Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Thomas Korsgaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Thomas Korsgaard
  139,95 - 199,94 kr.

  Seksten noveller du aldrig glemmer – fra et sted du aldrig har hørt om.Thomas Korsgaards novellesamling Snydt ud af næsen foregår i en lille by, hvor alle kender alle – og ikke kun for det gode. Alle ved, at man skal holde sig fra klovbeskæreren Åge Jørgensen og hans søn. Og alle glæder sig til det årlige kræmmermarked. På dette ”sted, der næsten ikke er til stede” sker tragedier, som ingen nogensinde vil tilgive, og menneskelige katastrofer, som ingen nogensinde kommer til at tale højt om. Mens konkursen truer, fortsætter hverdagen: Søren starter på et kursus i madlavning for mandfolk for at imponere sin ekskone, og et ungt par kommer hele vejen fra storbyen for at tilbringe en romantisk weekend på landevejskroen kun for at opdage, at de er stedets eneste gæster. Sommer bliver til vinter og små som store kæmper videre på trods af alle odds.Snydt ud af næsen handler om reglerne og vilkårene i et lille lokalsamfund. Om små og store uheld. Om fædre og sønner og maskulinitet. Om at være ”snydt ud af næsen” på sine forældre, og om at høre til – og ikke høre til – på et sted.

 • af Thomas Korsgaard
  123,95 - 178,95 kr.

  Tue vokser op på en gård for enden af en grusvej et stykke uden for Skive. På gårdspladsen løber en flok hunde vildt omkring. Finanskrisen kradser, landbruget er presset, og Tues familie er presset i særdeleshed. Faren prøver desperat at holde sammen på stumperne og gældsætter sig hos sin bror, mens moren drømmer om den store gevinst og forsvinder ind i sin egen verden af forførende internetkasinoer. Hvis der skulle komme et menneske forbi er en stærk roman om fattigdom i udkanten af det danske velfærdssamfund, om at være barn i en familie uden overskud og være overladt til sig selv. Men det er også fortællingen om en opfindsom og kreativ dreng, der forstår at klare sig trods næsten ubærlig modgang. Om at vokse op og finde sine egne ben uden nogensinde at glemme, hvor man kommer fra. Brutal, bevægende og rørende smuk ... Uhyre vellykket debutroman ... På en gang overbevisende og livsbekræftende. - Kristeligt Dagblad Fortalt med en stilfærdig sikkerhed, i en roman, der nok virker rammende i sine karakteristikker af folk på godt og ondt, men er uden fordømmelse ... Her er en debutant, der kan skrive. - Berlingske

 • af Thomas Korsgaard
  93,95 - 178,95 kr.

  ’En dag vil vi grine af det’ er endnu en fantastiske roman fra danske Thomas Korsgaard. Thomas Korsgaard tog både læsere og anmeldere med storm med sin spændende debutroman ’Hvis der skulle komme et menneske forbi’. ’En dag vil vi grine af det’ af Thomas Korsgaard er en fortsættelse af den stærke og sørgmuntre fortælling om Tue.  Som vi bevidner i ’Hvis der skulle komme et menneske forbi’, er Tue vokset op i et hjem, hvor børn bliver overladt til dem selv, og hvor de voksne ikke rigtig har overskuddet til at være forældre. Thomas Korsgaards fortælling beretter om ensomhed og om fysisk og psykisk vold som en del af hverdagen. Thomas Korsgaard formår på enestående vis at gøre sine bøger både lune og ikke-fordømmende, hvilket også er kendetegnende for  tonen i ’En dag vil vi grine af det’. Bogen er en karakteristik af det at være en del af en hårdt prøvet familie, og et liv hvor realiteterne sjældent lever op til intentionerne. ’En dag vil vi grine af det’ stiller spørgsmål ved, hvad sker der med en familie, der altid har været i underskud, når de pludselig kommer til penge, og som endelig kan få alt det, som de altid har drømt om. Betyder pengene nu, at alt langt om længe vil blive godt i hjemmet for enden af den lange grusvej lidt uden for Skive? Tues mor har fået en arbejdsskade, og hun har derfor fået en stor erstatning. Derfor skal alt nu blive godt. Men er det virkelig penge, der skal til, for at familien kan ryste sig fri af den følelse af opløsning og rod, der hidtil sat sit præg på deres dagligdag? Og hvad sker der egentlig, når Tue ikke længere er et barn – men derimod en ung voksen, der opdager, at der er en helt anden verden uden for hjemmet, der ligger for enden af grusvejen?’En dag vil vi grine af det’ af Thomas Korsgaard er en den perfekte opfølgning til hans fænomenale debut debutroman ’Hvis der skulle komme et menneske forbi’. 

