Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 999+
Sprog
 • 90
 • 999+
 • 2
 • 29
 • 4
 • 3
 • 1
 • 5
 • 5
 • 2

Guides og kort

 • Turen går til Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote af Ole Loumann
  af Ole Loumann

  Sejltur med delfiner i sigte. Landsbyer med moderne huleboere. Western-sjov i Sioux City. Sære vulkanske ødemarker og rumlende ildbjerge. Flimrende ørken set fra en dromedarryg. Lavakunst og cool kubisme. Alt på en dag. Indtrykkene fordøjes på terrassen med udsigt til aftensolens spilop på stranden. Natten danses væk. De Kanariske Øer er forvandlingskugler. Alt kan ske.Turen går til Gran Canaria dækker hele øen samt Fuerteventura og Lanzerote. Fold omslagets forreste flap ud og se bogens områder.

 • Turen går til Florida & Sydøstlige USA af Morten Scholz
  af Morten Scholz

  Bogen dækker hele Florida og særligt udvalgte byer og naturområder i sydøstlige USA, herunder Miami, Everglades, Florida Keys, Memphis, Nashville, Atlanta, Charleston, Savannah og New Orleans. Bogen giver indblik i dagligdagen i USA og forklarer samfundsmæssige og kulturelle forhold. En række artikler går bag om områdets historie, kunst og kultur, mad og drikke. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort.TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

 • Turen går til Indien af Tore E.H. Holst
  af Tore E.H. Holst

  Bogen dækker et skarpt og samtidig bredt udvalg af oplevelser for enhver, der vil rejse i Indien. Fra strandene i Goa, over ørkenen i Rajasthan til nogle af verdens største byer og højeste bjerge. Guiden giver også indblik i livet i Indien og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om landets historie, kunst og kultur, mad og drikke, natur og geografi. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort.

 • Oplev Malaysia & Singapore (Lonely Planet) af Lonely Planet Spar 17%
  af Lonely Planet

  Lonely Planet Oplev Malaysia & Singapore. Hvis turen går til Malaysia & Singapore, så er Oplev Malaysia & Singapore den oplagte guidebog både før og under rejsen. Her finder du top 25 med de største seværdigheder, highlights, rejseplaner og rejseruter, fold-ud kort til Singapore, kort til de vigtigste byer, gode råd fra lokale eksperter, og de bedste hoteller, restauranter og cafeer i alle prisklasser samt anbefalinger til museer. Indhold i Lonely Planet Oplev Malaysia & Singapore: De 452 meter høje Petronas-tårnes magiske tiltrækning. Fortryllende eventyr under vandet i Sipadan. Lækkerier til ganen fra Penangs gadekøkkener. Børnevenlige hvide sandstrande på Pulau Langkawi. Steder: Langkawi – Penang – Kuala Lumpur – Singapore – Malaysisk Borneo – Perhentian-øerne & Østkysten – Taman Negara & Hillstations

 • Turen går til England & Wales af Kim Wiesener
  af Kim Wiesener & Kristoffer Flakstad

  BOGEN DÆKKER hele England og Wales, fra Berwick-upon-Tweed i nord til Land's End i syd, fra Londons omegn, Oxford og Manchester til Cardiff og Snowdonia National Park. Bogen giver et indblik i dagligdagen i England og Wales og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger.En række artikler går bag om landenes historie, kunst og kultur, mad og drikke. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort.TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

 • Turen går til Argentina af Rune V. Harritshøj
  af Rune V. Harritshøj

  Bogen dækker Buenos Aires og omegn, Nordøstlige Argentina, Mendoza og Cuyo-regionen, Nordvestlige Argentina, Salta og Juju, Nordlige Chile, Santiago de Chile, og Valpraíso, Patagonien, Ildlandet og Påskeøen. Bogen giver et indblik i dagligdagen i Argentina og Chile og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om landenes historie, kunst og kultur, mad og drikke, natur og geografi. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort.TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, vi viser vej til de største oplevelser.

