Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 999+
 • 471
 • 92
 • 20
 • 3
 • 2
 • 1
 • 1
Sprog
 • 34
 • 999+
 • 3
 • 31
 • 23
 • 4
 • 2

Vandring og camping

 • Sejlerbogen af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Sejlerbogen er Danmarks store håndbog til sejlere. Den begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Sejlerbogen - Prøvekapitel: Grundlæggende sejlads - Hvad gør man og hvad hedder det? af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Prøvekapitel: Grundlæggende sejlads - Hvad gør man og hvad hedder det? Fra Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Sejlerbogen - Prøvekapitel: Kapsejlads - Opgavefordeling, kommunikation, boathandling af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Prøvekapitel: Prøvekapitel: Kapsejlads - Opgavefordeling, kommunikation, boathandling. Fra Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Turen går til Camino de Santiago & Nordspanien af Ole Loumann
  af Ole Loumann

  BOGEN DÆKKER Camino de Santiago, Navarra, Rioja, Castillay León, Galicien, Cantabrien og Asturien, Baskerlandet, Aragonien og Catalonien. Vi giver indblik i livet i Nordspanien og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om Camino de Santiago, kunst og kultur, arkitektur, mad og drikke, historie, natur og geografi. Desuden er bogen rigt illustreret med fotos og kort.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Klatring af Steffen Kjær
  - Action for Kids
  af Steffen Kjær

  Det er stejlt, og hver en muskel spændes. Fingrene er ved at slippe. Blodet pumper i kroppen. Forsigtigt placeres en fod på det lille trin. Nu må klatreren vove sig videre til det næste greb. Steffen Kjær er bjergbestiger og journalist. Han beskriver udfordringerne, som man kun kan, når man selv er klatrer. I mere end 10 år har han klatret de mest legendariske steder, og her fortæller han om vejen op.Bogen er illustreret med imponerende billeder.

 • Sådan! Og hvad så? af Carsten Mørch Spar 10%
  - Fra dansk elitesoldat til international erhvervsmand
  af Carsten Mørch

  Den fantastiske bestseller om jægersoldaten Carsten Mørchs chokerende oplevelser på den amerikanske Ranger School, hvor han blev hædret som nr. 1. Carsten Mørch skriver medrivende om hans op- og nedture i forsvaret, om samarbejdet med makkeren B. S. Christiansen og om hans civile liv som succesrig træner af danske sportsfolk, internationale erhvervsledere og kursister i personlig udvikling. Bogen er en klassiker, trykt i over 200.000 eksemplarer og nu klar som e-bog.

 • Sejlerbogen - Sektion 1: Grundlæggende sejlads af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Sektion 1: Grundlæggende sejlads - af Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Motion i naturen af Anne-Marie Olsen
  af Anne-Marie Olsen & Henriette Bjerre Tybjerg

  Flere og flere dyrker motion i naturen. Denne flot illustrerede brugsbog inspirerer til og guider gennem en lang række motionsøvelser – i naturen selvfølgelig.Mange motionerer ved at løbe, gå eller cykle udendørs. Enkelte vinterbader. Og det er så det. Men naturen kan bruges til mange andre former for idræt; det har flere og flere opdaget, hvorfor 'motion i naturen' er ved at blive den nye hotte idrætsgren.Naturen virker afstressende på os. Her kan vi koble af fra hverdagens travlhed. Motion i naturen giver aktive pauser, hvor man ser omgivelserne i et andet perspektiv. Man kan nyde anemoner i skovbunden, mens man træner arme eller blive fascineret af trækronerne, mens man laver mavebøjninger. Det handler om at benytte de træningsmuligheder, landskabet byder på. På en tur i skov og park vil man f.eks. finde træstubbe, fældede træer, stengærder, bænke og borde eller andet, der kan benyttes til at styrketræne både arme og ben, ryg og mave.Motion i naturen er for alle aldre – børn, unge, voksne og ældre – ligesom både mænd og kvinder kan finde øvelser, der udfordrer. Man kan dyrke motionsformen alene, som par, familie og i grupper eller på deciderede hold.Øvelserne i bogen er illustreret med farvefotos, der i sig selv giver lyst til at komme ud i det grønne.

