejsebeskrivelser, og slog for alvor igennem internationalt med en række værker, hvor han følger i flere bibelske personers fodspor. Heraf kan nævnes "Abrahams vej til Kanaáns land" (1971), "Moses' vej gennem ørkenen (1973) og "Du er Peter - en rejse i apostelen Peters fodspor" (1976).

 • Fodor's the Complete Guide to African Safaris af Fodor's Travel Guides Spar 29%
  - with South Africa, Kenya, Tanzania, Botswana, Namibia, & Rwanda
  af Fodor's Travel Guides

  Written by local experts, Fodor's travel guides have been offering advice and professionally vetted recommendations for all tastes and budgets for 80 years.Fodor's correspondents highlight the best African safari destinations in both eastern and southern Africa. Travelers will be able to determine which African safari destination is best for them and plan their trip step by step starting months before departure up to the day of arrival. We cover the best local and international safari tour operators with information on how to create a dream safari, whether it's a luxury, bespoke experience, or a rustic in-the-bush excursion. Plus, Fodor's reveals the best beaches for must-needed post-safari relaxation. More in-depth planning information is given for popular gorilla treks in Rwanda and Uganda.This travel guide includes:*UP-TO-DATE COVERAGE: New recommendations include the best new safari camps and tour operators*ILLUSTRATED FEATURES: Special full-color "e;Fodor's Features"e; throughout the guide provide rich information on the Big Five, the Great Migration, the Dunes of Namibia, and African culture. Gorgeous photos throughout, many by Fodor's travelers, provide endless inspiration.*INDISPENSABLE TRIP PLANNING TOOLS: Travelers can discover details about animals and birds, including the Big Five, with checklists for each country. Fodor's offers a hierarchy of safari parks in each country, with detailed lodging options, and compare tour operators with an easy-to-read chart broken down by experience, expertise, and clientele. Internet resources, a planning timeline, packing lists, must-ask questions, and information on what to expect after arrival are provided in easy-to-use, compact features. *DISCERNING RECOMMENDATIONS: Fodor's The Complete Guide to African Safaris offers well-informed advice and recommendations from expert and local writers to help travelers make the most of their time. Fodor's Choice designates our best picks, from hotels to nightlife. *COVERS: South Africa, Kenya, Tanzania, Botswana, Namibia, Rwanda, Uganda, Victoria Falls, South African Wine Country, Zanzibar, Kruger National Park, Skeleton Coast, Victoria Falls, Okavango Delta, Serengeti National Park, and Mount Kilimanjaro

 • DET VILDESTE VESTEN - 100 års historier om cowboys, indianere, røvere, kannibaler og mange flere … af Martin Nedergaard Andersen Spar 18%
  af Martin Nedergaard Andersen

  Som det ofte gælder, overgår virkeligheden fantasien, hvilket historierne i denne bog er et godt bevis på. Vi møder cowboys og indianere, banditter og sheriffer, guldgravere, nybyggere, prostituerede, opdagelsesrejsende og eventyrere. Farverig og fascinerende historiefortælling fra først til sidst. Uddrag af bogenPå trods af bjørnens knurren og rumsteren kunne han alligevel tydeligt høre, at det gav et ”plop”, da den løftede hår og hud af toppen af hans kranium og næsten skalperede ham. Han kunne ikke gøre andet end at krumme sig sammen og bede til Gud … Om forfatterenMartin Nedergaard Andersen (f. 1965) bor på Frederiksberg, er gift og har to børn. Han har siden 2011 levet af at opfinde bræt- og kortspil, som udgives over hele verden (+160 forskellige indtil videre). Har tidligere udgivet 10 bøger i Danmark og USA.

