Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 679
 • 643
 • 90
 • 34
 • 3
 • 2
 • 2
Sprog
 • 33
 • 999+
 • 6
 • 1
 • 1

Vandsport

 • Sejlerbogen af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Sejlerbogen er Danmarks store håndbog til sejlere. Den begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.

 • Komma's havnelods 2017-2019 af Knut Iversen
  af Knut Iversen

  Bogen er en uundværlig guide for alle lystsejlere, og den nye udgave er gennemgribende opdateret og dækker danske, tyske, svenske og et udsnit af polske lystbådehavne – i alt over 1000 havne. Ved alle havne er der detaljerede havneplaner med angivelse af vanddybder samt middelhøjvande og middellavvande. Der er besejlingsvejledninger, havnenes faciliteter er tegnet ind på kortene og vist i piktogrammer, og web-adresser og mail-adresser samt evt. mulighed for online-booking er angivet. Nærliggende seværdigheder er ligeledes beskrevet.

 • Sejlerbogen - Prøvekapitel: Grundlæggende sejlads - Hvad gør man og hvad hedder det? af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Prøvekapitel: Grundlæggende sejlads - Hvad gør man og hvad hedder det? Fra Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Sejlerbogen - Prøvekapitel: Kapsejlads - Opgavefordeling, kommunikation, boathandling af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Prøvekapitel: Prøvekapitel: Kapsejlads - Opgavefordeling, kommunikation, boathandling. Fra Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Sejlerbogen - Sektion 1: Grundlæggende sejlads af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Sektion 1: Grundlæggende sejlads - af Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Fang friske fjordrejer af Jens Patrick Thiede Spar 18%
  af Jens Patrick Thiede

  AT FANGE FJORDREJER byder deltagere i alle aldre på en fantastisk helhedsoplevelse ved vandet.Denne bog om emnet garanterer det optimale udbytte af rejejagten, uanset om du kun ønsker lidt sjov med børnene eller vil lære at fange mange rejer af en vis størrelse.

 • Sejlerbogen - Sektion 2: Kølbådssejlads af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Sektion 2: Kølbådssejlads - af Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Windsurfing af Steffen Kjær
  - Action for Kids
  af Steffen Kjær

  Vinden rykker i sejlet, og boardet hamrer over vandet. Det er saltvand på læberne, sand mellem tæerne og store oplevelser med vennerne på stranden. Her kommer vi helt tæt på surferne, deres udstyr og konkurrencer. Steffen Kjær er journalist og forfatter til serien Action for Kids. Igennem et år fulgte han en gruppe unge surfere, der her fortæller begejstret om windsurfing, kammeratskab og store drømme.Bogen er illustreret med imponerende billeder.

 • Til søs i evig sommer af Benta Biinfeldt
  af Benta Biinfeldt

  Da Arne Birch Jensen i 1978 gik på pension efter 40 års lægegerning, besluttede han sig for at udleve sit livs store drøm. På trods af at han havde rundet de 70, stak han til søs på sejlskibet Marco-Polo uden anden besætning end sin tidligere lægesekretær, Benta Biinfeldt, og de næste 6 år sov han ikke en eneste nat på land."Til søs i evig sommer" er Benta Biinfeldts personlige beretning om de eventyrlige år, hun tilbragte med Arne Birch-Jensen ombord på Marco-Polo. Det er historien om fantastiske oplevelser, ulykker, der kun ved det vildeste held bliver afværget, og om den særlige relation mellem Arne og Benta. Derudover er bogen en reminder til os alle om, at man aldrig bliver for gammel til at udleve sine vildeste drømme.Benta Biinfeldt blev født i 1932 i København, og hun virkede i løbet af sit liv både som journalist og lægesekretær. "Til søs i evig sommer" er hendes personlige beretning om de år, hvor hun var på jordomsejling med den pensionerede overlæge Arne Birch-Jensen.