 • I Luthers spor af Niels Thomsen Spar 18%
  af Niels Thomsen

  Reformationen udgik fra Wittenberg. Her skrev Martin Luther i 1517 de 95 teser mod afladshandelen, som satte Tyskland i brand og satte denne by på landkortet for altid.I Luthers spor er en illustreret rejsebog, der beskriver de steder, hvor reformationens begivenheder udspillede sig. Steder som Wartburg, Erfurt, Torgau og ikke mindst Wittenberg.Bogen er til brug for enhver, der rejser 'i Luthers fodspor,' idet den dels fungerer som en guide til disse Lutherbyer og dels trækker reformationens historiske og teologiske perspektiver op.

 • Turen går til Alsace af Torben Kitaj
  af Torben Kitaj

  Tag på opdagelse i Alsace, Lorraine og Champagne med TUREN GÅR TIL. Stig på Strasbourgs lydløse sporvogne og besøg Europaparlamentet og middelaldergadernes hyggelige winstuber. Følg vinruten gennem bindingsværks-byer som Colmar og Riquewihr. Fyld maven med foie gras og tarte flambée. Lad propperne springe i Champagne. Tag på traveture i Vogeserne og den grønne Alsace-dal. Få anderledes oplevelser i byerne Mulhouse, Metz, Reims og Nancy.Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne dækker Strasbourg og Alsace fra nord til syd samt Lorraine og Champagne.TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

 • Ella Bellas eventyr – Berlin af Sara Helena Kangas Spar 17%
  af Sara Helena Kangas

  I de børnevenlige guidebøger følger man hovedpersonen Ella Bella på 5 år, og hendes familie, der består af den kloge storebror Otto på 10 år og deres Mor og Far. Familien besøger igennem bøgerne en række kulturelle seværdigheder, hvis faktuelle oplysninger er formidlet og fortalt til børn. Seværdighederne og fortællingerne hæfter sig på den måde på familiens tur igennem byens forskellige kvarterer. Med andre ord bliver oplevelserne den røde tråd, der som en fortælling styrer læseren igennem destinationens historie, kultur, seværdigheder, sjove anekdoter, legepladser og meget, meget mere! Hovedmålgruppen til bøgerne er familier med børn i 5-12 års alderen. Ella Bella og hendes familie besøger i Berlin både de traditionelle udflugtsmål som Rigsdagsbygningen, Fjernsynstårnet og Brandenburger Tor. Men også skjulte byggelegepladser og hemmelige børneperler som f.eks. det mindre kendte børnemuseum MACHmit!, hvor der er en gigantisk 3D labyrint og fokus på lærerige, interaktive udstillinger. Bøgerne egner sig, med et illustrativt layout og et let forståeligt sprog, både til højtlæsning, selvlæsning og som opslagsværk. Ella Bellas eventyr kan bruges både af børn og forældre sammen, men også af børnene selv. Både før, under og efter rejsen. Før rejsen kan Ella Bellas eventyr hjælpe børn og voksne med at forberede sig på de eventyr, der venter. Bøgernes fortællinger er oplagt til godnatlæsning, og med historierne kan børnene få en forståelse og interesse for det land og den kultur, de skal besøge. Via Ella Bellas oplevelser får børnene med andre ord en relation til rejsemålet. På selve rejsen fungerer bogen som et børnevenligt og lærerigt supplement til de voksnes guidebøger. Og når man kommer hjem, kan Ella Bellas eventyr være et redskab til, at børn og forældre sammen kan genopleve og snakke om rejsen. Nu med egne historier og billeder koblet på Ella Bellas og storebror Ottos oplevelser. I forordet til Ella Bellas eventyr – Berlin skriver globetrotter og forfatter Ida Tin meget rammende: Med Ella Bellas eventyr i hånden har både børn og voksne et anker med på rejsen. Udover de kapitel- og områdeinddelte fortællinger om families oplevelser igennem byen, består bøgernes bagerste del af en række praktiske råd til forældrene. Overskueligt inddelt fra a-å, så man hurtigt kan finde frem til den ønskede oplysning. F.eks. kan man finde adresserne på de bedste legepladser, en henvisning til gode og børnevenlige restauranter, udførlige informationer om offentlig transport, en liste over sjove lokalbegivenheder, adresserne på familievenlige svømmehaller osv.

