Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mads Gedved Christoffersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Mads Gedved Christoffersen
  74,95 - 122,95 kr.

  Æbletræet kredser om en konflikt mellem subjektet kontra det styrbare/målbare samfund. Uddrag af bogen I mine sidste dage vil min hukommelse stille og rolig forsvinde. Ud i det blå, som et slags CO2-neutralt udslip. Jeg vil sidde og kigge på, og jeg vil stille og rolig forelske mig i døden. Er det o.k.? Om forfatteren Mads Gedved Christoffersen er uddannet meritlærer og har et sidefag i mellemøststudier.

 • af Mads Gedved Christoffersen
  74,95 kr.

  Det sidste tog kredser om at være fanget i en tid, hvor dialog og nærvær er erstattet af en kontrolleret tavshed, og hvor ensomheden trænger sig på bag de mange facader. Uddrag af bogen FacebookOgså i dagvar jeg lykkelig.Jeg elsker jer!Vi ses på torsdag.Jeg tager kager med. Om forfatteren Mads Gedved Christoffersen er uddannet meritlærer og har et sidefag i mellemøststudier.

 • af Mads Gedved Christoffersen
  103,95 kr.

  Hjem er en digtsamling, der kredser om en tid, som distancerer sig fra kød og blod.Uddrag af bogenÆgte kærlighedJeg forestiller mig diglangt væk,men i nærheden af mig.Det har du altid været.Jeg skriver om dig.Det føles mest naturligt.Om forfatterenMads Gedved Christoffersen er uddannet meritlærer og har et sidefag i mellemøststudier. Han har tidligere udgivet digtsamlingerne Er det OK at være mand?, Det sidste tog og På besøg.

 • af Mads Gedved Christoffersen
  82,95 kr.

  På besøg kredser om mødet mellem det konkrete og det spirituelle og om konflikten mellem lyst og det eksistentielle.Uddrag af bogenPå besøgNedenunderer alt stille.Det er et smukt sted at være,hvis man kommer de rigtige steder.Ingenting er som på overfladen,det er en helt anden verdenmed en anden dagsorden.Der er ingen dagsorden,den kender ikke til en dagsorden.Den trækker vejret på sin helt egen måde.Om forfatterenMads Gedved Christoffersen er uddannet meritlærer og har et sidefag i mellemøststudier.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.