Dag-til-dag levering
Evnen til at føle sorg af Hugo Hørlych Karlsen

Evnen til at føle sorg

- Følelser og psykopati i kinesisk medicin

Bag om Evnen til at føle sorg

Intet menneske uden følelser - og i kinesisk medicin: Ingen ubalance uden følelsesmæssig årsag og virkning. Klassisk kinesisk medicin er en teoretisk velfunderet og erfaringsbaseret medicin med en dyb filosofisk indsigt i naturens, menneskekroppens, følelsernes og sindets bestanddele og samvirke. Hugo Hørlych Karlsen gennemgår de negative og positive aspekter, som i klassisk kinesisk medicin er forbundet med de syv følelser. Læs, hvordan vrede blandt flere nuancer kan være forbundet med vilje til vækst, glæde med modtagelighed, grublen med ro, sorg/melankoli med erkendelse af foranderlighed, frygt/angst med ærefrygt. Det psykopatiske menneske har altid været og er fortsat en kilde til gru og undren - nogen endegyldig forklaring på dets tilstand og gerninger findes fortsat ikke, men Hugo Hørlych Karlsen sammenholder i et selvstændigt afsnit om psykopati de moderne beskrivelser af tilstanden med det, man kan læse ud af klassiske kinesiske kilder. En orientering for den alment interesserede læser og for klienten. Et studiehæfte for den studerende. Supplerende viden - en stå-bi - for behandleren.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791493188
  • Udgivet:
  • 10. februar 2011
  • 49,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 14% som medlem
  • 42,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Hugo Hørlych Karlsen
Se alle titler
Beskrivelse af Evnen til at føle sorg
Intet menneske uden følelser - og i kinesisk medicin: Ingen ubalance uden følelsesmæssig årsag og virkning.
Klassisk kinesisk medicin er en teoretisk velfunderet og erfaringsbaseret medicin med en dyb filosofisk indsigt i naturens, menneskekroppens, følelsernes og sindets bestanddele og samvirke. Hugo Hørlych Karlsen gennemgår de negative og positive aspekter, som i klassisk kinesisk medicin er forbundet med de syv følelser. Læs, hvordan vrede blandt flere nuancer kan være forbundet med vilje til vækst, glæde med modtagelighed, grublen med ro, sorg/melankoli med erkendelse af foranderlighed, frygt/angst med ærefrygt.
Det psykopatiske menneske har altid været og er fortsat en kilde til gru og undren - nogen endegyldig forklaring på dets tilstand og gerninger findes fortsat ikke, men Hugo Hørlych Karlsen sammenholder i et selvstændigt afsnit om psykopati de moderne beskrivelser af tilstanden med det, man kan læse ud af klassiske kinesiske kilder.
En orientering for den alment interesserede læser og for klienten. Et studiehæfte for den studerende. Supplerende viden - en stå-bi - for behandleren.
Brugerbedømmelser af Evnen til at føle sorg


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Evnen til at føle sorg findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.