 • af Thomas Korsgaard
  139,95 - 178,95 kr.

  Tue bærer alle sine ting ned til storskrald. Udlejeren på Frederiksberg har smidt ham ud, og han har ingen steder at tage hen. At vende tilbage til Skive og familien med den voldelige far er utænkeligt. Med sig har han en sportstaske med tøj, en computer og en lille palme. Om dagen sælger han avisabonnementer på gaden, og om natten sniger han sig til at sove i et af avisens baglokaler. Her møder han Victoria, som tilbyder, at han kan overnatte på sofaen hos hende og hendes mor, en succesfuld arkitekt. Det bliver et møde med en helt anden slags hjem, end Tue er vant til, og han tager i dén grad deres herskabslejlighed i besiddelse. Snart er Tue dog på gaden igen, hvor han flakker rundt og må søge ly tilfældige steder og hos tvivlsomme typer.En rå og humoristisk roman om at befinde sig uden for alle fællesskaber og hele tiden være bange for at blive opdaget. En fortælling om den totale rodløshed og om til sidst at finde hjem.

 • af Thomas Korsgaard
  123,95 - 139,95 kr.

  Femten noveller om hemmeligheder, ensomhed og store forhåbninger. I Tyverier skriver Thomas Korsgaard om betydningsfulde øjeblikke i en række personers liv. Om at blive konfronteret med sin fortid på et posthus. Om at kravle ud ad vinduet til en familiefrokost efter at have fået sandheden at vide. Om at være på jagt efter årets nytårsmiddag i en container. Om at forsøge at sælge en forsikring til en døende og meget mere. Ikke mindst handler fortællingerne om at stjæle ting og sager - og liste hemmeligheder ud af folk - uden at det nogensinde bliver opdaget. Thomas Korsgaard debuterede som 21-årig i 2017 med Hvis der skulle komme et menneske forbi, og året efter kom fortsættelsen En dag vil vi grine af det. Begge romaner, som i et vist omfang er inspireret af Korsgaards egen opvækst på en gård uden for Skive, fik en overvældende positiv modtagelse, og han er bl.a. blevet kaldt "Et af Danmarks absolut mest opsigtsvækkende og overbevisende litterære talenter".

 • af Thomas Korsgaard
  218,95 kr.

  Samlet udgave af de populære bøger om Tue, der vokser op på en gård for enden af verdens længste grusvej i Nørre Ørum. Faren skylder sin bror så mange penge, at han må sælge sin guldtand, og han er mere optaget af sine hunde end sine børn. Moren sidder helst i et mørkt rum hele dagen og spiller poker på nettet. Snart beslutter Tue sig for at prøve lykken i København. Men det er ikke nemt, når man kommer fra Jylland, ikke kender nogen og slet ikke har mulighed for forældrekøb. „Et af Danmarks absolut mest opsigtsvækkende og overbevisende litterære talenter.“ – BERLINGSKEBrutal, bevægende og rørende smuk.“ – KRISTELIGT DAGBLAD„Korsgaard skriver med en ømhed, der rammer rent.“ – EKSTRA BLADET„Bevægende og troværdig.“ – WEEKENDAVISEN„Thomas Korsgaards adelsmærke er at skrive let om det svære i tilværelsen.“ – BØRSEN THOMAS KORSGAARD (f. 1995) har taget læsere og anmeldere med storm med sin trilogi om Tue: Hvis der skulle komme et menneske forbi (2017), En dag vil vi grine af det (2018) og Man skulle nok have været der (2021). Serien har solgt mere end 250.000 eksemplarer herhjemme og er desuden solgt til udgivelse i flere lande. Korsgaard modtog i 2021 Otto B. Lindhardt-prisen for sit forfatterskab og vandt De gyldne Laurbær for Man skulle nok have været der.

