Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Peter Schmidt

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - - 725 træningsøvelser til håndbold
  af Peter Schmidt
  207,95 - 258,95 kr.

  "Håndboldtips - 725 træningsøvelser til håndbold" er en opdateret udgave - en "2.udgave" af den første Håndboldtipsbog, der udkom på Forlaget Djurs i 2008. Dette forlag eksister ikke mere og den første udgave er for længst udgået af handel. Mange har efterspurgt den, men den kan pt. kun skaffes antikvarisk eller på et bibliotek nær dig. Derfor denne "nye" bog. Bogen henvender sig til alle, der har praktisk interesse i håndboldtræning. Den indeholder kun meget få taktiske og strategiske overvejelser - men til gengæld 725 træningsøvelser, der kan anvendes til den praktiske træning. Bogen er - som de senere bøger i "håndboldtips-serien" - tænkt som et værktøj, der netop kan anvendes, når teori skal omsættes til praktik. Øvelserne kan anvendes som anført i bogen, eller som inspiration til selv at tænke videre og udvikle egne øvelser. De fleste facetter af håndboldtræningen indenfor emnerne opvarmning, spil og lege, fysisk træning, teknisk træning, kontra, forsvarstræning, målvogtertræning og udstrækning dækkes. Bogen kan anvendes af trænere og idrætsundervisere på alle niveauer.

 • af Peter Schmidt
  122,95 - 298,95 kr.

  Hvad indeholder den gode idrætstime?Jeg ved det ikke.Men da min yngste datter stod overfor et forløb iidræt i 9. klasse og var lidt på bar bund, så trådtejeg til med hjælp til et opvarmningsforløb og etpar småspil. Alt sammen hentet fra minhåndboldtræning og fra nogle af de bøger, jeggennem de seneste mange år har skrevet ompraktisk og funktionel håndboldtræning medøvelser til inspiration.Det fik mig til at spekulere på, om jeg ikke skulleprøve at samle nogle af øvelserne fra mine bøger,der måske, efter lidt redigering, kunne bruges sominspiration i idrætsundervisningen generelt? Almengrundtræning og "ikke- idrætsspecifikke" øvelserkan bruges af alle, var min tanke.Før jeg gik i gang, spurgte jeg mig forsigtigt forhos et par idrætslærere, jeg kender, derunderviser i folkeskolen. De synes om ideen.Og så blev denne bog til.Jeg håber, at du kan finde noget, du kan brugeeller lade dig inspirere af - jeg har i hvert fald gjortet forsøg.

 • af Peter Schmidt
  82,95 - 233,95 kr.

  At planlægge sin træning, hvad enten det er på sæsonplan eller blot det enkelte træningspas, er vigtigt, hvis der ønskes ethvert andet udbytte af træningen end at det skal være sjovt og fornøjeligt, mens det står på. Hvis der ønskes udvikling og (måske) resultater både på kort og lang sigt, så kræver det træningsplanlægning. Målgruppen er ikke de trænere, der arbejder med eliten, halv- eller helprofessionelle hold. Sandsynligvis planlægger de i forvejen. Det er derimod alle landets bredde- og semielitetrænere. Alle dem, der som jeg selv en gang i mellem måske snyder lidt på vægten og nok kunne bruge lidt inspiration. Derfor dette forsøg på at sætte tingene i relief og forklare lidt mere uddybende om hvorfor, hvad, hvordan og hvornår.

 • af Peter Schmidt
  94,95 - 198,95 kr.

  Fysisk træning i håndbold er kommet for at blive. Det kan der vist ikke være meget tvivl om. Men hvordan gør vi det så? Hvordan griber vi det an som trænere? Hvilke muligheder har vi? Hvorfor henlægge det til et trænings- og fitness center? Hvorfor ikke i hallen eller tilstødende gymnastiksal? Det behøver ikke være så avanceret. Denne bog er skrevet som en hjælp til alle mine trænerkolleger, der som jeg enten ikke har mulighederne eller kan se nødvendigheden af at henlægge fysisk træning til andre steder end i hallen eller en gymnastiksal. Jeg anerkender, at mange eliteklubber har helt andre forudsætninger. De skal nok klare sig. De behøver slet ikke denne bog. Det er trænerne i alle de små og mellemstore klubber uden eliteoverbygning eller -satsning, jeg tænker på.

