Bøger af Anne-Cathrine Riebnitzsky

Anne-Cathrine Riebnitzsky har flere prisvindende romaner bag sig. Hendes debutroman ”Den stjålne vej” fra 2012 modtog Bogforums Debutantpris, og allerede i 2013 var forfatteren igen klar med en prisvinder, nemlig “Forbandede yngel”, som vandt Politikens romankonkurrence og De Gyldne Laurbær. Anne-Cathrine Riebnitzsky er kendt for at sætte fokus på børn og kvinders vilkår i sine bøger, og hendes fortællinger udspilles ofte i et krigshærget Afghanistan. Hun bruger sig selv og egne erfaringer til at præsentere sin læser for kulturer, der både præges af krig, fattigdom og social ulighed.
Anne-Cathrine Riebnitzsky er født i 1974 i Svendborg på Fyn, men bor i dag på Sjælland. Hun er uddannet fra forfatterskolen i København, men gik umiddelbart efter ind i hæren, hvor hun blev sprogofficer i russisk. Det er blandt andet arbejdet som tolk og de mennesker, hun har mødt som udsendt, der har inspireret hende til at skrive flere af hendes bøger.
Som det er tilfældet med alle dine andre store læseoplevelser, fås Anne-Cathrine Riebnitzskys bøger selvfølgelig hos Bogreolen.dk til markedets laveste priser!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.