Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 727
 • 727
 • 135
 • 47
 • 5
 • 3
 • 2
 • 2
Sprog
 • 40
 • 999+
 • 5
 • 1

Vandsport

 • Sejlerbogen af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Sejlerbogen er Danmarks store håndbog til sejlere. Den begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Komma's havnelods 2017-2019 af Knut Iversen
  af Knut Iversen

  Bogen er en uundværlig guide for alle lystsejlere, og den nye udgave er gennemgribende opdateret og dækker danske, tyske, svenske og et udsnit af polske lystbådehavne – i alt over 1000 havne. Ved alle havne er der detaljerede havneplaner med angivelse af vanddybder samt middelhøjvande og middellavvande. Der er besejlingsvejledninger, havnenes faciliteter er tegnet ind på kortene og vist i piktogrammer, og web-adresser og mail-adresser samt evt. mulighed for online-booking er angivet. Nærliggende seværdigheder er ligeledes beskrevet.

 • Sejlerbogen - Prøvekapitel: Grundlæggende sejlads - Hvad gør man og hvad hedder det? af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Prøvekapitel: Grundlæggende sejlads - Hvad gør man og hvad hedder det? Fra Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Komma's havnelods 2014-2016 af Knut Iversen
  af Knut Iversen

  • 490 danske havne og anløbsbroer• 287 svenske havne fra Götakanalen syd om Sverige til Norges grænse samt på Vänern og Vättern• 228 tyske Østersø- og Vesterhavshavne• 32 polske havne• Danske, svenske, tyske og polske havne hver for sig• Detaljerede havneplaner• Besejlingsvejledninger• Havnenes faciliteter og nærliggende seværdighederDen nødvendige opslagsbog for alle lystsejlere

 • Sejlerbogen - Prøvekapitel: Kapsejlads - Opgavefordeling, kommunikation, boathandling af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Prøvekapitel: Prøvekapitel: Kapsejlads - Opgavefordeling, kommunikation, boathandling. Fra Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Komma's havnelods 2011-2013 af Bent Lyman
  af Bent Lyman

  Den uundværlige opslagsbog for alle lystsejlere. Opdateret og denne gang udvidet med yderligere polske havne, hvilket bringer den op på 490 danske, 287 svenske, 228 tyske og 32 polske havne. Til alle havne er der detaljerede havneplaner, besejlingsvejledninger, oversigt over havnens faciliteter plus en kort beskrivelse af de seværdigheder, der ligger omkring havnen.• 490 danske havne og anløbsbroer• 287 svenske havne fra Götakanalen syd om Sverige til Norges grænse samt på Vänern og Vättern• 228 tyske Østersø- og Vesterhavshavne• 32 polske havne• Danske, svenske, tyske og polske havne hver for sig• Detaljerede havneplaner• Besejlingsvejledninger• Havnenes faciliteter og nærliggende seværdighederDen nødvendige opslagsbog for alle lystsejlere.

 • Sejlerbogen - Sektion 1: Grundlæggende sejlads af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Sektion 1: Grundlæggende sejlads - af Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Fang friske fjordrejer af Jens Patrick Thiede Spar 18%
  af Jens Patrick Thiede

  AT FANGE FJORDREJER byder deltagere i alle aldre på en fantastisk helhedsoplevelse ved vandet.Denne bog om emnet garanterer det optimale udbytte af rejejagten, uanset om du kun ønsker lidt sjov med børnene eller vil lære at fange mange rejer af en vis størrelse.

 • Sejlerbogen - Sektion 2: Kølbådssejlads af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Sektion 2: Kølbådssejlads - af Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Windsurfing af Steffen Kjær
  - Action for Kids
  af Steffen Kjær

  Vinden rykker i sejlet, og boardet hamrer over vandet. Det er saltvand på læberne, sand mellem tæerne og store oplevelser med vennerne på stranden. Her kommer vi helt tæt på surferne, deres udstyr og konkurrencer. Steffen Kjær er journalist og forfatter til serien Action for Kids. Igennem et år fulgte han en gruppe unge surfere, der her fortæller begejstret om windsurfing, kammeratskab og store drømme.Bogen er illustreret med imponerende billeder.

