Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Fødevarer og kvalitet af Gitte Gross E-bog, PDF

Fødevarer og kvalitet

- - råvarer og forarbejdning

af , , , , , , , , , , , , ,
(Udvid)

Fødevarer og kvalitet er det teoretiske fundament for professionsbachelorer i ernæring og sundhed samt for fødevareteknolog- og ernæringsteknologuddannelserne.Bogen behandler fødevaregrupper ud fra deres funktionelle, ernæringsmæssige, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige kvaliteter . både som råvarer og forarbejdede produkter.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788757132564
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 1. Juli 2011

Andre udgaver:

  • DKK 438,00
  • DKK 781,25
  • DKK 343,25
  • Straks på e-mail

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre købte også

Andre bøger af Gitte Gross,Marianne Furbo,Marianne H. Moustgaard,Lars Kristensen,Jette Nielsen,Richard Ipsen,Kenneth Højgaard,Ulla Uebel,Lise Justesen,Jane Ninau Mønster,Anders Mølbak Jensen,Karin Østergaard,Søren Rabek Østergaard,Åse Solvej Hansen