 • af Glenn Ringtved, Kim Fupz Aakeson, Tomas Lagermand Lundme, mfl.
  74,95 - 298,95 kr.

  Hvordan er det at blive forelsket i en fætter? Kan man flygte fra sin egen familie? Hvad gør man, når ens skilsmisseramte far er gået i hundene? Det er ikke altid nemt at være en del af en familie, og der kan ske hvad som helst mellem familiemedlemmer."Mellem os" er en novellesamling med bidrag fra ti danske forfattere, der alle forholder sig til familien.De danske forfattere Sebastian Bune, Sarah Engell, Stine Haynes, Thomas Korsgaard, Thomas Lagermand Lundme, Laura Ringo, Glenn Ringtved, Jesper Wung-Sung, Kim Fupz Aakeson og Kristina Aamand har alle beskæftiget sig litterært med familien og familielivet.

 • - og andre historier
  af Thomas Korsgaard & Frida Brygmann
  75,95 - 123,95 kr.

  Seks sjove historier, der med garanti giver dig et smil på læben og lyst til en tur i kiosken efter tyggegummi!Velkommen til Tyggegummidamen og andre historier, hvor du kan høre om Lene Knudsen, der bliver fanget ind i en stor klat tyggegummi, en dreng, der kidnapper sin morfar, en pige, som har verdens dårligste juleaften, fordi der pludselig står to julemænd i stuen, pigen på landet, der aldrig skulle have ønsket sig en nabo, Jean Claude på syv år, verdens yngste direktør og et blad, der ikke tør give slip.   Fra 6 år.

 • af Thomas Korsgaard & Frida Brygmann
  75,95 - 123,95 kr.

  Frida Brygmann og Thomas Korsgaard debuterer som børnebogsforfattere med en finurlig og humoristisk fortælling om at stå ved den, man er.Drengen Sylvester er ked af sin spinkle stemme og lille mund. Og han er træt af at blive drillet i skolen. Derfor skriver han et brev med sin blå glimmertusch og lægger det i postkassen."HVIS NOGEN LÆSER DET HER, SÅ HJÆLP MIG DOG!!!", skriver han. Og nogen dukker op. Nærmere bestemt: Nogen Kristiansen: en lille mand i et lilla velourjakkesæt med et stemmekatalog under armen.Nu får Sylvester lov til at prøve en masse forskellige stemmer for at finde en, der passer.Men meget kan gå galt, når man prøver stemmer, der ikke er ens egne. Og Sylvester får problemer med både familien, vennerne og skolen. Indtil han til sidst finder en stemme, der passer til lige præcis ham. Minimund er Frida Brygmann og Thomas Korsgaards børnebogsdebut.

 • af Suzanne Brøgger, Tomas Lagermand Lundme, Christina Hagen, mfl.
  119,95 kr.

  Stemmer fra et nedlukket land.Denne antologi samler teksterne bag Teater Republiques digitale teaterforestilling, Coronamonologerne. Teksterne er skrevet midt under nedlukningen af Danmark i foråret 2020, på et tidspunkt hvor chokket over en pludseligt ændret verden var helt friskt, og de er skrevet med hver forfatters særlige blik for både det groteske og det rørende i en hverdag med coronakarantæne. Sammen står teksterne som et dokument over en tid, som vi på én gang vil få svært ved at huske præcist, og aldrig vil glemme."Glæd dig til Coronamonologernes korte, men dybe blik ind i 14 forskellige universer, som hver især er gennemsyret af en særlig nerve, en sårbarhed der bliver til ømhed eller brutalitet, længsel eller selvironi, rædsel eller diabolsk humor."- Forord af Emmet Feigenberg, direktør for Teater Republique. 

