Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mari-Ann Skovlund Jensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lone Skafte Jespersen, Mari-Ann Skovlund Jensen, Helle Houkjær, mfl.
  287,95 kr.

  Ord i matematik kan støtte arbejdet med afklaring af ord og begreber i forbindelse med faglig læsning i matematik. Opslagsordene er ordnet alfabetisk som i en almindelig opslagsbog. På den måde kan eleverne allerede på mellemtrinnet træne informationssøgning i et opslagsværk, som er målrettet dem. Forklaringerne er letlæselige, og bogen er rigt illustreret.

 • af Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen & Helle Houkjær
  503,95 kr.

  PULS 4 lærervejledning er til systemet PULS. Lærervejledningen indeholder en guide til grundbogen, en tekst om teknologi, en udførlig oversigt med de enkelte færdigheds- og vidensmål i forhold til de enkelte kapitler, en side-til-side vejledning samt hjælp til de enkelte kopiark.Der er nu kommet fire nye forfattere: Per Buskov, Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen og Helle Houkjær. Derudover er der kommet ny tegner Line Rom Lange, der tidligere har tegnet til fx Multi i matematik.I 4. klasse grundbogen er der 8 kapitler: Europa, Landbrug, Luft, Vejret, Skoven, Elektrisk strøm, Jorden i rummet og Kroppen.

 • - Fysik/kemi
  af Lone Skafte Jespersen, Mari-Ann Skovlund Jensen, Helle Houkjær & mfl.
  305,95 kr.

  Gyldendals små opslagsbøger - Fysik/kemi, indeholder et væld af opslagsord, som er aktuelle i forhold til de emner og temaer, der arbejdes med i skolen. Bogen inddelt i mere end 50 velkendte temaer (Syrer og baser, Lys, Enzymer, Radioaktivitet...), som gør bogen til en uvurderlig hjælp i den daglige undervisning og i forbindelse med afgangsprøven. Opslagsordene (fx hastighed, frekvens, kraft, atomnummer, ionbinding...) beskrives i et lettilgængeligt sprog, og findes let i bogens store stikordsregister. Tanken med opslagsværket har været at medtage emner og fagudtryk, der handler om eller har en naturlig berøring med de temaer, der er omfattet af undervisningen i fysik/kemi i grundskolen.

 • af Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen, Helle Houkjær & mfl.
  968,95 kr.

  PULS 4 kopimappe indeholder 115 kopiark grundbogen PULS 4. Bogen er skrevet efter de nye Fælles Mål, og der er nu kommet fire nye forfattere: Per Buskov, Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen og Helle Houkjær. Derudover er der kommet ny tegner Line Rom Lange, der tidligere har tegnet til fx Multi i matematik.I kopimappen er der kopiark til de 8 kapitler: Europa, Landbrug, Luft, Vejret, Skoven, Elektrisk strøm, Jorden i rummet og Kroppen.

 • af Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen, Helle Houkjær & mfl.
  287,95 kr.

  PULS 4 Grundbog er en elevbog til systemet PULS.Bogen er skrevet efter de nye Fælles Mål, og der er nu kommet fire nye forfattere: Per Buskov, Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen og Helle Houkjær. Derudover er der kommet ny tegner Line Rom Lange, der tidligere har tegnet til fx Multi i matematik.I 4. klasse bogen er der 8 kapitler: Europa Landbrug Luft Vejret Skoven Elektrisk strøm Jorden i rummet Kroppen.Man kan ligeledes tilkøbe en kopimappe med kopiark, lærervejledning og i-bog.

 • af Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen, Helle Houkjær & mfl.
  538,95 kr.

  PULS 6 lærervejledning er en ny udgivelse til systemet PULS. Bogen er skrevet efter Fælles Mål. Der er fire forfattere: Per Buskov, Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen og Helle Houkjær. Der er kommet ny tegner Teis Caspersen, der tidligere har tegnet til natur/teknologi udgivelser. I 6. klasse kopimappe er der kopiark til de 8 kapitler: Naturfaglige metoder, Et naturområde, Det levende, Danske landskaber, Naturkatastrofer, Energiforsyning, Kost Sund og fordøjelse samt Energiforsyning. Til lærervejledningen hører der grundbog,kopimappe og i-bog.

 • af Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen, Helle Houkjær & mfl.
  953,95 kr.

 • af Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen, Helle Houkjær & mfl.
  287,95 kr.

  PULS 6 Grundbog er en ny udgivelse til systemet PULS. Bogen er skrevet efter Fælles Mål. Der er fire forfattere: Per Buskov, Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen og Helle Houkjær. Der er kommet ny tegner Teis Caspersen, der tidligere har tegnet til natur/teknologi udgivelser. I 6. klasse bogen er der 8 kapitler: Naturfaglige metoder, Et naturområde, Det levende, Danske landskaber, Naturkatastrofer, Energiforsyning, Kost Sund og fordøjelse samt Energiforsyning. Til grundbogen hører der kopimappe med kopiark, lærervejledning og i-bog.

 • af Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen, Helle Houkjær & mfl.
  538,95 kr.

  PULS 5 lærervejledning gælder til grundbogen PULS 5 og kopimappen PULS 5. Lærervejledningen indeholder afsnit om opbygning af PULS systemet, om teknologi, hvordan man kan arbejde med kompetenceområder og kompetencemål, en oversigt over færdigheds- og vidensmål samt en side-til-side-vejledning. Lærervejleding knytter sig til de 8 kapitler: Naturen som idebank, Øjne og ører, Havet, Afrika, Metaller og miljø, Vand i Namibia, Mobiltelefonen og Natur i byen

 • af Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen, Helle Houkjær & mfl.
  968,95 kr.

  PULS 5 kopimappe indeholder 91 kopiark til grundbogen PULS 5. Bogen er skrevet efter Fælles Mål, og der er nu kommet fire nye forfattere: Per Buskov, Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen og Helle Houkjær. Derudover er der kommet ny tegner Line Rom Lange, der tidligere har tegnet til fx Multi i matematik.I kopimappen er der kopiark til de 8 kapitler: Naturen som idebank, Øjne og ører, Havet, Afrika, Metaller og miljø, Vand i Namibia, Mobiltelefonen og Natur i byen.

 • af Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen, Helle Houkjær & mfl.
  287,95 kr.

  PULS 5 Grundbog er en ny udgivelse til systemet PULS.Bogen er skrevet efter Fælles Mål. Der er fire forfattere: Per Buskov, Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen og Helle Houkjær. Der er kommet ny tegner Line Rom Lange, der tidligere har tegnet til fx Multi i matematik.I 5. klasse bogen er der 8 kapitler:  Naturen som idebank Øjne og ører Havet Afrika Metaller og miljø Vand i Namibia Mobiltelefonen Natur i byen.Til grundbogen hører der kopimappe med kopiark, lærervejledning og i-bog.

 • af Lone Skafte Jespersen, Mari-Ann Skovlund Jensen & Helle Houkjær
  298,95 kr.

  Ord i natur/teknik kan støtte arbejdet med afklaring af ord og begreber i forbindelse med faglig læsning i natur/teknik. Opslagsordene er ordnet alfabetisk som i en almindelig opslagsbog. På den måde kan eleverne allerede på mellemtrinnet træne informationssøgning i et opslagsværk, som er målrettet dem. Forklaringerne er letlæselige, og bogen er rigt illustreret.Bagest i bogen er der tre opslag:a. Tidslinje over livets udvikling og Jordens udviklingb. Mennesket og enhederc. VerdenskortLæs anmeldelse af bogen på Danmarks Meteorologiske Instituts hjemmeside.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.