Bøger af Lars Johansson

Lars Johansson slog igennem som forfatter allerede med sin debutroman, ‘Signe’, som udkom i 2006. Bogen blev en omgående bestseller og fastslog Lars Johansson som et sandt talent til disciplinen, historiske romaner. Forfatteren er oprindeligt uddannet fotograf og filmfotograf, men siden 1985 har han primært arbejdet som filminstruktør og manuskriptforfatter. I filmens verden har han modtaget priser i både Danmark og udlandet, blandt andet for filmen ‘Den tyske hemmelighed’ fra 2005, som også understreger forfatterens interesse for historie.
To år efter sin romandebut var Lars Johansson klar med sin anden roman, Dancing Charlie, som også bygger på historiske fortællinger. I 2014 udkom ‘Signes hjemkomst’, som er efterfølgeren til forfatterens debut ‘Signe’, og forfatteren var igen klar med et historisk mesterværk, da han udkom med ‘Ved ishavet’.
Lars Johansson er født i Randers i 1949, men bor i dag i København.
Som det er tilfældet med alle dine andre store læseoplevelser, fås Lars Johanssons bøger selvfølgelig hos Bogreolen.dk til markedets laveste priser!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.