 • Vildmarken af Steffen Kjær Spar 29%
  af Steffen Kjær

  Den nye bog “VILDMARKEN” består af seks særskilte historier, hvor man følger personer i hver deres livsfase på eventyr i vildmarken. Historiernes hovedpersoner begiver sig ud i den mest barske natur, hvor de hver isærbliver udfordret både fysisk og mentalt, og hvor de bliver stillet over for eksistentielle dilemmaer.Bogen tager sit afsæt i personernes trang til at udfordre sig selv og opsøge nye eventyr. Det er et skandinavisk generationsportræt, hvis hovedpersoner bliver ældre fra historie til historie, og i takt med den stigende alder bliver de mere reflekterende og eftertænksomme.Historierne finder sted i Danmark, Norge, Sverige, Alperne, Canada og USA. I hver historie tager hovedpersonerne på en rejse, både ren bogstaveligt, men også i mental forstand, som sætter dybe spor. Det er en medrivende inspirationsbog, hvis historier er fortalt med en indsigt og refleksion, der sætter gang i tankevirksomheden hos læseren.

 • Klettern af Steffen Kjær
  - Action for Kids
  af Steffen Kjær

  Es ist steil, und jeder Muskel ist angespannt. Die Finger gleiten ab. Das Blut pumpt im Körper. Vorsichtig wird der Fuß auf die kleine Stufe gesetzt. Jetzt muss sich der Kletterer zum nächsten Griff vorwagen. Steffen Kjær ist Bergsteiger und Journalist. Er schildert die Herausforderungen, wie es nur ein Kletterer kann. Seit über zehn Jahren klettert er an den berühmtesten Kletterrouten; hier erzählt er vom Weg nach oben.Das Buch ist mit beeindruckenden Bildern illustriert.

 • Woman in the Wilderness af Miriam Lancewood
  - My Story of Love, Survival and Self-Discovery
  af Miriam Lancewood

  An inspirational story of adventure and bravery, of how one woman learned to dig deep and push the boundaries in order to discover what really matters in life.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Vandring i Sydsverige af René Ljunggren
  - Gå på opdagelse i den svenske natur
  af René Ljunggren

  Forestil dig din helt egen tur i noget, der ligner en ødemark i tyndtbefolkede skove, og din egen lejr med knitrende lejrbål og bålmad, mens solen går ned over skovsøen. Den svenske natur er til forskel fra det meste af Danmark præget af klipper, hvilket gør naturen markant anderledes end den danske. I den svenske skov møder vi et troldelignende landskab med enorme, luftige skove med grønt mos og blåbær i bunden, og skovlandskabet er gennemskåret af vandløb og små og store søer.Sverige, der ligger tæt på for mange danskere, er et unikt vandreområde med en anderledes naturform, end den vi finder i Danmark, og den svenske Allemandsret betyder, at man i Sverige faktisk må færdes og slå lejr, hvor man vil, så længe man ikke trænger ind i folks haver.Det sydlige Sveriges frie natur rummer en mængde markerede vandreruter med fine shelter­pladser til overnatning. Samtidig er Sydsverige et oplagt sted at vandre i de måneder, hvor årstiden og ens egen tid ikke er til lange fjeldvandringer. Sydsverige er for mange af os et yndet område til weekendture året rundt, og ikke kun de markerede ruter trækker. Der er gode muligheder for at gå sine egne veje uden for stierne i de store svenske skove, hvor søer og vandløb giver basis for unikke “bushcamps”, helt uforstyrret af andre og tæt ved vand til madlavning.Bogen handler om, hvordan du selv kommer af sted alene eller sammen med gode vandrevenner. Hvordan I lærer at begå jer uden for stierne, og hvordan I finder de bedste spots og de mest øde vandreruter enten på stierne eller udenfor eller som en kombination.Du lærer at aflæse friluftskortets skjulte muligheder, og du lærer, hvordan du hjemmefra finder den perfekte rute gennem terrænet til de smukke overnatningspladser. Du får også anvisninger til, hvordan du planlægger og forudser mulige og ukendte forhindringer på din vej. Forhindringer, du skal takle for at komme videre, men som også gør din tur til en rigtig pionértur.Om forfatterForhenværende redaktør, turleder og turansvarlig på Outsite.org. Siden tidlige studier i antropologi med interesse specielt for samernes, eskimoernes og de nordamerikanske indianeres kultur i arktiske egne har René været beskæftiget med friluftsliv og fjeldvandring i kølige klimaer. René har 48 års erfaring med fjeldvandring og mere end 30 års erfaring som guide. I en periode på 10 år guidede han således hver sommer i 8 uger og hver vinter i 6 uger i fjeldene omkring Kebnekaise i Svensk Lapland. I 1992 startede han først Vildmarksskolen, der tilbød kurser i fjeldvandring, fjeldskiløb samt kano og friluftsliv – og lidt senere Vildmarksrejser, der arrangerede vandre- og fisketure i de nordiske fjelde og Grønland samt fjeldskiture i Norden. René har gennem mere end 10 år undervist i vildmarksliv og fjeldvandring i flere ungdomsskoler og oplysningsforbund med efterfølgende fjeldture og har gennem flere år været guide i Kebnekaisefjeldene og senere i Grønland. Han er desuden forfatter til bøger om fjeldvandring.E-bogen er lavet i fixed format.

