Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jannick Storm

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jannick Storm
  66,95 kr.

  Det bedste er at få de voksne til at tro, at man er artig: "Ja, mor," "Det skal jeg nok, mor" og så videre. Det er lige meget, om angsten skriger så højt indeni, at den næsten overdøver ensomheden; det bedste er stadig at lade, som om man er den, de forventer.12-årige Ralf har tilbragt sin barndom i et trist københavnsk kvarter i 1950‘erne. Det er for længst lykkedes hans mor at udslette hans minder om hans far, som hun blev skilt fra, da Ralf var lille. Nu har hun i stedet et glædesløst forhold til "onkel" Aksel, der arbejder som revisor i det firma, hvor hun er direktionssekretær.Ralf lever sit liv i evig frygt for sin mor, de andre børn, sin gymnastiklærer og det kønsliv, som alle hans tanker og drømme drejer sig om.Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

 • af Jannick Storm
  66,95 - 139,95 kr.

  Første gang Rolf begyndte på universitetet, droppede han ud efter kun en uge, fordi han syntes, det hele var åndssvagt, og professoren var en nar. Nu forsøger han sig igen, men hans generthed og usikkerhed, som også spændte ben for ham første gang, er ikke til at ryste af. Han er fast besluttet på, at det skal gå bedre denne gang, men de samme indre og ydre forhindringer bliver ved med at trænge sig på.Jannick Storms roman "Studenterbrød" handler om en ung mands studieliv i København i 1960‘erne og den ensomhed, som han har så svært med at bryde fri af.Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

 • af Jannick Storm
  66,95 kr.

  "Det ægteskabsødelæggende moment er ikke så meget enkelthederne ved gerningen som det bagved liggende sindelag."Ja, jeg har ordnet det så jeg kan komme. Klokken ni. Jeg elsker dig."Han ved ikke hvad han skal gøre. Eller: Han gør ikke det eneste mulige.Han tænker på hendes varme, faste underliv."Har de lagt kopien ind i sagen?"Den ene sekretær fortæller den anden om en tur til Norge. Hotellets bar. Dans. De begynder lavmælt at tale om mænd. Han sidder med mikrofonen i hånden og forestiller sig at han dikterer en opfordring til dem om at komme ind og smide tøjet.""Miriam og andre" er en finurlig blanding af poesi og prosa centreret om erotiske dagdrømme, utroskab og det kolde, retlinjede kontormiljø, hvor mennesker af kød og blod arbejder side om side uden at ane, hvad der foregår i hovedet på hinanden.Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

 • af Bjarne Reuter, Benny Andersen, Knud Holst, mfl.
  89,95 kr.

  Malurt indeholder 15 nye tekster om jalousi af danske forfattere. Forfattere: Carl Bang; Inge Krog; Knud Holst; Marianne Larsen; Henning Ipsen; Erik Skøtt Andersen; Per Holm Knudsen; Jannick Storm; Bjarne Reuter; Eiler Jensen; Benny Andersen; Ulla Dahlerup; Michaela Brüel; John Nehm; Martin Elmer

 • af Jannick Storm
  66,95 kr.

  Jannick Storms noveller i "De forrige tider" spænder vidt i både stemning og tone, men nogle temaer går igen: social uretfærdighed, kriminalitet, kyniske politikere og livet for de mennesker, der enten hæver sig over eller sænker sig ned under gennemsnitsdanskerens niveau.Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

 • af Jannick Storm
  66,95 kr.

  "Det var et skørt land. Det havde han vidst i forvejen og han var taget herover med blandede følelser. Men virkeligheden overgik fantasien. Morgenvandladningen overfaldt ham brat, og da han kom ind igen, var der endnu en reklame fra sundhedsvæsnet. Det var den med at man ikke faldt død om ved at gå lidt engang imellem. Et ægtepar midt i trediverne fortalte med store tandpastasmil, at de havde opdaget, at det var rart at gå, og at de havde øvet sig. Og nu gik de op til en halv time hver dag. Og det havde styrket familiesammenholdet. Åh ja. Gud, fædreland og anstændighed!"Jannick Storms 12 noveller er, ligesom titlen antyder, fyldt med blandede følelser om livet i både Danmark og USA, om familie, kærlighed, traditioner og barndom.Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

 • af Jannick Storm
  66,95 kr.