 • Biksemad af Mogens Frohn Nielsen
  af Mogens Frohn Nielsen

  Mogens Frohn Nielsen har bikset en bog sammen til os fyldt med erindringer, holdninger, observationer og morsomheder, som vi kender ham bedst for. Skipper har altid noget på hjerte, og det lønner sig for det meste at høre efter, når han ytrer sig. Her fortæller han om livet på Fulton, om "hvalpene", om opdragelse, om kærlighed og et væld af andre emner.Mogens Frohn Nielsen (1935-2010) var en dansk forfatter, foredragsholder og illustrator. Han er især også kendt som skipper på skoleskibet Fulton, hvor han gjorde det til en livsmission at få adfærdsvanskelige drenge på ret kurs. Mogens Frohn Nielsen har både skrevet krimier, debatbøger, romaner og erindringer om tiden på Fulton.

 • Hundedage og hvalpefedt af Mogens Frohn Nielsen
  af Mogens Frohn Nielsen

  I sin første bog, "Klap i og hør efter!", fortalte skipper Mogens Frohn Nielsen om sin egen baggrund, og om hvorledes Fulton-projektet satte sejl både som skib og skole. I "Hundedage og hvalpefedt" tager han os med ind i Fultons dagligdag, hvor alt bobler og syder af energi, udfordringer og initiativ. Vi er med, når en ny langtidselev, der mildt sagt ikke er motiveret for at tage fast ophold på skoleskibet, stiger ombord på Fulton. Og vi er med, når han forlader skibet igen med mange nye, brugbare kundskaber og en forvandlet livsindstilling.Dette og meget mere beretter skipper om med en livlig fortællelyst. Snart tryllebindes man af en fortættet samtale mellem skipper og en elev, snart klukker man af de mange utrolige og ofte også komiske situationer, der opstår på Fulton, og af "hvalpenes" vidunderlige slagfærdighed, sproglige opfindsomhed og fantasifulde påhit. Gennem det hele mærker man det utrolige engagement og den ukuelige optimisme hos skipper og skolens andre voksne, der fører projektet fremad og former Fulton til et strålende eksempel på, at indsatsen over for adfærdsvanskelige unge, som andre har opgivet, bærer frugt.Mogens Frohn Nielsen (1935-2010) var en dansk forfatter, foredragsholder og illustrator. Han er især også kendt som skipper på skoleskibet Fulton, hvor han gjorde det til en livsmission at få adfærdsvanskelige drenge på ret kurs. Mogens Frohn Nielsen har både skrevet krimier, debatbøger, romaner og erindringer om tiden på Fulton.

 • Den gyldne ubåd af Lis Wagner
  af Lis Wagner

  De fire venner Mads, Ulrik, Peter og Maja Liss er alle omkring 20 år gamle, da de tager på afslapningsferie til Læsø. De kan ikke vide, at det vil blive en af de mest spændende og farlige ferier, de kommer på i deres liv. Da de hører om en gammel tysk ubåd, der er gået på grund ud for øen, giver de sig til at lede efter den under vandet. Men lige som det går så godt, begynder der at ske uhyggelige ting. Nogen prøver ihærdigt at skræmme dem væk...Lis Wagner (f. 1932) er en dansk krimi- og børnebogsforfatter. Hun debuterede i 1982 med "Skatkisten fra den forsvundne fregat" og har siden udgivet en lang række spændende børnebøger samt flere krimier for voksne.

 • Kap Verde retur – en sejlerpiges eventyr af Lærke Buhl-Hansen Spar 18%
  af Lærke Buhl-Hansen & Stine Buhl-Hansen