 • Pocket Venedig af Lonely Planet Spar 16%
  af Lonely Planet

  Oplev Venedigs perfekte blanding af historie, kultur, elegance og selvfølgelig romantik. Lad gondoliererne fragte dig rundt i de charmerende kanaler, oplev en af de fantastiske kirker museer, og pir din appetit på Rialtomarkedet, inden du nyder perfekt tilberedte, lokale skaldyr på en romantisk restaurant. Steder: Markuskirken – ghettoen (det jødiske kvarter) – Dogepaladset – Peggy Guggenheim Collection.

 • Oplev USA's Nationalparker (Lonely Planet) af Lonely Planet Spar 17%
  af Lonely Planet

  Lonely Planet Oplev USA’s Nationalparker Hvis turen går til USA’s Nationalparker, så er Oplev USA’s Nationalparker den oplagte guidebog både før og under rejsen. Her finder du de 27 bedste nationalparker i USA. Du får top 25 med de største seværdigheder, highlights, rejseplaner og rejseruter, kort til de vigtigste områder, gode råd fra lokale eksperter, og vandreruter til ethvert temperament. Indhold i Lonely Planet Oplev USA’s Nationalparker: Detaljeret beskrivelse af USA’s 27 bedste nationalparker. Fakta om naturfænomenernes oprindelse. Lokale guiders bedste tips til enestående oplevelser. Smukke billeder af den storslåede natur. Guide til hvordan du overlever mødet med en lettere irriteret bjørn. Steder: Olympic & Mt Rainier – Glacier – Yellowstone & Grand Teton – Rocky Mountain – Zion & Bryce Canyon – Joshua Tree & Death Valley, Acadia – Everglades – Great Smoky Mountains & Shenandoah – Grand Canyon – Yosemite

 • Oplev Grækenland (Lonely Planet) af Lonely Planet Spar 17%
  af Lonely Planet

  Lonely Planet Oplev Grækenland: Hvis turen går til Grækenland, så er Oplev Grækenland den oplagte guidebog både før og under rejsen. Her finder du top 25 med de største seværdigheder, highlights, rejseplaner og rejseruter, fold-ud kort til Athen, kort til de vigtigste byer, gode råd fra lokale eksperter, og de bedste hoteller, restauranter og cafeer i alle prisklasser samt anbefalinger til museer. Indhold i Lonely Planet Oplev Grækenland: Udforskning af fastlandet, og ø-hop i Kykladerne. Insidertip om de vigtigste historiske skatte. Oplev Olympens knejsende højder og gudernes hjemstavn. Steder: Athen – Peloponnes – Kykladerne – Kreta – Dodekaneserne – Nordøstlige Ægæiske Øer – Evia & Sporaderne – Ioniske Øer.

 • Piemonte - Italien af Erik Bjørn
  - drømmen, huset & livet
  af Erik Bjørn & Jesper Remo

  Denne bog er en kombination af en eventyrlig fortælling om livet, mennesker, vin, mad og traditioner i Piemonte, Italien, og kontante fakta om at købe og restaurere hus i Italien fra A-Z. En flot udstyrs bog fyldt med fotos af skønne huse, naturen, livet, mennesker, madopskrifter, vinen og områdets kulturelle højdepunkter. Piemonte er verdensberømt for sine vine, Barolo, Baberra, mv. for sit spændende køkken, gamle kulturbyer og fantastiske natur. Bogen er både en fængslende historie og et godt værktøj der vil give læseren modet og anvisninger til selv at gå i gang med at realisere drømmen om eget hus, uanset hvor det måtte blive i Italien mv. Erik Bjørn er fotograf, med egen virksomhed i København. Købte i 2008 en faldefærdig ruin højt oppe i bjergene i Piemonte. Med kyndig bistand fra Jesper Remo forvandlede de ejendommen til et helt fantastisk hus, med dyb respekt for de gamle Italienske byggetraditioner. Jesper Remo har en fortid som professionel fodboldspiller og reklamebureau indehaver. Har gennem de seneste 10 år været bosiddende i Piemonte, og har et meget stort lokalt kendskab til området. Jesper beskæftiger sig med at finde godt beliggende restaureringsmodne ejendomme, og med at styre lokale håndværker som konsulent i restaureringsfasen. Har herudover en forretning der eksporterer vin og fødevarer til Danmark. På hver sin Vespa scooter har Erik og Jesper kørt Piemonte tyndt på deres jagt efter spændende mennesker og historier. Det er blevet til en række vidunderlige anekdoter om menneskers levemåde, fantastiske vine, gode råvarer, madlavning, unikke opskrifter og utrolige historier. Kort sagt; Om livets gang i en pittoresk del af Italien.

