Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Lammefilosofi af Per H. Jacobsen E-bog, ePub

Lammefilosofi

- - retter med lammekød

af
(Udvid)

"Lammefilosofi - retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards 2008 - også kaldet kogebogens "Oscar".Bogen indeholder 87 opskrifter med kølle, bov, gryderetter, grillretter, supper, retter med fars, indmad og meget andet. Bagest i bogen findes et omfattende katalog over tilbehør, som passer specielt godt til lammekødet.Vi spiser i dag ikke så meget lammekød i Danmark, og det er en skam, fordi lammekød er velsmagende, sundt og inspirerende at arbejde med. Mange prøver med en helstegt lammekølle og når aldrig videre.Denne bog er tænkt som en inspiration til at spise mere lammekød og giver ideer til næsten alt fra det slagtede lam. De mange fotos af retter og tilbehør er lavet af fotograf Klaus Mortensen – www.qpix.dk.“En spændende kogebog, som med sit smukke layout giver lyst til at sætte sig godt tilrette og fordybe sig…og blive inspireret…” Thy Lam“Smukke fotos, gode opskrifter og ikke mindst … en perlerække af dejligt tilbehør, der passer perfekt til lammekød”. Aarhus Stiftstidende“En mere end velkommen udgivelse med lammeopskrifter, som helt sikkert vil blive brugt af lammekøds-elskere.” Bibliotekerne“Dejlig inspiration – både til hverdag og fest … Man får lyst til spise lammekød noget oftere!” fyens.dk


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791392184
  • Udgivet:
  • 1. Januar 2007

Andre udgaver:

  • DKK 50,00
  • Straks på e-mail

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Per H. Jacobsen