  Lærke er en pige midt i 20’erne. Hun er vokset op med havet som sin legeplads. Gennem flere år har hun boet på sin sejlbåd i Aarhus lystbådehavn og brugt det meste af sin tid på windsurfing på eliteplan. En kold og grå søndag i september sejler hun sammen med tre unge gutter afsted fra Danmark med kurs mod varmere himmelstrøg. Hun er skipper på sin egen båd og står alene med det overordnede ansvar. Eventyret og rejselysten tager hende og hendes båd hele vejen til Kap Verde og retur, og undervejs får vi indblik i oplevelser, tanker og refleksioner samt selve dagligdagen under langturssejlads. Uddrag af bogenNår man sejler med folk, der ikke har sejlet så meget før, er natsejlads ofte en af de ting, de efterfølgende udpeger som noget af det fedeste. Der falder en helt anden ro på båden når vi sejler om natten, og det er som om man bliver meget mere tilstede i nuet. Mange af de samtaler vi har på nattevagterne, bliver bare lige det dybere eller til tider mere underlige, end de ville have gjort i dagslys. På natsejladsen fra El Hierro til Las Palmas var det exceptionelt stjerneklart og himlen var fyldt med stjerneskud. Lige efter jeg havde lagt mig i min køje, efter at have overdraget vagten til Marie og Julie, lød der et kæmpe glædesudbrud fra cockpittet. Marie var helt oppe at køre over stjerneskuddene, som hun ikke var vant til at se, da hun kommer fra indre København, hvor der er masser af lysforurening i luften. Om forfatterenLærke Buhl-Hansen (f. 1992) bruger det meste af sin tid på windsurfing og sejlsport. Hun har gennem flere år boet på en båd i Aarhus, hvor hun ved siden af windsurfing på eliteniveau og forskellige sejlrelaterede jobs også studerer til maskiningeniør. Lærke er sjældent i Danmark længe ad gangen – hun er ekstremt ambitiøs og dedikeret til sin sport, men også flyvsk og eventyrlysten og kan lide at gå sine egne veje.Stine Buhl-Hansen (f. 1989) bor sammen med sin kæreste i København, hvor hun arbejder ved et analyseinstitut. Hun har læst statskundskab og skrevet speciale om deleøkonomiens indflydelse i Danmark. Stine er meget social og elsker at rejse og sejle – gerne under sydligere himmelstrøg med et tvist af eksotiske oplevelser.

 • Tiden tæller af Cille Bindslev Rosentoft
  - – om at turde tage stilling, handle og forandre
  af Cille Bindslev Rosentoft

  Tiden tæller er fuld af inspiration til alle, der drømmer om at slippe væk fra hverdagens tidstyranni. Vi følger familien Rosentoft i bestræbelserne på at ændre på det, der ikke fungerede. Undervejs på det store blå hav og hjemme igen – hvilket viste sig at være den største udfordring. Det handler om at tage sig tid til at prioritere og at vælge nye måder at være sammen på som familie. Man behøver ikke nødvendigvis at rive to år ud af kalenderen og tage på langfart. Der er mange andre muligheder, og familien Rosentofts budskab er klart: Alle kan ændre på deres hverdag. Man skal bare turde.

 • Which Way to Starboard? af Guy G. Lemieux Spar 17%
  - Memoir of a Lifelong Sailor and Wooden Boat Enthusiast
  af Guy G. Lemieux

  At one point after the boom vang broke loose, the boom and the sail shifted to a higher position. I didnt like the loss of control this caused. The boat was swinging from 0 to 20 degrees in jerky motions, lifting and heeling. The boom vang had been ripped out of its housing. I had an idea what to do and told Roxanne what I had in mind. At a certain moment, with her help holding up the boom vang in a certain way, I would let go of the rudder and lunge forward to grab the creature from her hand and plunge its little head into the second available hole, a slot just under the boom. This she understood, but all the while I was under great stress, anxious for my daughters life and mine. The wind was quite strong and I didnt want the boat to flip over not there, away from any available help. We were two miles from shore in any direction. I checked the waves and wind and then turned the boat into the wind. On my signal to Roxanne, I lurched forward and grabbed the beastly creature and shakily shoved its head in the hole. I then turned the boat back to windward and pulled in on the sheet that pulled the boom back to its correct position. Everything was fine again. In a plastic bag hanging from the boom near the mast were my cigarettes and a lighter. Thats where Roxanne was also handy. She passed me a cigarette and my lighter and I lit it and took a big drag. Ah The rest of the day went beautifully. In the same bag we had a nice light lunch (gourmet style), a couple of baloney sandwiches, and two cans of pop.

