Dag-til-dag levering

Bøger af Aage Brandt

Filter
Filter
Genre
 • (2)
 • (1)
 • (26)
Bogtype
 • (26)
Format
 • (26)
Sprog
 • (25)
 • (1)
Pris
DKK
Serie
 • (1)
Sorter efterSorter Populære
 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

 • af Aage Brandt
  73,95 kr.

  Igen sætter en international trend sine spor i den danske muld med denne "roadmovie" som ungdomsbog i et dansk miljø. Bogens dramatiske handling opstår i skæringspunktet mellem personernes færden. Den 10-årige Lasse stikker af for at redde sin syge hund, Tøsen, fra at blive aflivet, og gemmer sig i en bil. Det viser sig at være den bil, den ungdomskriminelle Jønne stikker af i. Han flygter dels fra pengeudlånere og narkohajer samt fra et bankrøveri, hvor han dræbte en bankassistent. Der skydes meget, og slås mange ihjel i denne bog, men mordet på bankassistenten er kun en biting, inden det endelige opgør, hvor de onde får, hvad de kan tilkomme, og hvor de andre overgiver sig. Det er en bog, der rummer samme moralske holdning til tilværelsen og kriminalitet som en amerikansk krimifilm, og som derfor vil kunne fange samme målgruppe som filmen. Rendyrket og hårdkogt underholdning for de ældste børn og unge. Per Drustrup Larsen© IBC

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  -

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Olec er 12 år og har altid levet i den lille by Amen med sin familie. Han har en ung lærer Varic. Da han tiltrådte, var han inspirerende og levende, men nu er han faldet sammen under indtrykket af den krig, der truer. Spændingerne er voksende. Hadet lurer under overfladen, og det er et spørgsmål om tid, før det bryder ud.

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Den sommer Evelyn boede hos os på Mosegarden, sørgede hun for, at der blev vendt op og ned på det hele – jo, såmænd gjorde hun så. Men hvem er Evelyn egentlig? Det fandt jeg aldrig ud af. Det kan være, du kender hende?Knud-Erik,Mosegården, Skrumpelev

 • af Aage Brandt
  73,95 kr.

  Krimi. 14-årige Samuel og betjent Madsen bliver involveret i en sag om butikstyverier og ildspåsættelse. Flygtningene i Havnsby bliver mistænkt, men Samuel tror ikke, det var dem.

 • af Aage Brandt
  65,95 kr.

  Filippo sitter i skuggan av ett träd och tittar på när djuren betar. Åsnan Viktor är där och spatserar runt i det härliga solljuset. En sval bris sveper fram över bergen. Filippo tänker på friheten, om vad det innebär att vara fri. Han känner sig inte fri. Han har ansvar inför sin familj och sina släktingar. Mirabella, den vackra flickan från byn, är inte heller fri. Men en dag, tänker Filippo, så ska han bli fri. Men när Filippo tänker dessa tankar så sveper plötsligt en helikopter fram ovanför honom, och tankarna på frihet blir abrupt avbrutna ...Detta är en berättelse om hur det är växa upp, men också vad det innebär att ställas inför svåra, livsformande situationer och händelser som tvingar en att växa upp i förtid ...Aage Brandt (f. 1944) är en dansk författare. Han skriver framför allt böcker för barn.

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Virtus har problemer, dels med tre store drønnerter i spillelærerens port, dels med klassekammeraterne Birger og Edvin. Og endelig med morgen-havre-grøden, som får ham til at tænke på boblende kviksand, der suger alt ned i dybet.Men en dag får Virtus en makker, og selv om man er en snot-umulig dreng, kan man godt være en god makker.

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Det var ikke let at være Villy.Inde i stuen kunne han høre, at hans mor og far skændtes. Deres vrede stemmer blandede sig med lyden fra fjernsynet. I kassen ved siden af sengen travede Villys skildpadde, Olsen, rastløst rundt. Olsen kunne heller ikke falde i søvn.Gagung – gagung – gagung, lød det fra Olsens kasse.Men der var andre underlige lyde i natten. En kratten og skraben på vinduet. Da Villy så mod vinduet, stirrede han lige ind i et par store tomme øjne, der betragtede ham gennem ruden.„Hjææælp!!“ råbte Villy … 

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  HUBERTUS HUGTAND er historien om en ganske almindelig dreng, som hedder Hubert. En dag er Hubert på vej i skole med sin fine skoletaske og sit pennalhus i fire etager. Pludselig opdager han, at hans ben går den forkerte vej. Før han ved af det, er Hubert ikke længere en almindelig dreng, men en farlig sørøver: Hubertus Hugtand, de syv verdenshaves skræk!

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Er foråret farligt? Er livet et mirakel? Vinder Barcelona 1-0? Kan ord skabe liv? Er galsind smitsomt? Bruger Nørden gummi? Er Birthes mave for tyk? Er sandhed det samme som løgn? Har Grise-Anton en kæreste? Kan man blive gravid af at holde i hånden? Kan man dø af kærlighed? Har Vorherre i det hele taget styr på tilværelsen?Det, og mange andre ting, kan du finde ud af i denne forrykte historie om Theos forelskelse.

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  15-årige Jønne er på lejrskole. Han er lidt af en enspænder og undgår kliker. Pga. skuffet kærlighed stikker han af. På vej mod storbyen møder han den selvstændige Janne.

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Roman om venskab og kærlighed. Om sarte og stærke følelser hos børn, der bliver unge – og unge, der bliver voksne. Om længslen efter tryghed og smerten ved at blive svigtet. Om længslen efter frihed og smerten ved at svigte. Om at ville eje – og om ikke at ville ejes. Om at finde ud af, hvem man er, når man står på tærsklen til livets sommer.

