Dag-til-dag levering

Bøger af Kirsten Holst

Filter
Filter
Genre
 • (2)
 • (16)
 • (22)
 • (1)
Bogtype
 • (40)
 • (1)
 • (1)
Format
 • (40)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (32)
 • (9)
Pris
DKK
Serie
 • (4)
Sorter efterSorter Populære
 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Studenten Claus fortæller om sine to sidste gymnasieår. Om familien, om problemer med bøssebeskyldninger, om sin bedste ven, den aidsramte Thomas og om sin håbløse forelskelse i den smukke Agathe.

 • af Kirsten Holst
  73,95 kr.

  Da Bea står op for som sædvanlig at gøre sig klar til at tage af sted til sin arbejdsplads NSC, Nordjysk Security Consult, hører hun en masse udrykningskøretøjer. Først da hun når frem, opdager hun, at udrykningerne er gået til NSC, hvor man har fundet hendes kollega, Henrik, dræbt ved en eksplosion. Men hvorfor skulle Henrik myrdes? Sidder han via sit job inde med en særlig viden? Eller kan det have at gøre med noget, han tit har talt meget om, hans ”hellige gral”, som viser sig at være en forsvunden, adopteret bror. Bea, som en gang har været kæreste med Henrik, er hans universalarving og bliver på et tidspunkt mistænkt for mordet. Til Henriks begravelse dukker der en mand op, som præsenterer sig som den forsvundne bror, men viser sig at være en forbryder, der har myrdet den rigtige bror og taget hans identitet. Han er samtidig bagmand i en sag om import af østeuropæiske prostituerede – en sag som Henrik får færten af, hvad der kommer til at koste ham livet og er lige ved også at gå ud over Bea også.

 • af Kirsten Holst
  73,95 kr.

  Davids tilværelse var bogstaveligt talt nedadgående og kulminerede i, at han i en brandert faldt ud af et vindue fra tredje sal. Det koster ham det ene ben, og for at komme til hægterne bliver han inviteret til at bo hos sin gamle kammerat Steen, som er præst i en på overfladen idyllisk jysk landsby. David får stille og roligt mere mod på livet igen, men pludselig stopper idyllen, da to personer, en af dem Steens hustru, dør under altergangen en søndag formiddag. Det viser sig, at der er gift i altervinen, men hvem står bag? Og hvorfor? David får øjnene op for landsbysamfundets intriger og bliver selv udsat for byens sladder. Sammenhængene går dog stille og roligt op for ham i takt med at uhyggen breder sig.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Ungerne, Jette og Thomas, er på ferie i et sommerhus ved Vesterhavet.En dag kører en blå bil ind i deres egen bil. Den blå bil stikker af, men Thomas og Jette vil fange bil-bøllerne... Det bliver en svær og lidt farlig opgave. Men de får god hjælp af Mads, der bor i et sommerhus lidt fra ungernes.Læs også: Ungerne og juvelbanden og Ungerne til søs.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Jette og Thomas hører om nogle juvel-røvere, der har stjålet en masse smykker ude i byen.De beslutter sig til at fange røverne - og nu sker der en hel masse, som de ikke har ventet. Til slut kommer de op på slottet. Jette siger, at der kun bor spøgelser heroppe. Men det er nogle underlige spøgelser. For Jette og Thomas kan høre døre blive åbnet og lukket, og de kan se, at der bliver tændt lys på gangene.Hvad er det, der sker på slottet?Læs også: Ungerne og sommerhusbanden og Ungerne til søs.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Jette og Thomas er på sejltur med Mie og hendes far. Da de kommer i land, skal Mies far til møde. Ungerne går en tur på havnen. Herfra kan de se over på det store elværk. Pludselig ser de et lysglimt og nogle skygger ude på værket.Er det mon terrorister, der vil sprænge værket i luften?Læs også: Ungerne og juvelrøverne og Ungerne og sommerhusbanden.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Krimi. De 12-årige klassekammerater Ludmilla og Martin opdager, at en af deres skolekammerater bliver terroriseret på det groveste. Han er bange, så de må selv prøve at rede trådene ud, og det er ikke ufarligt.