 • Skandinavien rundt i kajak af Erik B. Jørgensen Spar 15%
  af Erik B. Jørgensen

  Erik B. Jørgensen er eventyrer og har været på mange spændende og udfordrende ekspeditioner. Det er Eriks motto, at eventyret starter i din baghave, og han ønsker at inspirere andre til at tage ud på eventyr. Han har en fortid i Jægerkorpset og Siriuspatruljen og har været ekspeditionsleder på tre krydsninger af indlandsisen samt ekspeditioner i Danmark og de skandinaviske lande.I vinteren 2009/10 blev Erik B. Jørgensen klar over, at ingen havde roet Skandinavien rundt i kajak. Han to en beslutning og i foråret 2011 var der ingen vej tilbage. Den 5. april padlede han ud fra Jakobselv i det nordøstlige Norge ved den russiske grænse, i masser af sne.Bogen udkom oprindeligt på Erik B. Jørgensens eget forlag, Kom ud, i 2013. 

 • Running Free af Robin Knox-Johnston
  - The Autobiography
  af Robin Knox-Johnston

  Sir Robin Knox-Johnston burst to fame when he became the first man ever to complete a single-handed, non-stop circumnavigation of the world. Now, 50 years on from that famous voyage, he reveals the true, extraordinary story of his life. After leaving school, he immediately joined the Royal Naval Reserve beforeservingin the merchant navy and travelling the world. During that time, he spied for the British government in the Gulf, worked in the South African dockyards, and built his boat Suhaili in Bombay, before sailing home to England. In June 1968, he set sail in Suhailiin the Sunday Times Golden Globe Race, and Running Free vividly brings to life that remarkable voyage, where he was the only person to finish the race, completing his journey on 22 April 1969 and thus entering the record books.Once back home, he set up a hugely successful business and continued his naval adventures, completing a second solo circumnavigation of the globe in 2007 - at 68, he became the oldest to complete this feat.Knox-Johnstons insatiable appetite for life and adventure shines through these pages, making this book a must for all sailing enthusiasts, readers of books by Ranulph Fiennes and Chris Bonington, or for anyone who has felt that the time for putting up your feet can always be put back to another day.

 • Pacific Alone af Dave Shively Spar 13%
  - The Untold Story of Kayaking's Boldest Voyage
  af Dave Shively

  In the summer of 1987 Ed Gillet achieved what no person has accomplished before or since, a solo crossing from California to Hawaii by kayak. Gillet, at the age of 36 an accomplished sailor and paddler, navigated by sextant and always knew his position within a few miles. Still, Gillet underestimated the abuse his body would take from the relentless, pounding, swells of the Pacific, and early into his voyage he was covered with salt water sores and found that he could find no comfortable position for sitting or sleeping. Along the way he endured a broken rudder, among other calamities, but at last reached Maui on his 63rd day at sea, four days after his food had run out. Dave Shively brings Gillet's remarkable story to life in this gripping narrative, based on exclusive access to Gillet's logs as well as interviews with the legendary paddler himself.

 • Quality Time? af Mike Peyton Spar 12%
  - Celebrating 50 years of sailing & the life of 'The world's greatest yachting cartoonist'
  af Mike Peyton

  Published to celebrate the life of Mike Peyton, 'the world's greatest yachting cartoonist', this second edition features personal tributes from some 12 other successful and well-known sailors (including Sir Robin Knox-Johnston, Sir Ben Ainslie and Tom Cunliffe). They all recognise Mike's observational talent and comment on how sailors see themselves (or their friends) in his cartoons. Along with 80 of his incomparable cartoons, Mike Peyton recounts how he became a yachting cartoonist and his fifty years of sailing. So as well as chuckling at the cartoons themselves there is the opportunity to learn from Peyton's 50 years of experience of sailing different boats, meeting a variety of sailors, and getting into - and out of - some truly hilarious situations.

 • Multihull Seamanship af Gavin Le Sueur Spar 12%
  - An A-Z of skills for catamarans & trimarans / cruising & racing
  af Gavin Le Sueur

  This is an A-Z of seamanship skills for multihull sailors. There are many textbooks on the market which detail general seamanship principles. This is not one of them. Multihull Seamanship is about sea-going catamarans and trimarans and the skills needed to understand and enjoy them to their utmost. Both racing and cruising yachts are catered for, as are trailer-able multihulls. Seamanship is not a black and white skill. It is an evolution of knowledge; a building of information through experiment, thought and experience. There is no definitive word on an evolving skill. Multihull Seamanship started as Dr Gavin Le Sueur's personal index of 'how-to's. It has grown through experience and others sharing their knowledge. It should be on the book shelf of every catamaran and trimaran. This book is for people who are already multihull sailors, or for those who are contemplating multihull sailing. It has served this community for over 20 years and this second edition is fully updated. It is illustrated with delightful line drawings by Nigel Allison.

