Bøger af Jens Andersen

Danske Jens Andersen har mange hatte på, men fælles for de mange hatte er kærligheden til og talentet for det skrevne ord. Han kan blandt andet kalde sig litteraturkritiker, biografiforfatter, redaktør og foredragsholder. Han har skrevet biografier om nogle af de forfattere, der har haft størst indflydelse på dansk kulturarv såsom H.C. Andersen, Tom Kristensen, Tove Ditlevsen og Ole Lund Kirkegaard. Med sine biografier har han bidraget til at puste liv i store forfatterskaber, men han har også brugt sin enestående evne til at formidle et menneskeliv, som sædvanligvis ikke er tilgængeligt for den almene borger. Det ses for eksempel i hans store officielle biografi om Dronning Margrethe II. i “M - 40 år på tronen” eller i ”Under bjælken”, hvor han tegner et nært og menneskeligt portræt af Danmarks kommende konge, Kronprins Frederik.
Den talentfulde forfatter har dertil fået lov til at skrive en erindringsbog i samarbejde med Kim Larsen, som ellers har været kendt for at takke nej til alle tilbud om biografier og erindringer. I det sidste halve år før Kim Larsens død arbejdede de to på erindringsbogen, som udkommer med fuld opbakning fra Kim Larsens familie.
Forfatterens imponerende evne til fortællende formidling er da også blevet belønnet på anden vis i tidens løb, og han har både modtaget Georg Brandes-Prisen, Klods Hans-prisen, Weekendavisens Litteraturpris, Søren Gyldendal Prisen, Politikens Litteraturpris og meget, meget mere.
Som det er tilfældet med alle store læseoplevelser, finder du naturligvis Jens Andersens bøger til markedets laveste priser her hos Bogreolen.dk.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.