 • Start to Win af Eric Twiname
  - The Classic Text
  af Eric Twiname

  Start to Win is Eric Twiname's sailing classic. Out of print for over 20 years, it has nevertheless retained its position as thebook on simple racing principles. Considered unequalled by its manyfans, it is the only book that sets out the techniques of sailing insuch a clear, understandable and straightforward manner. By the same author as The Rules Book, Start to Winwill be welcomed back by its many followers, and read for the firsttime by many more. With an updated section on the Racing Rules, thisclassic is set to help sailors achieve their racing best for many yearsto come.'An extraordinarily valuable book...Twiname manages to remove the mystique from the art of winning' Yachting World'One of the best books on tactics' Yachting & Boating'A first class book for the racing dinghy helmsman' Yachts and Yachting

 • Stress-free Sailing af Duncan Wells
  - Single and Short-handed Techniques
  af Duncan Wells

  The vast majority of sailing yacht scenarios comprise a couple sailing the boat together, and needing to carry out all manoeuvres and activities themselves with no help from a back-up crew. Their boat handling, navigation, sail handling, anchoring and mooring skills all have to be carried out both efficiently and effectively, preferably with the minimum of physical effort (to conserve energy).But most sailing technique books assume a crew of 3 or 4, all willing to lend a hand. This book is therefore a first, addressing the most common sailing scenarios that anyone cruising will have to deal with, and providing clever, original, highly effective (and most importantly successfully tried and tested by the author) techniques and solutions for dealing with the huge variety of essential operations on a boat - from sail setting and reefing, to picking up mooring buoys in a variety of wind and tide situations, anchoring, berthing and leaving a pontoon shorthanded, picking up a man overboard, sailing in fog and heavy weather - and even going up the mast.This book will be a godsend to anyone sailing single or shorthanded - including couples with young children who need to be supervised by one parent whilst the other runs the boat.Organised into techniques for different cruising scenarios, the book features step by step sequential photos showing exactly how to approach each situation and carry out the task in hand.

 • Fighteren af Lotte Friis
  - Jagten på succes
  af Lotte Friis

  Lotte Friis er den bedste danske langdistance-svømmer nogensinde og har vundet medaljer ved både OL, VM og EM.Men selv om hun mange gange har stået øverst på sejrsskamlen, har karrieren også budt på store nedture. I FIGHTEREN fortæller hun bl.a. om at misse kvalifikationen til OL i 2004 – og om at gå helt ned, da hun var medaljefavorit til OL i London i 2012. FIGHTEREN er et anderledes portræt af en verdensstjerne i en sport, der ikke nyder stor bevågenhed i Danmark. Bogen er rigt illustreret.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Sømænd i ØK-stil af Kaj Lund
  af Kaj Lund

  I "Du bliver aldrig sømand, Kaj" delte Kaj Lund ud af sine erindringer om livet på nogle af de sidste sejlskibe i fragtfart i 1920’erne. I "Sømænd i ØK-stil" fortæller han om det bratte skift mellem arbejdet på de gammeldags sejlskibe og livet på Danmarks dengang største rederi, ØK-Styles, moderne dampdrevne handelsskibe.Kaj Lund skildrer med både humor og varme livet som sømand i 1930’erne, men han fortæller også om den nedtrykkende periode med arbejdsløshed i 1932 efter Depressionen, om studiet på navigationsskolen i Svendborg og om uddannelsen til søofficer i reserven.Kaj Lunds to erindringsbøger kan både læses i forlængelse af hinanden og hver for sig. Til sammen tegner de et unikt kulturhistorisk portræt af sømandslivet mellem to verdenskrige set fra dækket.Kaj Lund blev født i 1911 og var bare en stor knægt, da han for første gang stak til søs. Dette skete dog på trods af skipper Rasmus Pedersens spådom om, at Kaj ikke havde det, der skulle til for at blive sømand. Men skipperen måtte æde sine ord, for Kaj skabte sig hurtigt et spændende og enestående liv som sømand på de syv verdenshave. Næsten et helt århundrede efter sin fødsel satte Kaj Lund sig for at skrive sine erindringer om livet som sømand. Det blev til bøgerne "Du bliver aldrig sømand, Kaj" og "Sømænd i ØK-stil".