 • af Peter Schmidt
  65,95 - 295,95 kr.

  Håndboldtips' temahæfter er en samling temahæfter, der - som navnet antyder - beskæftiger sig med forskellige tematiske områder af håndboldtræningen. Det meste af indholdet har allerede været udgivet i én af de seks håndboldtipsbøger. Så hvis du allerede har alle disse bøger i din reol, så behøver du strengt taget ikke dette hæfte, medmindre du vil have det hele samlet ét sted, let og overskueligt. Dette, det syvende hæfte i serien, indeholder ikke, som de foregående seks, træningsøvelser. I stedet har jeg samle alle angrebsåbninger fra de seks håndboldtipsbøger.

 • af Peter Schmidt
  94,95 - 178,95 kr.

  Håndboldtips' temahæfter er en samling temahæfter, der - som navnet antyder - beskæftiger sig med forskellige tematiske områder af håndboldtræningen. De fleste af øvelserne har allerede været udgivet i een af de 6 håndboldtipsbøger. Så hvis du allerede har alle disse bøger i din reol, så behøver du strengt taget ikke dette hæfte, medmindre du vil have alle de primære øvelser til træning af målvogtere samlet eet sted, let og overskueligt. I dette, det fjerde hæfte i serien, har jeg forsøgt at samle en stribe meget specifikke træningsøvelser for målvogteren. Jeg har forsøgt at anvise en række brugbare øvelser - både med og uden skytter - omkring emner som opvarmning, skudtræning, bevægelse i målet, smidighedstræning, reaktionstræning m.m. Husk at målvogtertræning ikke kun er en investering i målvogteren - men i hele holdet!

 • af Peter Schmidt
  46,95 - 98,95 kr.

  Hæfterne i Træningstips serien sigter mod at give inspiration til forskellige aspekter af almen fysisk træning. Almen grundtræning er fælles for stort set al sport og hensigten har derfor været, at indholdet skal kunne anvendes indenfor flere sportsgrene, i idrætsundervisningen og lignende. Stort set uanset sportsgren. Serien er som sagt tænkt som inspirationskilde - et opslagsværk - hvor der kan findes materiale, der enten kan anvendes som beskrevet, eller som kan modificeres, så det passer målgruppen eller ønsket resultat af træningen. Det handler om at sætte tanker i gang, ikke om at give færdige, firkantede løsninger.

 • - - 242 træningsøvelser til håndbold ...og lidt teori
  af Peter Schmidt
  106,95 - 428,95 kr.

  Da jeg tilbage i 2013 satte sidste punktum i "Håndboldtips 3 - 585 træningsøvelser til håndbold" var jeg helt sikker på, at det ville blive den sidste bog fra min hånd i den 'serie'. Omvendt - så havde jeg stadig en del øvelser på blokken, der ikke fandt plads i bogen - og andre var kommet til over årene. I løbet af efteråret 2016 meldte tanken sig så : "Skulle jeg ikke..." Og jo, det skulle jeg. Bogen ville skrives... Det er ikke bare en fjerde bog. Til forskel for de tre foregående, så indeholder denne ikke kun praktik. Øvelserne er stadig det primære, men jeg har denne gang suppleret med håndboldrelevante artikler, som jeg håber, at du som læser finder nyttige. Som de foregående Håndboldtipsbøger, så er alle øvelser testet på rigtige håndboldspillere. Så vidt jeg ved, er ingen kommet til skade eller har på anden måde lidt overlast. Peter Schmidt

 • af Peter Schmidt
  120,95 kr.

