Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 526
 • 409
 • 93
 • 29
 • 17
Sprog
 • 18
 • 862
 • 3

Kampsport

 • Tai Chi for Begyndere af Torben Rif
  - Wudang Tai Chi Chuan 34 Håndform
  af Torben Rif

  Tai Chi for begyndereKinesisk bevægelseskunst for begyndere. Bogen guider dig med tekst og billeder gennem, den i Kina velkendte Håndform. Håndformen er 34 teknikker sat sammen til en serie, som når den udføres langsomt giver dig balance, styrke, fleksibilitet, indre ro m.m.Tai Chi har vist sig at have en god effekt på bl.a. stress, højt blodtryk, dårlig ryg, knæ og hofte. Tai Chi styrker specielt dine ben, hofte, ryg og skuldre.Tai Chi er for alle! Tai Chi forbedre din balance, koordination og styrker kroppen fysisk og mentalt. Bogen kan kombineres med Dvd'en fra Torben Rifs TaiChi SkoleSifu Torben Rif har studeret kampkunst i mere end 25 år, hvor det hovedsageligt har været Tai Chi der har været i fokus de sidste 20 år. Torben er stifter og chefinstruktør for Practical Tai Chi Chuan DK og har vundet mange internationale titler - er bl.a. regerende europamester.

 • Three Second Fighter af Geoff Thompson Spar 16%
  - The Sniper Option
  af Geoff Thompson

  A self-defence book aimed to train you to read the body language and ritual of attack and so "e;stop"e; your attacker in his tracks by using various tactics. Also covered are "e;ambush attacks"e; and "e;match fighting"e;, with guidelines on how to distinguish and train realistically for action.

 • Bæstet af Mikkel Kjer Parlo
  - Mikkel Parlo fortæller om sit liv i MMA-buret
  af Mikkel Kjer Parlo & Nikolaj Albrectsen

  Mikkel Parlo var som barn en vild dreng, der ikke kunne sidde stille i skolen, kæmpede med Tourettes syndrom og havde det med at ryge i slagsmål temmelig ofte. I dag kanaliserer han al sin energi ud i Mixed Martial Arts – kampsporten, der engang blev opfattet som et bestialsk og brutalt undergrundsfænomen, men i dag regnes for verdens hurtigst voksende idrætsgren. Bæstet fortæller om Mikkel Parlos vej til Las Vegas, millioner af præmiepenge og ambitionerne om at blive verdens bedste. Samtidig er bogen en grundig introduktion til den spektakulære kampspor MMA.

 • De fem ringes bog af Miyamoto Musashi
  - Gorin no sho
  af Miyamoto Musashi

  Miyamoto Musashi (1584-1645), en japansk ronin, en omvandrende kriger på samuraiernes tid, legendarisk kendt for sin uovervindelighed og for ”De fem ringes bog" om uovervindelighedens grundlag: Frigørelsen fra anspændelse, at blive ét med den totale opmærksomhed, der er tomhed, der føder fri bevægelse. Musashis skærpede liv-død-bevidsthed bliver en indsigt i, at livets værdi opstår af dødens mulighed. En bog om strategi og rytme på alle livets områder. Den er forblevet inspirationskilde for vidt forskellige mennesker. På dansk ved, med kommentarer og efterskrift af Hugo Hørlych Karlsen.

 • 100 års boksning i USA - 1950 erne af Jonas Sølberg
  af Jonas Sølberg & Simon Østergaard Chievitz

  `Middelklassens drømmeland - Klaustrofobiens årti‘USA i 50erne er den hvide middelklasses årti og tidspunktet hvor USA cementerer sin position som verdens geopolitiske overmagt. Jack Dempseys historie gentager sig i italienske Rocky Marciano. Den hvide, hårdtarbejdende slider, der kommer fra ingenting, frelser sig selv, nationen og giver de fattige håb. Mafiaen er kommet for at blive og i Marciano finder "The Octopus" aka mafiabossen Jimmy Carbo den helt rigtige italienske hingst at bette på. Sammen fører de mafioso-bokseforbundet IBC helt til tops og overtager fuldstændig boksningen og det legendariske Madison Square Garden, som havde de monopol. Med TV'et genskabes bokseappellen i USA og sporten går fra at være mandens domæne og privilegium til at blive en familiebegivenhed foran "alteret" i stuen.Tag med på en rejse gennem USA‘s store århundrede og mærk blodet, sveden og tårerne, der har været med til at skabe USA og amerikanerne. Som historien er skredet frem har de amerikanske værdier tæsket løs på hinanden for at finde ud af, hvilke, der skulle være de "sande" i USA. Med amerikanernes mest elskede sport som ramme undersøger serien USA‘s historie - et årti af gangen - med portrætter af de største stjerner og de mest tragiske skæbner i toppen af amerikansk boksning. Serien sætter spot på race- og klassekampe, kriminalitet og mafia og en buldrende medievirkelighed, der både formidler og forvrænger historien. Serien handler ligeså meget om kultur, politik og samfund som om boksning.Jonas Sølberg er 33 år, freelance journalist og lever af at fortæller historier på tekst, video og podcast. Han er uddannet kandidat i mellemøststudier.Simon Østergaard Chievitz er 29 år, arbejder som konsulent med fokus på politik, organisationer og organisering. Han er uddannet kandidat i idehistorie.