 • Du bliver aldrig sømand, Kaj af Kaj Lund
  af Kaj Lund

  I sine erindringer fortæller Kaj Lund om sit liv på nogle af de sidste sejlskibe, der var i fragtfart, inden de moderne maskindrevne handelsskibe i 1930’erne for alvor tog over. Kaj Lund fortæller så levende om skibskost, at man næsten selv kan smage det, og så medrivende om indefrysninger og overisning, at man selv gyser ved tanken.Erindringsbogen "Du bliver aldrig sømand, Kaj" efterfølges af "Sømænd i ØK-stil", hvor Kaj Lund fortæller om det pludselige skift til maskindrevne handelsskibe i 1930’erne.Kaj Lund blev født i 1911 og var bare en stor knægt, da han for første gang stak til søs. Dette skete dog på trods af skipper Rasmus Pedersens spådom om, at Kaj ikke havde det, der skulle til for at blive sømand. Men skipperen måtte æde sine ord, for Kaj skabte sig hurtigt et spændende og enestående liv som sømand på de syv verdenshave. Næsten et helt århundrede efter sin fødsel satte Kaj Lund sig for at skrive sine erindringer om livet som sømand. Det blev til bøgerne "Du bliver aldrig sømand, Kaj" og "Sømænd i ØK-stil".

 • Pocket Cruising og Mikroeventyr af Martin Anker Wiedemann
  - Et enkelt sejlerliv uden lommesmerter
  af Martin Anker Wiedemann

  Dette er bogen om de største sejleropelevelser i de mindste sejlbåde. Med deres lave dybgang og nemme håndtering åbner de mindste "pocker cruisere" op for kystnære oplevelser, som større både ikke kan give.Det har aldrig været lettere eller billigere at anskaffe sig en lille sejlbåd og få mulighed for at opleve sejlerlivets glæder: Tage på madpakketure et par timer, fisketure, ligge for anker et smukt sted eller ferieture langs nære eller fjerne kyster, til små øer og beskyttede fjorde og bugter. "Pocket Cruising og Mikroeventyr" er håndbogen for dig, der gerne vil dyrke det enkle sejlerlivs glæder og komme langt for pengene med værdifulde råd til både kommende og allerede passionerede pocketskippere.Mikroeventyr til søsHvorfor småt er godtAt sejle på et lille budgetSådan vælger du en god bådKøb af en 30 eller 50 år gammel bådVedligeholdelse og reparationSikkert og komfortabelt undervejsPocket cruisere fra 1960'erne og 70'erneModerne pocket cruisere88 illustrationer, heraf 7 i farve.41 ældre konstruktioner og 13 nutidigeBogen guider dig om udrustning og brug af helt små sejlbåde til tursejlads. Få inspiration til dine egne mikroeventyr, der kan opleves lige udenfor havnen og ikke kræver, at man begiver sig ud på de syv have.Læs om mange af de populære bådtyper fra 1960'erne og 70'erne fortalt af ejerne selv: Hvorfor de valgte netop disse både, og hvordan de bruger dem i dag.

 • Oarsmen af Scott Patterson Spar 19%
  af Scott Patterson

  At the end of the First World War, there were 270,000 demobilised Australian soldiers in Europe. Getting them home after the Armistice was a task of epic proportions that would take more than two years. In the meantime, how to keep these disgruntled, damaged men with guns occupied? In a word: sport. The Oarsmen tells the story of the servicemen who survived the war to row for the coveted King's Cup at the 1919 Royal Henley Peace Regatta. Competing against crews from the US, New Zealand, France, the UK and Canada, the Australians were a ragtag bunch of oarsmen thrown in an old-fashioned boat and expected to race. Many had seen the worst of the action during the war at Gallipoli and the Western Front, and carried scars both physical and psychological. The baggage they brought to the boat would soon threaten to capsize the whole endeavour. Combining first-hand accounts with lively prose, this never-before-told story approaches the First World War from peacetime and illuminates history in vivid and compelling detail. Interweaving the soldiers personal stories from before, during and after the war, The Oarsmen paints a fascinating picture of how these men, and society, transitioned from an unprecedented war to a new sort of peace.