 • Namibia af Chris McIntyre Spar 18%
  af Chris McIntyre

  Namibia is a land of bewitching variety: from the warm, rust-red sands of the Kalahari to the wild waves that pound the formidable Skeleton Coast; from the elegant German architecture of Swakopmund to the simple mud huts of the Himba people. Its endless roads make it eminently accessible to independent travellers. Equipped with a car, they can explore deserted diamond-mining towns, ponder ancient engravings at Twyfelfontein, marvel at herds of zebra at Etosha's great saltpan, and tuck into ultra-fresh oysters at Walvis Bay. Now in its fifth edition, this is the most established guide on the market, with in-depth coverage of wildlife, environment, history and culture, plus invaluable practical advice for Namibia veterans and Africa novices alike.

 • Tahiti, Moorea, Bora Bora & French Polynesia af Thomas Booth Spar 10%
  af Thomas Booth

  Tranquil lagoons in shades of emerald and turquoise, palms swaying gently in the wind, powdery white beaches framed by soaring mountains and lush vegetation, waters teeming with brilliantly colored fish - this is the legendary South Pacific. Today, many of the islands remain as they were when Captain Cook and Captain Bligh of the Bounty sailed here, with traditional Polynesian life little changed. Where to stay, where to eat, how to get around, what to see and do - all of the practical information you need is spelled out in detail, along with maps for all of the islands and photos of all the sights. This guide focuses on French Polynesia: Tahiti, Bora Bora, Moorea, the Marquesas Islands and many more. This archipelago spread out over several million square miles of the south central Pacific is a mixture of high volcanic islands and low coral atolls. Tahiti, the biggest island in French Polynesia, has the most magical name in the South Pacific and with good reason. Papeete, her principal port, shares this distinction and for years Tahiti has been considered an island where land and sea are bountiful, the girls sensual, and the French administration casually tolerant. Mountainous Tahiti, with an area of about 400 square miles, looks from above like a deformed figure eight, a small round island joined to a large round one. A 75-mile road, called La Route de Ceinture (the Belt Road) circles the bigger part of the island, called Tahiti Nui, and a pair of roads extend eight to ten miles along either side of the smaller part of the island, called Tahiti Iti. Beyond, there are only footpaths. Visit Point Venus, a pretty spot which is fine for picnics, under the trees in the shadow of the old lighthouse. This is where Captain Cook on June 3, 1769 observed the transit of the planet Venus. At nearby Papeari tradition says Polynesians first settled a thousand years ago. It's also where Paul Gauguin lived and worked in the 1890's. At the nearby Gauguin Museum you can see documents and artifacts from his day. The mountains in Tahiti's interior are beautiful and challenging. The 7,000-foot Mt. Aorai climb is the most rewarding. Moorea is 12 miles away. It's a lovely 82-square-mile triangular-shaped island of sharp peaks, deep valleys, beaches, and bays. If you do the round-island trip, you'll see quaint villages, towering mountains, picturesque lagoons, and fine beaches. The most dramatic way to see Moorea is by hiking. Footpaths connect many of these old temples that were the ancestral shrines of local chiefs. Huahine in those ancient days was a center of Polynesian culture. Bora Bora is 160 miles from Tahiti. The pearl of all islands, it has a beauty borne of lagoon, reef, and green mountains. Tetiaroa is a 4.5-mile-wide atoll comprised of 12 motus (small islands) located just 36.5 miles (59 km) north of Papeete, on the island of Tahiti. It is probably most famously known for its now deceased but legendary owner, the charismatic and moody Hollywood actor, Marlon Brando. Marlon Brando first "e;discovered"e; Tetiaroa in the early 1960's while scouting locations for the film "e;Mutiny on the Bounty"e;. (it was on that same shoot that he met his future wife, Tahitian beauty Tarita Teriipaia, who played the lover of his character.) Brando's son lives on the island now. And then there are the 12 Marquesas Islands. Nuku Hiva, the administrative center, like most of the others, is majestically mountainous and beautiful. This is an in-depth guide to all of them.