 • Jeg lever af Gitte Holtze
  - - 4.265 kilometers vandring gennem en livskrise
  af Gitte Holtze

  Da Gitte Holtze tog afsted på 4.265 kilometers vandring fra Mexico til Canada, var hun et sort sted i sit liv. Hun var blevet skilt, hendes far var død, hun havde mistet den identitet, hun havde i kraft af sit job, og hun havde det sidste år været fanget i et giftigt forhold til en mand, der havde slået buler i hendes selvværd.Pacific Crest Trail er en af verdens længste vandreruter, og vi er med Gitte, når hun kæmper sig vej gennem den barske natur - fra brændende ørkenhede til vilde floder i bjergene, med sult, tørst og udmattelse, uventede begivenheder, møder med vilde dyr og med mennesker, der på forskellig vis forandrer hende. Hun er ofte udenfor sin komfortzone, men for hvert skridt mod Canada kommer hun tættere og tættere på sig selv og sit mål om at finde ro og retning i sit liv.

 • 1001 Walks af Barry Stone
  - You must experience before you die
  af Barry Stone

  1001 Walks You Must Experience Before You Die features wide-ranging, carefully chosen routes varying from the rugged delights of the Pembrokeshire Coastal Path to the wilderness of Jamaica, and the Harz Witches' Trail high up in the German mountains. The hand-picked excursions take in mountain passes, woodland paths, ancient Native-American trails, and much more. There are easy walks for beginners-some lasting barely an hour - and more demanding challenges that may take several weeks to complete. Every fact-packed entry provides a wealth of information about a must-try walk, including essential details about its start and finish points, overall distance, difficulty rating, maps, and the time it should take to complete. In short, 1001 Walks You Must Experience Before You Die is an essential reference book and guide for all those who love to get out of their cars, get off their bikes, and lace up their walking shoes.

 • Crisis Survival af Alexander Stilwell
  af Alexander Stilwell

  What do you do if your aircraft ditches at sea? Or your building is on fire? Or you are the victim of a terrorist attack? Would you make the right decision to save yourself and the lives of others? Crisis Survival is a complete handbook to any crisis that may suddenly arise, from food or water shortages, to natural disasters, to plane crashes and hostage situations. A crisis might last a few hours, days, or even years - with this book you can be ready for any eventuality. With easy-to-follow illustrations and handy lists of key information, Crisis Survival is the definitive crisis survival guide for anyone wanting to be ready for anything - it could literally save your life.

