Dag-til-dag levering

Bøger af Steen Larsen

Filter
Filter
Genre
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
Bogtype
  • (5)
  • (4)
Format
  • (4)
  • (4)
  • (1)
Sprog
  • (6)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Sorter efterSorter Populære
  • af Steen Larsen
    130,95 - 154,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Der findes ikke et måltid, der er mere genialt end en hotdog. Et måltid bestående af en pølse i et brød, toppet op med forskelligt tilbehør, som kan holdes i én hånd og med god balance spises stående på ét ben, siddende, gående eller løbende – det er da smart! Hotdog er desuden en af de få spiser, der er elsket i alle aldre. Hotdogbogen viser med inspiration fra hele verden, hvordan man selv kan bygge spændende hotdogs med smagfulde toppings. Bogen har 40 gode forslag: lige fra den klassiske hotdog med det hele, den mexi-canske med guacamole, toppet med ristede græshopper, den australske med terøget pølse og papaja-remoulade til den anderledes amerikanske, grillede gulerodsdog med mangorelish. Dertil kommer over 100 opskrifter på overraskende tilbehør, brød og pølser (også hjemmelavede) med mange smagskombinationer, også til vegetaren. Der er fx rabarberketchup, avocadoremoulade, figensennep, stikkelsbærrelish, persillepesto, chilisalsa, limeagurkesalat og rødbedehummus. Det sprøde er med som rosmarinløg, friteret persillerod, crispy grønkål, østerscrackers og parmesanflager. Og det hele serveres i fx speltbrød, boghvedepandekager, glutenfrit brød, dampede boller eller blot i et salatblad. Verdens bedste hotdogs giver kort sagt uanede muligheder for at rykke hotdogs ind på middagsbordet – til både hverdag og fest. Om forfatteren Steen Larsen er kemi- og læreruddannet og underviser i madkundskab i folkeskolen og på aftenskoler. Er tilknyttet kogeskolen Bisquitfabrikken og har lavet kurser landet over med sit “Hotdog-cirkus”. Steen er madskribent og kogebogsforfatter og står bag flere populære og fantasifulde kogebøger med inspiration fra hele verden, bl.a. Pølsebogen, Rent vegetarisk, Gå hjem og wok, Lev stærkt, Eksotisk mad, Mad med krudt i, Kom i kog og Kogebog for grønne kødspisere.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - - sygdom, behandling og organisation
    af Kirsten Nørgaard, Niels Møller, Bjarne Bruun Jensen, mfl.
    330,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Diabetes - sygdom, behandling og organisation henvender sig til alle inden for sundhedsvæsnet - specielt læger, sygeplejersker og terapeuter - der har brug for en overskuelig og opdateret viden inden for diabetologi. Bogen er skrevet med vægt på de specielle forhold, der kan gøre sig gældende i dansk diabetologi og med fokus på de specielle tværfaglige og tværsektionelle samarbejdsrelationer, som er vigtige i moderne diabetologi. Dansk diabetologi har traditioner på det kliniske og især det forskningsmæssige område, og planlægningen af behandlingen af diabetespatienter indtager en fremtrædende plads i det danske sundhedsvæsen. Denne bog har derfor fokus på de seneste forskningsresultater og resultater fra store kontrollerede kliniske undersøgelser.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Steen Larsen
    158,95 - 189,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    En burger er et genialt koncept: Et helt måltid, hvor alle smage, teksturer, dufte og farver, ja, alt, hvad der udgør en burger, er samlet på et meget lille areal mellem den varme under- og overbolle. Der er en grund til, at burgere spises overalt i verden. I de senere år er fastfood kommet ud af skammekrogen – det skyldes måske, at så mange cafeer og restauranter har taget burgeren til sig og eksperimenterer på alle fronter med gode råvarer og interessante sammensætninger. Men hvorfor ikke lave burgeren selv fra bunden sammen med familie og venner? Inspirationen til denne bog er hentet fra mange steder i verden, og som den vil vise, behøver en burger ikke altid at være med kød. Faktisk er der stor vægt på grønne burgere, som nok kan overraske de fleste. Der gives forslag til både vegetar-, insekt-, fiske-, skaldyr- og kødburgere – alle krydret med fantasifuldt og spændende fyld og tilbehør, som er lige til at gå til og let at lave. I alt 60 opskrifter på burgere og 125 opskrifter på fyld og tilbehør. Eksempler fra bogen er: Rødbedeburger med peberrodscreme, hyldeblomstsyltede rødløg og feta Linseburger med trøffelmayo, sød kartoffel og rugbrødscroutoner Flækærteburger med kirsebærketchup, blåskimmelost og rabarberchutney Strudseburger med peberfrugtrelish, pistaciesmør og friteret lotusrod Torskeburger med grønkålspesto og agurkesalat Kammuslingesliders med passionsfrugtcreme og mangosalsa Pulled pork-burger med Kentucky whisky-mayo, spicy okrapickles og cajunstegte røgede østers Og naturligvis den klassiske oksekødsburger med chilimayo, tomatketchup, syltet agurk og bacon Bogen guider dig igennem en burgers DNA og har et smagsskema med de fem grundsmage; salt, sødt, surt, bitter og umami, som kan være en hjælp til at give burgeren det særlige, som løfter smagen op, hvor man kan høre englene synge. Om forfatteren Steen Larsen er kemi- og læreruddannet og laver kurser landet over med sit ”Hotdog Cirkus”. Han er madskribent og forfatter til flere populære og fantasifulde koge- og bagebøger med inspiration fra hele verden, bl.a. Verdens bedste hotdogs, Pølsebogen, Lev stærkt, Bagebog med krummer i, Rent vegetarisk, Mad med krudt i, Gå hjem og wok og Kogebog for grønne kødspisere.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Steen Larsen
    249,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Gyser om en mands indre dæmoner, der kaster ham ud på vanvidets overdrev, og tvinger ham til at udføre forfærdelige handlinger. Kun en person kan standse ham, og denne, har bestemt ingen lyst til konfrontationen.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Steen Larsen
    69,95 - 138,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Den Skinbarlige sandhed Sån´Da , er en samling morsomme og til tider ganske sjove fortællinger fra en svunden tid. Bogen er en semi biografisk fortælling om en flok børns opvækst og til tider ret dramatiske oplevelser. Handlingen forgår omkring årene fra 1965 - 1974. I en lille flække, hvor tiden er gået i stå cirka 100 år tidligere og hvor tingene bestemt ikke altid var, som de så ud. Denne bog vil med næsten 100% garanti udløse en latter hos læserne, og selv om fortællingerne kan lyde utrolige, så kan jeg garantere for, at det er : Den Skinbarlige sandhed Sån´Da

