dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Morten Skærved

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - 100 år efter genforeningen
    af Morten Skærved
    158,95 kr.

    15. juni 2020 er det 100 år siden, at Nordslesvig – det vi i dag kender som Sønderjylland – blev dansk igen. Sønderjylland havde været tysk siden krigen mellem Danmark og Tyskland i 1864, men der boede stadig mange danskere i området, som var tvunget til at gå stille med dørene med deres danske sindelag. Kaffebordet blev et fristed – et sted, hvor de danske sønderjyder kunne mødes og føle sig danske trods den tyske undertrykkelse, både i private hjem og i forsamlingshusene. Efter Første Verdenskrig stemte befolkningen i Sønderjylland sig tilbage til Danmark, og det bliver fejret i hele 2020. Mange har hørt om det sønderjyske kaffebord, men de færreste ved præcis, hvad det er. Her er muligheden for at lære det at kende på den allerbedste måde – nemlig ved at spise sig igennem det. Denne bog samler opskrifterne på det traditionelle kaffebords kager. Over 40 opskrifter – alt fra boller og kringler til skærekager og lagkager samt småkager med navne som Gode råd, Knepkager og Ingenting – og som en bonus med alle navne i lydskrift, så du kan præsentere dit bagværk på sønderjysk. Nogle af kagerne kender du måske allerede – andre af dem er unikke for Sønderjylland og end- nu andre inspireret af tyske kager. Tre af de originale kager er endda glutenfri. Alle opskrifterne er gennemarbejdet, så de passer til i dag med supermarkedsråvarer, bagepapir og moderne køkkener og ovne. På det traditionelle sønderjyske kaffebord skal serveres minimum syv slags bløde og syv slags hårde kager – og meget gerne flere. Bløde kager er alt fra boller og gærkager over skærekager til lagkager – de lægger bunden, så man har stillet den værste sult, når man kommer til de hårde kager – småkagerne – og ikke spiser sig mæt i dem. Der skal gerne flere slags kager på tallerke- nen samtidig, og alle kagerne på kaffebordet skal prøves, så man ikke fornærmer værtinden. Bodil Jørgensen, som kommer fra Sønderjylland, og Inge Adriansen, som var museumsinspektør på Sønderborg Slot, har begge skrevet et forord til bogen. Om forfatteren Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og har været vært og lavet mad i TV3-programmet De Fantastiske 5. Han har arbejdet for både producenter og detailhandlen, herunder med udvikling af opskrifter og produkter. Morten har skrevet om egnsretter i Ud&Se, lavet undervisningsmateriale for Madkulturen og Irma og skrevet adskillige koge- og bagebøger.

  • af Morten Skærved
    59,94 - 138,95 kr.

    “Jeg elsker mad!” Ny kogebog fra den kendte tv-kok og kogebogsforfatter Morten Skærved. “En hovedret uden tilbehør er ikke et måltid! Tilbehøret spiller op til hovedretten – giver kontrast, farver og mulighed for at få masser af grønsager. Hovedretten kan være den samme, men tilbehøret varierer, så måltidet passer til årstid og lejlighed.”Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og arbejder i dag på både tv og sammen med en lang række producenter og forhandlere. Morten udvikler og skriver løbende opskrifter, senest for DSB’s blad Ud & Se. Tilbehør er hans fjerde udgivelse. Tilbehør er tredje bog i rækken af Morten Skærveds små kogebøger.Andre bøger i serien der er udkommet: Forretter & Frokoster, Kager & Desserter, Sønderjysk kaffebord og Salate

  • af Morten Skærved
    59,94 kr.

    Sønderjysk Kaffebord er en hyldest til det traditionelle opbud af sødt og godt, som man kan blive budt på, hvis man er så heldig at have sønderjyske forbindelser. Med Morten Skærveds Sønderjysk Kaffebord er det nu muligt for alle at forkæle, inspirere og overøse sine nærmeste med kager, bagværk og lækkerier på ægte sønderjysk maner. Inge Adriansen, museumsinspektør på Sønderborg Slot sætter institutionen Sønderjysk Kaffebord på plads i forordet, og Morten Skærved har tilpasset opskrifterne, så du kan købe alle råvarer i nærmeste supermarked – så er det bare at gå i gang.Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og arbejder i dag sammen med en lang række producenter og forhandlere. Morten udvikler og skriver løbende opskrifter. Sønderjysk Kaffebord er hans femte udgivelse. Sønderjysk Kaffebord er fjerde bog i rækken af Morten Skærveds små kogebøger. Tidligere er udkommet Forretter & Frokoster, Kager & Desserter og Tilbehør. Senere følger bogen om Salater og Hovedretter.

  • af Morten Skærved
    59,95 kr.