  Agententhriller (DEUTSCHER KRIMIPREIS) ---"Vielleicht das listigste Buch, das Peter Schmidt je geschrieben hat, ist der Thriller 'Die Stunde des Geschichtenerzählers' (Rowohlt) ... ein Thriller von der sanften Sorte, durchaus in Ambler-Nähe; seine Attraktivität ist ein sehr subtiler, in diesem Genre - und erst recht in Deutschland - ganz ungewöhnlicher Reiz." (Jochen Schmidt, Frankfurter Allgemeine Zeitung, in: "Gangster, Opfer, Detektive", Ullstein Verlag) ---LESEPROBE: "Er legte verschwörerisch den Zeigefinger vor die Lippen. 'Abgehalfterte, ausgediente Agenten wie ich! Man überlässt ihnen ein Häuschen, je nachdem auch eine kleine Gastwirtschaft, eine Gärtnerei oder Pension, wo sie ihren Lebensabend zubringen können, ohne an Langeweile zu sterben oder auf abwegige Gedanken zu kommen.Haben Sie sich schon einmal gefragt, was mit Leuten unseres Schlages passiert, wenn sie das Pensionsalter erreichen? Wenn ihre alten Knochen lahm und müde geworden sind und sie anfangen, schwerer zu begreifen, oder wenn Gedächtnis und Gehör nachlassen? Dies ist einer der merkwürdigen Orte, an denen wir ausruhen können. Sie werden noch ein paar andere üble Gesellen kennenlernen, wenn Sie länger bleiben. Es gibt nicht viele solcher Dörfer - in jedem Land vielleicht eines oder zwei. Natürlich dürfte ich gar nicht darüber reden - aber anscheinend neigen alte Kerle in Gegenwart eines hübschen Mädchens zur Geschwätzigkeit.'"

 • af Peter Schmidt
  119,95 kr.

  EIN KLASSIKER DER SPIONAGELITERATUR - - - Neuausgabe 2019 der Erstausgaben im Ullstein Verlag, Berlin und Rowohlt-Verlag, Reinbek - - - Zur Zeit des Kalten Krieges: Ein raffiniertes und in seiner hinterhältigen Abgefeimtheit nie da gewesenes Komplott soll den westdeutschen Parteivorsitzenden Mehnert wegen seiner Abrüstungspolitik stürzen. Es spielt dabei mit dem Medienhype, den ein vom Mann zur Frau "konvertierter" Agent für das Image des Politikers bedeuten könnte ... Oder ist auch dies nur ein weiteres Täuschungsmanöver des Ministeriums für Staatssicherheit?

 • - SF-Thriller
  af Peter Schmidt
  133,95 kr.

  Doktor Wargas jagt nach einem nuklearen und bakterielogischen Schlagabtausch der Weltmächte durch die verlassenen Häuserschluchten der Städte - immer auf der Flucht. Denn er ist einer der unerwünschten Überlebenden jener Spezies, die vor der großen Katastrophe dort gelebt haben. Sogenannte Purificateurs, "Reiniger" oder "Säuberer", sind ihm mit ihren Gehirnwellenblockierern auf den Fersen, weil er noch zur alten gescheiterten Rasse der aggressiven, selbstsüchtigen Bewohner des Planeten gehört. WEGA - weltgrößter Gen-Konzern - hat nach dem Dritten Weltkrieg den "perfekten" Menschen geschaffen. Und der ist harmonischer, friedlicher, weniger egoistisch - und auf das Wohl des anderen bedacht ...

 • af Peter Schmidt
  116,95 kr.

