BLACK FRIDAY + LØRDAG

Spar op til 50% på bøger, e-bøger og lydbøger fra Black Friday t.o.m. lørdag

Fødevarer og kvalitet af Gitte Gross E-bog, PDF

Fødevarer og kvalitet

- - råvarer og forarbejdning

af , , , , , , , , , , , , , ,
(Udvid)

Fødevarer og kvalitet er det teoretiske fundament for professionsbachelorer i ernæring og sundhed samt for fødevareteknolog- og ernæringsteknologuddannelserne.Bogen behandler fødevaregrupper ud fra deres funktionelle, ernæringsmæssige, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige kvaliteter . både som råvarer og forarbejdede produkter.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788757132564
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 1. Juli 2011

Andre udgaver:

  • 781,25 kr.
  • Straks på e-mail
  • 484,00 kr.
  • 297,25 kr.
Læg i kurv
  • 438,00 kr. i
  • 343,25 kr.
Læg i kurv
  • Du køber til indkøbspris
  • Leveres med det samme
  • Juleservice - vi bytter indtil den 28. februar
  • Medlemskab - DKK 79,-/md. - 1. uge gratis ?
  • Certificeret webshop - e-mærket


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre købte også

Andre bøger af Gitte Gross, Marianne Furbo, Marianne H. Moustgaard, Lars Kristensen, Jette Nielsen, Richard Ipsen, Kenneth Højgaard, Ulla Uebel, Lise Justesen, Jane Ninau Mønster, Anders Mølbak Jensen, Jens G. Therkelsen, Karin Østergaard, Søren Rabek Østergaard, Åse Solvej Hansen