 • 100 års boksning i USA - 1940 erne af Jonas Sølberg
  af Jonas Sølberg & Simon Østergaard Chievitz

  "Den smukkeste i en grim sport - underverdens USA"Kilo for kilo er den vanvittigt talentfulde og stilistiske "Sugar" Ray Robinson den måske bedste bokser, der har levet. I `The Raging Bull‘ Jake Lamotta finder han den hårde modstander enhver mytisk rivalisering kræver for at kunne blive til en fantastisk fortælling, hvor kontrastfulde symboler og værdier - sideløbende med bokserne - tæsker løs på hinanden i ringen. Over seks kampe og et årti, cementerer de sig sammen, som to af historiens store stjerner og største rivaliseringer. Med bombningen af Pearl Harbour i 1941 får USA den krig, økonomien har sultet efter siden The Great Depression. Anden Verdenskrig sætter for alvor gang i de propagandistiske hjul og skaber USA som verdens største nation militært og økonomisk. Efter at alkoholen igen er blevet lovlig søger mafiaens lange blækspruttearme efter nye markeder og forelsker sig i de mange muligheder for matchfixing og opportunistiske stjerner i boksningens lyssky underverden. I vores langhårede og nørdede episode taler vi også om Zappa vs Sinatra i sammenhæng med boksningens mere eller mindre tekniske stillister.Tag med på en rejse gennem USA‘s store århundrede og mærk blodet, sveden og tårerne, der har været med til at skabe USA og amerikanerne. Som historien er skredet frem har de amerikanske værdier tæsket løs på hinanden for at finde ud af, hvilke, der skulle være de "sande" i USA. Med amerikanernes mest elskede sport som ramme undersøger serien USA‘s historie - et årti af gangen - med portrætter af de største stjerner og de mest tragiske skæbner i toppen af amerikansk boksning. Serien sætter spot på race- og klassekampe, kriminalitet og mafia og en buldrende medievirkelighed, der både formidler og forvrænger historien. Serien handler ligeså meget om kultur, politik og samfund som om boksning.Jonas Sølberg er 33 år, freelance journalist og lever af at fortæller historier på tekst, video og podcast. Han er uddannet kandidat i mellemøststudier.Simon Østergaard Chievitz er 29 år, arbejder som konsulent med fokus på politik, organisationer og organisering. Han er uddannet kandidat i idehistorie.

 • 100 års boksning i USA - 1970 erne af Jonas Sølberg
  af Jonas Sølberg & Simon Østergaard Chievitz

  `Det politiske sportsikons fødsel - En nation i kaos‘70‘erne er historien om fødslen af sportsverdenens uomtvisteligt største politiske ikon og stemme nogensinde, da Cassius Clay - efter sin overlegne sejr mod brutale Sonny Liston - konverterer til Islam og bliver til muslimske Ali. Med sin kompromisløse personlighed, sin velsmurte og intelligente mund og en politiske stemme, der trodser alt og alle - ikke mindst den hvide krigspropaganda og de kristne konservative værdier - viser Ali vejen for en ny og selvsikker sort identitet, der ikke står tilbage for noget eller nogen. Årtiet er også historien om de mest legendariske kampe og største boksere i sværvægtsboksningens historie med stjernerne Joe Frazier, George Foreman, Ken Norton og Ali i hovedroller. The Thrilla in Manilla og The Rumble in the Jungle er de to sportslige megaevents, der præger 70erne og bringer Alis status op på niveauer aldrig set før eller siden i sportens verden. De sortes globale og politiske messias er født.Tag med på en rejse gennem USA‘s store århundrede og mærk blodet, sveden og tårerne, der har været med til at skabe USA og amerikanerne. Som historien er skredet frem har de amerikanske værdier tæsket løs på hinanden for at finde ud af, hvilke, der skulle være de "sande" i USA. Med amerikanernes mest elskede sport som ramme undersøger serien USA‘s historie - et årti af gangen - med portrætter af de største stjerner og de mest tragiske skæbner i toppen af amerikansk boksning. Serien sætter spot på race- og klassekampe, kriminalitet og mafia og en buldrende medievirkelighed, der både formidler og forvrænger historien. Serien handler ligeså meget om kultur, politik og samfund som om boksning.Jonas Sølberg er 33 år, freelance journalist og lever af at fortæller historier på tekst, video og podcast. Han er uddannet kandidat i mellemøststudier.Simon Østergaard Chievitz er 29 år, arbejder som konsulent med fokus på politik, organisationer og organisering. Han er uddannet kandidat i idehistorie.