  "i de sidste par år har jeg tit siddet héri dette gamle hus der nu gradvis vandaliseresi brandsikringens hellige navnog kigget ud over min haveder ligner et nederlag til tyskernesiddet med en flaske hvidvin og en pakke cigaretterefter en opringning fra Ole LarsenJens Schoustrup Thomasen eller Poul Erik Søevil du skrive et digt om dét og détmed to dages varselog hvad jeg først ikke troede var muligtdet lykkedes næsten hver gangligesom det gjorde det for mine talrige kollegerog nogle af vore digte endte endda i radiorådetden højeste udmærkelseog det blev med tiden til en hel stribeog til både terminog en bøf i ny og næ"Jannick Storms digtsamling "Dansk arbejde" handler om alle de småting, der skaber en hverdag; om alle forstyrrelserne, alle overvejelserne, alt det konkrete og alt det flyvske og alt det, det måske slet ikke er værd at skrive digte om.Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

 • af Jannick Storm
  66,95 kr.

  "…det er også dine benoverkors på min rygog vores kroppe passer så fint sammenmen der er smil ind imellemblikke og gode berøringerhøjtgearede nattelange samtalerog det er dig der splitternøgeni træsko og bøllehatvil modta mig forførendesom jeg kommer op ad jordvejenog snubler og taber hattenså bygmarken må dukke sig under latterender er både kejtetheden og de høje hælepigen i kvinden fornægter sig aldrigog der er udfyldning af rummetvibrationer gennem væg, frydnøjagtig så absurd og kærligsom man ellers kun drømmer omog mest er der munterheden, legenog dette lange glidende blikinden dine ben igenender overkors på min ryg…"I Jannick Storms "Valnødtid" forvandles store og små hverdagssituationer til finurlige digte, der kaster et hemmelighedsfuldt lys over det, vi troede, vi kendte til døde.Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

 • af Jannick Storm
  66,95 kr.

  "Udviklingganske umærkeligtblir studenterne yngrekonfirmandernede rene børnog børnene begynder at gå i skolenæsten før de kan gålangsomt blir verden mindredøre blir smallerestuer lettere at fylde udog barndommens junglevar bare et hjørne af køkkenhavenog éns legekammeraterfår betroede stillingerden sidste rest af autoritetforsvinder og i stedet træderusikkerheden ved måske at væredet eneste barn i sin aldersklasse"Jannick Storms digtsamling "Barndommen fortsætter" tumler med alle mulige aspekter af det at være menneske; barndommen, der aldrig vender tilbage, men heller ikke er til at slippe, gensyn med en gammel elskerinde, der vækker minder, der måske helst skulle sove videre, og de mange tegn på aldring, som man så hårdt prøver at ignorere, samtidig med at man stirrer sig blind på dem.Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

 • af Jannick Storm
  66,95 kr.

  "Vemodjeg åbner skuffen med sol men de uartige børn har vendt den solen strømmer direkte ned på gulvet og brænder hul i tæppeti fryseren i køkkenet er der sjældent sne nok børnenes kælk står ubenyttet måske er det dét de hævner men sne er dyr hvis det skal være den hvidemin kone har igen ladet græsset gro i sengen hun ved det irriterer mig og jeg ikke bryder mig om dyrenejeg sætter mig vemodigt i badeværelset hvor regnen kan øse ned i dagevis uden ekstra påfyldningdet bløde, farveløse vand skal være godt for éns teint min familie hamrer på døren råber at de fortryderderes stemmer lyder svage og sårbare gennem regnen"Mange af digtene i Jannick Storms digtsamling "Ung kvinde under opstigning i landskabet" giver genlyd af Grønland, Island og Færøernes vilde landskaber, og det samme dybtliggende vemod, som går igen i forfatterskabet, giver digtene en personlig dybde og en klang, der er ganske særlig for Jannick Storm.Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

 • af Jannick Storm
  66,95 kr.

  "barndommenbarndommen var dengang man troede man blev voksendengang man var sikker påen sælsom indvielsetil et helt andet liv – der måtte være nogetman ikke vidstesom ville få én til atforstå livets meningmen med tiden forstod manat man bare blev større"de voksnes rækker" havde ingengådefuld betydningman blev ikke medlem afet hemmeligt broderskabman blev bare større"Jannick Storms "Lejlighedsdigte" handler om gammel kærlighed, ferie på Mallorca, Napoleons død, barndommen, arbejdsløshed, sygdom; kort sagt, digte til enhver lejlighed.Den danske digter og forfatter Jannick Storm (1939-2015) debuterede i 1971 med digt- og novellesamlingen "Miriam og andre". Siden er det blevet til en lang række digtsamlinger, romaner og novellesamlinger. Ved siden af sit virke som forfatter har Jannick Storm ernæret sig som oversætter og redaktør for tidsskriftet Limbo.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.