    JEG ELSKER GRØNT & FRUGT!Madelskeren Morten Skærved tager her kaninen ved ørerne og viser, at det kan være både let, lækkert og nemt at ramme de anbefalede 600 gram grønt om dagen. Opskrifterne er enkle og letforståelige, og råvarerne findes i det lokale supermarked.Mindst 600 gram om dagen – Sådan! er Mortens niende kogebog. To år i træk har han vundet den prestigefyldte Gourmand World Cookbook Award. I 2011 for salgshittet Sønderjysk Kaffebord og i 2012 for Salater.

  • af Morten Skærved
    59,94 kr.

    Jeg elsker mad! „Salat giver hurtigt, let og lækkert variation i måltidet. Samtidig er det også en dejlig og nem måde at spise grønsager på. Salaterne i bogen følger årets gang og variationen i supermarkedets grøntafdeling. Jeg håber opskrifterne inspirerer både salatelskere og folk der normalt ikke spiser salat.“Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og arbejder i dag sammen med en lang række producenter og forhandlere. Salater er hans sjette udgivelse og femte bog i rækken af Morten Skærveds små kogebøger. Tidligere er udkommet Forretter & Frokoster, Kager & Desserter, Tilbehør og Sønderjysk kaffebord.Sønderjysk Kaffebord og Tilbehør var med i kapløbet om den prestigefyldte Gourmand World Cookbook Awards 2011.

  • af Morten Skærved
    59,94 kr.

    Du kender det godt. Morgenen i familiens skød er stresset; I er kommet lidt for sent op og ungerne arter sig ikke helt som du kunne håbe. Det hele er hektisk og så husker du det: Du skal også smøre ungernes madpakker! Hvad skal du smøre? De sædvanlige, kedelige leverpostejmadder, den ildelugtende ostemad? Kan du lægge noget ved der trods alt gør madpakken lidt lækker? Den sædvanlige chokoladebar? Og hvordan skal maden pakkes sammen? I et groft afrevet stykke sølvpapir? Er der overhovedet tid til at gøre madpakkerne indbydende og interessante?Men bare rolig. Det kan lade sig gøre. Morten Skærveds bog Madpakker kommer til hjælp og giver dig tips og inspiration til hvordan du nemt og effektivt kan lave den gode madpakke, som ungerne vil elske at tage frem i det store frikvarter – i stedet for at besøge bageren henne om hjørnet.Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og samarbejder i dag med en lang række producenter og forhandlere, ved siden af sin karriere som tv-kok. Sideløbende har han skrevet flere kogebøger, blandt andet hittet Sønderjysk kaffebord. Madpakker er hans 7. udgivelse på Rosenkilde & Bahnhof. Tidligere er udkommet Forretter & Frokoster, Kager & Desserter, Tilbehør og Sønderjysk kaffebord, Salater og Så er der mad!

  • - 100 years after the reunification of Northern Schleswig and Denmark
    af Morten Skærved
    158,95 kr.

    This reunification edition has 45 recipes of traditional Northern Schleswiger cakes and biscuits. The Northern Schleswiger Coffee Table 100 years after the reunification of Northern Schleswig and Denmark. This book makes you able to celebrate and serve traditional Northern Schleswiger cakes and biscuits. With the recipes in this book, you can cover your table and plates with all the traditional Northern Schleswiger baked goods. The Danish actress Bodil Jørgensen tells in her preface about her experiences with the Northern Schleswiger Coffee Table. The cakes and bicuits taste great and the recipes are easy to follow. About the author Morten Skærved has a bachelor in Home Economics and has hosted and cooked in the Danish version of the American tv format Queer Eye for the Straight Guy. He has worked for both manufacturers and retailers, including developing both recipes and products. Morten has been writing about Danish regional dishes in the Danish Railways Magazine, produced teaching materials, given lectures and written several cooking and baking books.

  • - - 100 years after the reunification of Northern Schleswig and Denmark
    af Morten Skærved
    95,95 kr.