 • PÅ TALEFOD MED VERDEN - CANCER INGEN HINDRING af Palle Rosted Spar 18%
  af Palle Rosted & Annette Rosted

  Når et menneske rammes af kræft, er det ikke blot kræftpatienten, der bliver ramt. Det er også de pårørende. Sygdommen får en afgørende indflydelse på hele familien, og mens kræftpatienten kæmper for at komme igennem et langvarigt behandlingsforløb, kæmper de pårørende for at støtte og hjælpe og skjule deres egen sorg.Palle får konstateret cancer i 2012. Både Palle og hans kone Annette er med det samme klar over, at chancen for at overleve er meget lille, men Palle nægter at give op, selv da han i de allermørkeste stunder knap kan holde sig oprejst.Mens han sygner hen, tændes længslen efter at rejse, og Annette forsøger at give ham de sidste oplevelser. Denne bog beskriver rejsen med og gennem canceren. Den handler om mod, både den cancerramtes mod, men også den byrde og det mod, der skal til for at være pårørende. Uddrag af bogen”Han har cancer,” var beskeden. Jeg vidste det jo godt, men alligevel kom det som et chok. Jeg sad i min klinik og skulle tage mig af patienternes småproblemer. Jeg husker stadig, at jeg sad og græd.Palle sad i Sverige og jeg i Danmark, og jeg anede faktisk ikke mine levende råd. Det første, jeg gjorde, var at gå ind på nettet og søge på den procentuelle overlevelse ved en sådan cancer. Den var nedslående 38 %.Det næste, jeg husker, er, at Palle ringer mig op. “Hvad er overlevelsesprocenten så? Jeg går ud fra, at du har tjekket det allerede!”Hvad siger man til en mand, der ligger ned?Det var på det tidspunkt, at jeg bestemte mig for at lyve. Om forfatternePalle og Annette Rosted er begge læger. Palle er tidligere overlæge på smerteklinikken i Sheffield, England, og er nu delvist pensioneret, mens Annette stadig arbejder som praktiserende læge. Ud over deres engagement i deres job er deres store passion at rejse og at dele ud af deres rejseoplevelser.

 • Tanzania Safari Guide af Philip Briggs Spar 18%
  - with Kilimanjaro, Zanzibar and the coast
  af Philip Briggs

  This new, thoroughly updated eighth edition remains the only practical guidebook to Tanzania to reflect the overall shift of tourism away from backpackers and budget camping safaris to upper-end and mid-range safaris and beach holidays. Unlike other guidebooks, the main focus is background and practical information on Tanzania's peerless collection of national parks, game reserves and other safari destinations, including the Serengeti, Ngorongoro Crater, Tarangire, Selous, Ruaha, Katavi, Gombe Stream and Mahale Mountains. Every major reserve is given a dedicated chapter detailing its ecology, wildlife, accommodation options, game drives and other activities. Written by acknowledged experts Philip Briggs and Chris McIntyre, Bradt's Tanzania also focuses on other popular and off-the-beaten track tourist attractions, ranging from Mount Kilimanjaro and the 'Spice Island' of Zanzibar to the mysterious Kilwa Ruins and Kondoa Rock Art (a pair of UNESCO World Heritage Sites often relegated to the small print of other travel guides). The accommodation listings for the national parks and other safari destinations are the most detailed and authoritative available. Briggs and McIntyre have weeded through the ever-growing number of lodges and camps to create a critically selective list of the best properties in every price bracket - upmarket, midrange and budget. The guide also includes a 48-page wildlife colour field guide, detailing all species a visitor can expect to find on a safari, making this guide the most authoritative source available.Since its mid-1980s economic nadir, when it lacked adequate facilities for anything but basic camping safaris, Tanzania has grown to be one of Africa's top safari destinations. This new edition actively responds to this evolution by focusing on the country mainly as a safari and short-stay fly-in holiday destination. It also reflects the growing trend away from large lodges towards small, exclusive eco-friendly camps in remote parts of the national parks and bordering community concessions. Tanzania is arguably Africa's greatest safari destination and is geographically one of Africa's most varied countries, its long palm-fringed coastline complemented by the scenic wonders of the Great Rift Valley, portions of Africa's three largest lakes, and several impressive mountains. With this guide you will discover everything the country has to offer, from spectacular year-round game-viewing to post-safari relaxation on the idyllic beaches of Zanzibar.

