Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Erik Stinus

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Erik Stinus
    64,94 kr.

    Ulande, politisk undertrykkelse, sult, sygdom, udbytning, krige – men også håbet, drømme, kærlighed og behovet for at være sammen: Menneskets eksistentielle vilkår er samlet i Erik Stinus’ digte i samlingen "Jorden under himlen". En digtsamling der sprutter af indignation og socialt engagement. Erik Stinus modtog i 1979 Kritikerprisen for "Jorden under himlen".Erik Stinus (1934-2009) var en dansk forfatter, digter, oversætter, redaktør, og anmelder. Som ung gjorde Erik Stinus tjeneste i handelsflåden og fik i den forbindelse lejlighed til at besøge Aden, Pakistan og Indien, hvor han desuden mødte sin hustru. Erik Stinus debuterede i 1958 med digtsamlingen "Grænseland". Sidenhen fulgte en omfattende produktion, af og til i samarbejde med andre forfarttere. Erik Stinus er gentagne gange blevet hædret for sit forfatterskab. I 1979 modtog han Kritikerprisen, i 1981 fik han overrakt Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen, i 2005 blev han hædret med Drassows Legat foruden arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond samt den livsvarige kunstnerydelse.

  • af Erik Stinus
    74,95 kr.

    "De mægtiges dørtrin" er en rejseberetning af den prisbelønnede forfatter Erik Stinus. Rejsen begynder i København, hvorefter den går gennem Europa til Asien og Afrika med tog og bus, til vands og til fods, og slutter i København, femten år senere. Ikke at den rejsende har været væk i femten år, men fordi livets snirkelspiraler har ført ham frem og tilbage, ud og hjem og helt tilfældigt ladet ham vende tilbage til udgangspunktet disse mange år senere. Erik Stinus (1934-2009) var en dansk forfatter, digter, oversætter, redaktør, og anmelder. Som ung gjorde Erik Stinus tjeneste i handelsflåden og fik i den forbindelse lejlighed til at besøge Aden, Pakistan og Indien. Erik Stinus debuterede i 1958 med digtsamlingen "Grænseland". Sidenhen fulgte en omfattende produktion, af og til i samarbejde med andre forfarttere. Erik Stinus er gentagne gange blevet hædret for sit forfatterskab. I 1979 modtog han Kritikerprisen, i 1981 fik han overrakt Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen, i 2005 blev han hædret med Drassows Legat foruden arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond samt den livsvarige kunstnerydelse. ""De mægtiges dørtrin" er et værk, hvor engagement og impression, fremlægning og fortolkning, virkelighed og poesi indgår i en så usplittelig helhed, at man føler sig løbet over ende... man bør læse den - for sin samvittigheds skyld." -Klaus Rifbjerg, PolitikenDet er en meget vedkommende og smukt formuleret erklæring om solidaritet med "family of man"." Palle Koch, Information

  • af Erik Stinus
    64,94 kr.

    "Et strå flyver ind ad vinduet og danser som et solglimt over blomsterbuketten på den tomme plads ved min side."Vi griber efter halmstrå, når afsløringen kommer for tæt på, masken er faldet, og vi står lidende og blottede. I bogens otte noveller tegner forfatter Erik Stinus et billede af et grundlæggende aspekt af menneskelivet, hangen til at gribe, klynge, tvinge og til at give slip, kaste bort og forsvinde. Historierne foregår så forskellige steder som Danmark, Vietnam, Nicaragua, Indien og Tanzania. Fælles for novellerne er dog personernes trang til at gribe efter halmstrå, når situationen bliver for pinefuld og afsløringen kommer for nær.Erik Stinus (1934-2009) var en dansk forfatter, digter, oversætter, redaktør, og anmelder. Som ung gjorde Erik Stinus tjeneste i handelsflåden og fik i den forbindelse lejlighed til at besøge Aden, Pakistan og Indien. Erik Stinus debuterede i 1958 med digtsamlingen "Grænseland". Sidenhen fulgte en omfattende produktion, af og til i samarbejde med andre forfarttere. Erik Stinus er gentagne gange blevet hædret for sit forfatterskab. I 1979 modtog han Kritikerprisen, i 1981 fik han overrakt Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen, i 2005 blev han hædret med Drassows Legat foruden arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond samt den livsvarige kunstnerydelse.

  • af Erik Stinus
    64,94 - 93,95 kr.