 • Essential Sculling af Daniel Boyne
  - An Introduction To Basic Strokes, Equipment, Boat Handling, Technique, And Power
  af Daniel Boyne

  Essential Sculling is an authoritative, concise, and thoroughly readable handbook that focuses on helping anyone become an accomplished sculler. Here Daniel J. Boyne, offers the finest instruction - for men and women alike - on the art and skill of rowing, including: identifying and buying a well-made boat; beginner and advanced technique; boat-handling skills; drills for blending technique and power; training for competition; the mechanics of rigging; the value of camps and coaches; and much more.With clear descriptions, and illustrations throughout, Boyne teaches a healthy respect for both the tradition of sculling and the precise beauty of its execution.

 • Diesel Troubleshooter For Boats af Don Seddon
  af Don Seddon

  There is no hard shoulder afloat, and no mechanic around the corner. If your engine breaks down, you'll have to fix it. Open Diesel Troubleshooter, dig out your toolbox, and go to work with confidence. The essential are all covered: good engine practice, preventative maintenance and troubleshooting. For those who want to know more, there is also information on fuel cooling, lubrication and instalation.

 • Something In The Water: af Kieran McCarthy
  - How Skibbereen Rowing Club Conquered the World
  af Kieran McCarthy

  Olympic rowers Gary and Paul O'Donovan may be the face of Irish rowing and Skibbereen Rowing Club, and have enormously increased the popularity of rowing in Ireland, but they're just one piece of a much larger jigsaw. Without their club and the people behind the scenes, they wouldn't be Olympic silver medalists, 2018 world champions, former European champions and, in Paul's case, a three-time world champion.Almost one hundred Skibbereen Rowing Club athletes have represented Ireland at various regattas over the years; a staggering figure when viewed in light of the size of the club. Founded in 1970, it is now the undisputed most successful rowing club in the country, producing five Olympic rowers since 2000 and four world champions between 2016 and 2018. It is the characters involved in the club, the coaches, members and the athletes themselves, who come together to make Skibbereen Rowing Club what it is.Something in the Water reveals what goes on behind the scenes to create an environment that allows locals to excel on the national and international stages. The story is told through the people and families involved, showing how relatable they are to people around the country.

 • Reef Smart Guides Florida: Palm Beach af Otto Wagner Spar 25%
  - Scuba Dive. Snorkel. Surf.
  af Otto Wagner, Peter McDougall & Ian Popple

  Note from the publisher: this ebook is designed to work best on the Kindle Fire 3rd Generation.#1 Amazon New Release! - The Definitive Guide to Scuba Diving and Snorkeling in Palm BeachFor Lonely Planet fans comes a unique and essential scuba, snorkel, and surf travel guide.A great Florida travel book: The ultimate guide for beach and marine activities in Palm Beach. The detailed descriptions and illustrations of beaches, coral reefs, shipwrecks, and other dive spots are ideal for divers, snorkelers and surfers. This guidebook will help anyone wanting to make the most of their time in the city and in the water.Detailed descriptions and map art: Reef Smart catalogues the beaches, surf spots, and dive and snorkel sites in Palm Beach. With the help of Reef Smart's unique 3D-mapping technology, learn all you need to know about the regions' top dive and snorkel sites. These maps provide useful information such as depths, currents, waves, suggested routes, potential hazards, unique structures and species information.Don't go diving without it: This indispensable resource will help you plan and execute dives without a hitch. Make sure to pack this guidebook with the rest of your scuba gear.This guidebook provides:The best locations for diving, snorkeling and surfing, and how to access themDetailed 3D maps, graphics and information to help you plan your time in and out of the waterSpecies guide to help you identify and understand the marine creatures you'll encounter in Palm Beach and its surrounding areasAnd much more!A unique and comprehensive SCUBA diving book. Also look for Reef Smart Guides Florida: Fort Lauderdale, Pompano Beach and Deerfield Beach; Reef Smart Guides Barbados; and the best selling Reef Smart Guides Bonaire.

