Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Thai fiskekager, sur-stærk rejesuppe, dampede muslinger med citrongræs og basilikum, lynstegt kylling med cashewnødder, and i grøn karry – hvis du har appetit på de retter og på selv at kunne lave dem, så er denne kogebog lige noget for dig. I bogen forklares og bruges de ingredienser og teknikker, som thai køkkenet bruger. Du bliver trin for trin ført frem til at kunne kreere lækker og ægte thai mad. I alle opskrifter angives klart og tydeligt rækkefølgen og fremgangsmåderne, så du hurtigt kommer til at mestre dette fristende og eksotiske køkken. Du vil få at se, at det selv at lave en rigtig grøn thai karry er noget så enkelt som at hakke, blande og røre nogle ingredienser sammen.DEL 1 fører dig ind i thai køkkenet, forklarer ingredienser, udstyr og teknikker, og hvordan du tilbereder det grundlæggende som saucer, karrypastaer, ris og nudler.DEL 2 giver dig lækre opskrifter på snacks og småretter, supper, salater og grøntsagsretter, karryretter, lynstegte retter, stegte, dampede, ovnbagte og grillede retter, samt desserter. Prøv f.eks. rejesatay, eller cremet græskarsuppe, thai salat med oksekød, thai Mussaman karry, lynstegte kammuslinger med citrongræs og basilikum, eller kokosis.DEL 3 viser, hvordan opskrifterne kan sættes sammen til flotte menuer. Det kan være en enkel, men mættende middag til en hverdagsaften, eller en overdådig middag for familie eller venner i weekenden.
Exotic, aromatic and exciting, spices play a huge part in almost every cuisine. This fabulous encyclopedia is not only a practical cookbook but an invaluable and expert kitchen reference.
Suitable for beginner cooks and those with no experience of the ingredients, equipment, techniques or recipes involved in Thai cookery, this book takes you through various steps, showing you how to master this delicious and exotic cuisine.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.