Flyv i luftballon

Flyv i luftballon

- Nyd den enestående udsigt fra kurven under luftballonen

At flyve i en varmluftballon er en anderledes og uforglemmelig oplevelse. Det er fascinerende, sjovt og noget helt andet end at flyve i et fly eller helikopter.Din tur i luftballonen foregår i op til 500 meters højde, og du vil nyde hvert sekund af den 1 time lange flyvetur, når ballonen fra opstigningspunktet til landing glider lydløst hen over det smukke danske landskab.Din oplevelse starter ca. 2-4 timer før solnedgang. En kyndig ballonskipper inddrager dig i hele processen – du vil bl.a. hjælpe med til at forberede turen og fylde varmluft i ballonen. Efter at forberedelserne er på plads, vil du stige til vejrs i et behageligt tempo, hvor du i ro og mag får mulighed for at nyde den fascinerende udsigt og den friske luft. Flyveturen inkluderer en snack og et glas champagne efter landing.På Sjælland foregår ballonflyvningen fra Nordsjælland, Ringsted, Slagelse, Glostrup eller omkring Roskilde alt efter vindretningen, og du vil i klart vejr kunne overskue hele Sjælland, København, Øresundsbroen og Storebæltsbroen.I Jylland starter ballonflyvningen fra området omkring Silkeborg samt ved Ry, hvor udsigten til Himmelbjerget, Silkeborgsøerne og store dele af Midtjylland vil give dig oplevelser for livet.Giv en ballonflyvning som bryllupsgave, fødselsdagsgave eller gave til din kæreste.

Læs mere
  • På e-mail
  • 2.395,00 kr.
  • 0,00 kr.
Bag om Flyv i luftballon
At flyve i en varmluftballon er en anderledes og uforglemmelig oplevelse. Det er fascinerende, sjovt og noget helt andet end at flyve i et fly eller helikopter.

Din tur i luftballonen foregår i op til 500 meters højde, og du vil nyde hvert sekund af den 1 time lange flyvetur, når ballonen fra opstigningspunktet til landing glider lydløst hen over det smukke danske landskab.

Din oplevelse starter ca. 2-4 timer før solnedgang. En kyndig ballonskipper inddrager dig i hele processen – du vil bl.a. hjælpe med til at forberede turen og fylde varmluft i ballonen. Efter at forberedelserne er på plads, vil du stige til vejrs i et behageligt tempo, hvor du i ro og mag får mulighed for at nyde den fascinerende udsigt og den friske luft. Flyveturen inkluderer en snack og et glas champagne efter landing.

På Sjælland foregår ballonflyvningen fra Nordsjælland, Ringsted, Slagelse, Glostrup eller omkring Roskilde alt efter vindretningen, og du vil i klart vejr kunne overskue hele Sjælland, København, Øresundsbroen og Storebæltsbroen.

I Jylland starter ballonflyvningen fra området omkring Silkeborg samt ved Ry, hvor udsigten til Himmelbjerget, Silkeborgsøerne og store dele af Midtjylland vil give dig oplevelser for livet.

Giv en ballonflyvning som bryllupsgave, fødselsdagsgave eller gave til din kæreste.
Mere information
TID
På fastsatte datoer Sæson: 1. maj til 30. september
Bookinginformation fås på www.GODREAM.dk/booking

STED
Sjælland: Nordsjælland, Ringsted, Slagelse eller omkring Roskilde
Jylland: Omkring Silkeborg
Det præcise sted afhænger af vind og vejr og besluttes på selve flyvedagen og oplyses nogle timer før flyvning

VIGTIG INFO
- Denne oplevelse kræver, at man kan stå oprejst i godt en time
- Man skal være over 130 cm høj
- Gravide kan ikke deltage
- Vejer man over 120 kg, skal man købe 2 pladser
- Folk med hjerteproblemer eller epilepsi skal have en godkendelse fra egen læge
- Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidler
- En luftballon er meget afhængig af vind og vejr, derfor godkendes turen på selve dagen
- Hvis ballonflyvningen aflyses, vil det være muligt selv at vælge en ny tid
- Transport til og fra ballonen er ikke inkluderet

OBS: En flyvning skal bestilles i god tid!
Brugerbedømmelser af Flyv i luftballon


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.