Bøger af Tove Alsterdal

Tove Alsterdal blev født i Malmø i 1960 og voksede op i Umeå og Stockholm.
I begyndelsen af 1980’erne begyndte hun at studere til journalist på Kalix Folkhögskola. Her gik også den senere verdenskendte krimiforfatter Liza Marklund, som Tove Alsterdal knyttede et nært venskab til. Faktisk så nært at Tove Alsterdal altid er den første til at læse og kommentere Marklunds succesfulde romaner.
Tove Alsterdal afsluttede sin uddannelse som journalist i 1985 og arbejdede herefter som journalist for en række store svenske medier. Men ikke kun aviser og magasiner fik glæde af Alsterdals talent for journalistik og ord. Hun er nemlig også blevet en populær dramatiker og har tilføjet både teater-, radio- og TV-produktioner til sit CV. I 2009 leverede hun for første gang manuskript til en spillefilm, som høstede stor ros.
Faktisk var det også et manuskript til en film som gav Alsterdal sin debut som forfatter.
Sidenhen har hun udgivet flere krimier og thrillere, og anmelderne bruger udtryk som storslået og fantastisk når de anmelder Tove Alsterdal, og det med rette. Tove Alsterdals krimier er i verdensklasse! Vi har naturligvis alle Tove Alsterdals krimier til markedets laveste priser!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.