dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Gastronomy of Italy

Bag om Gastronomy of Italy

Gastronomy of Italy - the seminal work on Italian food, first published in the 1990s - is revised, updated and illustrated with new photography. Anna Del Conte defines the country's regions, ingredients, dishes and techniques for a new generation while the simple A-Z format covers all elements of Italian gastronomy from abbacchio to zuppe inglese.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781862059580
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 496
  • Udgivet:
  • 24. Oktober 2013
  • Udgave:
  • Størrelse:
  • 196x283x35 mm.
  • Vægt:
  • 1902 g.
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
  På lager
Leveringstid: 4-7 hverdage
Forventet levering: 27. April 2024

Beskrivelse af Gastronomy of Italy

Gastronomy of Italy - the seminal work on Italian food, first published in the 1990s - is revised, updated and illustrated with new photography. Anna Del Conte defines the country's regions, ingredients, dishes and techniques for a new generation while the simple A-Z format covers all elements of Italian gastronomy from abbacchio to zuppe inglese.

Brugerbedømmelser af Gastronomy of Italy



Find lignende bøger
Bogen Gastronomy of Italy findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.