 • af Thomas Korsgaard
  178,95 - 229,95 kr.

  Ti tidløse, eksistentielle og humoristiske historier og et enkelt rim fra byen Slumrestrup.I byen Slumrestrup bor der så mange mennesker med navnet Peter Petersen, at én af dem vælger et nyt navn for ikke hele tiden at blive overset. Men ikke så snart har han begivet sig ud i verden for at tage det nye navn i brug, før han banker foden ind i en spand med klister og ender med at gå i ét med tapetet.Et andet sted i Slumrestrup står en mand og puster sig op i et forsøg på at gøre folk bange for ham, men en dag går det galt, og manden springer i luften. Indeni gemmer der sig en helt anden person, der ikke har brug for at skræmme folk. TværtimodEn konge vågner uden sine sko på og opdager, at der i løbet af natten er indført en ny lov, som betyder, at alle sko skal omfordeles, men da kongen ikke er ”køtypen” ender han med at få udleveret det allersidste par, som har tilhørt den hjemløse Keld. Nemlig ingen sko. Og det er ikke rart at skulle gå i en anden mands sko, når den mand ingen sko har.Thomas Korsgaard har i samlingen skabt et dejligt finurligt og moderne univers, hvor han trækker på mange af de klassiske eventyrmarkører. Drengen, der gik i ét med tapetet og andre eventyr er en helt særegen samling fortællinger med mange dejlige karakterer og forviklinger, der giver stof til eftertanke og interessante samtaler hos både store og små. Og aldrig uden varme og håb.

 • af Glenn Ringtved, Gitte Løkkegaard, Kristina Aamand, mfl.
  47,95 - 228,95 kr.

  Vidste du, at edderkopper fejrer jul? Og vidste du, at der var engang, hvor alle børn kun ønskede sig sorte sokker i julegave?Juleklar er en bog med 10 historier, der har ét formål: at få børn til at grine, så de også glæder sig til jul i søvne. Der er historier af Frida Brygmann, Nicolaj Kopernikus, Andreas Nederland & Frederik Hansen, Glenn Ringtved, Thomas Brunstrøm, Kristina Aamand, Thomas Skov, Kasper Hoff, Gitte Løkkegaard og Thomas Korsgaard.Historierne er illustreret af Thorbjørn Christoffersen (Ternet ninja og Sallys far).Til børn fra ca. 6 år.

 • af Thomas Korsgaard
  93,95 - 128,95 kr.

  En kortroman om en ung mand og om de psykiske følger, han oplever i tiden efter et overfald. Med præcise, ordknappe og indfølte linjer giver bogen et indblik i oplevelsen af stigmatisering og diskrimination – og hvordan det er ikke altid at kunne føle sig tryg i verden. Thomas Korsgaard er den yngste vinder af De Gyldne Laurbær og forfatter til Tue-trilogien, novellesamlingen "Tyverier" samt forfatter til flere børnebøger i samarbejde med Frida Brygmann.

 • af Maise Njor, Line-Maria Lång, Lotte Garbers, mfl.
  148,95 kr.