 • Primer for Swimming Coaches. Volume 2
  - Biomechanical Foundations
   

  The author's reasons for writing this book were, first, to provide readers with some basic hydrodynamic tenants that will help them understand the reasons for the complex nature of the stroke mechanics employed by elite, competitive swimmers. The first three chapters on resistance and propulsion were included for this purpose. The second purpose was to describe, what the author believes, is the major propulsive mechanism swimmers use: shoulder adduction. A third purpose was to comment on some of, the many "e;fads"e; and misconceptions about stroke mechanics that abound in our sport. His final reasoning behind writing this book was to speculate on some theories about stroke mechanics he developed over the years. The efficacy of these theories have yet to be validated by research, but are worth considering nonetheless. These purposes were met by the individual chapters on each competitive stroke, plus a chapter on stroke rates and stroke lengths. This book is not a continuation of the Swimming Faster series, although it contains some of the same information. Therefore, the author purposely changed the title to reflect his purpose in writing it. It contains descriptions and summaries of the most important research on swimming hydrodynamics over the last several decades, in his opinion. The descriptions of stroke mechanics are supported by photographs of some of the greatest swimmers in the world, both past and present. They were made from in-competition videos where one can see how they really swim, as opposed to what they think they should be doing, which is what one often sees in pool demonstrations and out-of-competition instructional videos.

 • Primer for Swimming Coaches. Volume 1
  - Physiological Foundations
   

  It has been 12 years since the author published the 3rd edition of the Swimming Faster series and time has not stood still. Research has continued at a rapid pace, using increasingly sophisticated methodology to improve our knowledge of the training process. In this book, the author shares what he learned with members of the competitive swimming community throughout the world. The title of this book was changed to reflect his purpose in writing it. It is a source for coaches and athletes to improve their knowledge of the scientific aspects of training. It should also help readers become familiar with the sometimes confusing terms used by sports scientists so they can read the results of their studies with understanding. Furthermore, this book informs the readers' enough in the areas of physiology, biochemistry and molecular biology as they pertain to the training of athletes. It is the author's hope that they will be able to evaluate the validity of that research and decide for themselves if it has merit. Finally, this book provides the readers' with the knowledge to apply the information they gain to their own unique training environments. This is so they will not have to copy the training of successful coaches without understanding why it was beneficial and how it might be modified to become even more useful within their surroundings.

 • World Book of Swimming
  - From Science to PerformanceAUTHOR HAS REQUESTED TO SEE FINAL PROOFS BEFORE REPRINTING
   

  Before 1970, scientific research in swimming was poor and anecdotal, and the improvements of performance were linked firstly to the swimmer's experience and, secondly, as a result of permanent research for speed. Before and after the Second World War, scientific studies were conducted by pioneers and marked the beginning of research in stroke mechanics and swimming physiology exercise. This book reviews research on the body of knowledge available for the improvement of sports coaching and training practice in swimming, which seems to be relevant, numerous, and diversified enough to help swimming coaches bridge the gap between theory and practice.

 • Reeds Channel Almanac 2020 af Towler Perrin Towler
  af Towler Perrin Towler & Fishwick Mark Fishwick

  The Reeds Channel Almanac covers the south coast of England from the Scilly Isles to Dover, the Channel Islands and northern France from Calais to L'Aberildut, offering cruising and racing yachtsmen ready access to essential navigation information by virtue of its clear layout and user friendly format.Completely updated for 2020, topics include seamanship, pilotage, tide tables, safety procedures, navigation tips, radio, lights, waypoints, weather forecast information, communications, Mayday and distress procedures - in fact everything the cruising yachtsman needs to know. The spiral binding allows the Almanac to be opened flat on the chart table and the large type size and clear layout makes information easy to read even in adverse conditions. This handy volume is ideal for anyone cruising the length of the English Channel.Includes a free Reeds Marina Guide.Also available: free supplements of up-to-date navigation changes from January to June at: www.reedsnauticalalmanac.co.uk'There are some things I would not go to sea without - Reeds is one of them.'Sir Chay Blyth

 • Powerboat Design and Performance af Pike Dag Pike
  - Expert insight into developments past and future
  af Pike Dag Pike

  Set to become the bible for powerboat owners and operators for years to come, this long overdue analysis and review of modern powerboat design and operation explores how powerboats have developed, why, and how design impacts on control and performance.Every aspect of the powerboat's design is considered individually and as part of the whole. Different hull designs, including multihull and foiling craft, are assessed for their benefits and drawbacks. Engine types (whether petrol, diesel, electric or hybrid) and their influence on performance are examined and the nature and impact of different propulsion systems and driving controls is also discussed.All factors that influence operation are featured, from how to optimise performance in varied sea conditions, matching speed to sea state, as well as tackling various common and uncommon scenarios (from driving into an inlet to coping with tidal races and harbour manoeuvring) as well as issues relating to crew safety.Dag Pike is the world-renowned guru on powerboats. For this book he has attracted contributions from many of the top international powerboat designers, providing a wealth of expert knowledge and specialist insights about modern powerboats.The sum of their knowhow makes this book a gem of acquired knowledge, and as such will be essential for all powerboat owners, operators and designers, whether in the leisure, commercial or military sector, and it will help ensure all prospective owners get the right boat for their requirements.

