Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Sprøde, friterede hyldebærpandekager, fluffy amerikanske citron- og birkespandekager, hippe matchapandekager og madpandekager med rødbede. Det her er bogen, der beviser, at pandekager er så meget mere end de sædvanlige tynde pandekager med syltetøj, sukker og flødeskum.Masser af opskrifter på søde pandekager og madpandekager, både af den sunde slags og de mere syndige. Der er tips til veganske og glutenfrie varianter, og der er et helt kapitel kun med lækkert pandekagetilbehør.Annika Goldhammer arbejder som fotograf og freelancejournalist, hun skriver mest om rejser og mad. Hun har tidligere arbejdet for Expressen og Dagens Nyheter og har fået publiceret features i Elle Mat & vin, Hembakat og Maison Mat & vin.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.