 • 100 års boksning i USA - 1960 erne af Jonas Sølberg
  af Jonas Sølberg & Simon Østergaard Chievitz

  `Når "the good black guy" taber - Snigmord, desperate hvide bulldogs og de sorte stereotypers død‘Det skulle være den perfekte historie om et land, der udvikler sig harmonisk, men i stedet begynder det at slå sprækker alle steder. Den sorte sværvægtsmester Floyd Patterson er eksemplet på et komplet og rummeligt USA - en skikkelse de hvide kan acceptere i sin behagelige og "hvide" sorthed. Men den gode fortællinger fjerner ikke et samfunds underliggende spændinger. Den sorte ondskab selv - i form af den hårdtslående og brutale Sonny Liston - slår Patterson, og ødelægger den hvide fortælling . Vi taler om et af de mest eksplosive årtier i amerikansk historie, hvor modkulturens sociale protester og statens "snigmord" af enhver seriøs trussel mod det hvide status quo ødelægger glansbilledet og afslører et USA i tumult, hvor de hvide bulldogs ikke kan andet end at bide fra sig i destruktiv og kalkuleret afmagt. 70‘erne er også historien om Luther Kings pacifistiske, men aktive modstand, FBI‘s jagt på "radikale elementer" inklusiv det koldblodige mord på "The Black Messiah" Fred Hampton.Tag med på en rejse gennem USA‘s store århundrede og mærk blodet, sveden og tårerne, der har været med til at skabe USA og amerikanerne. Som historien er skredet frem har de amerikanske værdier tæsket løs på hinanden for at finde ud af, hvilke, der skulle være de "sande" i USA. Med amerikanernes mest elskede sport som ramme undersøger serien USA‘s historie - et årti af gangen - med portrætter af de største stjerner og de mest tragiske skæbner i toppen af amerikansk boksning. Serien sætter spot på race- og klassekampe, kriminalitet og mafia og en buldrende medievirkelighed, der både formidler og forvrænger historien. Serien handler ligeså meget om kultur, politik og samfund som om boksning.Jonas Sølberg er 33 år, freelance journalist og lever af at fortæller historier på tekst, video og podcast. Han er uddannet kandidat i mellemøststudier.Simon Østergaard Chievitz er 29 år, arbejder som konsulent med fokus på politik, organisationer og organisering. Han er uddannet kandidat i idehistorie.

 • 100 års boksning i USA - 1920 erne af Jonas Sølberg
  af Jonas Sølberg & Simon Østergaard Chievitz

  `En blodsport fødes - Det buldrende årti'Igennem den hvide, upolerede arbejderknægt Jack Dempsey er boksningen med til at forme og ændre "The American Dream". Fra at være en fortælling om at komme til USA og få en ny chance handler det nu - og for de generationer, der er født og opvokset i USA - om at stige op mellem klasser og skabe sig selv internt. Med Dempseys aggressive og karismatiske stil, bliver boksningen USA‘s megasport nummer et. "The color line" - hvor man ikke bokser mod andre farver end sin egen - bliver cementeret under Dempsey. Opdelingen og racismen til trods bliver Dempsey symbolet den hårdtarbejdende amerikaners muligheder, på det hårde og brutale mandeideal og cementerer samtidig den startende kendisdyrkelse i et årti hvor USA bare buldre frem.Tag med på en rejse gennem USA‘s store århundrede og mærk blodet, sveden og tårerne, der har været med til at skabe USA og amerikanerne. Som historien er skredet frem har de amerikanske værdier tæsket løs på hinanden for at finde ud af, hvilke, der skulle være de "sande" i USA. Med amerikanernes mest elskede sport som ramme undersøger serien USA‘s historie - et årti af gangen - med portrætter af de største stjerner og de mest tragiske skæbner i toppen af amerikansk boksning. Serien sætter spot på race- og klassekampe, kriminalitet og mafia og en buldrende medievirkelighed, der både formidler og forvrænger historien. Serien handler ligeså meget om kultur, politik og samfund som om boksning.Jonas Sølberg er 33 år, freelance journalist og lever af at fortæller historier på tekst, video og podcast. Han er uddannet kandidat i mellemøststudier.Simon Østergaard Chievitz er 29 år, arbejder som konsulent med fokus på politik, organisationer og organisering. Han er uddannet kandidat i idehistorie.

 • 100 års boksning i USA - 1990 erne af Jonas Sølberg
  af Jonas Sølberg & Simon Østergaard Chievitz

