dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

- Tropical Traditions, Techniques and Ingredients, with Over 150 Superb Step-by-Step Recipes

Bag om The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

Vibrant recipes from an exotic cuisine - explore ingredients, techniques and sizzling dishes, with 500 photographs.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780857231925
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 1. Januar 2013
  • Størrelse:
  • 227x180x22 mm.
  • Vægt:
  • 822 g.
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
  På lager
Leveringstid: 4-7 hverdage
Forventet levering: 27. April 2024

Beskrivelse af The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

Vibrant recipes from an exotic cuisine - explore ingredients, techniques and sizzling dishes, with 500 photographs.

Brugerbedømmelser af The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America



Find lignende bøger
Bogen The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.