dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Mikael Schneider

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Mikael Schneider & Eva Rymann
    74,95 kr.

    Vi forældre er tilbøjelige til at mene, at vores børns smag står i vejen for det, som vi gerne vil have dem til at spise. Men vi kan også betragte børns smag som en ressource. Børn som voksne har en helt unik evne til at smage. Smagen har medvirket til at udvikle os til det klogeste dyr på kloden og giver os mulighed for at opleve et af menneskedyrets højeste ønsker: nydelse. Formålet med bogen er at hjælpe forældre til at forstå deres børns smag og valg og fravalg af mad. Forfatterne beskriver, hvordan vi mennesker, og især børn, smager, fordi smag i relation til sundhed, kræsenhed, måltider og livet som sådan fylder enormt meget i vores og børnenes hverdag.

  • - gode råd til at undgå stillesidning
    af Mikael Schneider
    68,95 kr.

    Eksperterne kalder vores mangel på bevægelse for ”det stillesiddende dødssyndrom”. Følgevirkningerne af at sidde stille kan være livstruende og det er først nu, at forskerne kan løfte sløret for, hvilke effekter stillesidning har. Sofaen brænder!Bogen "Op af stolen" tager fat i et emne, der lyder simpelt, men for mange i virkeligheden er rigtig svært - nemlig, at man skal op af stolen. Når du sidder stille, forkorter du dit liv betragteligt, og denne bog handler ikke om motion eller hård fysisk aktivitet, den handler om de små ting, der hjælper os i kampen mod det stillesiddende dødssyndrom.Vi skal slukke for skærmene, stå i stedet for at sidde, holde aktive pauser, finde syslerne frem igen. Alt hvad der kan få os op af stolen og øge vores energiforbrug bare en lille smule. For de små forandringer kan have stor betydning i sidste ende.I bogens første del får du forskningens svar på, hvorfor og hvad stillesiddende adfærd gør ved din krop og dit helbred, og hvordan det kan tage livet af dig. I bogens anden del kan du læse, hvad du kan gøre for at undgå det. Og måske skal der mindre til, end du tror.Forfatteren bag bogen Mikael Schneider er ph.d. i sundhedsvidenskab og projektkoordinator i centret Smag for livet. Tidligere har han blandt andet arbejdet i Hjerteforeningen.

  • af Ole G. Mouritsen, Morten Christensen, Louise Beck Brønnum, mfl.
    702,95 kr.

    Det har til alle tider været kokkens ambition og udfordring at lave mad, der stimulerer sanserne og vækker appetitten. Derfor er det et smagshåndværk, vi hver dag praktiserer, når vi laver mad. Smagshåndværket er summen af viden, håndelag, tradition og nytænkning i den professionelle gastronomi og i vores fælles madkultur. Gastrofysik er videnskaben bag smagen. Et nyere vidensfelt om madens fysiske og kemiske processer, som giver os forklaringer på, hvad der sker under tilberedningen. I dag står vores madvaner over for store forandringer frem mod et mere grønt og planterigt køkken. Her har kokke og andre madprofessionelle en unik mulighed for at gå forrest og vise vej i den grønne omstilling. Med indsigt i gastrofysikken kan kokken skærpe sit smagshåndværk og finde nye svar på, hvad vi skal spise i fremtiden med smag, bæredygtighed og nydelse i behold. Gennem praktiske øvelser og opskrifter samt videnskabelige forklaringer og illustrationer af gastrofysiske processer giver denne bog en dybdegående forståelse af de mange muligheder, vi har for at fremme madens smag. Det gælder såvel de præcise, klassiske tilberedninger som helt nye, innovative retter. Med viden fra gastrofysikken og skarphed i smagshåndværket kan vi slippe kreativiteten løs såvel i daglige måltider som i udviklingen af en bæredygtig madkultur. Gastrofysik og smagshåndværk er til alle madlavende og spisende mennesker og i særdeleshed til elever og faglærere på de fødevarefaglige erhvervsuddannelser. Alle kan få glæde, indsigt og inspiration fra bogen, hvad enten man arbejder med gastronomi professionelt eller laver mad i sit hjemmekøkken.Anmeldelse:... et fremragende supplement til gastronombogen, som giver forståelse for processer og teknikker bag gastrofysikken i køkkenet. ... Bogen giver en kæmpe indsigt i, hvad der sker ... Bogen burde være obligatorisk læsning for alle gastronomelever, og stå i ethvert køkken som opslagsværk.Af Thomas Riis, præsident for Kokkeforeningen Danmark

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.