 • Road Trip Yellowstone af Dina Mishev Spar 13%
  - Adventures Just Outside America's Favorite Park
  af Dina Mishev

  Everything you need to know for the perfect adventureWhether youre planning a trip to Yellowstone, cherish fond memories of the park, or hope to visit it someday, Roadtrip Yellowstone is an inspiring guide that offers insider information on the best things to do, see, and experience within 100 miles of Americas favorite park, such as:the Buffalo Bill Center of the West in Cody, Wyoming, where families can explore interactive exhibits on Native Americans, natural history, firearms, and Buffalo Bill himself.the top five places to see or dig for dinosaurs.Waynes Boot Shop--the place to buy a real cowboy hat or boots.some of the most quirkiest personalities in eastern Idaho...and much more.

 • Lonely Planet's Atlas of Adventure af Lonely Planet Spar 19%
  af Lonely Planet

  Don't just walk on the wild side - hike, climb, cycle, surf and even parachute. Lonely Planet's Atlas of Adventure is an encyclopedia for thrill-seekers and adrenaline junkies, featuring the best outdoor experiences, country-by-country, across the world - making it the ultimate introduction to an exciting new world of adventure. There are numerous ways to explore our planet and the Atlas of Adventure showcases as many of them as possible in over 150 countries. We tracked down our adventure-loving gurus and asked them to share their tips on where to go and what to do. Colourful, awe-inspiring images are accompanied by authoritative text from Lonely Planet's travel experts. Highlights include: Mountaineering and trekking in Argentina Mountain biking and bushwalking in Australia Diving and paddling in Cambodia Trail running and canoeing in Canada Surfing and volcano diving in El Salvador Ski-exploring and dogsledding in Greenland Cycling and snowsports in Japan Riding with eagle hunters and packrafting in Mongolia Dune boarding and hiking in Namibia Tramping and black-water rafting in New Zealand Kloofing and paragliding in South Africa Sailing and walking in the United Kingdom Hiking and climbing in the United States About Lonely Planet: Lonely Planet is a leading travel media company and the world's number one travel guidebook brand, providing both inspiring and trustworthy information for every kind of traveller since 1973. Over the past four decades, we've printed over 145 million guidebooks and grown a dedicated, passionate global community of travellers. You'll also find our content online, on mobile, video and in 14 languages, 12 international magazines, armchair and lifestyle books, ebooks, and more.TripAdvisor Travelers' Choice Awards 2012, 2013, 2014, 2015 and 2016 winner in Favorite Travel Guide category 'Lonely Planet guides are, quite simply, like no other.' - New York Times 'Lonely Planet. It's on everyone's bookshelves; it's in every traveller's hands. It's on mobile phones. It's on the Internet. It's everywhere, and it's telling entire generations of people how to travel the world.' - Fairfax Media (Australia)