  "Die Schittecks waren moralisch und sozial zutiefst minderwertig ... Wenn ich jetzt in der Vergangenheitsform von ihnen rede, dann weil niemand nach ihrem mysteriösen Verschwinden mehr etwas von ihnen gehört hat, außer dass sie wie ein tropischer Wirbelsturm über unser Viertel hinweggefegt sind und genauso viele Spuren der Zerstörung hinterlassen haben."- So beginnt eine furiose Kriminalstory, die dem Autor den Ruf eingetragen hat, einer der wenigen Meister des schwarzen Humors im deutschen Sprachraum zu sein.Bis zum Einzug der obskuren Familie Schitteck ins Haus nebenan war Paul Grob Philosophielehrer und Leiter des hochgelobten Umweltprojektes BIO-ZWEI. Als die Schitteck-Töchter Dagmar und Tanja ihre Verführungskünste spielen lassen, gerät er völlig in ihren Bann und alles, woran er bisher geglaubt hatte, scheint plötzlich seinen Sinn zu verlieren und ihn ins existentielle Nichts zu stürzen. - - - - - PRESSESTIMMEN: "Unter den deutschen Kriminalschriftstellern ist der Westfale Schmidt fraglos einer der wenigen, die wirklich erzählerisches Format besitzen." (Hamburger Abendblatt). - - - - - "Schmidt weiß Pointen zu setzen, mit dramaturgischen Kniffen zu spielen, den Spannungsbogen klug aufzubauen. Der Roman bietet sich zur Verfilmung an. Schmidts Stärke liegt in der Präzision, mit der er Charaktere und Situationen beschreibt." (WAZ)

 • af Peter Schmidt
  116,95 kr.

  Die Ressourcen der Erde sind weitgehend aufgebraucht. Sollte nicht in den nächsten Jahrhunderten eine radikale ökologische Wende stattfinden, werden die Folgen für alle Industriestaaten, besonders aber für die Dritte Welt verheerend sein.(Aus einer wissenschaftlichen Prognose des Jahres 2318)Während andere Kontinente noch Dreck in die löchrige Atmosphäre pusten, herrscht in der grünen Republik Europa grenzenloser Optimismus, hat man doch eine ökologische High-Tech-Diktatur errichtet, Fleischverzehr ist verboten.Gegner des Systems werden in sogenannte Gullys verbracht, das sind im Volksmund geheime Internierungslager, weil sie tief unter der Erde liegen und den "Abschaum der Gesellschaft" beherbergen - so jedenfalls die Propaganda. Den Gerüchten nach handelte es sich um bis zu dreißigstöckige Betonbauten in etwa fünfzig Metern Tiefe, mit geheimen Zugängen. Privilegierte dagegen konsumieren heimlich Emo, das entdeckt worden war, als man die chemische Struktur der Emotionen entschlüsselt hatte. Es versetzte das Nervensystem in die Lage, unangenehme Gefühle ab- und angenehme Gefühle einzuschalten.Um die Machtposition im Konzert der Supermächte zu stärken, soll Europa von Japan im Austausch mit grüner Zukunftstechnologie den Schlüssel zur Kryptologie erhalten. Deshalb wird einem Boten ein unschätzbar wertvoller Programmcode implantiert. Auf dessen Spur heften sich der Privatdetektiv Ammer und ein Killerteam, um in den Besitz des wertvollen Codes zu kommen.

 • af Peter Schmidt
  117,95 kr.

  "Er schloss verwirrt die Augen - und riss sie sofort wieder auf, als er sich der bodenlosen schwarzen Tiefe in seinem Innern bewusst wurde. Was haben sie mit dir gemacht, Gordon?" - - - Ein Mann findet sich in einem Hotelzimmer wieder - mit fremden Pässen, einigen Kreditkarten, zwei verschiedenen Schuhen und der bohrenden Frage, wer er eigentlich ist. Bei der schrittweisen Rekonstruktion seiner Vergangenheit fügt sich Stein um Stein zu einem gespenstisch anmutenden Mosaik. - - - PRESSESTIMMEN: "Die andere Schwester erhält das Pulp-Prädikat 'Krimi des Monats'"(Sender Freies Berlin) - - - "Ein Lesefest für den Thrillerfreund von der ersten bis zur letzten Seite. Es hat nur einen Nachteil: Es hat ein Ende." (Darmstädter Echo)

 • af Peter Schmidt
  148,95 kr.

