Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

1900 ordsprog og vendinger med historiske udtryk

Bag om 1900 ordsprog og vendinger med historiske udtryk

I 1900 ordsprog og vendinger, kan du finde danske ordsprog og historiske citater. Det danske sprog er rigt på ordsprog og faste vendinger, disse gør sproget levende og farverigt. Uden at reflektere nærmere over det, bruger vi i dagligsproget udtryk, der er hentet fra hverdagslivet gennem generationer, fx "slippe katten ud af sækken" eller "klæder skaber folk". Mange udtryk er hentet fra de gamle hellige skrifter " de tre vise mænd" eller "kommer bjerget ikke til Moses, må Moses komme til bjerget". Man kan sige, at et ordsprog er en fast vending, som udtrykker en leveregel eller en erfaring, som man kan lære af. Bogen er tænkt som et nyttigt redskab for sproglærere, studerende, skoleelever - kort sagt for alle, der bruger og er interesseret i det danske sprog. Winthers Sproghus

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799545155
  • Beskyttelse:
  • Ingen
  • Udgivet:
  • 24. Oktober 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af 1900 ordsprog og vendinger med historiske udtryk

I 1900 ordsprog og vendinger, kan du finde danske ordsprog og historiske citater. Det danske sprog er rigt på ordsprog og faste vendinger, disse gør sproget levende og farverigt.
Uden at reflektere nærmere over det, bruger vi i dagligsproget udtryk, der er hentet fra hverdagslivet gennem generationer, fx "slippe katten ud af sækken" eller "klæder skaber folk".
Mange udtryk er hentet fra de gamle hellige skrifter " de tre vise mænd" eller "kommer bjerget ikke til Moses, må Moses komme til bjerget". Man kan sige, at et ordsprog er en fast vending, som udtrykker en leveregel eller en erfaring, som man kan lære af.

Bogen er tænkt som et nyttigt redskab for sproglærere, studerende, skoleelever - kort sagt for alle, der bruger og er interesseret i det danske sprog.

Winthers Sproghus

Brugerbedømmelser af 1900 ordsprog og vendinger med historiske udtryk



Find lignende bøger
Bogen 1900 ordsprog og vendinger med historiske udtryk findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.