Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Krista Louise Jørgensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Krista Louise Jørgensen
  28,95 kr.

  Digtsamlingen "Et barn til låns" er Krista Louise Jørgensens forfatterdebut. Digtene handler om børn - deres verden og deres voksne. Bag digtene ligger erkendelsen af, at børn kun er til låns indtil den dag, de kan stå på egne ben. Børn er deres egne, og det gør vi bedst i at huske på.Den danske forfatter Krista Louise Jørgensen (f. 1928) er oprindeligt uddannet barneplejerske. Hun debuterede i 1982 med digtsamlingen "Et barn til låns" og har siden skrevet både romaner, digte, erindringsbøger samt bogen "Hovedet i nakken", der skildrer et sygdoms- og behandlingsforløb.

 • af Krista Louise Jørgensen
  46,95 - 66,95 kr.

  Romanen "Husmandsfolk" skildrer en landbofamilies liv i 1930'erne - et liv der først og fremmest er karakteriseret af fattigdom og hårdt slid. Særligt sorgen og skyldfølelsen over et mistet barn sætter sit præg på familiens tilværelse.Den danske forfatter Krista Louise Jørgensen (f. 1928) er oprindeligt uddannet barneplejerske (vores dages pædagog). Hun debuterede i 1982 med digtsamlingen "Et barn til låns" og har siden skrevet både romaner, digte og erindringsbøger. Desuden har hun forfattet bogen "Hovedet i nakken", der skildrer et sygdoms- og behandlingsforløb set indefra.

 • af Krista Louise Jørgensen
  46,95 - 66,95 kr.

  "Død! Så pludseligt – hvordan? Jeg kommer hurtigst muligt. Der er halvanden times kørsel, og jeg behøver tid til mig selv, før jeg kører", sagde hun.Hun er jo død. Nu haster det ikke. Det sidste afgjorde hun med sig selv, da røret var lagt på. Der skal være tid til at besinde sig lidt på den pludselige død. Klokken er fire. Mor nåede at få den kaffe, der var hver dags højdepunkt for hende, forhåbentlig var der et godt stykke hjemmebagt kage til i dag, det værdsatte hun. Hun følte en umiddelbar glæde, over at moren nåede at få eftermiddagskaffen på sit lange livs sidste dag."Mens Anja kører hen til sin pludseligt afdøde mors plejehjem, tænker hun på sit liv med moren. Samtidig følger vi moderen Anes tanker på hendes livs sidste dag. Også hun ser tilbage på sin barndom. De to kvinders minder er påfaldende forskellige."Anes sidste skilderier" er en uafhængig fortsættelse af "Husmandsfolk".Den danske forfatter Krista Louise Jørgensen (f. 1928) er oprindeligt uddannet barneplejerske (vores dages pædagog). Hun debuterede i 1982 med digtsamlingen "Et barn til låns" og har siden skrevet både romaner, digte og erindringsbøger. Desuden har hun forfattet bogen "Hovedet i nakken", der skildrer et sygdoms- og behandlingsforløb set indefra.

 • af Krista Louise Jørgensen
  66,95 kr.

  Sørine vokser op i et lille jysk sogn i mellemkrigstiden som datter af en enlig mor. Hun er ikke som de andre, og livet er langt fra en dans på roser for den unge pige. Trods modstand lykkes det hende at uddanne sig og sent i livet også at finde kærligheden.Den danske forfatter Krista Louise Jørgensen (f. 1928) er oprindeligt uddannet barneplejerske (vores dages pædagog). Hun debuterede i 1982 med digtsamlingen "Et barn til låns" og har siden skrevet både romaner, digte og erindringsbøger. Desuden har hun forfattet bogen "Hovedet i nakken", der skildrer et sygdoms- og behandlingsforløb set indefra.

 • af Krista Louise Jørgensen
  66,95 kr.