 • af Kirsten Holst
  45,95 - 128,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  Du har sikkert en hemmelighed. Alle har hemmeligheder. Og de største af dem røber man kun for sine allerbedste venner. Ludmilla og Martin er bedste venner, og de har lige fortalt hinanden deres største og hemmeligste hemmeligheder. De får imidlertid andet at tænke på, da Tommy Jerntand beder dem hjælpe med at fange en bande tricktyve, som udplyndrer byens gamle. Snart er Ludmilla og Martin på sporet - godt hjulpet af deres kammerater. Men det viser sig at være en farlig opgave, de har påtaget sig.

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • af Kirsten Holst
  73,95 kr.

  Kriminalroman. Pensioneret kriminalassistent Høyer finder liget af en ung pige i en stjålet bil, men ingen kender tilsyneladende hendes færden, selv om hun havde et påfaldende udseende på grund af anoreksi.

 • af Kirsten Holst
  73,95 kr.

  Kriminalroman om Bea, der er vendt hjem fra et mislykket ægteskab i USA, nølende accepterer et job i ungdomskæresten Henriks detektivbureau og hurtigt bliver viklet ind i sagen om Marions død. Ulykke? Selvmord?

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Lige fra Vibeke var en halv-stor pige, har hun haft en drøm: Drømmen om at bo på godset Kragholm. Her har hun holdt ferie, da hun var barn. Og den ferie har hun aldrig kunnet glemme. Som voksen vender hun tilbage til Kragholm. Men nu må hun sande det gamle ord om, at „når ens drømme bliver til virkelighed, bliver de ofte til mare-ridt …"

 • af Kirsten Holst
  73,95 kr.

  Stemningen er animeret i det brogede selskab af danske turister, som i bus er rejst på charterferie til Paris. Alligevel fornemmer rejselederen Birgitte straks på turens første dag, at noget er galt. Lidt efter lidt lærer vi turens deltagere at kende, typer vi alle synes, vi har mødt under lignende omstændigheder. Da et medlem af selskabet bliver fundet død og et andet forsvinder, kommer det snart for en dag, at flere af deltagerne er langt mindre fremmede for hinanden, end de har prøvet at give det udseende af.

 • af Kirsten Holst
  73,95 kr.

  Kriminalroman. En kvinde melder til politiet i Nordjylland, at hun mener sig udsat for mordforsøg. Sagen viser sig at have tråde til Polen og Rusland.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  En flok børns stædige kamp mod kommunen for at bevare træer, skure og plankeværk i deres gård – og en gammel dames bolig i baghuset.„Det er ikke underligt at Kirsten Holst er blevet en populær skribent for de mindre og lidt større børn. Hun forstår at gå ind i børnenes egen jargon.“– Aarhuus Stiftstidende

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

   I sommerferien er Morten sammen med en flok kammerater kommet på sporet af et par mystiske fyre, som opfører sig højst besynderligt. Hvorfor lusker de rundt ved den forladte fabrik? Og hvad er det for nogle pakker, som bliver smidt ned til dem fra en flyvemaskine?Morten og hans venner udspionerer de mystiske mænd og kommer ud for nogle uhyggelige og spændende oplevelser. ”En meget fin beskrivelse af børns møde med det uventede og uforklarlige.“ Jyllandsposten

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Mens Henry og hendes to kammerater leger med søstjerner og krabber i badekarret, hører de brandalarmen.De løber ud for at hjælpe med slukningsarbejdet, men da de vender hjem, er der oversvømmelse i badeværelset

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Pigen Henry kommer en dag hjem med nogle stik på benet. Hun tror, det er loppestik, men det viser sig, at hun har fået skoldkopper.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Pigen Henry vil gerne have ringe i ørerne, men må ikke for sin mor. Med hjælp fra Henrys morfar, der har været sømand, lykkes det dog.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Henry skal fælde juletræ ude hos Nils, men da Nils ikke dukker op, tager hun sagen i sin egen hånd.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Det eneste Henry ønsker sig til sin 9-års fødselsdag er en mexicanerhat og en flyvetur i en lille rød flyver.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Dagen før nytårsaften er Henry og hendes venner Pia og Tim ude for at købe fyrværkeri. Senere skal de prøve, om det duer. Og det gør det - altsammen.

 • af Kirsten Holst
  49,95 kr.

