Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Daniel Dencik

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Daniel Dencik
  44,94 - 148,95 kr.

  "Jeg sidder og tænker over cykelsportens fascinationskraft, hvorfor den nomadiske flok, der taler med benene, går i hjertekulen på mig. Cykelsport er noget så usædvanligt som en holdsport for enere. Sporten er for excentrikere og afvigere. Hvert løb skaber én vinder og hundredevis af tabere... Cykelsport er en ulykkelig, ubesvaret forelskelse, løb efter løb, sæson efter sæson. Det er de håbløse romantikeres klub." Det er dén fascination, Daniel Dencik skriver om i bogen Sportshjerte.

 • af Daniel Dencik
  188,95 - 223,95 kr.

  Silas har valgt et ensomt og hårdt liv som skiftevis soldat i det danske forsvar og professionel narkoman. Elias har valgt Sara, kernefamilien og et roligt liv, hvor den jødiske mystik, Kabbala, går hånd i hånd med kvantefysik. Men på en bukkejagt sker der en ulykke, der fører brødrene tættere sammen end nogensinde. Nordisk vildt er en roman om kærlighed, broderskab, den danske kystskov, tvillingesjælens vandringer og den dybe forbandelse ved den høje intelligens. Romanen inviterer sin læser på en rejse gennem nye usete verdener, der ligger midt i den gamle døende verden et sted mellem Juelsminde og Horsens. Daniel Dencik (f. 1972) debuterede i 1998 med digtsamlingen Lyn på en motorvej. Han har siden udgivet sørgesangen Via katastroferne (2012), romanen Anden person ental (2014), novellesamlingen Grand Danois (2016) og senest essayene Sportshjerte (2017). Daniel Dencik har også instrueret filmene Moon Rider (2012), Ekspeditionen til verdens ende (2013), portrætfilmen Tal R: The Virgin samt spillefilmen Guldkysten (2015).

 • af Maise Njor, Line-Maria Lång, Lotte Garbers, mfl.
  148,95 kr.

  FORFATTERFANTASIER er den seneste samling af erotiske noveller baseret på forfatter og agent Elisa Lykkes originale koncept, hvor hun sætter et sensuelt, kærligt og aftabuiserende spotlight på lyst og seksualitet. Lykkes FANTASIER er efterhånden blevet et fænomen. Siden den første samling noveller udkom i januar 2021 i samarbejde mellem Elisa Lykke og syv kendte, modige kvinder, er interessen kun blevet større. De i alt seks novellesamlinger, der i dag er udgivet, er således blevet læst og lyttet mere end 60.000 gange, og i februar kommer KVINDEFANTASIER I og II for første gang også i oversættelse, når de udkommer i Sverige.I FORFATTERFANTASIER har Elisa Lykke udfordret seks forfattere fra den danske litteraturscene til at lægge pen og fantasi til en hed samling noveller. Ud over Elisa Lykke selv er de seks forfattere Thomas Korsgaard, Lotte Garbers, Daniel Dencik , Maise Njor, Johanne Bille og Line-Maria Lång.Elisa Lykke siger om samarbejdet med de professionelle forfattere:”Jeg er høj og yderst taknemmelig for, at syv så dygtige og etablerede forfattere har sagt ja tak til at skrive sig ind i mit erotiske univers. At invitere dem inden for i genren har vist sig at være en sjov og udfordrende rejse for mange af dem. Resultatet er blevet til nogle usædvanligt velskrevne fantasier, som jeg er helt utroligt stolt og benovet over, at de har bidraget med. Jeg tror, mange vil kunne se et anderledes take på mit univers med denne samling, og jeg er fyldt op med fryd over diversiteten på alle de efterhånden mange skrevne noveller. Denne samling viser igen, hvor forskelligartet den saftige erotik kan tage sig ud."For at lade fantasien flyde frit fremgår det ikke, hvem der har skrevet hvilken af de otte noveller. Det må læseren selv fantasere om …

 • af Daniel Dencik
  181,95 - 223,95 kr.

  Alicia Købke er 19 år. Hun er efterkommer af guldaldermaleren Christen Købke og den yngste, der nogensinde er kommet ind på filmskolen i København. Hun vælter rundt i sit eget liv og har flere partnere af vekslende køn, et par affærer plus det løse. Hun er opsætsig og grænsesøgende og har slået sig op på at gøre det helt private til kunst. Nu trækker det højpotente Hollywood i hende.Trevor er gammel nok til at kunne være far til Alicia. Han vil gerne være filminstruktør, han ved bare ikke, hvad han skal instruere. Hollywood trækker ikke i ham, men han har noget særligt kørende med øgruppen Samoa langt ude i Stillehavet. Der har han engang forsøgt at blive fri for verden. Nu vil han score Alicia og drage tilbage med sin eneste ene ved sin side. Og en dag i Hollywood er hun blevet gravid.Kan Alicia og Trevor finde sammen? Kan de finde et fælles paradis? Vil man overhovedet sætte et barn i verden, hvis denne verden er uden fremtid? Bærer selve ideen om kernefamilien en stor del af ansvaret for verdens udarmede forfatning? Og findes der andre samlivsformer og fællesskaber, der muliggør en smukkere og mere bæredygtig fortsættelse af menneskeslægten?

