Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
A reference guide for those who are serious about learning the art of Japanese cooking; an exploration of the origins, traditions and philosophy that influence Japanese food preparation with guidance on the ingredients, specialist equipment and culinary techniques, including the tea ceremony.
Drop ind på en japansk restaurant eller sushi barmed farvestrålende rækker af kunstfærdigt fileterede sashimi og delikate opstillinger af smukt arrangerede retter. Det japanske køkken er kendt for udsøgt udseende og delikat smag – og nu kan du hjemme hos dig selv kreere fristende japanske retter ved hjælp af denne kogebog.Denne kogebog gør det let for dig at tilberede autentiske retter som svitset bonito sashimi, pandestegt gyoza, suppedampet and og stegte ramennudler med fisk og skaldyr. Hver opskrift fortæller trin-for-trin, hvad du skal gøre, og du kan se den færdige ret på et flot farvefoto.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.