  Wäre es denkbar, dass sozusagen "eine Ebene tiefer" im Bewusstsein Kapazitäten unserer persönlichen Entwicklung zu finden sind, von denen viel zu wenig bekannt ist? Und zwar in jenem Bereich der Selbststeuerung, der Gefühle, Bewertungen und Motivationen, der im Alltag fast nie zum Thema wird? In diesem Roman werden ihre Prinzipien gründlicher beschrieben als jemals zuvor ... Der begabte Schüler Marc Herzbaum soll auf Wunsch seiner Eltern Physiker werden, doch seine wahre Liebe gilt der Malerei. Eine Vorliebe, die seine Eltern nicht teilen. Überhaupt haben sie weder Zeit noch Sinn, sich mit seinen, für einen Jugendlichen typischen Fragen zu Leben, Liebe und Tod zu beschäftigen. Heimlich geht er jeden Tag ins Museum, um die Bilder seines verehrten Meisters Hieronymus Bosch zu studieren. Dort macht er die Bekanntschaft des Museumswächters Alexander Montag, in dem Marc einen ungewöhnlichen Gesprächspartner und Lehrer findet. Der Autor im Interview des Südwestfunks (SWF) über sein Buch: "Das Besondere an dieser Geschichte scheint mir zu sein, dass sie Bewusstseinsveränderung und Entwicklung nicht in traditioneller "esoterischer" - und dann oft spekulativer - Weise darstellt, sondern auf der Grundlage neuester psychologischer Einsichten und Analysen, hinter denen langjährige, vielfach überprüfte Erfahrung steht."

 • af Peter Schmidt
  133,95 kr.

  In Berlin existiert eine geheime Dienststelle, Ihre Aufgabe: Agenten zu enttarnen - im Jargon "Rote Kakadus" genannt -, die dem westlichen System durch ihre ideologische Arbeit gefährlich werden könnten. Der geschasste, von Skrupeln wegen seiner Vergangenheit geplagte ehemalige Staatsanwalt Cordes soll mit raffinierten Verhörmethoden solche angeblichen Überläufer unschädlich machen. "F." - Cordes zwielichtiger Vorgesetzter: "Sie wissen ja, es sind einnehmende Burschen, die man uns herüberschickt. Keiner darunter, dem man seine dunklen Absichten ansieht, und je mehr wir von ihnen abfangen, desto gerissener werden sie.

 • af Peter Schmidt
  122,95 kr.

  Der deutsche Abwehrspezialist Reuben ist seit zweieinhalb Wochen in Mittelamerika verschollen, als man seine Leiche an einer Wegkreuzung im dünnbesiedelten Nordosten Guatemalas findet. Er liegt entkleidet zwischen zwei großen Basaltsteinen - mit einem weißen Lendentuch als einzigem Schutz. Dem örtlichen comisario kommt seine Hautfarbe merkwürdig vor, die seltsam blass und grünlich durchscheinend ist ... Faber, sein Kollege, fliegt nach Guatemala, um die Beerdigung zu arrangieren. Nach Ansicht der örtlichen Polizei ist Reuben ein Opfer marxistischer Guerillas geworden. Doch Faber versucht herauszufinden, was Reuben eigentlich in Mittelamerika wollte. Dabei stößt er auf merkwürdige Fakten, die seinen Tod in anderem Licht erscheinen lassen. Offensichtlich war Reubens offizieller Auftrag nur ein Vorwand. Aber wofür? Die Theorie vom Anschlag marxistischer Guerillas wird immer unglaubwürdiger. Faber kommt ein furchtbarer Verdacht ...PRESSESTIMMENUnter den deutschen Kriminalschriftstellern ist der Westfale Schmidt fraglos einer der wenigen, die wirklich erzählerisches Format besitzen. (Hamburger Abendblatt)Auffallend an Schmidts dramaturgisch raffinierten Agenten-Storys sind - neben der Detailtreue - die skeptische Weltanschauung und eine geradezu undeutsch klare kühle Prosa. (stern) Deutschlands einziger (jedenfalls einziger ernst zu nehmender) Autor im Agenten-Genre. (Vorwärts)

 • af Peter Schmidt
  111,95 kr.