    Arvind er en ung, indisk mand, som rejser ud i verden for at opdage. Hjemme venter hans familie og hans forlovede, som han endnu ikke har mødt. Destinationen er Danmark, hvor han skal bo på en gård hos en solid, grundtvigiansk familie. Undervejs lærer Arvind en masse – og især at man aldrig bliver færdig med at gå på opdagelse ... "I afskedens time gjorde Ayás hånd krav på at være, hvad den aldrig havde været, hans barnepiges hånd. Eller var det Miras hånd, og forvekslede hun ham med Krishna? Forhåbentlig var der, ingen som bemærkede den hånd. Forhåbentlig kunne heller ingen se på ham, at han var bange. At den forestående rejse syntes ham en forvisningssttraf, en tid hyllet i mørke, og hinsides den hvad? At han var mørkeræd, altid havde været mørkeræd, kun spillet rollen som den tapre."Erik Stinus (1934-2009) var en dansk forfatter, digter, oversætter, redaktør, og anmelder. Som ung gjorde Erik Stinus tjeneste i handelsflåden og fik i den forbindelse lejlighed til at besøge Aden, Pakistan og Indien. Erik Stinus debuterede i 1958 med digtsamlingen "Grænseland". Sidenhen fulgte en omfattende produktion, af og til i samarbejde med andre forfarttere. Erik Stinus er gentagne gange blevet hædret for sit forfatterskab. I 1979 modtog han Kritikerprisen, i 1981 fik han overrakt Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen, i 2005 blev han hædret med Drassows Legat foruden arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond samt den livsvarige kunstnerydelse.

  • af Erik Stinus
    64,94 kr.

    Digter Erik Stinus har skrevet otte sansemættede fortællinger om kærlighed, længsel og paradokser og om at lade de vigtige øjeblikke passere af frygt for ikke at gribe dem.Erik Stinus (1934-2009) var en dansk forfatter, digter, oversætter, redaktør, og anmelder. Som ung gjorde Erik Stinus tjeneste i handelsflåden og fik i den forbindelse lejlighed til at besøge Aden, Pakistan og Indien. Erik Stinus debuterede i 1958 med digtsamlingen "Grænseland". Sidenhen fulgte en omfattende produktion, af og til i samarbejde med andre forfarttere. Erik Stinus er gentagne gange blevet hædret for sit forfatterskab. I 1979 modtog han Kritikerprisen, i 1981 fik han overrakt Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen, i 2005 blev han hædret med Drassows Legat foruden arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond samt den livsvarige kunstnerydelse.

  • af Erik Stinus
    64,94 kr.

    Otte sanselige noveller fra digteren Erik Stinus, der foregår i Danmark, Indien, Pakistand og Iran, i fortiden og nutiden. Temaerne er noget så alment menneskeligt som kærlighed, længsel, magt og begær. Erik Stinus skriver på tværs af tid og sted og lige ind i universaliteten.Erik Stinus (1934-2009) var en dansk forfatter, digter, oversætter, redaktør, og anmelder. Som ung gjorde Erik Stinus tjeneste i handelsflåden og fik i den forbindelse lejlighed til at besøge Aden, Pakistan og Indien. Erik Stinus debuterede i 1958 med digtsamlingen "Grænseland". Sidenhen fulgte en omfattende produktion, af og til i samarbejde med andre forfarttere. Erik Stinus er gentagne gange blevet hædret for sit forfatterskab. I 1979 modtog han Kritikerprisen, i 1981 fik han overrakt Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen, i 2005 blev han hædret med Drassows Legat foruden arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond samt den livsvarige kunstnerydelse.

  • af Erik Stinus
    64,94 kr.

    "I enhver beretning er der mange historier..." Tre noveller, der foregår dels i Indien dels i Afrika, om et utal af menneskeskæbner, som i kort glimte flimrer på siden, hvorefter de næsten ubemærket flyver væk og erstattes af en ny. Indhold"I al den tid en sten""Vejen til Shinyanga""Fra ildstederne"Erik Stinus (1934-2009) var en dansk forfatter, digter, oversætter, redaktør, og anmelder. Som ung gjorde Erik Stinus tjeneste i handelsflåden og fik i den forbindelse lejlighed til at besøge Aden, Pakistan og Indien. Erik Stinus debuterede i 1958 med digtsamlingen "Grænseland". Sidenhen fulgte en omfattende produktion, af og til i samarbejde med andre forfarttere. Erik Stinus er gentagne gange blevet hædret for sit forfatterskab. I 1979 modtog han Kritikerprisen, i 1981 fik han overrakt Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen, i 2005 blev han hædret med Drassows Legat foruden arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond samt den livsvarige kunstnerydelse. "...en dristig forfatter med et stort og usædvanligt stofområde, nyt i dansk digtning og ikke så lidt af en berigelse" -Torben Brostrøm, Information"Både i den indiske og den afrikanske verden kan han på en halv side fortælle, hvor hårdt livet farer frem mod et troskyldigt menneske, så læseren sidder overvældet, men også med en fortrolig viden om et menneske, han aldrig havde set før. Det er gjort med forbløffende talent... han er en medvidende digter" -Henning Ipsen, Jyllands-Posten

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.