 • Rough Guide to Thailand
   

  The Rough Guide to Thailand is the most comprehensive and informative guide available to this spectacular country. This new edition is in full colour, with clear and appealing maps and vibrant photography that brings Thailand to life. You'll find detailed information on everything from the most stylish bars in Bangkok to diving on Ko Tao. Whether you want to trek in the hills near Chang Mai, explore the temples and waterways of Bangkok, or just relax on an idyllic beach on one of the country's numerous islands, this fully updated guide will lead you to the best attractions in Thailand. It features up-to-date reviews of all the hottest new places to stay, from ultra-chic hotels to community-minded accommodation and tour companies, including Thai homestays. Find the best restaurants, shops, bars and clubs in Thailand across every price range, with balanced reviews and honest, first-hand opinions. You'll find improved coverage of the country's expanding opportunities for adventure travel as well as Thai cooking courses in Chiang Mai, Kanchanaburi and Krabi. Explore all corners of Thailand with authoritative background on everything from Thai history and Buddhism to food and wildlife, as well as practical language tips. Make the most of your time with The Rough Guide to Thailand. Now available in ePub format.

 • West Highland Way af Roger Smith Spar 11%
  - The Official Guide
  af Roger Smith & Bob Aitken

  Opened in 1980, the West Highland Way was Scotland's first Long Distance Route and remains the most popular, with more than 15,000 walkers tackling it each year. It runs from Milngavie, on the outskirts of Glasgow, to Fort William. The 152km route passes along the east of Loch Lomond, the largest expanse of fresh water in Britain, and across Rannoch Moor, Scotland's grandest wilderness, through some of the finest scenery of mountain and stream, woodland and moorland, that Scotland has to offer. This tenth edition of the Official Guide has been revised and updated to include recent modifications to the route. Map not included.

 • Colour af Victoria Finlay
  - Travels Through the Paintbox
  af Victoria Finlay

  Part travelogue, part narrative history, Colour unlocks the history of the colours of the rainbow, and reveals how paints came to be invented, discovered, traded and used. This remarkable book remembers a time when red paint was really the colour of blood, when orange was the poison pigment, blue as expensive as gold, and yellow made from the urine of cows force-fed with mangoes. It looks at how green was carried by yaks along the silk road, and how an entire nation was founded on the colour purple.Exciting, richly informative and always surprising, Colour lifts the lid on the historical palette and unearths an astonishing wealth of stories about the quest for colours, and our efforts to understand them.

 • Lonely Planet Poland af Baker Mark Baker Spar 18%
  af Baker Mark Baker, Richards Tim Richards, Lonely Planet Lonely Planet & mfl.