  "Når mennesket bliver produktet - USA som drøm og mareridt"Hvis frigørelsen af de sorte er kommet så langt, at man tør at bruge sorte som reklamesøjler på lige fod med hvide, hvad er det så egentlig for en frihed man har opnået? Med Mike Tyson tager vi fat i en historie om bokseren, der bliver et produkt, men desværre i skæret af alle de gamle og slidte stereotyper om sorte - Tyson sælger bedst som den rene, primitive og aggressive ondskab. I et årti hvor det amerikansk økonomi igen buldrer fremad, og hvor alt kan og skal sælges, bliver den unge og manipulerbare Tyson kronen på værket i amerikansk sports muligheder for branding - ikke mindst takket være hans promotor, den tidligere morddømte kyniker, Don King. Vi laver cowboytoasts på vores George Foreman grill og diskuterer, hvad man egentlig kan bruge boksning, politik og samfund til i skøn analytisk forening?Tag med på en rejse gennem USA‘s store århundrede og mærk blodet, sveden og tårerne, der har været med til at skabe USA og amerikanerne. Som historien er skredet frem har de amerikanske værdier tæsket løs på hinanden for at finde ud af, hvilke, der skulle være de "sande" i USA. Med amerikanernes mest elskede sport som ramme undersøger serien USA‘s historie - et årti af gangen - med portrætter af de største stjerner og de mest tragiske skæbner i toppen af amerikansk boksning. Serien sætter spot på race- og klassekampe, kriminalitet og mafia og en buldrende medievirkelighed, der både formidler og forvrænger historien. Serien handler ligeså meget om kultur, politik og samfund som om boksning.Jonas Sølberg er 33 år, freelance journalist og lever af at fortæller historier på tekst, video og podcast. Han er uddannet kandidat i mellemøststudier.Simon Østergaard Chievitz er 29 år, arbejder som konsulent med fokus på politik, organisationer og organisering. Han er uddannet kandidat i idehistorie.

 • 100 års boksning i USA - 1930 erne af Jonas Sølberg
  af Jonas Sølberg & Simon Østergaard Chievitz

  `Den usynlige, sorte mand - USA i Europa‘En sort amerikaner samler i rekordtal folk foran radioen i hjemmene rundt om i den store nation. I en tid hvor fascismen vokser over hele verden og bliver stadig mere farlig for det ideologiske amerikanske "demokratiprojekt", er Joe Louis symbolet på at det skellet mellem sort og hvid bliver sekundært i forhold til kampen mellem de store værdier: liberalisme og nazisme. Tyskland er ikke kun centrum for fascismens opblomstring men leverer også den store rival til Joe Louis - i skikkelse af den behagelige Max Schmeling. Vi kigger desuden på, hvordan Weimarrepublikken tager både boksning og amerikansk kultur til sig i 1930erne.Tag med på en rejse gennem USA‘s store århundrede og mærk blodet, sveden og tårerne, der har været med til at skabe USA og amerikanerne. Som historien er skredet frem har de amerikanske værdier tæsket løs på hinanden for at finde ud af, hvilke, der skulle være de "sande" i USA. Med amerikanernes mest elskede sport som ramme undersøger serien USA‘s historie - et årti af gangen - med portrætter af de største stjerner og de mest tragiske skæbner i toppen af amerikansk boksning. Serien sætter spot på race- og klassekampe, kriminalitet og mafia og en buldrende medievirkelighed, der både formidler og forvrænger historien. Serien handler ligeså meget om kultur, politik og samfund som om boksning.Jonas Sølberg er 33 år, freelance journalist og lever af at fortæller historier på tekst, video og podcast. Han er uddannet kandidat i mellemøststudier.Simon Østergaard Chievitz er 29 år, arbejder som konsulent med fokus på politik, organisationer og organisering. Han er uddannet kandidat i idehistorie.

 • 100 års boksning i USA - 1900 erne af Jonas Sølberg
  af Jonas Sølberg & Simon Østergaard Chievitz

  `Fra slave til mester - Den sorte mands umulige opstigning‘Den Amerikanske Borgerkrig har sat slaverne fri i 1865, men USA er stadig delt op i sort og hvid - underklasse og overklasse. Den muskuløse kæmpe Jack Johnson tramper, som det første sorte ikon, på samfundets raceskel og tæver de hvide bokseikoner til amerikanernes forfærdelse - ikke mindst på grund af hans utallige hvide kvinder, kompromisløse personlighed og et turbulent rigmandsliv i rampelyset. Vi taler om Jim Crow Laws og om den indædte rivalisering mellem to af USA‘s første og største sorte borgerrettighedsforkæmpere Booker T. Washington og W.E.B. Du Bois.Tag med på en rejse gennem USA‘s store århundrede og mærk blodet, sveden og tårerne, der har været med til at skabe USA og amerikanerne. Som historien er skredet frem har de amerikanske værdier tæsket løs på hinanden for at finde ud af, hvilke, der skulle være de "sande" i USA. Med amerikanernes mest elskede sport som ramme undersøger serien USA‘s historie - et årti af gangen - med portrætter af de største stjerner og de mest tragiske skæbner i toppen af amerikansk boksning. Serien sætter spot på race- og klassekampe, kriminalitet og mafia og en buldrende medievirkelighed, der både formidler og forvrænger historien. Serien handler ligeså meget om kultur, politik og samfund som om boksning.Jonas Sølberg er 33 år, freelance journalist og lever af at fortæller historier på tekst, video og podcast. Han er uddannet kandidat i mellemøststudier.Simon Østergaard Chievitz er 29 år, arbejder som konsulent med fokus på politik, organisationer og organisering. Han er uddannet kandidat i idehistorie.

