Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Leif Dalgaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Leif Dalgaard
  73,95 kr.

  Gennem van Goghs optik ser forfatteren kunstnerens motiver som gestalter på træer. Træet som et omdrejningspunkt mellem det levende og det forgængelige: Et svar på naturens sammensathed.Det er en interessant vinkel i en tid, hvor der bliver mere kultur og færre træer.

 • - - set i et personligt perspektiv med mytiske, kulturhistoriske og historiske briller på
  af Leif Dalgaard
  74,95 kr.

  Det siges, at man formes af de omgivelser, man er omgivet af under den følsomme opvækst, og ikke af genetiske forhold, hvor bekvemmeligt det så end kan lyde. Blåt blod? Det lyder besnærende. Men jeg tror, at det er omgivelserne, indirekte som direkte, snarere end blodets bånd, der har afgørende indflydelse på, hvordan man udvikler sig. Jeg står i gæld til de personer, som er omtalt i denne levnedsbeskrivelse. Nogle har jeg kendt indgående, andre ikke. Men deres virke inden for de omtalte rammer og kulturelle forhold har mere eller mindre haft indflydelse på min udvikling, set fra en alder, hvor man mere skuer tilbage end frem.

 • af Leif Dalgaard
  59,95 kr.

  Er det kunstneren eller myten om kunstneren, der betinger oplevelsen af det færdige værk? Picasso gav selv svaret: ”Når du betragter et billede, ser du slet ikke, hvad motivet indbringer af udfordringer eller klingende mønt. Du ser kun myten, der omgiver den person, som har skabt billedet.”Picassos kunst forudsætter mange myter og mange fortolkninger. Picasso begav sig ud på flere kontinenter, psykologiske overdrev og skarpe knivsægge, alle i et forsøg på at afbalancere modsætninger med en kunstnerisk integritet. Om det lykkedes har eftertiden med sin ambivalente holdning til Picassos kunst for længst bevist: Picasso er hele tiden til debat.

 • af Leif Dalgaard
  59,95 kr.

  ”Skrevet af kærlighed i anledning af Dronning Margrethe den II’s 40 års jubilæum, 2012.Kære Deres Majestæt! Min loyalitet overfor samfundet.Og ikke mindst: Min stolthed over samme,skyldes i høj grad Deres personlighed,integritet og kultur.Jeg har altid set mig selv gennem Deres adfærd,interesser og initiativer.De er en institution,Et eksempel på kontinuiteten i vores historie på godt og ondt.Andy Warhol kaldte Dem et ikon.”

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.