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Steen Larsen
    144,95 kr.

    En gennemført guide i, hvordan man fisker laks på fluestang i alle verdensdele. Bogen gennemgår alle de praktiske og tekniske aspekter af passionen for at fiske atlanterhavslaks på flue. Laks på flue kan både bruges som fagbog og som inspiration og problemknuser på fisketuren. Bogen gennemgår blandt andet tørflue, vådflue og nymfefiskeri. Teknikker som opstrømsfiskeri, stripping og naturligvis traditionelt nedstrømsfiskeri. Samtidig indeholder den viden og taktik om, hvordan man fisker i store som små vandløb samt i havet og søer, og hvordan man varierer og optimerer sit fiskeri. Laks på flue indeholder også en grundig gennemgang af fluestænger, fluehjul, liner, fluer og andet grej, som skal bruges til fluefiskeri efter på laks. Bogen har kapitler om laksens udbredelse, liv og adfærd. Samt aspekter om miljø og biologi. Den rummer også en gennemgang af de lande, hvor man kan fange atlanterhavslaks. Laks på flue er krydret med en håndfuld af Steen Larsens korte anekdoter, som samtidig kan virke inspirerende for læserens eget fiskeri. Steen Larsen har fisket laks i over 35 år, og arbejdet som fotograf og journalist med fiskeri som speciale. Han har skrevet flere bøger samt produceret fiskefilm. Bogen er med farvebilleder og tegninger og omfanget svarer til ca. 160 trykte bogsider.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.