  Leo Wunsch ist "hauptberuflich" als kleiner Gauner unterwegs. Sein erfolgreichstes Projekt: Er lanciert Küchenschaben im Auftrage von Restaurantbesitzern in die Büfetts der kulinarischen Mitbewerber, denen dann - wen wundert's? - die Kunden weglaufen. Besonders gelehrig: "Periplaneta americana", die Amerikanische Schabe. Doch die Konkurrenz schläft nicht und setzt Detektive der Agentur "Pro-Pro" auf ihn an ... Während seiner Flucht durch Europa trifft Leo in einem verlassenen Badeort an der italienischen Riviera auf Ernie P. Cord, einen wahren Großmeister des Verbrechens. Ernie wird sein Lehrmeister und entpuppt sich gleich noch als eine Art "Philosoph der Amoralität". Als kriminelles Genie hat er es diesmal auf den gut gefüllten Tresor des örtlichen Kasinos abgesehen, wobei ihm die Hilfe seines gelehrigen Schülers Leo gerade gelegen kommt. Doch dabei stößt er auf einen mysteriösen ebenbürtigen Gegner - fast schon so etwas wie einen "Großmeister des Großmeisters des Verbrechens" ... PRESSESTIMMEN: "Eine irre Gaunerstory... Pfiffigkeit, Pep, schreiberischer Elan" (Westdeutsche Allgemeine Zeitung) - "Roulett ist eine Kriminalkomödie der feinen Art. Dass dabei die Spannung nicht auf der Strecke bleibt, ist Beleg für des Autors Niveau" (Hamburger Abendblatt) - "Schmidt, dem attestiert wird, dass er nicht nur den deutschen Politthriller par excellence schreibt, sondern in dieser Form auch bewiesen hat, dass deutsche Autoren dazu fähig sind und die Konkurrenz der anglo-amerikanischen Kollegen nicht zu scheuen brauchen, legt mit seinem neuesten Krimi 'Roulett' eine köstliche Kriminalgroteske vor." (Thomas Przybilka) Ungekürzte, überarbeitete Neuauflage der Erstausgabe im Rowohlt Verlag, Reinbek bei Hamburg

 • af Peter Schmidt
  120,95 kr.

  Seltsame und bedrohliche Ereignisse stören das Leben des entlassenen Polizeibeamten Harris, als er gerade mit seiner Nichte in ein schönes altes Haus am Stadtrand gezogen ist, um sich ganz seiner Lieblingsbeschäftigung, der englischen Landschaftsmalerei zu widmen. Harris ist entsetzt, weil er plötzlich auf dem Kirchendach eines seiner Gemälde sein eigenes Gesicht abgebildet findet ... Schon bald muss er erkennen, dass er es mit einem rätselhaften, übermächtigen Widersacher zu tun hat, der offensichtlich alle nur denkbaren "teuflischen" Register zieht, um mit ihm zu spielen. Und dieser Gegner bewegt sich mit einer Leichtigkeit durchs Haus, die sich niemand erklären kann ... "Ein Psychothriller über die Abgründe des menschlichen Bewusstseins, dessen Diabolik viele Bösewichte Hitchcocks wie harmlose Chorknaben erscheinen lässt ..." Böses Omen?: Zu allem Überfluss hat in diesem Haus einmal ein verrückter junger Psychopath (?) namens Robert Quant gelebt, der lange Zeit ein Mädchen im Keller des Anbaus gefangen hielt. (In: Peter Schmidt: "Der Mädchenfänger")

 • - Neue Mentaltechniken Gegen Emotionalen Stress
  af Peter Schmidt
  123,95 kr.

