Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bag brødet

- Dansk brød og bagning gennem 6000 år

Bag om Bag brødet

Vores brødkultur forandres drastisk i disse år. Efter en tid hvor alt har skullet være fransk, spansk eller italiensk, er vi nu gået på opdagelse i vores gamle kornsorter, men i vores søgen efter nyt og spændende brød har vi glemt alt det, vi havde engang. Der var engang, at enhver husmor mestrede en god surdej og bagte rugbrød hver måned. Hvor der stod hjemmebagte boller og kringle på kaffebordet, når der kom gæster, og søsterkagen var friskbagt til alle højtider. I Bag brødet af Bi Skaarup, som tidligere har lavet populære bøger om middelalder- og renæssancemad, kan man selv bage sig igennem historien fra de første bønders emmerbrød 3.700 år før vor tidsregning, over Egtvedpigens æbleciderbrød og middelalderens skonrogger af rugsigtebrød til Madam Mangors første wienerbød i form af tekage.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702125344
  • Udgivet:
  • 10. Januar 2012
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Bag brødet

Vores brødkultur forandres drastisk i disse år. Efter en tid hvor alt har skullet være fransk, spansk eller italiensk, er vi nu gået på opdagelse i vores gamle kornsorter, men i vores søgen efter nyt og spændende brød har vi glemt alt det, vi havde engang. Der var engang, at enhver husmor mestrede en god surdej og bagte rugbrød hver måned. Hvor der stod hjemmebagte boller og kringle på kaffebordet, når der kom gæster, og søsterkagen var friskbagt til alle højtider. I Bag brødet af Bi Skaarup, som tidligere har lavet populære bøger om middelalder- og renæssancemad, kan man selv bage sig igennem historien fra de første bønders emmerbrød 3.700 år før vor tidsregning, over Egtvedpigens æbleciderbrød og middelalderens skonrogger af rugsigtebrød til Madam Mangors første wienerbød i form af tekage.

Brugerbedømmelser af Bag brødet



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.