  FORFATTERFANTASIER er den seneste samling af erotiske noveller baseret på forfatter og agent Elisa Lykkes originale koncept, hvor hun sætter et sensuelt, kærligt og aftabuiserende spotlight på lyst og seksualitet. Lykkes FANTASIER er efterhånden blevet et fænomen. Siden den første samling noveller udkom i januar 2021 i samarbejde mellem Elisa Lykke og syv kendte, modige kvinder, er interessen kun blevet større. De i alt seks novellesamlinger, der i dag er udgivet, er således blevet læst og lyttet mere end 60.000 gange, og i februar kommer KVINDEFANTASIER I og II for første gang også i oversættelse, når de udkommer i Sverige.I FORFATTERFANTASIER har Elisa Lykke udfordret seks forfattere fra den danske litteraturscene til at lægge pen og fantasi til en hed samling noveller. Ud over Elisa Lykke selv er de seks forfattere Thomas Korsgaard, Lotte Garbers, Daniel Dencik , Maise Njor, Johanne Bille og Line-Maria Lång.Elisa Lykke siger om samarbejdet med de professionelle forfattere:”Jeg er høj og yderst taknemmelig for, at syv så dygtige og etablerede forfattere har sagt ja tak til at skrive sig ind i mit erotiske univers. At invitere dem inden for i genren har vist sig at være en sjov og udfordrende rejse for mange af dem. Resultatet er blevet til nogle usædvanligt velskrevne fantasier, som jeg er helt utroligt stolt og benovet over, at de har bidraget med. Jeg tror, mange vil kunne se et anderledes take på mit univers med denne samling, og jeg er fyldt op med fryd over diversiteten på alle de efterhånden mange skrevne noveller. Denne samling viser igen, hvor forskelligartet den saftige erotik kan tage sig ud."For at lade fantasien flyde frit fremgår det ikke, hvem der har skrevet hvilken af de otte noveller. Det må læseren selv fantasere om …

 • af Thomas Korsgaard & Frida Brygmann
  74,95 - 123,95 kr.

  Den ensomme Mikael åbner sin kuffert. Op flyver en bi fra Malta. Mikael og den lille bi bliver de bedste venner lige indtil, at bien finder en anden ven. Men Mikael har nu mærket, hvad vil det sige at have en ægte ven og har nu mod til at gå ud i den store verden.Bien fra Malta er en humoristik og lun billedbog om det fantastiske ved at have en ven i sit liv, skrevet af Frida Brygmann og Thomas Korsgaard. Fra ca. 4 år Andre titler fra Brygmann & Korsgaard:MinimundTyggegummidamen og andre historier

 • - Noveller fra Novellix
  af Josefine Klougart, Tine Høeg, Jacob Skyggebjerg & mfl.
  148,95 kr.

  Novellix – Stor litteratur i et lille formatDenne æske indeholder fire nyskrevne noveller af nogle af Danmarksmest roste og omtalte unge forfattere. Fra poetisk prosa til humoristisk træfsikkerhed – novellerne står hver for sig som en opvisning i forfatternes unikke udtryk og tilgang til sproget. Overordnet set er det fortællinger om venskab, kærlighed og spillets regler. Om hvordan alt forandres og alligevel er præcis, som det altid har været. Fire små bøger med en novelle i hver – toptunet litteratur lige til at stikke i lommen – som ikke efterlader nogen tvivl om, hvorfor denne stjerneparade af forfattere er nogle af deres generations mest spændende stemmer.Æsken indeholder fire bøger:Josefine Klougart – Det ophøjedeThomas Korsgaard – Det var jo dengangTine Høeg – Hej sol fuck loveJacob Skyggebjerg – Røvhul

 • af Thomas Korsgaard
  196,95 kr.

  Flere eventyr fra byen Slumrestrup, der er tæt befolket af kulørte karakterer som den skidtvigtige konge, den taknemmelige hjemløse, den gavmilde bager og de tre nysgerrige søstre.Det store skilt med byens navn er blevet kørt ned ved en fejl, og ingen kan længere huske, hvad byen, hvor de bor, hedder. Borgmesteren forsøger at løse problemet, og diskussionen blomstrer, lige indtil to personer kommer i tanke om, at de engang forelskede sig i hinanden i Slumrestrup. Det var jo det, byen hed, og her foregår alle historierne i bogen.Mød det menneske i verden, som allermest har fortjent en kage, følg med de tre søstre, når de for første gang bevæger sig ud af deres hus, mød porcelænskoppen, der føler sig vigtigere end alle andre, og kom med den dag, hvor luften var så fuld af sæbebobler, at det satte tiden i stå og ændrede livet for selv den mest travle mand i Slumrestrup. Byen huser også det fineste mesterværk, det tog kunstneren tyve år at kreere, æbletræet, der kun blomstrer en enkelt gang – og de to venner, Thorsten og Benn.Her er en historie til dig, der er lille og klejn og en til dig, der elsker duften af asfalt efter regn. En historie til dig, der kalder andre folk tomhjerner, en historie til dig, der ser pipfugle og stjerner. En historie til dig, der ser alting klart og en historie til dig, der bare vil have det lidt rart.Bogen er rigt illustreret med Karla Nor Holmbäcks vidunderlige, poetiske streg.