 • Bushcraft 101 af DAVE CANTERBURY
  - A Field Guide to the Art of Wilderness Survival
  af DAVE CANTERBURY

  The ultimate resource for experiencing the backcountry!Written by survivalist expert Dave Canterbury, Bushcraft 101 gets you ready for your next backcountry trip with advice on making the most of your time outdoors. Based on the 5Cs of Survivability--cutting tools, covering, combustion devices, containers, and cordages--this valuable guide offers only the most important survival skills to help you craft resources from your surroundings and truly experience the beauty and thrill of the wilderness. Inside, you'll also discover detailed information on:Choosing the right items for your kit.Manufacturing needed tools and supplies.Collecting and cooking food.Protecting yourself from the elements. With Canterbury's guidance, you'll not only prepare yourself for any climate and situation, you'll also learn how to use the art of bushcraft to reconnect with nature in ways you've never imagined.

 • Training for the New Alpinism af Steve House Spar 20%
  - A Manual for the Climber as Athlete
  af Steve House & Scott Johnston

  In Training for the New Alpinism, Steve House, world-class climber and Patagonia ambassador, and Scott Johnston, coach of U.S. National Champions and World Cup Nordic Skiers, translate training theory into practice to allow you to coach yourself to any mountaineering goal. Applying training practices from other endurance sports, House and Johnston demonstrate that following a carefully designed regimen is as effective for alpinism as it is for any other endurance sport and leads to better performance. They deliver detailed instruction on how to plan and execute training tailored to your individual circumstances. Whether you work as a banker or a mountain guide, live in the city or the country, are an ice climber, a mountaineer heading to Denali, or a veteran of 8,000-meter peaks, your understanding of how to achieve your goals grows exponentially as you work with this book. Chapters cover endurance and strength training theory and methodology, application and planning, nutrition, altitude, mental fitness, and assessing your goals and your strengths. Chapters are augmented with inspiring essays by world-renowned climbers, including Ueli Steck, Mark Twight, Peter Habeler, Voytek Kurtyka, and Will Gadd. Filled with photos, graphs, and illustrations.

 • Last Child in the Woods af Richard Louv
  - Saving our Children from Nature-Deficit Disorder
  af Richard Louv

  This huge international bestseller, fully revised for non-American readers, is now in ebook. Last Child in the Woods shows how our children have become increasingly alienated and distant from nature, why this matters, and what we can do to make a difference. It is unsentimental, rigorous and utterly original.'A cri de coeur for our children' GuardianCamping in the garden, riding bikes through the woods, climbing trees, collecting bugs, picking wildflowers, running through piles of autumn leaves... These are the things childhood memories are made of. But for a whole generation of today's children the pleasures of a free-range childhood are missing, and their indoor habits contribute to epidemic obesity, attention-deficit disorder, isolation and childhood depression.This timely book shows how our children have become increasingly alienated and distanced from nature, why this matters and how we can make a difference. Last Child in the Woods is a clarion call, brilliantly written, compelling and irresistibly persuasive - a book that will change minds and lives.

 • Extreme Food - What to eat when your life depends on it... af Bear Grylls
  af Bear Grylls

  There s no getting away from it; I ve eaten some pretty extreme things in my time live tarantulas, raw goat testicles, elephant dung, you name it. In a situation when your life depends on it, you need to put your prejudices aside to keep your stomach filled and your strength up. Whether it s mastering the art of foraging and cooking up a tasty feast around the campfire or learning about the more extreme end of wild food (ever tried a scorpion kebab?), there s a lot to learn when it comes to dinner time in the wild. This book will teach you all the necessary skills and techniques to get your teeth into meals you might never have thought of as food in the first place and, crucially, how to recognize plants and animals that might end up doing you more harm than good. In today s world, we rarely need to venture beyond the local supermarket and we turn our noses up at the thought of snacking on bugs and grubs. But out in the wild, Mother Nature has provided us with a plentiful supply of nutritious if not always delicious food for the taking. And when needs must, we just have to know where to look. Some of it might take you out of your comfort zone. Some of it might turn your stomach. But it s saved my life more than once. And one day, it might save yours . . .