 • 100 års boksning i USA - 1910 erne af Jonas Sølberg
  af Jonas Sølberg & Simon Østergaard Chievitz

  `Faldet fra toppen - Den hvide mands hævn‘Jack Johnson er den bedste og mest komplette bokser verden nogensinde har set, og på toppen af berømmelsens tinder. Som det første og største sorte sportsikon USA har set, gør de amerikanske politikere alt for at få ham ned med nakken og genetablere racehierarkiet. Episoden beskriver Johnsons egenrådige kamp, for at frigøre den sorte identitet mod politiske forfølgelse fra højeste instans og samtidig kampen mod sin enorme berømmelse og sine egne dæmoner. Det er historien om, hvor langt det etablerede racistiske USA ville gå for at knuse et faretruende, uregerligt og egenrådigt symbol på den sorte mands frihed.Tag med på en rejse gennem USA‘s store århundrede og mærk blodet, sveden og tårerne, der har været med til at skabe USA og amerikanerne. Som historien er skredet frem har de amerikanske værdier tæsket løs på hinanden for at finde ud af, hvilke, der skulle være de "sande" i USA. Med amerikanernes mest elskede sport som ramme undersøger serien USA‘s historie - et årti af gangen - med portrætter af de største stjerner og de mest tragiske skæbner i toppen af amerikansk boksning. Serien sætter spot på race- og klassekampe, kriminalitet og mafia og en buldrende medievirkelighed, der både formidler og forvrænger historien. Serien handler ligeså meget om kultur, politik og samfund som om boksning.Jonas Sølberg er 33 år, freelance journalist og lever af at fortæller historier på tekst, video og podcast. Han er uddannet kandidat i mellemøststudier.Simon Østergaard Chievitz er 29 år, arbejder som konsulent med fokus på politik, organisationer og organisering. Han er uddannet kandidat i idehistorie.

 • 100 års boksning i USA - 1980 erne af Jonas Sølberg
  af Jonas Sølberg & Simon Østergaard Chievitz

  `De ideologiske titaners sidste kamp - USA mellem Hype jobs og Hollywood‘Når virkeligheden ikke skriver tilstrækkelige historier, træder USA‘s ideologiske fiktionsmaskine til. I en tid, hvor Den Kolde Krig raser både fysisk og psykisk bringer Sylvester Stallone med Rocky filmene det drama til boksning som virkelighedens mester Larry Holmes aldrig formår. Desperationen efter den gode historie giver nyt liv til fortællingen om et "hvidt håb" og bringe både konflikt og spænding ind i boksningen. Mens det gamle racistiske motiv ikke lykkes i den virkelige verden formår Sylvester Stallone heldigvis at cementere Den Amerikanske Drøm og slå den egentlige fjende - kommunisterne. Tag med os ind i 1980‘erne, når vi forlader virkeligheden og hopper dybt ned i begrebet soft power, propagandamaskineriet og fiktionens dejligt sort-hvide verden.Tag med på en rejse gennem USA‘s store århundrede og mærk blodet, sveden og tårerne, der har været med til at skabe USA og amerikanerne. Som historien er skredet frem har de amerikanske værdier tæsket løs på hinanden for at finde ud af, hvilke, der skulle være de "sande" i USA. Med amerikanernes mest elskede sport som ramme undersøger serien USA‘s historie - et årti af gangen - med portrætter af de største stjerner og de mest tragiske skæbner i toppen af amerikansk boksning. Serien sætter spot på race- og klassekampe, kriminalitet og mafia og en buldrende medievirkelighed, der både formidler og forvrænger historien. Serien handler ligeså meget om kultur, politik og samfund som om boksning.Jonas Sølberg er 33 år, freelance journalist og lever af at fortæller historier på tekst, video og podcast. Han er uddannet kandidat i mellemøststudier.Simon Østergaard Chievitz er 29 år, arbejder som konsulent med fokus på politik, organisationer og organisering. Han er uddannet kandidat i idehistorie.

 • From Secretary to Ceo af Natalya I. Sabga Spar 14%
  - A Guide to Climbing the Corporate Ladder Without Losing Your Identity
  af Natalya I. Sabga

  From Secretary to CEO: A Guide to Climbing the Corporate Ladder Without Losing Your Identity is a book that speaks to how individuals can maximize their impact in any job, career, or life circumstance without compromising their identity, and still preserving their most precious human resource: integrity. By leading its readers through a series of illustrative anecdotes and ending each chapter with a summarizing "e;lesson learned,"e; this book studies human behavior to unfold the not-so-secret secrets of understanding how the actions of others can help you understand and master your own. From Secretary to CEO: A Guide to Climbing the Corporate Ladder Without Losing Your Identity contains stories and insights that will be helpful, entertaining, and encouraging to individuals at every stage and circumstance of life. Readers will also be introduced to an innovative concept coined by the author and learn how to become a "e;Black Belt"e; of their own identity.Written by business and academic advisor Natalya I. Sabga, From Secretary to CEO: A Guide to Climbing the Corporate Ladder Without Losing Your Identity makes liberal use of inspiring personal examples and achievements that every reader can relate to in overcoming and reaching any personal or professional challenge or milestone while still maintaining a self of self and self-preservation.