 • Epic Drives of the World af Lonely Planet Spar 19%
  af Lonely Planet

  Buckle up for the next installment in our 'Epic' series and the follow-up to Epic Bike Rides of the World. Epic Drives of the World, a beautiful hardback, showcases 50 of the greatest road trips on Earth, from classic routes in America, Australia and Europe, to incredible adventures in Asia and Africa. Organised by continent, each route features a first-hand account, awe-inspiring photographs, illustrated maps and practical advice on when to go, how to get there, where to stay and what to eat. From Hawaii's Hana Highway and Vietnam's Ho Chi Minh Road, to Utah's National Park Circuit and Germany's Black Forest High Road, Epic Drives of the World will inspire any motorist to hit the open road. African and Middle East drives include: The self-drive Safari (Zambia) Crossing the Kalahari (Botswana) Passing over the Panorama Route (South Africa) Marrakesh to Taroudannt (Morocco) Cruising Clarence Drive (South Africa) The Americas drives include: The Highway to Hana in Hawaii (USA) The Salar de Uyuni (Bolivia) The Pacific Coast Highway (USA) Crossing the Carretera Austral (Chile) Canada's Icefields Parkway Asia drives include: On the trail of Ho Chi Minh (Vietnam) Crossing the Kathmandu Loop (Nepal) Hightailing from Thimphu to Gangtey (Bhutan) South Korea: From top to toe The road from Srinagar to Manali (India) Europe drives include: Black Forest High Road (Germany) The Wilds of Abruzzo (Italy) Croatia's Adriatic coast Norway's west coast The Magic Circle (Ireland) Oceania drives include: Southern Alps explorer (New Zealand) The Great Ocean Road (Australia) Northland & the Bay of Islands (New Zealand) Following the Captain Cook Highway (Australia) Alice Springs to Darwin (Australia) About Lonely Planet: Lonely Planet is a leading travel media company and the world's number one travel guidebook brand, providing both inspiring and trustworthy information for every kind of traveller since 1973. Over the past four decades, we've printed over 145 million guidebooks and phrasebooks for 120 languages, and grown a dedicated, passionate global community of travellers. You'll also find our content online, and in mobile apps, video, 14 languages, 12 international magazines, armchair and lifestyle books, ebooks, and more, enabling you to explore every day. Lonely Planet enables the curious to experience the world fully and to truly get to the heart of the places they find themselves, near or far from home. TripAdvisor Travelers' Choice Awards 2012, 2013, 2014, 2015 and 2016 winner in Favorite Travel Guide category 'Lonely Planet guides are, quite simply, like no other.' - New York Times 'Lonely Planet. It's on everyone's bookshelves; it's in every traveller's hands. It's on mobile phones. It's on the Internet. It's everywhere, and it's telling entire generations of people how to travel the world.' - Fairfax Media (Australia)

 • Missouri Off the Beaten Path(R) af Patti DeLano Spar 12%
  - Discover Your Fun
  af Patti DeLano

  Tired of the same old tourist traps? Whether you're a visitor or a local looking for something different, Missouri Off the Beaten Path shares with you the Show Me State with new perspectives on timeless destinations and introduces you to those you never knew existedfrom the best in local dining to quirky cultural tidbits to hidden attractions, unique finds and unusual locales. So if you've ';been there, done that' one too many times, get off the main road and venture Off the Beaten Path.

 • Stories from the Dirt af John Long Spar 13%
  - Indiscretions of an Adventure Junkie
  af John Long

  Riding tubes in Venezuela. BASE jumping in Europe. Climbing big walls in Yosemite. Riding bulls in Texas. These first-person stories from acclaimed climber and adventurer John Long may be vastly different in content, but they share an identifiable emotional texture, tone and delivery, and fundamentally are of one piece. This is storytelling at its bestnonfiction that reads like fiction. In Stories from the Dirt, the action leaves you breathless, but it's the characters that really leave a lasting mark. Like all stories worth a damn, this collection is all about the people.

 • Packrafting af Molly Absolon Spar 13%
  - Exploring the Wilderness by Portable Boat
  af Molly Absolon

  Don't Be Left Up a River Without a PackraftPackrafts are lightweight, inflatable boats that can be carried in a backpack, on a bicycle or in a duffel bag. These compact, tough personal watercrafts are used to float rivers, run rapids, cross lakes, and even drop waterfalls, often as part of a broader wilderness expedition that includes backpacking. Packrafting is rapidly gaining in popularity, with increasingly varied options for gear, ranging by size, cost, and function. With the number of guided packrafting trips on the rise, this is the perfect book for the beginner interested in the up-and-coming sport.