    The 15th of June 2020 marks the centennial of Northern Sleswig – today known as South Jutland – becoming Danish again. South Jutland had been German since the 1864 war between Denmark and Germany, but many Danes still lived in the area and were forced to keep a low profile about their Danish disposition. The coffee table became a sanctuary – a place where the Danish South Jutlanders could meet and feel Danish despite the German oppression, both in private homes and village halls. After the First World War, the people of South Jutland voted to return to Denmark, and this is celebrated all through 2020. Many have heard of the Northern Schleswiger Coffee Table, but only few know exactly what it is. This is the opportunity to get to know it in the best way possible – by eating your way through it. This book collects all the recipes for the traditional coffee table cakes. Over 40 recipes – everything from buns and sugar pretzels to various cakes and biscuits with names like Good Advice, Crunch Biscuits and Nothing – and as a bonus you get all the original names, so you can present your cakes and pastries in South Jutlandic. You may already know some of the cakes – others are unique to South Jutland, and still others are inspired by German cakes. Three of the original cakes are even gluten free. All of the recipes have been modified, so they are suitable for supermarket produce, baking paper and modern kitchens and ovens. On the traditional Northern Schleswiger coffee table a minimum of seven kinds of “soft cakes” and seven kinds of “hard cakes” must be served – and preferably many more. Soft cake encompasses everything from buns to various types of cakes like layer cake – they satisfy the initial hunger, so when you get to the hard cakes – the biscuits – you won’t eat too many of them. Preferably, there should be several cakes on the plate at the same time, and all of the cakes on the table must be tasted, so you don’t insult the hostess. The Danish actress Bodil Jørgensen who is from Southern Jutland and Inge Adriansen, the previous museum inspector of Sønderbog Castle, have both written a preface for the book. About the authorMorten Skærved has a bachelor’s degree in Nutrition and Health and has hosted and cooked in the Danish version of the American tv-show Queer Eye for the Straight Guy. He has worked for both manufacturers and retailers, including developing recipes and products. Morten has written about Danish regional dishes in the Danish State Railways’ magazine Ud & Se, produced different teaching materials, and written several cooking and baking books.The ebook is made in fixed format

  • - 100 år efter genforeningen
    af Morten Skærved
    95,95 kr.

    15. juni 2020 er det 100 år siden, at Nordslesvig – det vi i dag kender som Sønderjylland – blev dansk igen. Sønderjylland havde været tysk siden krigen mellem Danmark og Tyskland i 1864, men der boede stadig mange danskere i området, som var tvunget til at gå stille med dørene med deres danske sindelag.Kaffebordet blev et fristed – et sted, hvor de danske sønderjyder kunne mødes og føle sig danske trods den tyske undertrykkelse, både i private hjem og i forsamlingshusene. Efter Første Verdenskrig stemte befolkningen i Sønderjylland sig tilbage til Danmark, og det bliver fejret i hele 2020.Mange har hørt om det sønderjyske kaffebord, men de færreste ved præcis, hvad det er. Her er muligheden for at lære det at kende på den allerbedste måde – nemlig ved at spise sig igennem det.Denne bog samler opskrifterne på det traditionelle kaffebords kager. Over 40 opskrifter – alt fra boller og kringler til skærekager og lagkager samt småkager med navne som Gode råd, Knepkager og Ingenting – og som en bonus med alle navne gengivet, så du kan præsentere dit bagværk på sønderjysk.Nogle af kagerne kender du måske allerede – andre af dem er unikke for Sønderjylland og endnu andre inspireret af tyske kager. Tre af de originale kager er endda glutenfri. Alle opskrifterne er gennemarbejdet, så de passer til i dag med supermarkedsråvarer, bagepapir og moderne køkkener og ovne.På det traditionelle sønderjyske kaffebord skal serveres minimum syv slags bløde og syv slags hårde kager – og meget gerne flere. Bløde kager er alt fra boller og gærkager over skærekager til lagkager – de lægger bunden, så man har stillet den værste sult, når man kommer til de hårde kager – småkagerne – og ikke spiser sig mæt i dem. Der skal gerne flere slags kager på tallerkenen samtidig, og alle kagerne på kaffebordet skal prøves, så man ikke fornærmer værtinden.Bodil Jørgensen, som kommer fra Sønderjylland, og Inge Adriansen, som var museumsinspektør på Sønderborg Slot, har begge skrevet et forord til bogen.Om forfatterMorten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og har været vært og lavet mad i TV3-programmet De Fantastiske 5. Han har arbejdet for både producenter og detailhandlen, herunder med udvikling af opskrifter og produkter.Morten har skrevet om egnsretter i Ud&Se, lavet undervisningsmateriale for Madkulturen og Irma og skrevet adskillige koge- og bagebøger.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Morten Skærved
    138,95 kr.

    I samarbejde med Fødevarestyrelsen har Morten Skærved lavet en unik samling af opskrifter, der gør det let, lækkert og nemt at overholde fødevarestyrelsens anbefaling om at indtage 600 g grønsager og frugt om dagen. Hvordan inkorporer man det grønne i en travl hverdag, så man ikke står med de kedelige gulerodsstave som eneste grønne indslag til måltiderne? Morten giver svar på hvordan det kan gøres, så det er nemt at få hverdagen til at hænge sammen. Du vil opleve at det køleskab og den fryser du troede egentlig var tomt, faktisk alligevel indeholder grøntsager til at lave et godt grønt indslag i hverdagen. Og hvis køleskabet er tomt er opskrifterne baseret på råvarer, der kan fås i almindelige supermarkeder. Bogen indeholder både udvalgte opskrifter fra Mortens tidligere kogebøger bl.a. Så er der mad, Salater, Moderne Madpakker, Forretter og Tilbehør og helt nyudviklede opskrifter i kogebogen. Om forfatteren Mad er en hjertesag for Morten Skærved. Det skal være let at lave, lækkert og du skal kunne få alle råvarer i nærmeste supermarked. Morten har vundet den prestigefyldte Gourmand Internationals pris for Sønderjysk Kaffebord og Salater. Morten er uddannet fra Suhrs Seminarum, har været madeksperten i mere end 70 episoder af TV3's "De fantastiske 5" og udvikler løbende opskrifter for firmaer og blade.