 • Way of Aikido af George Leonard Spar 24%
  - Life Lessons from an American Sensei
  af George Leonard

  ';This book is a warmhearted handshake, a graceful and practical invitation to enter and blend with the ahhh of the world. It is as natural and wise an introduction to the spirit of the martial arts as you can find on paper.'Jack Kornfield, bestselling author of A Path with Heart In his bestselling Mastery, renowned spiritual and martial arts teacher George Leonard taught hundreds of thousands of people how to use Zen philosophy to reach mastery in any field. Now, he brings together his extraordinary knowledge and experience into a book that translates the principles of aikido directly into our everyday lives. Aikido is more philosophy and meditation than a technique or a series of purely physical maneuvers. Leonard shares the secrets of this remarkable Eastern philosophy, which is the basis for the most radical and demanding of all martial arts. Through mind-body exercises inspired by aikido yet designed for non-practitioners, he demonstrates the fundamental understanding behind aikido and shows how it can be applied to help set us on the path to composure, self-sufficiency, and spiritual centeredness. Combining illuminating personal anecdotes with practical advice, this award-winning author describes the ways in which aikido can help turn life's unanticipated blows into gifts and transform discord into harmony, anxiety and pain into vital energy. Exhilarating, enlightening, and filled with unique wisdom, The Way of Aikido is an inspiring lesson in balance, confidence, and power. ';The Way of Aikido does no less than open the door to the universe and invite you through to become one with it, to become balanced, powerful, energetic, alert, and present.'Susan Trott, author of The Holy Man and Crane Spreads Wings

 • Rise af Paige VanZant
  - Surviving the Fight of My Life
  af Paige VanZant

  AN INSPIRING MEMOIR FOR ANYONE WHO'S BEEN KNOCKED DOWN AND CAME UP SWINGINGAs a young girl growing up in Newberg, Oregon, Paige Sletten was all energy and full of potential. A natural athlete, Paige excelled at dancing, made the cheerleading squad earlier than most, and even had aspirations of becoming a Disney child star. With a tight-knit family, Paige's life was on track for greatness. Then, one fateful fall night in high school, everything changed when Paige faced a life-threatening sexual assault. It was in the gym where she "e;pounded the life out of those ashen memories,"e; becoming stronger with every punch, kick, and lunge. In this beautiful tale of survival, she writes: I inhale the power. I exhale the bullshit. One strike at a time.Fighting became Paige's safe haven; something to live for, and Rise is the inspiring story of how she ultimately transformed into a bone-breaking, head-smashing fighter known as Paige VanZant. It is the deeply moving story of a warrior who transformed her pain into power and has become one of the toughest women in the world; an inspiring journey of someone who was knocked down in the most devastating way and came up swinging.

 • From Boxing Ring to Battlefield af Gene Pantalone
  - The Life of War Hero Lew Jenkins
  af Gene Pantalone

  World champion boxer Lew Jenkins fought his whole life. As a child, he fought extreme poverty during the Great Depression; in his twenties, he fought as a professional boxer and became a world champion; and at the pinnacle of his boxing career, Jenkins fought in World War II and the Korean War.From Boxing Ring to Battlefield: The Life of War Hero Lew Jenkins details for the first time this extraordinary story. Despite his talent for boxing, Jenkins often fought and trained in drunken stupors. Although he became the world lightweight champion, he soon wasted his ring title and all his money. Jenkins eventually found purpose during World War II and the Korean War, fighting in major battles that included D-Day, Bloody Ridge, and Heartbreak Ridge. His efforts earned him one of the highest decorations for bravery, the Silver Star. Unable to find meaning in life at the peak of his boxing success, Jenkins discovered values to which he could cling during war.From Boxing Ring to Battlefield features exclusive interviews with Lew Jenkins's son and grandson, providing a personal perspective on the life of this complicated war hero. The first biography of Jenkins, this book will fascinate boxing fans and historians alike.

 • Olympic Club of New Orleans af S. Derby Gisclair Spar 13%
  - Epicenter of Professional Boxing, 1883-1897
  af S. Derby Gisclair

  i Established in 1883, the Olympic Club catered to a variety of pursuits from target shooting to billiards to boxing-the most popular sport in New Orleans, despite legal prohibitions. A revised city ordinance and a vague state statute permitting boxing sponsored by chartered athletic clubs were frequently tested at the Olympic, the epicenter of boxing in America. Between 1890 and 1894, the club's 10,000-seat arena hosted six world championship and seven national or regional title bouts. The 1892 Fistic Carnival featured three world title fights on three consecutive days, culminating in the World Heavyweight Championship between John L. Sullivan and James J. Corbett.

 • Magnificent Max Baer af Colleen Aycock Spar 13%
  - The Life of the Heavyweight Champion and Film Star
  af Colleen Aycock & David W. Wallace

  i Boxing might not have survived the 1930s if not for Max Baer. A contender for every heavyweight championship 1932-1941, California's "e;Glamour Boy"e; brought back the "e;million-dollar gate"e; not seen since the 1920s. His radio voice sold millions of Gillette razor blades; his leading-man appeal made him a heartthrob in The Prizefighter and the Lady (1933). The film was banned in Nazi Germany-Baer had worn a Star of David on his trunks when he TKOed German former champ Max Schmeling. Baer defeated 275-pound Primo Carnera in 1934 for the championship, losing it to Jim Braddock the next year. Contrary to Cinderella Man, (2005), Baer-favored 10 to 1-was not a villain and the fight was more controversial than the film suggested. His battle with Joe Louis three months later drew the highest gate of the decade. This first comprehensive biography covers Baer's complete ring record, his early life, his career on radio, film, stage and television, and his World War II army service.

