dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Thomas Erex

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Thomas Erex
    199,94 kr.

    Med denne bog i hånden kan du på en enkel og overskuelig måde lave veganske retter i hverdagen. Det er enkel og smagfuld mad, som alle kan lave, og som kan laves af ganske almindelige ingredienser fra det lokale supermarked. Fokus i bogen er på danskernes favoritter. Det er især retter som frikadeller, karbonader, pizza, pastaretter, gryderetter mv. I bogen får læseren veganske udgaver af disse retter, sammen med masser af retter, der ikke nødvendigvis minder om en dansk favorit-klassiker, men som kan blive det. Danskerne har allerede taget hummus og falafel til sig, så bulgurkugler og kikærtepandekager ligger lige for. Langt de fleste retter i bogen er meget enkle at gå til, så alle vil kunne lave dem uden besvær. Det skal være enkelt og overskueligt for alle at spise veganske livretter, så niveauet er ikke sat unødigt højt. Forfatteren Thomas Erex bruger gerne vegansk kød, ost, yoghurt og andre af de mange veganske madvarer, der er på hylderne i supermarkedet. Disse produkter er ikke ”erstatningsprodukter”, de er veganske madvarer. Sojakød, kokosost og havremælk er bare nye udgaver af velkendte produkter, og de kan indgå i daglig madlavning på linje med alle mulige andre ingredienser.Om forfatteren:Thomas Erex driver veganer-bloggen "Kærlighed & kikærter". Han er stifter og formand for Mad med Medfølelse, Danmarks veganske forening.

  • - Plantebaserede opskrifter med kikærter & aquafaba
    af Thomas Erex
    199,94 kr.

    Kogebogen Kærlighed & Kikærter udforsker kikærtens mange anvendelsesmuligheder i både det salte og søde køkken.Falafel og hummus er allerede populære retter med kikærter, men den lille bælgfrugt kan også trylles om til vafler, romkugler, pålægspølse og pålægssalat.I bogen får du også inspiration og viden til at lave lækre desserter med aquafaba. Aquafaba er kogevandet fra kikærter, som kan piskes til skum og bl.a. bruges til at lave marengs, mousse, skumfiduser og flødeboller.Forfatter Thomas Erex står bag bøgerne Veganske livretter og Vegansk julemad og er bl.a. kendt fra Go’ Morgen Danmark.Hans blog “Kærlighed & Kikærter” har siden 2012 fokuseret på grønne proteiner, og nu er han klar med en hel kogebog med fokus på kikærter.

  • - Plantebaserede opskrifter til jul og julefrokost
    af Thomas Erex
    198,95 kr.

    Vegansk julemad er et must-have, uanset om du er veganer, vegetar eller bare gerne vil spise grønnere. I bogen får du spændende opskrifter på lækre, plantebaserede retter til julemiddagen og julefrokosterne, som også sagtens kan bruges til andre af årets festlige lejligheder.Blandt retterne i bogen er der både nemme retter, du kan lave i en fart, pålæg, flotte hovedretter med tilbehør og klassiske julegodter. Med bogen i hånden kan du glæde dig til at sætte dig til julebordet og nyde det bedste fra den plantebaserede menu med dine nærmeste – uanset om de er veganere eller ej: Bogens opskrifter er nemlig testet og godkendt af kødspisere.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.