  • af Morten Skærved
    138,95 kr.

    Ny kogebog fra den kendte tv-kok Morten Skærved.»Jeg elsker mad!Jeg vil have god og lækker mad hver dag og ligeså god mad til hverdag som i weekenden. I weekenden gør jeg til gengæld mere ud af tilbehøret til maden og laver både forret og dessert.Maden er et dagligt højdepunkt, så den skal være god – både for krop og for sanser.Efter succesen med min første kogebog Så er der mad! fra 2007 har jeg besluttet at lave 4 mindre bøger: Forretter & Frokoster, Hovedretter, Tilbehør og Bagværker & desserter. Den første får du her.Den rummer opskrifter efter mit hovede og er fuld af gode danske retter på en moderne måde. Og du kan købe alle råvarerne i et almindeligt dansk supermarked. God appetit.«- Morten Skærved.

  • af Morten Skærved
    59,94 kr.

    ...og jeg elsker kager. Jeg har manglet en dansk bagebog med opskrifter på amerikansk bagværk, som er eksotisk og anderledes for en dansker – og meget mere end blot brownies, cupcakes og cookies. Derfor har jeg udvalgt og bearbejdet opskrifter på amerikanske klassikere, så de nemt kan laves med råvarer fra et dansk supermarked.Amerikansk Brød & Bagværk er Morten Skærveds ottende kogebog.Morten har to år i træk vundet den prestigefyldte Gourmand World Cookbook Award. I 2011 for Sønderjysk Kaffebord og i 2012 for Salater.

  • af Morten Skærved
    59,94 kr.

    Jeg elsker mad!“Jeg vil have god og lækker mad hver dag og ligeså god mad til hverdag som i weekenden. I weekenden gør jeg til gengæld mere ud af tilbehøret til maden og laver både forret og dessert.Maden er et dagligt højdepunkt, så den skal være god – både for krop og for sanser.”Forretter & Frokoster rummer opskrifter efter Mortens hoved og er fuld af gode danske retter på en moderne måde. Og du kan købe alle råvarerne i et almindeligt dansk supermarked.

  • af Morten Skærved
    59,94 kr.

    Hvis du er træt af opskrifter, der er så smarte, at du ikke kan finde halvdelen af råvarerne, eller så svære, at du lige så godt kan opgive fra start, er dette bogen for dig.Så er der mad! er fyldt med inspirerende og sunde retter, som alle kan lave, med råvarer, der kan købes i dit lokale supermarked. Det bedste fra det danske køkken på en ny, nem og indbydende måde – og udenlandske klassikere tilpasset sæsonens danske råvarer.Morten Skærved er kendt som manden, der med simple virkemidler kan lære hvem som helst at lave mad, så det smager godt og tager sig lækkert ud. Nu har han samlet de bedste retter fra sit eget køkken.Enkelt og inspirerende – velbekomme.

  • af Morten Skærved
    59,94 kr.

    40 lækre opskrifter på alverdens kager og desserter, fra abrikossoufflé, over stikkelsbærkompot, Pound Cake, Napoleonshatte og kransekager. Morten Skærved viser, hvordan man enkelt og med råvarer, der kan fås i ethvert dansk dansk supermarked, kan lave lækre og opfindsomme kager til både hverdag og fest.“Det er vigtigt, at slutte et hvert måltid af med noget sødt. Det skaber glæde og øger livskvaliteten. Gode kager og desserter bør bruges året rundt, og i denne bog ser du hvordan.”Bogen er rigt illustreret og indledes med og følges af en række gode tips og råd til arbejdet i køkkenet.
Kager & Desserter er anden bog i rækken af Mortens små kogebøger. den første er Forretter & frokoster, senere følger blandt andet bøger om Brød, Hovedretter og Tilbehør.Morten Skærved er uddannet på Suhrs Husholdningsskole og arbejder i dag både på tv og sammen med en lang række producenter og forhandlere. Du kender ham bl.a. fra programmer som Aftenshowet og De fantastiske 5. Sideløbende har han skrevet flere kogebøger.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.