 • I morges ved Amazonfloden. Indtryk fra en rejse i Latinamerika af Arne Falk-Rønne
  af Arne Falk-Rønne

  "Jeg sidder med slangekranierne som en rosenkrans og kan ikke lade være med at undre mig. I morges ganske tidligt, før solen endnu var kommet over skovranden, sloges jeg med moskitoerne i en kano på Amazonfloden efter aftenen i forvejen at have taget afsked med høvdingen, der gav mig denne kæde ... I morges ved Amazonfloden! Tanken vender tilbage til mig som en besættelse herude over Atlanterhavet.""I morges ved Amazonfloden" er en samling af eventyrer Arne Falk-Rønnes indtryk fra sine 12 rejser i Latinamerika. Bogen fører os op ad Amazonflodens bifloder, på hesteryg i Andesbjergenes kulde, præsenterer os for de få tilbageblevne danskere i danskerkolonien i Venezuela og giver os et unikt indblik i Latinamerikas afkroge, som de så ud i 1950‘erne og 1960‘erne, og som i dag er for længst forsvundet.Arne Falk-Rønne (1920-1992) dansk forfatter, journalist, rejseleder og eventyrer. Han har udgivet både rejsehåndbøger og rejsebeskrivelser, og slog for alvor igennem internationalt med en række værker, hvor han følger i flere bibelske personers fodspor. Heraf kan nævnes "Abrahams vej til Kanaáns land" (1971), "Moses' vej gennem ørkenen (1973) og "Du er Peter - en rejse i apostelen Peters fodspor" (1976).

 • Festival Book af Michael Odell
  af Michael Odell

  THE PERFECT GIFT FOR FESTIVAL-GOERSWhich festival is right for you? What should you wear? What should you pack? How much glitter could you possibly need?With the answer to every festival questions, The Festival Book is your go-to survival guide. It is packed full of hilarious anecdotes, a guide to the very best festivals on offer and tips and tricks to get you festival ready. And if you want to learn to play the nose-flute or attend a wedding conducted by a priestess called Glenda, well, that s all here too.With sections on:A Short History of Festivals from the Pilton, Pop, Folk & Blues Festival (now more commonly known as Glastonbury) to the revival of the communal rock festival experience in the 90s.Festival Tribes You re looking for self-improvement? Latitude offers drama classes and qualifications. More interested in food? Try Wilderness. Forest walking, foraging and wild swimming more your thing? Green Man s the one for you. Festival Fashion Florals, leather, a onesie, full fancy dress all will do, but don t forget your wellies! Includes a fool proof packing list with everything you re likely to forget. Anecdotes - From getting married at Glastonbury, to being diagnosed with trench foot, to being attacked by a cow it s all here!Tips and Tricks How to get in for free, how to find your way back to your tent in the dark and a bluffer s guide to legendary performances (you remember Oasis in 1994, right?)

 • Best Backpacking Trips in Utah, Arizona, and New Mexico af Mike White Spar 18%
  af Mike White & Douglas Lorain

  This is the second book in a series of detailed guidebooks covering all the best "e;life-list"e; backpacking vacations in the spectacular backcountry of the American West. This new volume specifically covers the best such adventures in the states of Utah, Arizona, and New Mexico. Every conceivable aspect of trip planning is covered in the guide, including maps and descriptions of the trail, where to locate the nearest airport, other area attractions that shouldn't be missed, and guide services that are available. A noteworthy feature of the book is the individual vignettes that give insight into the historical significance of many of the trails. Also unique are the interesting and humorous personal accounts that the authors share from their personal experiences hiking these routes. Backpackers will find a wide range of outstanding trips, from high mountain adventures to some of the world's best lower-elevation canyon hikes. Best Backpacking Trips in Utah, Arizona, and New Mexico provides an extensive choice of terrific expeditions.

