Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lene Andersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lene Andersen
  74,95 - 117,95 kr.

  Lene Andersen er mig bekendt den første danske debattør, der har lavet en systemisk analyse af, hvor vi er på vej hen; både som borgere og som danskere, der er en del af en global sammenhæng.Lene Andersen ser de sammenhænge, der dominerer de dybe forandringer i vores tid. Hun har både en kritisk og en kompetent teknologisk fantasi, og desuden har hun tænksomme bud på, hvordan vi selv kan være med til at forme den fremtid, vi gerne vil have.Professor Steen Rasmussen, SDU Center for Fundamental Living Technologyfra bogens forord

 • af Lene Andersen
  763,95 kr.

  Prisen på Baade-Og sættes ned til kr. 249,- pr. bog, 999,- for alle fem - prisnedsættelsen gælder fra 1. december, men boghandlerne kan købe bøgerne til den nye pris nu og sælge til den gamle.Om Baade-Og:Filosofisk, humoristisk fembindsværk om hvordan du kan være med til at give demokrati og et velfungerende verdenssamfund videre til vore børn og børnebørn.

 • - Fremtidens by - et urbant gearskift
  af Lene Andersen
  48,95 kr.

  En debatbog om fremtidens by; i samarbejde med Nordic City Network.Teknologi er ikke i sig selv svaret på fremtidens udford­ringer, mennesker er. Vi kommer til at anvende teknologier på helt nye måder, og teknologier kommer til at spille helt nye roller i vores liv og vores samfund. Men det må være mennesket og vores liv, der er udgangspunktet. Vores udfordring er derfor, at den teknologiske udvikling ikke løber os over ende, men at vi skaber en udvikling, som er meningsfuld for os som mennesker og giver os muligheder for gode liv.

 • - Go Global
  af Lene Andersen
  103,95 - 189,95 kr.

  Farvel til konkurrencestaten, goddag til samarbejdsstaten!Vi lever i en tid med fantastiske muligheder og gigantiske udfordringer. Hvordan får vi det bedste ud af det og skaber en en god fremtid for os selv, vores børn og vores børnebørn?Lene Andersen stiller skarpt på 2030 og kommer med 10 konkrete forslag til, hvordan Danmark og resten af Norden kan håndtere globaliseringen i fællesskab og gøre verden bedre imens. "Hun er skarp som en ragekniv og befriende politisk ukorrekt. Og uanset, om man er enig i hendes samfunds- og fremtidsdiagnostik, presser Lene Andersen sin læser helt frem i stolen." - Lotte Kirkeby Hansen, Kristeligt Dagblad

 • af Lene Andersen & Steen Rasmussen
  24,94 kr.

  Kan politik bygge på viden?Det er desværre ikke hver dag, politik bygger på den bedste viden, vi har. Det er heller ikke hver dag, at videnskabsfolk, som udvikler denne viden, blander sig i den politiske debat – specielt ikke når det drejer sig om teknologi. Men i bogen her, kigger fysikprofessor Steen Rasmussen og fremtidsforsker Lene Andersen på de store træk i den teknologiske udvikling og vover det ene øje: hvad burde politik handle om? Hvilke politiske dagsordener burde vi beskæftige os med, hvis vi skal skabe en ordentlig verden for os selv, vores børn og vores børnebørn?De nye teknologier giver fantastiske muligheder både for mennesker og miljø samt for vores frihed, velstand og trivsel, men de rummer også en række alvorlige udfordringer.Hvis vi skal have mest muligt ud af fremtidens teknologier, skal demokrati og menneskerettigheder være en del af fundamentet. Men hvordan sikrer vi dét?

 • af Lene Andersen & Steen Rasmussen
  48,95 kr.

  Udgivet af the Initiative for Science, Society and Policy, ISSP, der er et netværk af universitetsforskere, som ønsker at forskningen skal bidrage til udviklingen af politik.Bogen beskriver, hvilke store spørgsmål politik burde handle om, hvis Danmark skal kunne løse sine reelle udfordringer i det 21. århundrede?Forfatterne er:Fremtidsforsker Lene Andersen, der også har skrevet Baade-Og, Danmark 2030 og Globalt gearskift Fysikprofessor Steen Rasmussen, der forsker i levende og intelligente teknologier på Syddansk Universitet

 • af Lene Andersen
  48,95 kr.

  Det åbne samfund og dets venner er et brev om demokrati og menneskerettigheder. Franskmanden Stéphane Hessel skrev i 2010 bogen Indignez Vous! – på dansk: Gør oprør! – der opfordrer til indignation og modstand. Men indignation og modstand fører ingen vegne. Det er ikke nok at kunne sige, hvad vi ikke vil, vi må også vide, hvad vi gerne vil.

 • af Lene Andersen
  118,95 kr.

  -

 • - og vi siger tak til H.C. Andersen og stiller om til nutiden
  af Lene Andersen
  48,95 kr.

  -

 • - skoleledelse og udvikling af en endnu bedre folkeskole
  af Niels Møller, Lars Qvortrup, Marianne Sørensen, mfl.
  104,95 kr.

  Artiklerne i denne bog er skrevet af ledere fra skolerne i Slagelse og Kristiansand. De har alle deltaget i et efteruddannelsesforløb i systemisk ledelse. En efteruddannelse, som kvalificerer til at lede implementeringen og forankringen af LP-modellen på egen skole. I artiklerne formidler lederne udbyttet fra efteruddannelsesforløbet, og giver bud på hvordan det kan omsættes i praksis. Artikler er skrevet i et tæt samarbejde mellem ledere fra forskellige skoler. Ledelsesopgaven er i fokus, men artiklerne behandler den fra forskellige vinkler. Bogen henvender sig til alle, som er optaget af at lede forandringer og udvikle organisationer.Center for Skole i Slagelse Kommune og Oppvekstsdirektøren i Kristiansand Kommune har sammen taget initiativ til uddannelsesforløbet. Uddannelsesopgaven er løst af LP-modellen.dk - University College Nordjylland.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.