Bøger af Delphine de Vigan

Den franske forfatter Delphine de Vigan er en sand kunstner, og hun formår på imponerende vis at skabe intense skildringer, der tematiserer menneskets almengyldige vilkår. På trods af, at hun startede sin forfatterkarriere relativt sent (hendes debut udkom i 2001, da hun var 35 år), har hun på den korte tid høstet adskillige rosende anmeldelser verden over og vundet flere priser, og hun er dertil hædret med den franske orden "Ordre des Arts et des Lettres". De Vigan er særligt kendt for sine rammende beskrivelser af menneskelige relationer og for at skabe en sitrende intensitet, som formentlig skyldes, at hun tager begreberne fiktion/selvbiografi lige til grænsen og skubber lidt til den i hendes værker. Hun anser nemlig alt omkring sig som potentielt materiale til en ny roman. Denne autobiografiske tilgang gør, at hun ofte sammenlignes med forfattere såsom Suzanne Brøgger, Erling Jepsen og Karl Ove Knausgård.
Hun er født i 1966 i Bologne-Billancourt i Frankrig, men er i dag bosat i Paris, hvor hun bor med sin mand, litteraturkritikeren François Busnel og parrets to børn. Hun har tidligere arbejdet med marketing, men efter sit store gennebrud med "No og mig, "kan hun i dag kalde sig fuldtidsforfatter. Romanen solgte mere end 175.000 eksemplarer i Frankrig og den blev efterfølgende solgt til udgivelse i hele 17 lande.
Som det er tilfældet med alle andre store læseoplevelser, fås alle Delphine de Vigans bøger til markedets laveste priser her hos Bogreolen.dk!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.