 • BALANGURU af Birgitte Glavind Sperber Spar 18%
  - MENNESKER OG MYTER I EN KALASHALANDSBY I HINDUKUSH
  af Birgitte Glavind Sperber

  Feer og dæmoner, guddomme og shamaner, hellige geder og ofringer, jordskælv og springfloder, fødsler og død, glæde og sorg, rent og urent, urene kvinder med stor frihed, et mindretal truet af tiltagende islamisme – alt dette er virkeligheden hos bjergfolket kalasha, som har bevaret deres urgamle religion og kultur og bor i det barske Hindukush i Nordvestpakistan. Gennem lange årlige ophold over 25 år har forfatteren levet i landsbyen Balanguru næsten 2½ år i alt og taler sproget kalasha.Kernen i den rigt illustrerede bog er kalashaernes egne forklaringer, myter, historier, poesi og livsfortællinger. Dette omgives af forfatterens beskrivelser af begivenheder og personer. Bogens fortællinger er ordnet i hoveddele – introduktion, vinterfesten, dalens urene verden, fjeldets rene verden, sygdom, islam vinder frem – men kan sagtens læses hver for sig. Et detaljeret emneregister gør bogen velegnet i etnografiske og religionshistoriske sammenhænge.Uddrag af bogenNu krængede dæmonen sin mave og begyndte at trække alle tarmene ud af den, men Rahim havde et reb bundet om livet, og det begyndte han at vikle løs. Så troede dæmonen, at Rahim gjorde det samme som ham selv og blev bange.***Sitjin Bibi gned grundigt sine håndflader mod lergulvets støv for bedre at kunne holde fast på barnet. Så stak hun begge hænder op under Lalizörs kjole og åbnede fødselsvejen.Pludselig gik det hurtigt. Fostervandet plaskede, og en lille dreng med knyttet blåligt ansigt kom frem.***Åh, søde sol / fra Kawalun / Min elskede / du er så ung / Det er for meget / for mit sind / at sidde her / det kolde sted / og tale om / vor kærlighed / – uendeligt.***– Det er desværre bare sådan, at vi er omringet af muslimske fundamentalister … De anser os for urene. De prøver på at gøre en ende på os – ikke regeringen, men de fundamentalistiske grupper i Pakistan, som vokser nu og spredes overalt.Om forfatterenBirgitte Glavind Sperber (f. 1942) bor i Ribe. Universitetsuddannet i biologi, geo­grafi og etnografi. Pensioneret seminarielektor. Prisbelønnet dokumentarfilmmager. Over 2 år i alt hos kalashafolket 1983-2008. Flere publikationer om folket (dragter og tekstiler, natursyn mm). Foredrag med film om kalashafolket. Gift, to voksne børn og et barnebarn.

 • Aha Hanoi af Peter Hørup
  - Kultur-rejseguide til Vietnams hovedstad
  af Peter Hørup

  Aha Hanoi er en kultur-rejseguide til Vietnams hovedstad Hanoi. Med talrige illustrationer, forklaringer og baggrundsviden giver bogens tre kapitler en lettilgængelig og sammenhængende indføring i historien, de religiøse traditioner og dagliglivet i det moderne Hanoi.    Læs f.eks om Hanois vigtige templer og pagoder og om myter og helte fra traditionen. Oplev sporene i gadebilledet fra den franske kolonitid og det moderne kommunistiske Hanoi. Små artikler om alt fra vejtræer til håndværkslandsbyer og taoisme giver indblik i Hanois mangfoldige byliv.        Aha-Hanoi sætter Hanois væsentligste seværdigheder og oplevelser i gadebilledet ind i et større perspektiv, der forklarer, hvorfor Hanoi er et af de mest spændende rejsemål i Sydøstasien.Bogens forfatter, Peter Hørup, er cand.mag. i historie og har mange års erfaring med kulturformidling som bl.a underviser, foredragsholder og museumsinspektør. Bogen er blevet til på baggrund af en række besøg i Vietnam.Læs mere om bogen på www.aha-hanoi.dk

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.