 • af Thomas Korsgaard
  144,95 kr.

  En gribende historie om at finde lyset i det dybeste mørke. Juleeventyret giver mindelser om både H.C. Andersens og Charles Dickens juleeventyr.Der er tolv tændstikker tilbage i æsken. Dér ligger de i det dybeste mørke og venter på at komme Udenfor. Ingen af dem ved præcist, hvad der kommer til at ske derude, men hver især har sine forestillinger om det skabt ud fra deres individuelle personligheder. Den nostalgiske længes hjem til de svenske skove, den mest utålmodige kan ikke komme hurtigt nok afsted, og den firkantede vrisser af de andre uden helt at vide hvorfor.Én enkelt af dem ved, hvad der faktisk sker Udenfor. Det er den modsatte, som blev samlet op af Hånden og taget med Udenfor, men som på forunderlig vis blev lagt tilbage i æsken igen kort tid efter. Siden har den ikke været sig selv. Den er knækket og forholder sig tavst dernede i æsken blandt de andre nysgerrige tændstikker.Langsomt forsvinder de elleve øvrige tændstikker ud af æsken, og den modsatte ligger til sidst alene tilbage. Men selv en knækket tændstik skal lyse en dag – hvis bare den lærer at tænke på et helt bestemt ord.

 • af Thomas Korsgaard
  1.218,95 kr.

  ”For et stykke tid siden blev han udsat for et overfald. Nej. Stop. Stands. Det var mig. Det var i går.” "Mente I det" er Thomas Korsgaards femte bog for voksne. Det er en kort roman om en ung mand og om de psykiske følger, han oplever i tiden efter et overfald. Med præcise, ordknappe og indfølte linjer giver romanen et indblik i oplevelsen af stigmatisering og diskrimination – og hvordan det er ikke altid at kunne føle sig tryg i verden. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Thomas Korsgaard
  123,95 kr.

  En dag i verdens sjoveste byVelkommen til byen ved siden af, et sted du virkelig gerne vil besøge. Her er nemlig gigantiske flødeskumskager, trampolinspring til månen og verdensrekorder i guitarspil uden strenge, 20 rim hittet på af den Thomas Korsgaard:Sonja slog samtlige rekorder i at spille svære akkorder det varede ikke særlig længe for guitaren var uden strenge Byen ved siden af er skæve, sjove rim og mest af alt en hilsen til en gammel tradition krydret med korsgaardske overraskelser. Fra cirka 4 år.

 • af Thomas Korsgaard & Frida Brygmann
  47,95 kr.

  Mikael låser sin dør. Endelig er han hjemme fra ferie og kan være helt alene. Men så er der noget, som summer. Det kommer nede fra hans kuffert. Det er en bi, som har fulgt efter ham hele vejen fra Malta.Hvad skal det nu til for?"Bien fra Malta" er en historie om kærlighed, livsmod og et usædvanligt venskab."Bien fra Malta" er skrevet af Thomas Korsgaard og Frida Brygmann, der også er makkerparret bag børnebøgerne "Minimund" og "Tyggegummidamen og andre historier".

 • af Thomas Korsgaard
  925,95 kr.

  ”Man skulle nok have været der” er den tredje og sidste roman om Tue. De to første, ”Hvis der skulle komme et menneske forbi” og ”En dag vil vi grine af det” er tilsammen solgt i over 100.000 eksemplarer herhjemme.

