Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
“Velkommen. Et portræt af Bodil Udsen” er en bog, der i interviewform tegner et levende portræt af en af dansk teater og films helt store skuespillerinder: Bodil Udsen. Bogen følger Udsens liv fra barndommen over gennembruddet, de mange store år som skuespiller og frem til hendes sidste leveår. Undervejs fortæller hun om sit liv og sin karriere. Vi hører om både det folkelige gennembrud som Emma i tv-serien “Huset på Christianshavn” og om store karakterroller som “Medea” på de skrå brædder. Men vi hører også om hendes liv uden for rampelyst: Om familien og barndomshjemmet, om venskabet med kolleger som Erling Schroeder og Ghita Nørby, om mændene i hendes liv, om valgslægtskabet med H.C. Andersen og Karen Blixen, om dansk politik og afrikansk mentalitet, om at være frygtløs i ord og handling, om store sorger og nedture og om smittende latter og livsglæde.Irene Manteufel (f. 1966) er en dansk journalist og forfatter. Hun er uddannet fra Danmarks journalisthøjskole og har blandt andet arbejdet som producer, vært, redaktør og journalist på Danmarks Radio og som redaktør på TV2 Lorry. Som forfatter står hun bag samtalebøgerne “Velkommen. Et portræt af Bodil Udsen” fra 2005 om Bodil Udsens liv og karriere og “Studieværterne” fra 2017 om dansk TV’s største personligheder.
Journalisten Johanne forsøger at finde frem til et hemmeligt scary house, som lever af at skræmme gæsterne på ekstreme måder. Mens hun researcher, begynder folk med tilknytning til stedet at forsvinde, og en af dem findes myrdet. Undervejs modarbejdes hun både af sin egen redaktør, skeptiske efterforskere i politiet og horror-fans, som vil holde husets eksistens hemmeligt. Da det pludselig ser ud, som om Johanne er den eneste, der kan forhindre, at et nyt offer bliver slået ihjel, går hun i gang med sin egen efterforskning, selvom hun får adskillige advarsler om, at hun bør holde sig langt, langt væk …DET TREDJE HUS er en kriminalroman om journalisten Johanne Fryds afsløring af en mordsag, der bliver stadig mere grotesk, jo dybere hun trænger ned i den.
De har været på skærmen i så mange år, at det er lige før de hører med til møblementet i vores dagligstuer. Vi kender deres stemmer, deres mimik og deres humor – men hvilke overvejelser har de egentlig om den rolle de selv spiller og om tv-mediet som sådan? Søren Ryge, Jes Dorph-Petersen, Cecilie Frøkjær, Mik Schack og Michael Meyerheim fortæller om hvad der fik dem til at blive studieværter. hvad det er, der driver dem, og hvad de egentlig synes om det tv, der bliver produceret i dag.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.