  Schneller als jemals zuvor emotionale Probleme in den Griff bekommen? Umschaltung von Stress, Nervosität und Angst zu innerer Ruhe innerhalb weniger Minuten? Es geht tatsächlich - dank neuer Einsichten der Gefühlspsychologie - probieren Sie es aus! Scanning ist die neueste Entdeckung aus der "Werkstatt der Psychologie der Emotionalen Intelligenz," um negative Gefühle zu verringern und positive Erfahrungen zu verstärken. Wenn Sie nach effektiven Methoden psychischer Veränderung suchen, dann wird Ihnen mit Scanning eine einfache, jeder Zeit einsetzbare hochwirksame Technik zur Verfügung gestellt - und das ohne den oft wirkungslos bleibenden Versuch, einfach nur positiv zu denken. Was unterscheidet Scanning von simplem "Bodyscann" oder "MBSR"? Die Unterschiede sind erheblich - und für die deutlich vertiefte und schnellere Wirksamkeit von Scanning verantwortlich. Anders als beim aus dem Buddhismus stammenden Körperscan, aus dem auch MBSR entstand, definiert Scanning zunächst einmal genauer, was Fühlen ist und was Bewertungen und Werterfahrungen sind. Diese psychologischen Grundlagen waren zurzeit von Jon Kabat-Zinn, der MBSR weltweit populär machte, noch nicht gegeben. Sie entwickelten sich mit der Psychologie der Emotionalen Intelligenz seit Daniel Goleman ab etwa 2000. Erst mit dieser genaueren begrifflichen Fokussierung lassen sich mentale Probleme gezielter und effektiver beeinflussen als jemals zuvor.

 • - (den skriftlige fremstilling og den gode præsentation)
  af Peter Schmidt
  73,95 - 222,95 kr.

  Hvorfor er en god skriftlig fremstilling vigtig? Hvad er den gode præsentation egentlig? Hvilke ting skal du forholde dig til? Hvorfor skal du forholde dig til det? Betyder det noget? Gør det en forskel? Der er mange spørgsmål, mange faldgruber, men egentlig også meget at støtte dig til. Udover indholdet, er dit sprog - dine ord, dine sætninger og din grammatik - vigtigt. For så er du godt på vej til den gode tekst og dermed også til den gode skriftlige fremstilling eller præsentation.Dette hæfte er ment som en basishjælp til dig, der trænger til støtte, råd og vejledning, så hverken den eller dem, der skal læse dine tekster eller modtage dit budskab bliver sprogligt anskudt og forbløder.

 • - - 177 træningsøvelser til håndbold
  af Peter Schmidt
  258,95 kr.

  Håndboldtips 7 henvender sig til alle, der har en praktisk interesse for håndboldtræning.Bogen formål er at give inspiration til din træning ved at angive træningsøvelser til de fleste elementer i god håndboldtræning. Bogen anviser ikke nødvendigvis færdige løsninger, men sigter mod, at du som læser bliver hjulpet på vej i udviklingen af din egen træningsplanlægning i forhold til målgruppe, spillermateriale, alder, niveau m.m.Lad dig inspirere, bryd ned, byg op og lav dine egne variationer.

 • af Peter Schmidt
  134,95 - 368,95 kr.

  Dette er en bog med små historier om håndboldens udvikling og om mit liv med håndbolden i centrum.Det er ikke kun en fagbog og det er ikke kun en biografi. Det er lidt af det hele. Det er en fortælling. Det er mit take på håndboldens historie og begreber vævet sammen med små nedslag i mit eget liv, mit eget livslange engagement i sporten og min passion for legen med den harpiksklistrede bold. Verdens bedste leg. I min version.

 • af Peter Schmidt
  333,95 kr.