  Lonely Planet: The world's leading travel guide publisher Lonely Planet Poland is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Experience Krakow's scintillating nightlife, admire the elegance of Warsaw's 'Palace on the Water' or explore the amber stalls along the crooked medieval lanes of Gdansk; all with your trusted travel companion. Get to the heart of Poland and begin your journey now! Inside Lonely Planet Poland Travel Guide: Colour maps and images throughout Highlights and itineraries help you tailor your trip to your personal needs and interests Insider tips to save time and money and get around like a local, avoiding crowds and trouble spots Essential info at your fingertips - hours of operation, phone numbers, websites, transit tips, prices Honest reviews for all budgets - eating, sleeping, sight-seeing, going out, shopping, hidden gems that most guidebooks miss Cultural insights give you a richer, more rewarding travel experience - including culture, history, art, literature, poetry, cinema, music, politics, landscapes, wildlife Over 60 maps Covers Warsaw, Mazovia and Podlasie, Krakow, Malopolska, the Carpathian Mountains, Silesia, Wielkopolska, Gdansk and Pomerania, Warmia and Masuria, and more eBook Features: (Best viewed on tablet devices and smartphones) Downloadable PDF and offline maps prevent roaming and data charges Effortlessly navigate and jump between maps and reviews Add notes to personalise your guidebook experience Seamlessly flip between pages Bookmarks and speedy search capabilities get you to key pages in a flash Embedded links to recommendations' websites Zoom-in maps and images Inbuilt dictionary for quick referencing The Perfect Choice: Lonely Planet Poland, our most comprehensive guide to Poland, is perfect for both exploring top sights and taking roads less travelled. Looking for a guide focused on Krakow? Check out Lonely Planet Pocket Krakow, a handy-sized guide focused on the can't-miss sights for a quick trip. Looking for more extensive coverage? Check out our Lonely Planet Eastern Europe guide for a comprehensive look at all the region has to offer. Authors: Written and researched by Lonely Planet. About Lonely Planet: Since 1973, Lonely Planet has become the world's leading travel media company with guidebooks to every destination, an award-winning website, mobile and digital travel products, and a dedicated traveller community. Lonely Planet covers must-see spots but also enables curious travellers to get off beaten paths to understand more of the culture of the places in which they find themselves. Important Notice: The digital edition of this book may not contain all of the images found in the physical edition.

 • Mobile Book: Beijing af Renzhi Notes
  af Renzhi Notes

  See the pictures on your phone, enjoy travel to Beijing, Temple of Heaven, Forbidden City, Summer Palace, Ming tombs, Great wall, National Center for the Performing Art, Military Museum of the Chinese People's Revolution, Peking University, National Stadium , National Art Museum of China, Fragrant Hills Red Leaves Festival, Fragrant Hills Park, Great Hall of the People, Beijing Ancient Observatory , Marco Polo Bridge, Yonghe Temple ,Beijing Capital International Airport,

 • Travel with Children af Lonely Planet Lonely Planet Spar 16%
  - The Essential Guide for Travelling Families
  af Lonely Planet Lonely Planet

  This updated version of Travel With Children offers you the most comprehensive advice for taking your family on the road, and now adds hundreds of destination ideas backed up by great photography and practical itineraries. Assembled by Lonely Planet's team of travel-savvy parent experts, family travellers can rely on insights and advice on choosing the right trip, healthy travel, travelling with teens and much more.Important Notice: The digital edition of this book may not contain all of the images found in the physical edition.

 • Amalfi Adventure af Kerry Hayes
  af Kerry Hayes

  Vacation in Italy along the Amalfi Coast on the Sorrentine Peninsula. Traveling by train and rental car to our final destination. Views along the rocky cliffs and shoreline. Arrival in time for Luminaria di San Domenico.

 • Ella Bellas eventyr – Barcelona af Sara Helena Kangas Spar 17%
  af Sara Helena Kangas