 • Foiling Dinghy Book af Alan Hillman Spar 12%
  - Dinghy Foiling From Start To Finish
  af Alan Hillman

  Since the development of the International Moth into a fully foiling dinghy there has been an explosion in the popularity of the class with some of the world's top sailors competing in it and many others enjoying the exhilaration of 'flying'. However there is no doubt that it is a challenge to learn to fly a Moth and other designs are being introduced which are easier to sail and provide foiling opportunities for less dedicated, larger and less agile sailors. This book, the first to be published on dinghy foiling, explains how foils work and how to foil in the International Moth, Waszp and F101. Anyone who can sail a fast planning dinghy like the Laser should be able to foil and this book takes you through the skills and techniques required. Starting with the theory, the book goes through rigging and launching, then low riding sailing, tacking and gybing before moving onto flying and, of course, the foiling gybe and tack. All illustrated by hundreds of colour photographs and many diagrams. Alan Hillman has taught hundreds of sailors to foil, including some of the top names. Through this book his expertise is available to everyone and there is no excuse not to get up on the foils and fly!

 • Ultimate Canoe & Kayak Adventures af Jason Smith Spar 12%
  - 100 Extraordinary Paddling Experiences
  af Jason Smith, James Weir & Eugene Buchanan

  This book is stunningly illustrated and has something for everyone, from whitewater adrenaline junkie to extreme sea kayaker. The adventures cover every sort of paddling venue - from mountain chasms, gentle rivers and lakes to crashing surf, dramatic coasts and the oceans beyond them. Paddle from the frozen wastes of Alaska to the tropical rivers of South America. Explore the rivers and seas of Europe and visit the stunning waters of the Far East and Australasia. Striking full page photographs are matched with lively text that brings the 100 canoeing and kayaking adventures to life.

 • Learn to Sail (enhanced) af Tim Hore Spar 12%
  - The Simplest Way to Start Sailing
  af Tim Hore

  Get afloat and start having fun with step-by-step advice, photo sequences and diagrams. This jargon-free guide allows complete novices to get out on the water with the minimum of fuss. One- and two-person dinghies are covered, along with rigging, knots, safety, handling and much more.

 • 12-Volt Bible for Boats af Miner K. Brotherton Spar 24%
  af Miner K. Brotherton & Edwin R. Sherman

  The 12-Volt Bible for Boats is a clear, nonthreatening introduction to the 12-volt electrical systems used on small boats to power everything from reading lights to bilge pumps. This second edition is thoroughly updated with respect to modern batteries, breaker and panel design, alternative energy sources, and troubleshooting equipment, but it retains the fundamental simplicity that is the source of its enduring popularity (more than 100,000 copies sold).

 • Learn to Sail (non-enhanced) af Tim Hore Spar 12%
  - The Simplest Way to Start Sailing
  af Tim Hore

  Get afloat and start having fun with step-by-step advice, photo sequences and diagrams. This jargon-free guide allows complete novices to get out on the water with the minimum of fuss. One- and two-person dinghies are covered, along with rigging, knots, safety, handling and much more.

 • Motorboating: Start to Finish af Barry Pickthall Spar 12%
  - From Beginner to Advanced: The Perfect Guide to Improving Your Motorboating Skills
  af Barry Pickthall

  Motorboating is the perfect book for you if you are new to motorboating and need to learn the basics, or if you are experienced, but wish to broaden your skills and develop your techniques. This step-by-step guide is packed with information and easy-to-follow illustrations. A complete reference for every level of tender, RIB, fishing boat, motor cruiser or sportsboat driver, this book is ideal whether you are a beginner and need a straightforward guide, or are taking your sport to the next level and looking for the professional tips that will help you improve your speed, skill, safety and enjoyment. Information and advice are included on basic principles, going to sea, boat handling and safety at sea. Motorboating is a great read to learn, develop and refresh your boating skills.