 • Identity in Professional Wrestling Spar 13%
  - Essays on Nationality, Race and Gender
   

  i Part sport, part performance art, professional wrestling's appeal crosses national, racial and gender boundaries-in large part by playing to national, racial and gender stereotypes that resonate with audiences. Scholars who study competitive sports tend to dismiss wrestling, with its scripted outcomes, as "e;fake,"e; yet fail to recognize a key similarity: both present athletic displays for maximized profit through live events, television viewership and merchandise sales. This collection of new essays contributes to the literature on pro wrestling with a broad exploration of identity in the sport. Topics include cultural appropriation in the ring, gender non-comformity, national stereotypes, and wrestling as transmission of cultural values.

 • Mixed Martial Arts and the Quest for Legitimacy af Mark S. Williams Spar 13%
  - The Sport vs. Spectacle Divide
  af Mark S. Williams

  i Mixed martial arts or MMA is widely regarded as the fastest growing sport. Events fill stadiums around the world and draw vast television audiences, earning strong revenue through pay-per-view at a time when other sports have abandoned it. In 2016, the Ultimate Fighting Championship was bought by the massive talent agency WME-IMG for $4 billion. Despite this success, much of the public remains uneasy with the sport, which critics have denounced as "e;human cockfighting."e; Through an exploration of violence, class, gender, race and nationalism, the author finds that MMA is both an expression of the positive values of martial arts and a spectacle defined by narcissism, hate and patriarchy. The long-term success of MMA will depend on the ability of promoters and athletes to resist indulging in spectacle at the expense of sport.

 • Punching from the Shadows af Glen Sharp Spar 13%
  - Memoir of a Minor League Professional Boxer
  af Glen Sharp

  i Glen Sharp's boxing career was a rise-and-fall story without so much rise in it. A sparring partner for light-heavyweight Hall of Famer Yaqui Lopez, he "e;retired"e; with a record of one victory and two defeats. A decade later, having come to understand how and why he failed as a younger fighter, he attempted a comeback. Told with heart and wit, his memoir is a treatise on boxing as both profession and purpose. Sharp uses economic theory to describe the sweet science as a case study in resource management while recounting his own struggle to win fistic glory and his father's admiration.

 • History of Karate and the Masters Who Made It af Mark I. Cramer Spar 28%
  - Development, Lineages, and Philosophies of Traditional Okinawan and Japanese Karate-do
  af Mark I. Cramer

  A concise yet comprehensive history of traditional Okinawan and Japanese karate, with biographies of the great karate mastersThis concise-yet-comprehensive history of traditional Okinawan and Japanese karate includes authoritative biographies of the great karate masters of the past and the philosophical issues they faced as karate changed and evolved. Bringing a fresh understanding to the study of the martial arts, Mark I. Cramer dispels many of the often-repeated martial-arts myths as he details the lineages of the modern styles of karate and describes the social, cultural, and political events that influenced them. While most books focus on a single style of karate or the biography of just one of the great teachers, this book offers a well-researched and detailed overview. By bringing all of this knowledge together in one volume, Cramer—an award-winning inductee into the USA Karate Federation's Hall of Fame—fills a crucial gap.

 • Aikido Off the Mat af Kathy Park Spar 28%
  - One Woman's Journey Using Aikido Principles to Stay Sane in Body, Mind, and Spirit
  af Kathy Park

  A deeply personal and compelling memoir that illustrates how the basic principles of Aikido can help us cope with the challenges of life outside the dojoDrawing from more than forty years of experience as an Aikido practitioner and teacher, Kathy Park explains how principles such as embodiment, grounding, centering, extension, 360-degree awareness, blending, and alignment can be applied to everyday life. Candid stories from her own life show how the purpose of practicing Aikido on the mat is to take it off the mat and into the world.

 • Martial Structure af Phillip Starr Spar 27%
  - How to Maximize Your Martial Arts Skills through Body Alignment, Movement, and Breathing
  af Phillip Starr

  A guide to becoming faster, more powerful, and more effective in martial arts through correct body alignment and proper structureIn all martial disciplines—including karate, judo, taekwondo, and gong-fu—real martial skill does not require the development of large muscles or great strength but rather correct posture. Drawing on decades of experience as both a student and a teacher, Phillip Starr, author of Martial Mechanics and Martial Maneuvers, focuses on how physical posture affects not only physical abilities but also the mental condition and emphasizes the importance of developing power without exerting unnecessary muscular force. His thorough and accessible explanation of the principles of physical structure as they pertain to the human body and how these affect martial arts performance shows how anyone, regardless of size or strength, can learn to generate uncanny power with very little muscular effort through the enhanced stability achieved by maintaining correct alignment and proper structure. Abundantly illustrated throughout with photographs that provide step-by-step instructions, Martial Structure is essential for anyone wanting to understand how the laws of physics and biomechanics can be harnessed to make them faster, more powerful, and more effective in actual combat.