  I de børnevenlige guidebøger følger man hovedpersonen Ella Bella på 5 år, og hendes familie, der består af den kloge storebror Otto på 10 år og deres Mor og Far. Familien besøger igennem bøgerne en række kulturelle seværdigheder, hvis faktuelle oplysninger er formidlet og fortalt til børn. Seværdighederne og fortællingerne hæfter sig på den måde på familiens tur igennem byens forskellige kvarterer. Med andre ord bliver oplevelserne den røde tråd, der som en fortælling styrer læseren igennem destinationens historie, kultur, seværdigheder, sjove anekdoter, legepladser og meget, meget mere! Hovedmålgruppen til bøgerne er familier med børn i 5-12 års alderen. I Barcelona besøger Ella Bella og hendes familie både de traditionelle udflugtsmål som kirken La Sagrada Família, Columbus-søjlen og Picasso museet. Men også anderledes seværdigheder og steder som forlystelsesparken på Tibidabo-bjerget, det overdådige madmarked ved Ramblaen, en ældgammel tryllebutik – og så selvfølgelig også det gigantiske fodboldstadion Camp Nou. Bøgerne egner sig, med et illustrativt layout og et let forståeligt sprog, både til højtlæsning, selvlæsning og som opslagsværk. Ella Bellas eventyr kan bruges både af børn og forældre sammen, men også af børnene selv. Både før, under og efter rejsen. Før rejsen kan Ella Bellas eventyr hjælpe børn og voksne med at forberede sig på de eventyr, der venter. Bøgernes fortællinger er oplagt til godnatlæsning, og med historierne kan børnene få en forståelse og interesse for det land og den kultur, de skal besøge. Via Ella Bellas oplevelser får børnene med andre ord en relation til rejsemålet. På selve rejsen fungerer bogen som et børnevenligt og lærerigt supplement til de voksnes guidebøger. Og når man kommer hjem, kan Ella Bellas eventyr være et redskab til, at børn og forældre sammen kan genopleve og snakke om rejsen. Nu med egne historier og billeder koblet på Ella Bellas og storebror Ottos oplevelser. I forordet til Ella Bellas eventyr – Berlin skriver globetrotter og forfatter Ida Tin meget rammende: Med Ella Bellas eventyr i hånden har både børn og voksne et anker med på rejsen. Udover de kapitel- og områdeinddelte fortællinger om families oplevelser igennem byen, består bøgernes bagerste del af en række praktiske råd til forældrene. Overskueligt inddelt fra a-å, så man hurtigt kan finde frem til den ønskede oplysning. F.eks. kan man finde adresserne på de bedste legepladser, en henvisning til gode og børnevenlige restauranter, udførlige informationer om offentlig transport, en liste over sjove lokalbegivenheder, adresserne på familievenlige svømmehaller osv.

 • Turen går til Arabiske Halvø af Nina Faurby
  af Nina Faurby

  Bogen dækker Forenede Arabiske Emirater (herunder Dubai og Abu Dhabi), Qatar med Doha og Oman med Muscat. Bogen giver et indblik i dagligdagen på Arabiske Halvø og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om landenes historie, kunst og kultur, mad og drikke. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort. Turen går til har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

 • Oplev Californien af Lonely Planet Spar 17%
  af Lonely Planet

  Lonely Planet Oplev Californien: Hvis turen går til Californien, så er Oplev Californien den oplagte guidebog både før og under rejsen. Her finder du top 25 med de største seværdigheder, highlights, rejseplaner og rejseruter, kort til de vigtigste byer, gode råd fra lokale eksperter, og de bedste hoteller, restauranter og cafeer i alle prisklasser samt anbefalinger til museer. Indhold i Lonely Planet Oplev Californien: Guide til de sjoveste oplevelser i Disneyland for børn og voksne. Scenisk køretur langs kysten på Pacific Coast Highway. Alt om californisk vin i Napa og Sonoma-vindistrikterne. Steder: Nordcalifornien & Central Coast – Napa & Sonoma-vindistriktet – Yosemite & Sierra Nevada – San Francisco – San Diego & ørknerne – Los Angeles – Disneyland & Orange County.

 • Pocket Dubai af Lonely Planet Spar 16%
  af Lonely Planet

  Pocket Dubai Tag med til Dubai, og oplev et fascinerende byliv, der er kendt for at gå forrest inden for alt, hvad hjertet begærer. Dubai byder på futuristisk luksus, og uanset hvad du søger, vil du være sikker på at finde det i dette lille kraftcenter af energi, optimisme og åbenhed. Dubai er ved at gøre sig klar til værtsskabet for World Expo 2020, men allerede nu er det stedet for mad, arkitektur, shopping og kunst i absolut verdensklasse. I Pocket Dubai kan du finde information om de store seværdigheder, anbefalinger af de bedste restauranter og insidertips til, hvordan du får det absolut bedste ud af byen – alt sammen i et praktisk lommeformat og med et smart folde ud-kort. Områder: Dubai Marina ­- Palm Jumeirah - Burj Al Arab – Medinat Jumeirah – Jumeirah & omegn – Bur Dubai – Downtown Dubai - Deira

 • 44 fantastiske steder for børn - Paris af Roald Bergmann Spar 33%
  af Roald Bergmann

  Verdens fedeste storbyer kan sagtens udforskes i børnehøjde. Disse bøger viser hvordan med 44 nøje udvalgte steder, der er uforglemmelige for børn- og især deres forældre.Forfatteren Roald Bergmann er idémand bag bogserien og har bl.a. boet i Barcelona, kørt gennem 48 stater i USA og rejst Europa tynd - alt sammen med hans kone og deres to små børn, Nemo og Vega. Roald er til daglig journalist og reporter på TV2.

