Fødevarer og Kvalitet af Ulla Uebel Bog, Indbundet

Fødevarer og Kvalitet

- råvarer og forarbejdning

af , ,
(Udvid)

Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbejdning omhandler fødevaregrupper ud fra deres funktionelle, ernæringsmæssige, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige kvaliteter, både som råvarer og som forarbejdede produkter. Indledningsvis introduceres tværgående begreber og emner.Bogens primære formål er at skabe et grundlag for, at man kan kvalitetsvurdere fødevarer. Der lægges op til, at man gør sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er, og hvilke parametre, der er væsentlige ved kvalitetsvurdering af fødevarer.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788757126181
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 588
  • Udgivet:
  • 20. December 2007

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Ulla Uebel, Lise Justesen, Karin Østergaard