  Noch ein Fall für den beliebten Kriminalkommissar Høyer: Die kleine jütländische Gemeinde ist erschüttert: Schon wieder wurde ein junges Mädchen ermordet. Die 16-jährige Birte ist bereits die dritte Tote: vergewaltigt, erdrosselt und mit eingeschlagenem Schädel. Die Polizei tappt im Dunkeln, die einzige Spur, ein Auto, führt nirgendwo hin. Dann wird auch noch der alte Pastor Gorm Villadsen auf dem Friedhof erschlagen aufgefunden. Hat der Lottogewinn der Tippgemeinschaft oder das Haschischlager im Kirchturm mit dem Mord zu tun? Gibt es einen Zusammenhang zwischen allen vier Toten? Der Neffe des Pastors ist verdächtig und auch seine Tante hat offensichtlich etwas zu verbergen. Kommissar Hoyer würde sich eigentlich lieber seinen Rosen widmen und die Ermittlungen seinem Assistenten Therkelsen überlassen, als diesen komplizierten Fall zu lösen. Elegant präsentiert Kirsten Holst, die dänische Queen of Crime, den Leserinnen und Lesern die überraschende Aufklärung der Fälle.Kirsten Holst (1936-2008) wurde in Lemvig, Dänemark geboren. Ihr Vater war ein Polizeibeamter. Holst hat insgesamt 14 Kriminalromane über die Polizeiarbeit in der dänischen Provinz geschrieben. Ihre Bücher wurden bereits ins Norwegische, Schwedische, Finnische, Deutsche, Holländische, Tschechische und Japanische übersetzt.

 • af Kirsten Holst
  73,95 kr.

  Efterforskerne Høyer og Therkelsen har set meget i deres tid ved politiet, men denne gang er de begge rystede over den bestialske måde, en ganske ung pige er voldtaget og myrdet på.Det er som om, hun er slået ihjel to gange. Alligevel ligner forbrydelsen flere tidligere mord, som endnu aldrig er opklarede, og nu sættes alt ind på at løse den grusomme gåde. Men allerede dagen efter findes byens præst død på kirkegården. Umiddelbart er der overhovedet ingen forbindelse mellem de to mord. Eller er der?

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Marcus rejser sammen med sin græske lærer, Kallippos, med karavane fra Damaskus til Alexandria i Egypten, hvor hans far er chef for den romerske garnison. Med samme karavane rejser Kaspar, Baltasar og Melchior – og Maria, som sammen med sine bedsteforældre skal til Magdela i Galilæa. Marcus lægger mærke til en uhyggelig og hæslig mand, som udspionerer karavanen. Hvorfor gør han det? Og hvad er det, Kaspar, Baltasar og Melchior kikker på i teltet om natten, når de tror, alle sover? De lægger vel ikke planer mod det romerske rige? Marcus’ rejse bliver spændende og dramatisk – og til slut sker der et mirakel.Kirsten Holst har skrevet en fortælling fuld af atmosfære og med en handling, som fænger lige fra begyndelsen. Det er en helt ny fortælling, selv om man vil genkende mange af personerne.Rejsen til Betlehem kan læses hele året rundt som en spændende roman, men den egner sig også til at læse højt i december måned.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Safty har sommerferiejob i en pølsebar. En aften finder han og kammeraterne en bevidstløs ung pige på gaden; de tilkalder læge, men pigen dør samme nat af en overdosis narkotika. Politiet står på bar bund. Men Safty og hans venner har mistanke til en smart fyr i en rød sportsvogn – hvordan skal de gribe sagen an? Nu kommer knallertbanden Ørnene ind i billedet!

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  Krimi. Seks børn fra fire nordiske lande holder sommerferie på en campingplads på en ø i Kattegat. De finder en druknet mand på stranden og hvirvles ind i dramatiske begivenheder. Bygget over tv-serien af samme titel.

 • af Kirsten Holst
  73,95 kr.

  En gruppe husbesættere forlader en ejendom og under myndighedernes efterølgende ransagning finder man i et skab liget af en halvgammel bums, en af byens originaler. Kriminalassistenterne Høyer og Therkelsen kommer på en svær opgave, for gennem lang tid er folk flyttet ind og ud af huset uden at gøre sig bemærket.

 • af Kirsten Holst
  73,95 kr.

  Fhv. kriminalassistent Høyer tilbringer nogle uger ved den jyske vestkyst for at forske i sin slægt, og da der sker et mord i nærheden, bliver han helt naturligt inddraget.

 • af Kirsten Holst
  45,95 kr.

  16-årige Nete modnes i løbet af det år, hvor hendes mor bliver syg, og hendes fars købmandsbutik udkonkurreres af supermarkedet. Hun har dog lidt svært ved at finde ud af tingene, bl.a. det med fyrene.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.