 • Fra Brenner til Trento - En rejse i Sydtyrol af Thomas Harder
  af Thomas Harder

  Overvældende smuk natur, en stor kulturskat og en dramatisk historie er blandt oplevelserne i Sydtyrol.I FRA BRENNER TIL TRENTO tager Thomas Harder læseren ad Brennervejen gennem Val d’Isarco over Renon og videre til byerne Bolzano og Merano for til slut rejse ud af Sydtyrol og ende i Trento. Undervejs fortælles mange spændende historier om borgene, kirkerne, svævebanerne og stjålent guld i en gammel fæstning. Der viser sig også en overraskende fascination af elefanter.Bogen er frem for alt en begejstret fortælling om et møde med en charmerende blanding af den italienske og den østrigsk prægede tyrolske kultur, som blandt andet kommer til udtryk i en gastronomi af høj standard.Det særegne Sydtyrol rummer utallige muligheder, og med Fra Brenner til Trento er det næsten som at være der selv.NY, REVIDERET UDGAVE.THOMAS HARDER (f. 1959) er cand.mag. i italiensk og historie fra Københavns Universitet. Han debuterede som oversætter i 1980 med Alberto Moravias "En gang for længe siden", og efterfølgende har han oversat en lang række værker, bl.a. af Umberto Eco, Salman Rushdie, Martin Amis og Tomas di Lampedusa. I 1987 debuterede han med sin egen udgivelse, "Blod, magt og penge. En bog om Mafiaen", og siden er det blevet til en lang række bøger om bl.a. det dansk-italienske forhold, italiensk politik og kulturhistorie og anden verdenskrig, heriblandt "Kryssing – manden, der valgte forkert" og "Besættelsen i billeder – Danmark 1940-1945".

 • En tur i Ib Lundings Storkøbenhavn med hans sporvogne af Philip Wu Spar 15%
  af Philip Wu

  I anledning af, at arkitekten, designeren, tegneren og forfatteren Ib Lunding (1895-1983) ville have fyldt 120 år i 2015, fejres og hyldes han i denne e-billedbog med farverige fotografier af og fakta om de sporvogne samt alle de 12 bygninger og anlæg i Storkøbenhavn, som han tegnede. Bl.a. Brønshøj Vandtårn, Champagnehuset, Buen ved Vesterport Station og Tinghøj Højdebeholder.

 • Oplev Spanien af Lonely Planet Spar 17%
  af Lonely Planet

  Lonely Planet Oplev Spanien: Hvis turen går til Spanien, så er Oplev Spanien den oplagte guidebog både før og under rejsen. Her finder du top 25 med de største seværdigheder, highlights, rejseplaner og rejseruter, fold-ud kort til Barcelona, kort til de vigtigste byer, gode råd fra lokale eksperter, og de bedste hoteller, restauranter og cafeer i alle prisklasser samt anbefalinger til museer. Indhold i Lonely Planet Oplev Spanien: Lokale eksperter, som arkitektonisk vicedirektør for La Sagrada Familia og Dalí-udnævnt leder af Teatre-Museu Dalí, deler ud af deres unikke viden. Tematiske rejseruter inkluderer: i Dalís fodspor, De hvide byer, Sierra Nevada og Baskerlandets byer. Highlights-lister med bedste tapas og bedste natteliv gør det sjovt at planlægge en aften i byen. Steder: Madrid – Barcelona – Andalusien – Centrale Spanien – Catalonien & Valencia – Murcia & de Baleariske Øer – Nordkysten.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.