Bøger af Thomas Korsgaard

Thomas Korsgaard er født i 1995 og er en ung dansk forfatter som debuterede allerede i 2017 med den meget anmelderroste bestseller ” Hvis der skulle komme et menneske forbi”.
Thomas Korsgaard har ingen uddannelse, men hans fantastiske skrivestil har givet ham flere job og opgaver inden for journalistik og essays.

Hans debutbog var baseret på hans egen opvækst og foregår ligeledes i den selv samme by hvor han er opvokset.
Thomas Korsgaard voksede op ude på landet i fattige kår, hvor han og hans søskende ofte blev overladt til sig selv, mens forældrene arbejdede og gjorde deres yderste for, at familien kunne leve og fungere økonomisk.
Thomas Korsgaard udtaler selv ” Man skal skrive om det man ved noget om”. Derfor faldt det Thomas Korsgaard naturligt, at hans første roman skulle omhandle og være baseret på hans egen opvækst. En opvækst som betegner den del af Danmark, som sjældent får taletid, og da slet ikke i en bestseller-roman.
Thomas Korsgaards debutroman får nu følgeskab af ”En dag vil vi grine af det”, som er fortsættelsen til hans fantastiske debut.

Hos Bogreolen.dk finder du markedets laveste priser på alle bøger af Thomas Korsgaard. Vi har samlet dem alle lige her! Vi kan kun anbefale at stifte bekendtskab med denne fantastiske forfatter!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.