 • af Thomas Korsgaard
  925,95 kr.

  Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Thomas Korsgaard
  1.381,95 kr.

  Thomas Korsgaards debutroman er et portræt af en familie i økonomisk krise – set med et barns øjne.Hvis der skulle komme et menneske forbi følger en familie på en gård lidt uden for Skive i Midtjylland. Faderen er ved at gå fallit og må låne penge af sin succesfulde storebror, der tilsyneladende gladeligt låner familien penge, men kræver både taknemmelighed og kontrol til gengæld. Moderen bruger dagene på at kæderyge foran computeren, mens hun spiller internetkasino. Børneflokken er – ligesom faderens mange hunde, som løber vildt om på gårdspladsen – overladt til sig selvThomas Korsgaards roman er skrevet med både følsomhed og mørk humor, og beskriver den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Det er en bog om vold. Om fattigdom. Om at blive voksen for tidligt. Og om alt det, der sker, når håbet forsvinder.Bogen er baseret på forfatterens egen opvækst.Udgivelsen er en storskrift-udgave i 2 bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Thomas Korsgaard
  47,95 kr.

  Thomas Korsgaard bragede igennem med sin debut 'Hvis der skulle komme et menneske forbi', der omhandler en hård opvækst i den jyske provins. Nu er 2'eren, 'En dag vil vi grine af det', udkommet, og vi følger igen den unge Tue og hans opvækst i en dysfunktonel familie. Hør Thomas Korsgaard fortælle om, hvordan hans anden bog kom til verden lidt ved et uheld, og om hvordan det er at skrive om fiktion, der foregår et sted, hvor man selv er vokset op. SAGA TALKS er lydbøger på en ny måde. Serien indeholder forfatterinterviews, foredrag og andre lydfortællinger.Thomas Korsgaard (født 28. februar 1995 i Viborg) debuterede i vinteren 2017 med den meget omtalte og kritikerroste roman ‘Hvis der skulle komme et menneske forbi’, der er baseret på hans egen opvækst. ‘En dag vil vi grine af det’ er fortsættelsen på den delvist autobiografiske fortælling om Thomas Korsgaards familie og opvækst. Thomas Korsgaard har desuden skrevet journalistik og essays for flere nationale medier.

 • af Thomas Korsgaard
  1.618,95 kr.

  Hvad sker der med en familie i underskud, som pludselig kommer til penge? Som endelig får det, de har drømt om? Vil alt nu endelig blive godt i hjemmet for enden af den lange grusvej lidt uden for Skive? Thomas Korsgaard tog læsere og anmeldere med storm med sin debutroman "Hvis der skulle komme et menneske forbi". "En dag vil vi grine af det" fortsætter den stærke og sørgmuntre fortælling om Tue, der vokser op i et hjem, hvor børn overlades til sig selv, og hvor voksne ikke rigtig magter at være forældre. Det er en fortælling om ensomhed og fysisk og psykisk vold som en del af hverdagen. Men det er samtidig en lun og ikke-fordømmende karakteristik af livet i en hårdt prøvet familie, hvor realiteterne sjældent lever op til intentionerne. Tues mor har fået en stor erstatning for en arbejdsskade, og nu skal alt blive godt. Men er penge det, der skal til, for at komme fri af den følelse af rod og opløsning, der hidtil har præget dagligdagen? Og hvad sker der, når Tue ikke længere er et barn – men en ung voksen, som opdager, at der er en verden uden for hjemmet for enden af grusvejen?Thomas Korsgaard (født 28. februar 1995 i Viborg) debuterede i vinteren 2017 med den meget omtalte og kritikerroste roman ‘Hvis der skulle komme et menneske forbi’, der er baseret på hans egen opvækst. ‘En dag vil vi grine af det’ er fortsættelsen på den delvist autobiografiske fortælling om Thomas Korsgaards familie og opvækst. Thomas Korsgaard har desuden skrevet journalistik og essays for flere nationale medier.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.