 • West Highland Way af Roger Smith
  - The Official Guide
  af Roger Smith & Bob Aitken

  Opened in 1980, the West Highland Way was Scotland's first Long Distance Route and remains the most popular, with more than 15,000 walkers tackling it each year. It runs from Milngavie, on the outskirts of Glasgow, to Fort William. The 152km route passes along the east of Loch Lomond, the largest expanse of fresh water in Britain, and across Rannoch Moor, Scotland's grandest wilderness, through some of the finest scenery of mountain and stream, woodland and moorland, that Scotland has to offer. This tenth edition of the Official Guide has been revised and updated to include recent modifications to the route. Map not included.

 • Løb gennem tiden af Thor Gotaas Spar 10%
  af Thor Gotaas

  Thor Gotaas’ bog om løbesporten siden tidernes morgen er en overraskende verdenshistorie fuld af usædvanlige og underholdende anekdoter og fortællinger fra antikken til moderne maratonløb, grundlagt i New York. af et par glade gutter, der blev anset for at være komplet vanvittige.Det overraskende er ikke, at vores moderne dyrkelse af løb ikke er noget nyt. Mennesket har altid løbet, lige siden det lærte at gå. Det overraskende er mangfoldigheden af grunde til og former for denne udmattende og samtidig så frisættende aktivitet.I Inkariget fx hvilede magten og infrastrukturen på et sindrigt organiseret netværk af stafetløbere, der kunne bringe livsvigtige informationer, afgørende beskeder og eftertragtede varer – som frisk fisk – rundt i riget ANMELDELSER”Gotaas reserch løber lige uanstrengt hen over kloden som gennem historien.”– The Observer”Thor Gotaas tager os med på en helt rigtigt beregnet tur gennem løbningens mærkværdige og mangfoldige verdenshistorie … Han gennemfører fuldstændig uanstrengt med godt tempo, flow og rytme.”– Aftenposten

 • Min Bænk i Abisko af Reimer Bo Christensen
  af Reimer Bo Christensen

  Min Bænk i Abisko er fortællingen om almindelige menneskers oplevelser i de svenske fjelde. Uden mobil, wifi og Facebook. Men med telt, sovepose og mad på ryggen. Det er en indre rejse i Europas sidste vildmark. Nord for polarcirklen. Reimer Bo Christensen har vandret i Lapland siden starten af halvfemserne og altid sammen med sine børn, som får lov at debutere, når de er fyldt 5 år.Fjeldvandring er en ydre rejse i et oprindeligt landskab, hvor man kan lægge ruter, så man ikke nødvendigvis møder mennesker hver dag. Men det er også en indre rejse, som fremmes af nærværet mellem børn og voksne. I bogen filosoferer Reimer Bo Christensen over vandringens tilstand og om midnatssolen, som sørger for der er lyst døgnet rundt i de sommeruger, han vandrerI bogens dagbog fortæller han om oplevelserne på en tur med datteren Amalie. Om en spændende rute, som mange vil kunne vandre. Ligesom der også er tips til udstyr og planlægning.Bogen er illustreret med flotte billeder.Reimer Bo ChristensenEr journalist og har arbejdet på DR og TV2 som vært for programmer som:TV Avisen, Rigets Tilstand (debat på TV2), Debatprogrammet Reimer Bo, samtaleserien Reimer Bo møder, talkshowet Reimers samt en række folketingsvalg.Andre bøger af Reimer Bo Christensen:Samtaler, 2001På mestrenes Asfalt, 2013, en cykelbog sammen med Niels Chr. Jung.Fra dagbogen:Vi begynder opstigningen kl. 11.30. 440 meters stigning, hvor hænderne hele tiden må i brug, og hvor rygsækken skal sidde i en helt præcis balance.Amalie går på med krum hals, mens jeg forsøger at holde et tempo, hvor jeg ikke bliver forpustet. Disciplineret holder hun pauser på gode hvilesten. Vi kigger bagud over Mårmasdalen, gletcheren og alle de sneklædte toppe.I hemmelighed spekulerer jeg over nødplaner. Skal jeg fortælle Amalie, hvad hun skal gøre, hvis jeg vrikker rundt og brækker foden? Hun skal gå 4-5 timer frem mod Vistashytten, hvorfra de kan tilkalde en helicopter via kortbølge-nødtelefonen. Nej, selvfølgelig skal jeg ikke fortælle hende det. Min værste tanke er, at der skulle ske hende noget ved et uheld. Det går op for mig, at det måske er endnu værre, hvis der sker mig noget.

