Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Svampekogebogen

Bag om Svampekogebogen

Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig? Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens. PHILIPPE EMANUELLI er sommelier og grundlæggeren af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/ Philippe Emanuelli er sommelier og grundlægger af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor der udelukkende serveres retter med friske svampe.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711700785
  • Udgivet:
  • 8. September 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Svampekogebogen

Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig?

Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens.

PHILIPPE EMANUELLI er sommelier og grundlæggeren af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe.

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Philippe Emanuelli er sommelier og grundlægger af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor der udelukkende serveres retter med friske svampe.

Brugerbedømmelser af Svampekogebogen



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.