dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Lisbeth Tolstrup

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Lisbeth Tolstrup, Gina Hedegaard Nielsen & Redaktion: Ulrikka Mokdad
    289,95 kr.

    Bogen er den fjerde i rækken om tekstilkunst i Danmark. Historien om serien går tilbage til midten af 1980’erne, hvor en stærk faggruppe i BKF – Billedkunstnernes Forbund tog initiativ til en kortlægning af området fra 1960 og frem. Bogen indeholder 131 kunstnerbiografier, udvalgt efter jurering, 12 tekstiler profiler, der prægede udviklingen i det aktuelle tiår samt seks fyldige artikler, der pejler tidens tendenser. Udtryksmæssigt er der eksempler på klassisk billedvævning, fiber art, street art og eksperimenter indenfor broderi og rumlige tekstiler.

  • af Lisbeth Tolstrup & Lars Pryds
    128,95 kr.

    Karen Abell - et kunstnerliv tegner et kalejdoskopisk billede af et liv med kunst og kollegiale fællesskaber. I mange år var Karen Abell primært billedvæver og udførte i perioden fra 1972-1998 store vævede værker til offentlige institutioner og private firmaer. Gennem de senere år har hendes fokus været rettet mod grafik og grafiske udtryksformer. Bogen er rigt illustreret og forsynet med et omfattende cv.

  • af Lisbeth Tolstrup
    138,95 kr.

    Tekstile Smykker er en brugsbog og en hyldest til tekstil kreativitet. Ideerne spænder fra enkle kæder og perler til større projekter med plads til at udvikle og afprøve egne ideer i forhold til farver, strukturer og anvendelse. Her er inspiration til strikkede og hæklede kæder, perler og nye eksperimenter samt et praktisk afsnit med forslag til færdiggørelse og montering.

  • af Lisbeth Tolstrup
    148,95 kr.

    Bogen har fokus på tekstile udtryksformer, som de har udviklet sig gennem det 20. århundrede. Her er nedslag omhandlende de stærke foreningsdannelser i perioden 1900-1920, tendenser i den tidlige danske tekstilkunst fra 1940-1950 og fokus på den diversitet, der udsprang af 1960’ernes vilde afprøvninger – internationalt som her i landet. Anette Blæsbjerg Ørom har skrevet et vægtigt afsnit om Den nordiske Tekstiltriennale og dens betydning for udviklingen af tekstile udtryk i Danmark.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.