 • Sejlerbogen - Sektion 2: Kølbådssejlads af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Sektion 2: Kølbådssejlads - af Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Climbing af Steffen Kjær
  - Action for Kids
  af Steffen Kjær

  The rock wall is steep, and every muscle is clenched. Fingers are slipping. Blood is pumping. Carefully, carefully, a foot is placed on a small ledge. Now the climber must reach for the next handhold.Steffen Kjaer is a mountaineer and journalist. He describes the challenges of climbing as only someone can who has faced them himself. Over the last ten years, he has climbed some of the most legendary cliff faces in the world. Here, he tells you what it’s like. The book is illustrated with impressive photos.

 • Windsurfing af Steffen Kjær
  - Action for Kids
  af Steffen Kjær

  Vinden rykker i sejlet, og boardet hamrer over vandet. Det er saltvand på læberne, sand mellem tæerne og store oplevelser med vennerne på stranden. Her kommer vi helt tæt på surferne, deres udstyr og konkurrencer. Steffen Kjær er journalist og forfatter til serien Action for Kids. Igennem et år fulgte han en gruppe unge surfere, der her fortæller begejstret om windsurfing, kammeratskab og store drømme.Bogen er illustreret med imponerende billeder.

 • Trekking in Greece af Tim Salmon
  - The Peloponnese and Pindos Way
  af Tim Salmon

  Guidebook describing challenging treks in the mountains of Greece, traversing the Pindhos Range, near Athens, and the Peloponnese, plus a handful of shorter routes including Mount Olympus. The treks demand a high level of commitment and fitness due to their remoteness and difficult terrain, and boast stunning unspoilt scenery.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Walking in Andalucia af Guy Hunter-Watts
  af Guy Hunter-Watts

  Guidebook to 36 walks in Andalucia. The Alpujarra region of the Sierra Nevada, Aracena, Grazalema, Los Alcornocales and Gaucin, La Axarquia, and Cazorla each have 6 day walks. Most of the walking routes are circular and range from 5 to 21km, are graded for difficulty, and many are suitable for all walkers.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Walking on Tenerife af Paddy Dillon
  af Paddy Dillon

  Guidebook covering the best walks to be found on the island of Tenerife. The 45 routes range from simple day walks, to long distance trails along the GR131, and hiking routes on El Teide. Tenerife, the largest of the Canary Islands, boasts walking routes of many types, set in stunning natural scenery.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Chamonix to Zermatt af Kev Reynolds
  - The Classic Walker's Haute Route
  af Kev Reynolds

  A guidebook to the classic Chamonix to Zermatt trek from Mont Blanc to the Matterhorn. The 180km Walker's Haute Route crosses 11 passes, gains more than 12,000 metres in height and is a strong contender for the title of Most Beautiful Walk in Europe. The route is described in 14-day stages, with variants and is suitable for walkers with some previous alpine trekking experience. In 2 weeks of mountain travel you will see the greatest collection of 4000 metre peaks in the Alps and visit some of the most spectacular valleys. The guidebook also includes essential practical information on travel to and from Chamonix and Zermatt, as well as information on accommodation in alpine villages and mountain refuges, trekking safety, itinerary planning and how to best plan and prepare for this challenging but rewarding trek.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Walking in the Algarve af Julie Statham
  - 34 Coastal and Mountain Walks
  af Julie Statham

  For many years the Algarve has not been considered as a 'real' walking destination. That opinion is rapidly changing. An increasing number of people are beginning to realise that there is far more to this area than first meets the eye - besides a spectacular and dramatic coastline, there is a huge interior that sees very few visitors. Here the varied geology helps produce a rich range of scenery from volcanic hills to dramatic limestone escarpments. This diversity is complemented by the local flora and fauna that flourish in the equable climate of mild, sunny winters and long, hot summers. All this, combined with a local population that is warm and generous, makes walking here fascinating. The walks in this guide will take you right away from the large tourist developments so that you too can discover the huge welcoming heart of the Algarve.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.