 • af Daniel Dencik
  181,95 - 198,95 kr.

  En smuk bog om kærligheden til livet, efter at store dele af det er ødelagt. Hvordan klarer et menneske at fortsætte, når det mister fodfæste og mening? Ønsker man overhovedet at komme sig over så stort et tab, som det er at miste forbindelsen til sine børn? Hvad gør det ved et menneske?Første person flertal er romanen, som de mange læsere af Anden person ental har imødeset med spænding. Snart ti år er gået, siden den anmelderroste roman udkom, og tiden er nu kommet til at høre, hvordan det er gået Alexander, siden han pludselig en dag blev barnløs. Første person flertal er en kærlighedshistorie. Måske er det mest overraskende ved bogen, at den kan føles så opløftende at læse.

 • af Daniel Dencik
  44,94 kr.

  Ni noveller, der undersøger ensomhedens facetter, muligheder og umuligheder. De handler om at dø alene, hvilket vi alle skal, om vores jagt efter mening i en meningsløs verden, om vores forsøg på at holde sammen ved hjælp af sex. Bogen er i sin undersøgelse af ensomhedens væsen muligvis en modgift mod den.

 • af Daniel Dencik
  44,94 - 74,95 kr.

  En mand får tvillinger med en kvinde, som han aldrig burde have giftet sig med. De bliver skilt, men deler forældremyndigheden imellem sig, og det fungerer godt, indtil kvinden pludselig rejser falske anklager modmanden for vold og mishandling af børnene. Fra da af begynder et kafkask helvede, hvor myndighederne berøver manden al kontakt sine børn. Han kæmper, men kan intet gøre, for systemet lukker sig om moren og børnene. Tilbage er kun hans enorme savn og store sorg.

 • - Nekrolog
  af Daniel Dencik
  44,94 kr.

  Et personligt projekt, hvor forfatteren graver sig ned i ensomhedens afkroge, farer vild i pinligheden og skamløsheden og prøver at skrive sig ud derfra, via katastroferne. Det er en sørgesang over et spildt liv, et heftigt selvopgør garneret med lån fra pop- og fædrelandssange, talemåder, fraser, klassisk litteratur og jødisk kultur, en nekrolog, hvor jeg'et ikke skåner sig selv, men deri består skønheden også.Læs mere om forfatteren,  Daniel Dencik: http://gyldendal.dk/daniel-dencik

 • af Daniel Dencik
  37,95 kr.

  Betagende novelle fra Politikens Forlags digitale imprint Unit e om enusædvanlig rejse mod verdens bedste filmmusik gennem et kristent USA med et opklippet liv i bagagen.I 2014 tog filminstruktør og forfatter Daniel Dencik samt en flok afDanmarks bedste skuespillere til Ghana for at begynde optagelserne tilfilmen Guldkysten. Tilbage i Danmark viste klippeprocessen sig særligtvanskelig. Særlig var det svært at finde den rigtige musik, indtilDaniel Dencik kom i tanke om en kvinde, han havde mødt, flere årtidligere under Cannes-festivalen. En kvinde, der nu viser sig at blivenøglen til verdens bedste filmmusik.En delvist selvoplevet Novelle, der tager læseren med ud i afkrogene afbåde USA og det menneskelige sind.Uddrag:Jeg driver rundt på Frederiksberg fra morgen til aften, kan ikke holdeklipperummet ud, går rundt i regnvejret med en følelse af at gå i vejenfor mig selv. Jeg drømmer mig væk, susen i palmekroner, afgiftning,hørskjorter, udrensning. Oktober trækker sin karklud gennem dekøbenhavnske gader, fortovene er glatte, dagslyset kan kun med besværundslippe det våde mørke, der tværer sin sværte ud over menneskene, ensansigt skinner ligblegt, når man kommer tilbage fra mørket. Jeg kanføle, at jeg gør mere skade end gavn ved at være til stede underklipningen, mine tanker er stadig i Afrika, det kaster en skygge overklipperne, der må beskytte filmen fra mig. De lukker dørene til deresklipperum. Derinde sidder de og hakker optagelserne itu, de spoler fremog tilbage over samme øjeblik, indtil magien er væk, og replikkerne harmistet al mening. I mellemtiden springer komponisten fra, pengene erbrugt, fogeden har givet os til det nye år.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.