  Et ældre ægtepar går sammen alderdommen i møde – men det er ikke altid let, når man befinder sig hver sit sted i processen. Deres datter, der selv er over halvvejs gennem livet, beretter via dagbogsnotater om sine forældres dagligliv fra slutningen af 1970‘erne til slutningen af 1980‘erne og om de besværligheder og begrænsninger, der hører med til det at blive gammel.Den danske forfatter Krista Louise Jørgensen (f. 1928) er oprindeligt uddannet barneplejerske (vores dages pædagog). Hun debuterede i 1982 med digtsamlingen "Et barn til låns" og har siden skrevet både romaner, digte og erindringsbøger. Desuden har hun forfattet bogen "Hovedet i nakken", der skildrer et sygdoms- og behandlingsforløb set indefra.

 • af Krista Louise Jørgensen
  66,95 kr.

  Forfatter Krista Louise Jørgensen tager afsæt i sin fars gamle stilehæfter fra hans tid på højskole i starten af 1900-tallet. Bogen tydeliggør, hvor stor en rolle et højskoleophold kan spille i et menneskes liv ikke mindst i en tid, hvor uddannelse var forbeholdt de få. Bogen er således på én gang en personlig familiekrønike og et lille stykke danmarkshistorie.Den danske forfatter Krista Louise Jørgensen (f. 1928) er oprindeligt uddannet barneplejerske (vores dages pædagog). Hun debuterede i 1982 med digtsamlingen "Et barn til låns" og har siden skrevet både romaner, digte og erindringsbøger. Desuden har hun forfattet bogen "Hovedet i nakken", der skildrer et sygdoms- og behandlingsforløb set indefra.

 • af Krista Louise Jørgensen
  66,95 kr.

  En kronisk sygdom rammer ikke kun patienten, men hele familien. Krista Louise Jørgensen fortæller om sit eget langvarige sygdomsforløb med voldsomme smerter i hoved, nakke og ryg. Smerterne påvirker ikke kun kroppen, men giver også psykiske vanskeligheder. Forfatteren deler ud af sine erfaringer med lidelse og behandling, læge, fysioterapeut og kiropraktor, venner og familie samt kroppen og sindets reaktioner på de mange smerter og frustrationer.Den danske forfatter Krista Louise Jørgensen (f. 1928) er oprindeligt uddannet barneplejerske (vores dages pædagog). Hun debuterede i 1982 med digtsamlingen "Et barn til låns" og har siden skrevet både romaner, digte og erindringsbøger. Desuden har hun forfattet bogen "Hovedet i nakken", der skildrer et sygdoms- og behandlingsforløb set indefra.

 • af Krista Louise Jørgensen
  66,95 kr.

  "Barndommen er ingen parentes – barndommens skolegang heller ikke.Og skolegang er ikke kun noget der foregår i klasseværelser.Der kan læres meget langs ad vejen.Måske fik du fortalt historier derhjemme, så sindet blev opladt.Syposen blev fremstillet i håndgerningstimerne.Siden blev den brugt til tøjklemmer. – Barndommen er grundlaget der griber ind i voksenalderen.Og der er væsentligt at forstå barnet i den voksne verden. – Livet er et indgribende, vedvarende spil en skolegang fra barndommen af.""Sol over stråtaget" består af en række erindringer fra den danske forfatter og digter Krista Louise Jørgensens barndom i 1930‘erne og 1940‘erne. Bogen er et spændende portræt af en barndom og giver samtidig et unikt indblik i livet i en lille dansk landsby og et husmandssted i mellemkrigstiden.Den danske forfatter Krista Louise Jørgensen (f. 1928) er oprindeligt uddannet barneplejerske (vores dages pædagog). Hun debuterede i 1982 med digtsamlingen "Et barn til låns" og har siden skrevet både romaner, digte og erindringsbøger. Desuden har hun forfattet bogen "Hovedet i nakken", der skildrer et sygdoms- og behandlingsforløb set indefra.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.