Fødevarelære af Hanne Hyldgaard Langager Bog, Hæftet

Fødevarelære

- Ernæringsassistent

af
(Udvid)

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.Bogen indeholder følgende kapitler:- Grøntsager- Kartoflen- Saftige frugter- Fedtrige frugter og frø- Tørrede bælgfrugter- Korn- Stivelse og stivelsesprodukter- Æg og ægprodukter- Fedtstoffer- Kød og vildt- Fisk og skaldyr- Fjerkræ- Mejeriprodukter- Krydderier- Økologiske fødevarer- Genmodificerede fødevarer- Mærkning – en vigtig detaljeOveralt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770824507
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 175
  • Udgivet:
  • 20. Juni 2014

Andre udgaver:

  • 412,50 kr.
  • 2-4 hverdage
  • 373,00 kr.
  • 39,50 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 343,00 kr. i
  • 69,50 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre købte også