 • Yachting Monthly's 200 Skipper's Tips af Tom Cunliffe Spar 12%
  - Instant Skills to Improve Your Seamanship
  af Tom Cunliffe

  Dip into any of the 200 tips in this handy book to make yourself a better yachtsman. They are the very best of the Skipper's Tips from the pages of Yachting Monthly magazine. Each tip is a pearl of wisdom from Britain's foremost yachting writer, Tom Cunliffe. Discover practical skills that you won't find anywhere else. Each tip is illustrated and there's something for everyone - from complete beginner to ocean navigator. Skipper's Tips is a treasure trove of nautical know-how, covering everything from seamanship and life on board to navigation and safety, with lots more in between.

 • Restoration Handbook for Yachts af Enric Rosello Spar 12%
  - The Essential Guide to Fibreglass Yacht Restoration & Repair
  af Enric Rosello

  Restoring a fibreglass yacht is not something for the faint-hearted, even if you don't intend to do all the work yourself (you still need to understand the processes to be gone through). But the satisfaction of the job well done, not to mention the possible cost savings on buying a new yacht, are immense. Nevertheless, it is not something that should be undertaken lightly and without careful consideration. That is where this book comes in, as Enric Rosello takes you through his restoration of a 30-year-old 40-foot yacht. Broken down into 46 chapters, Enric details the stages of his restoration in chronological order. For each he starts with an overview of the task and the thinking behind the approach he took. Just these introductory pieces alone are ideal for someone contemplating a restoration (of all or part of a boat) to read before making the final decision as to whether to go ahead. For those who decide to take on the challenge, each overview is followed by an in-depth step-by-step account of what they did, accompanied by numerous informative photo sequences (with over 800 colour photos in total). The material in this book would be invaluable both to boat owners who are considering a complete overhaul and to those who have one or two smaller jobs to do. All possible subjects are covered, including dealing with osmosis, the interiors, deck, rigging, electrics and electronics, plumbing, engine, galley, heads and much more. The author is very honest about the amount of work and commitment required and also offers advice about when to call in the professionals and when to consider doing the work yourself. Anyone contemplating a complete or partial restoration is advised to read this book beforehand, so you know what is ahead, and to follow its guidance if you to decide to proceed.

 • Knox-Johnston on Seamanship & Seafaring af Robin Knox-Johnston Spar 12%
  - Lessons & experiences from the 50 years since the start of his record breaking voyage
  af Robin Knox-Johnston

  On 14th June 1968 Robin Knox-Johnston set sail from Falmouth to take part in the Sunday Times Golden Globe Race - the first, non-stop, single-handed sailing race around the world. He was an unknown 29-year old Merchant Navy Officer. Ten and a half months later he sailed back into Falmouth, the only finisher in the race and the first man to complete a non-stop solo circumnavigation. Since then he has had an illustrious sailing career, with 3 further circumnavigations, including the fastest circumnavigation and last racing solo round the world in 2007, aged 68. Few people have sailed as many miles as Robin. Now, 50 years since setting out in the Golden Globe Race, you can benefit from Robin's wealth of experience as he shares his thoughts on seamanship and seafaring in this new book, selected from his most provoking, insightful and perceptive writing from the pages of Yachting World magazine. The first half of the book concentrates on seamanship and looks at the skills and gear required. The second half allows Robin to reminisce on memorable boats, races and places he has experienced in his last 50 years of seafaring. The book starts with an original piece by Robin reflecting on the last 50 years. In his Foreword, round-the-world yachtsman, Alex Thomson says of the first half, on seamanship: "e;Anyone who ventures to sea would be wise to take advantage of the seamanship lessons that Robin has learnt."e; Of the second half, on seafaring, he describes the pieces as "e;a joy to read"e; and says that they "e;remind us that sailing is primarily a fun activity, to be enjoyed."e;

 • Cruising Southern Spain af Michael Briant Spar 14%
  af Michael Briant

  The book visits the ports and marinas between Gibraltar and Port Napoleon all the way along the Costa del Sol.It has port plans, descriptions, indication of cost, and what sort of place it is.Tells you about the hazards and best routes as well as information about the area.If you come down the French Canals and are then heading for Southern Spain there is a special section on the best routes and places to stop over.With this book you do not need any other pilot books for the area on board.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.