 • Powerboat Design and Performance af Pike Dag Pike
  - Expert insight into developments past and future
  af Pike Dag Pike

  Set to become the bible for powerboat owners and operators for years to come, this long overdue analysis and review of modern powerboat design and operation explores how powerboats have developed, why, and how design impacts on control and performance.Every aspect of the powerboat's design is considered individually and as part of the whole. Different hull designs, including multihull and foiling craft, are assessed for their benefits and drawbacks. Engine types (whether petrol, diesel, electric or hybrid) and their influence on performance are examined and the nature and impact of different propulsion systems and driving controls is also discussed.All factors that influence operation are featured, from how to optimise performance in varied sea conditions, matching speed to sea state, as well as tackling various common and uncommon scenarios (from driving into an inlet to coping with tidal races and harbour manoeuvring) as well as issues relating to crew safety.Dag Pike is the world-renowned guru on powerboats. For this book he has attracted contributions from many of the top international powerboat designers, providing a wealth of expert knowledge and specialist insights about modern powerboats.The sum of their knowhow makes this book a gem of acquired knowledge, and as such will be essential for all powerboat owners, operators and designers, whether in the leisure, commercial or military sector, and it will help ensure all prospective owners get the right boat for their requirements.

 • Stress-Free Navigation af Wells Duncan Wells
  - Electronic and Traditional
  af Wells Duncan Wells

  You might think stress-free navigation sounds like an impossible paradox. But it need not be. All boaters, whether under sail or under power, need to be able to navigate safely on the water both to keep themselves and their crew out of trouble and to avoid endangering others. Yet navigation has often been presented almost as a black art complicated, full of tricky maths, and with alien concepts to get your head around. Step in 'Mr Stress-Free': having in his previous books presented techniques for sailing and motorboating in an accessible, manageable fashion, Duncan Wells now turns his attention to navigation. He makes concepts easy to understand and the practice of navigation perfectly achievable for all with minimum stress. The book covers the basic introductory elements clearly and simply for novices, and progresses through more advanced techniques for experienced navigators, so that there is something for everyone, whatever their skill level. Diagrams, quick-reference tables and flowcharts, explanatory step-by-step photographs, box features, top tips and QR codes giving access to explanatory videos are all features that have been much appreciated by readers of Duncan's other top-selling titles.

 • Kurt Danners bedrifter: Vragplyndrene af Peter Anker
  af Peter Anker

  Kurt Danner og hans trofaste makker, Bill Milton, er trætte af at skulle redde hele verden, når verden ikke selv gider løfte en finger for at forsvare sig. I stedet ligger de og daser på en strand i New Orleans, da heden bliver for meget for Bill. Han kan ikke engang overskue at spise, når det er så varmt. Så da Kurt ser en annonce i avisen om job som dykker, slår vennerne til. Det viser sig imidlertid, at de ikke aner hvad de går ind til. Det er nemlig noget helt specielt, de skal dykke efter, og det er ikke helt ufarligt...Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare. Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.

 • Stop Drifting, Start Rowing af Roz Savage Spar 24%
  - One Woman's Search for Happiness and Meaning Alone on the Pacific
  af Roz Savage

  In 2007, Roz Savage set out to row 8,000 miles across the Pacific Oceanalone. Despite having successfully rowed across the Atlantic the previous year, the Pacific presented the former office worker with unprecedented challenges and overpowering currentsboth in the ocean water and within herself. Crossing Earths largest ocean alone might seem a long way removed from everyday life, yet the lessons Roz learned about the inner journey, the ocean, and the world are relevant to all of us. She shares tales of the ups and downs of her voyage across the waves, while offering insights on how to find happiness through a meaningful and rewarding life.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.