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Filippo vidste, at han – når han blev voksen – skulle op på højsletten og kæmpe for friheden. Det havde hans bedstefar gjort, det havde hans far gjort, og det gjorde hans to voksne brødre, Pedre og Julio.Men Filippo kunne ikke rigtig finde ud af, hvad friheden var for noget.Kan man kæmpe for noget, som man ikke ved hvad er?For at finde friheden måtte Filippo begive sig ud på en lang, ensom og farlig rejse …

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Syv saftige, sprælske og aldeles usandfærdige fortællinger om den galsindede vikingehøvding Grinbart Hvidbjørn og hans søn Svartøi med det vanartede godsind.

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Det var en helt almindelig sommereftermiddag, og hvis man ikke vidste bedre, skulle man ikke tro, der var noget særligt på færde.Men rundt omkring skete der ting og sager. Det gør der nemlig altid selv på helt almindelige eftermiddage.At Ludvig og Egon støvede rundt i Skrot-Karlos skrammelbunker var i hvert fald ganske almindeligt. Det gjorde de så godt som hver eneste dag, for drenge har brug for en masse ting til alt det, de skal have lavet. At det netop denne dag var en sav, de skulle bruge, var måske lidt usædvanligt, for det var ikke hver dag, de havde planer om at save en dame over.At Stumpen var i færd med at blive bortført af to skruppelløse kidnappere var måske nok usædvanligt …Ikke engang to rigtige forbrydere kan hamle op med Ludvigs lillesøster. Stumpen er en sjov historie om børns ustyrlige påfund.Aage Brandt (født i 1944) er praktiserende læge i Jelling. Han har skrevet et stort antal meget populære børne- og ungdomsbøger samt en seksualvejledning for børn.

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  En bog med 2 historier og med tegninger af Jens Lund Kirkegaard:Frikadelle-træet om Karl-Ejnar, der flyttede fra Bøvelse ind til den store by, hvor han gerne ville finde sig nogle kammerater.

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Henne på hjørnet ligger slagter Flommes forretning. Flomme er en glad mand, der elsker fest og ballade. På den anden side af gaden bor den sure frøken Skræp. Hun har et stort æbletræ, som bevogtes af tre blodtørstige hunde.Længere nede ad vores gade bor hr. og fru Jappe med deres umulige baby, Grimme.Kaj og mig, Sivert og hans hund, Edison, har en hel del besvær med Grimme.Sivert har meget at tænke på. Han er ikke nogen ørn til at læse og regne, og det giver ham problemer med vores lærer, Knæk-Iver.Men Sivert er heldigvis god til at bruge hovedet på mange andre måder. Det hjælper ham til at redde sig ud af suppedasen, da han kommer til at ugle Smukke Antons pandekrølle.Er der noget, Smukke Anton ikke kan snuppe, så er det, at hans pandekrølle kommer i uorden!

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  En almindelig historie om noglealmindelige børn og voksne i en almindelig by. Af forfatteren til Sølle Sivert.Med tegninger af Jens Lund Kirkegaard.

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  – De er skingrende skøre, personerne i „Sidste stik til Henry“. Erhvervsbankens direktør, den 12-årige hovedperson Egons forældre og politiet. De forstår ganske enkelt ikke, hvad der foregår i hovedet på drengen og hans gode ven, oldingen Henry.– Jydske Tidende – Det er en pragtfuld bog for lidt større børn – og skam også for deres forældre at læse selv, eller læse op af.vibe, Vejle Amts Folkeblad – Aage Brandt skriver veloplagt og morsomt.Anna Poulsen, Information

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

   De to uforfærdede detektiver Valter og Rudolf har løst mange farlige og inviklede sager sammen.Men selv om man har øjne som en falk, ører som en elefant og næse som en blodhund, er der vel ikke noget at sige til, at man kan komme til at ryste en smule i bukserne, når man giver sig i kast med at optrævle en international bande af hvide slavehandlere.Som Valter sagde: „Tiden er løbet fra sødsuppemetoderne. Det er simpelt hen antikt at snuse rundt med en lup og en lommebog. Næ, du, fat i kraven på slynglen – og gok ham, inden han når at finde ud af, hvad der egentlig foregår.“ Selvstændig fortsættelse af Stop sokketyven!

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Detektiverne Rudolf og Valter er ihærdige og opfindsomme og vilde med mysterier. Men opklaringen af, hvordan Rudolfs fars sokker forsvinder, bliver en vanskelig sag ikke mindst på grund af Sussi.

 • af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Krimi. Et trafikuheld en mørk vinternat i Havnsby viser sig, ved 13-årige Sams hjælp og nysgerrighed, at være andet en blot en tragisk ulykke.

 • - Noveller
  af Aage Brandt
  45,95 kr.

  Otte noveller om drenges første møde med forelskelsen, så sød, saftig og smertefuld den kan være. Dejlige Dolores. Om drømmepigen, der med et bliver til levende kød og blod.

 • af Aage Brandt
  73,95 kr.

  19-årige Lisa og Jakob er forelskede, men deres lykke bliver for meget for den forsømte og kærlighedshungrende Max. Han har altid elsket Lisa på afstand, og hans reaktion bliver voldsom.

 • af Aage Brandt
  73,95 kr.

  Da den 16-årige gymnasiepige Mia møder flygtningen Yassi, udvikler der sig et dybt kærlighedsforhold mellem dem. Samtidig mærker hun omgivelsernes fordomme, og da Yassi bliver udvist, får det dramatiske konsekvenser.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.