 • Pact af Cody Garbrandt Spar 23%
  - A UFC Champion, a Boy with Cancer, and their Promise to Win the Ultimate Battle
  af Cody Garbrandt

  A UFC champion and a boy with leukemia, in the fight of their lives. Cody Garbrandt dreamed of being a UFC champion. In his darkest moments, when those dreams were dashed, he dug deep with the help of an unlikely friendfive-year-old Maddux Maple, a local hometown fan with leukemia. They made a pact: Cody would be in the UFC and win the championship, and Maddux would beat cancer. Read their moving story in Cody's new book, The Pact, and go behind the scenes into Cody's training and how he made his dreams come true. Cody Garbrandt grew up in a rough town in the Central Appalachian region of Ohio, surrounded by a longstanding culture of fightingand drugs. Raised in this environment by a single mom (his dad left him at the young age of three to reside in the Ohio State Penitentiary), Cody grew up fighting, and he grew up wild. His future seemed predestined to end in the coal mines, or in prison.Thankfully, Cody had visions of something more. His American Dream? Mixed Martial Arts. But a path to success wasn't clear. He spent as much time fighting in the streets as he did in the gymone bad decision away from losing everything. Then, at age 20, Cody's brother introduced him to five-year old Maddux Maple. Maddux was deathly ill with leukemia, his survival by no means assured. A unique friendship developed as they made a promise to each other: Maddux would beat cancer, and Cody would make it to the UFC and become world champion.Through five long years of pain and hardship, they both persevered; Cody, through the agony and sacrifices of fighting his way to the top, and Maddux through the horrors of chemotherapy. They loved and supported each other. They served as each other's inspiration. And in December 2016, they made good on their pact: Cody won his UFC Championship belt, which he promptly presented to Madduxthe boy who had beaten cancer into remission.

 • Greatest Muhammad Ali Quiz Book af Thomas A. Bryar Spar 22%
  - Hundreds of Questions About Muhammad Ali, His Life, His Times and His Opponents
  af Thomas A. Bryar

  Throughout his entire amateure boxing career Muhammad Ali was 'Good'. Nobody really new that he was 'Great', until he turned professional. When he told the 'World' that he was, 'The Greatest'. Not only inside the ring was he considered 'The Greatest' boxer of his era, but the 'Greatest' boxer of 'All Time'. Even outside the ring, he captivated his audiences, with his razor-sharp wit and and lightening- quick togue. He had a 'Way' with words, which impacted harder than any right or left hand on the media, fans and opponents. Which led in many cases to defeating his opponents before their contests began. He has travelled the World. He is known throughout the World. Yet even today or in the next centuary Muhammad Ali's name will not be forgotten. He is not only 'The Greatest'; he is a Legend' forever. Who better to write a quize book about! A quiz book that covers Muhammad Ali's life, his times and his opponents. You now have the chance to come face to face with 'The Champ' and find out how much you really knew about, 'The Greatest'.

 • Chasing Rocky af J.P. Flain Spar 11%
  af J.P. Flain

  Boxers do what the vast majority of us will never do: they stand toe-to-toe and try to inflict as much punishment upon each other as possible. In Chasing Rocky, J. P. Flaim, a suburban father of two and cohost of The Sports Junkies on 106.7 The Fan in Washington, DC, became a part of that small percentage of people drawn to become a boxer. What started as a crazy idea from the arena seats of a professional boxing match transforms into a personal challenge that the deejay cannot ignore.This memoir follows the journey of this average Joe who chases his dream and discovers theres more to boxing than what can be seen inside the ropes. Chasing Rocky narrates Flaims foray into the boxing world, where he encounters a dubious boxing promoter who sees only dollar signs, a no-nonsense trainer who tests his resolve, an aspiring pro who longs for a title shot, and an icon who has inspired millions. Chasing Rocky presents an inside look at the brutal training boxers endure. From facing fears to dealing with the pain of getting punched, Flaim tackles the sacrifices boxers make and explores the promotional aspectsfrom choosing the perfect heel to creating a grand ring entrance. He shows what happens when the bell sounds and a radio promotion idea becomes a boxing reality.

 • Secret Squirrel af Secret Squirrel
  af Secret Squirrel

  This is the autobiography, or perhaps the public confessional, of the author. It will come as a complete shock to his family, friends and work colleagues who all think that they know him, but alas, they don't...His family certainly know nothing of his boxing and criminal underworld activities and if they did they wouldn't approve. His Fire Service colleagues know a little. And then there are the encounters with the opposite sex ...So the author, Secret Squirrel, has lived three separate lives and there is a common thread flowing through each - humour! Most readers will wonder how he managed to fit everything in and, more particularly, how he managed to get away with it all! Well, read on to find out. The author hopes you enjoy it!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.