  In these memoirs, Peter Schmidt reveals an adventurous spirit both in his travels and in his career. That spirit took him to North America in the early days of computer use in business (the 1960s).This experience led to a unique opportunity as one of the developers of Australia's first university degree course in Computing. Later, as computers began to invade the 'Executive Suite', at Mt Eliza he led a project focused on managing the attitude changes and skills development of practising managers necessary for them to transition to the internet age.Following inter-government agency work with the Commonwealth Secretariat, Australian Aid and the Asia Pacific Development Center, he represented several major Australian universities in the development of the international student market. His work in the last 25 years is exclusively with international students.Work and leisure have taken him north of the Arctic and south of the Antarctic Circle, and even to straddle the Equator in South America.In this memoir Peter also shares family stories and some interesting snippets (vignettes) relating encounters experienced along the way.

 • af Peter Schmidt
  261,95 kr.

 • - +/- pladsskifte & bevægelse
  af Peter Schmidt
  76,95 - 143,95 kr.

  Denne bog indeholder, som titlen antyder, 77 afleveringsøvelser. Nogle er statiske, andre med bevægelse og/eller pladsskifte. Fælles er, at øvelserne er beskrevet, så de er lige til at tage med i hallen og bruge. Du kan selvfølgelig også vælge blot at lade dig inspirere og lave dine egne variationer over dem. Det er dig, der som træner kender dine spillere og ved, dels hvad de kan, dels hvad du ønsker at opnå med dem.

 • - - 48 træningsøvelser til håndbold
  af Peter Schmidt
  82,95 - 193,95 kr.

  "Håndboldtips to go" er et praktisk hæfte med øvelser til håndboldtræning med få, men velvalgte, træningsøvelser indenfor forskellige håndboldrelevante basisområder. Hæftet er tænkt til at kunne medbringes i tasken til den daglige træning. Enten som en hjælper, hvis der er tid til overs og du mangler en enkelt eller to øvelser til at runde træningen af med - hvis du har uventede afbud og hurtigt skal improvisere i forhold til det, du har planlagt - eller hvis du f.eks. har en gruppe spillere, der skal arbejde selvstændigt (med hæftet i hånden), mens du træner en anden gruppe. Du kan selvfølgelig også lade det blive hjemme og blot lade dig inspirere af øvelserne i hæftet. Du bestemmer.Hæftet er trykt på ekstra kraftigt papir og med spiralryg, som gør det slidstærkt og let at bruge i hallen.

 • - - 48 træningsøvelser til håndbold
  af Peter Schmidt
  82,95 - 143,95 kr.

  "Håndboldtips to go" er et praktisk hæfte med øvelser til håndboldtræning med få, men velvalgte, træningsøvelser indenfor forskellige håndboldrelevante basisområder. Hæftet er tænkt til at kunne medbringes i tasken til den daglige træning. Enten som en hjælper, hvis der er tid til overs og du mangler en enkelt eller to øvelser til at runde træningen af med - hvis du har uventede afbud og hurtigt skal improvisere i forhold til det, du har planlagt - eller hvis du f.eks. har en gruppe spillere, der skal arbejde selvstændigt (med hæftet i hånden), mens du træner en anden gruppe. Du kan selvfølgelig også lade det blive hjemme og blot lade dig inspirere af øvelserne i hæftet. Du bestemmer.Hæftet er trykt på ekstra kraftigt papir og med spiralryg, som gør det ekstra slidstærkt og let at bladre i.

 • - Three Essays
  af Peter Schmidt
  418,95 kr.

  Three essays celebrating and exploring the whole of William Carlos Williams' poetic career. The first looks at poems featuring a dog or a cat, and how for Williams these creatures embodied two different kinds of creative energy he sought in poetry (rambunctious rule-breaking vs. poise and precision). The second essay gives a deep reading of Williams' 1938 lyric "These," placing it in the penseroso or melancholic ode tradition of Keats, Milton, and others. The third evaluates Williams' lifetime of translating poets from Latin America (including the Caribbean) and Spain. It assesses the poems and poets themselves, the translations Williams did, and their influence on his own poetry. Williams' Spanish translations have finally been edited and collected in one volume by Jonathan Cohen: By Word of Mouth: Poems from the Spanish, 1916-1959 (New Directions, 2011).

 • af Peter Schmidt
  175,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.