Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger udgivet af Forlaget Nelumbo

Filter
Filter
Genre
 • (38)
 • (8)
 • (11)
Bogtype
 • (43)
 • (4)
Format
 • (43)
 • (4)
Sprog
 • (34)
 • (11)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Tag
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter Populære
 • af L. Sherman
  178,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  Alle har en historie. Der er altid en årsag til, at en person handler, som han eller hun gør. Sådan er det også, selvom om handlingen kan virke dybt irrationel på os, der er vidner til den. Dette er Mettes historie. Vi har mødt Mette Langer, som er underviser på Aarhus Universitet, i de tre foregående bøger. Mette har et behov for at dominere og vinde de unge mænds affektion. Hun forsøgte at sætte en kæp i hjulet for først Katrine og Jasper i Fortabt i Dig og dernæst i Fortabt i Os, hvor hun allerede havde fået lokket Thomas i nettet. Hendes handlinger får endelig en konsekvens. Lige præcis der starter vores Mette-historie. Hun er sendt væk fra universitet og befinder sig i Paris. Vi skal på et sandt detektivarbejde ind i Mettes sjæl for at forstå, hvorfor hun gør, som hun gør. Store dele af Mettes liv foregår ubevidst, og det er der en grund til. I Paris møder hun en karismatisk skotte, der er forfatter og en del ældre end de fyre, hun normalt besnærer. Turen tager os fra Aarhus til Paris og til Skotland. Dette er min historie ind i det komplicerede menneske, der er et produkt af sig selv, sin opvækst, og de mennesker, der har formet det. Dette er femte og sidste bind i Fortabt i #aarhus serien.

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • af L. Sherman
  178,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  Millie and Trevor knew each other as kids and teenagers. They secretly fell in love but never shared their feelings except for one fatal time that brought them together but also tore them apart. Trevor is back in their hometown L.A. after more than a decade overseas. He is still best friends with Millie’s brother Justin, and you might say that he’s a man on a mission. Millie, a single mother, has made an important decision for herself. She has signed up to go on an explorational journey into her own sexuality. After too many years dedicating herself to marriage, her child and lately building a business there hasn’t been many hours left in the day for Millie. She signs up for a six weeks’ SexUcation course at an exclusive sex club, Piacere. Masters will each Friday evening teach her how to travel the world-map of her sexuality. What she doesn’t know is that her first “tutor”, a master of the club, is the one and only Trevor from her past. Goodreads Reviews I want more. Not just more hot sex scenes. I want to know more about Millie and Trevor. I have no doubt these characters are well developed throughout the series based on part one. This was my first read by L. Sherman. Definitely not my last. Britt Basse, Book Reviewer This story was HOT, and I mean kindle melting hot. I knew it was going to be that way just from the cover but once I read the blurb I was sold. SexUcation and a Sex Club, yes please! There is no denying the insane chemistry between Trevor and Millie. I absolutely love Millie she took matters into her own hands by signing up for the SexUcation course. She’s getting her money’s worth and a great education with those courses, too. Amy, Book Addict Reviews Such a hot story with great chemistry, I just wanted more of it. But this was the first part of many as I eagerly look forward to finding out what's coming next. Cupcakes and Bookshelves, Book Reviewer

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • af L. Sherman
  145,95 - 178,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  I Fortabt i Ham forlod vi Mikkel uden Jake. Det, der tydede på at blive århundredets kærlighedseventyr, er brast. Jake er rejst hjem til Australien og har overladt Mikkel til sin skæbne: det familiedynasti, han var født ind i. Mikkel føler sig forrådt af sin eneste ene, men Jake ville ikke have kunnet tilgive sig selv, hvis Mikkel ikke havde fået muligheden for at forfølge sin fødselsret. Mikkel resignerer og fortsætter sit liv som en skuespiller i sin fars teaterstykke. Heldigvis er alt ikke kun en sort/hvid film. Han har nogle dejlige mennesker i sit liv, der holder ham oppe, når alt synes mest trist. På den anden side af verden slikker Jake sårene i den første tid efter bruddet, men finder sit gamle jeg frem og vælger livets glæder til. Vores to hovedpersoner skal etablere sig uden hinanden og bygge tilværelser op på hvert sit kontinent. 10 år skal der gå, før deres veje krydses, og de kolliderer igen. Her starter Fortabt uden Ham. Er kemien lige så eksplosiv som før? Kan de tilgive hinanden? Eller er det for sent? Dette er fjerde bind i L. Shermans Fortabt i #aarhus serie og efterfølgeren til Fortabt i Ham. Husk, der som altid er en tilhørende spilleliste på Spotify. Søg på bogens titel for at finde den. I kan allerede nu glæde jer til femte bind i serien, Fortabt i Mig. Jeg blev ked af slutningen på ”Fortabt i ham” - men hvis jeg ikke var blevet straffet med den hårde slutning, havde jeg ikke haft fornøjelsen af at møde de nye personer i denne lækre bog. Måske nogle af personerne får deres egen historie? Hvem ved, om der kommer flere bøger i ”Fortabt”-serien? Malene Kraag Holm, boganmelder. L. Sherman har vokset sig sammen med disse personer. Der var elementer i Fortabt uden Ham, hvor det nærmest virkede, som om hun var en del af gruppen eller kunne relatere til mange af deres tanker, følelser og problemer i livet, der kan være efter de 10 år. Hun synliggør elementer, som vi antager at være lidt tabubelagte i vores nutidens samfund så som sugardating og Mikkels familie samt hans egen seksualitet. Vi bliver præsenteret for en familieform, hvor begge parter har åbnet op for deres forhold og lært deres barn omkring, hvad det vil sige at være LGBTQ+, samt at mor og far godt kan være venner og støtte hinanden i livet. Lasse Kjøbeløv, boganmelder.

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • af Ella-Maluca Floyd
  145,95 - 178,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  Julen står for døren. For første gang oplever Vega, at alt spænder ben for hende i den højtid, som hun ellers værdsætter utrolig meget. Da en belejlig invitation tikker ind i hendes mailboks, bliver hun fristet. Alligevel skubber hun sin første indskydelse væk og dropper fristelsen, men da det kommer Emma Jo og Kendra for øre, er det den oplagte udfordring. Hvad mon en ferie på en solrig og hed destination kan resultere i, når rejsemakkeren gemmer på en blød og omsorgsfuld personlighed under den lækre og utilnærmelige facade? Den stilfulde, karrierebevidste og inkarneret singlekvinde kan ikke modstå økonomichefen, Benedict, da hun for alvor lærer ham at kende. Trods af deres selvvalgte singlestatus kaster sig ud i et forhold. Men kærligheden bliver sat hårdt på prøve, efter Vega bliver udsat for et brutalt overfald. Hun bliver plaget af grusomme mareridt, som hen ad vejen også forfølger hende i de vågne timer. Efterhånden kan hun ikke stole på sin egen dømmekraft. Det går op for hende, da hun stirrer sin værste fjende dybt i øjnene – sit eget spejlbillede. Tør du tage med Vega på jagten efter kærligheden og sig selv? Forbered dig på en psykologisk spændingsroman spædet godt op med kærlighed, sex og venskaber. Vegas Invitation er efterfølgeren til Kendras Blind Date, hvor vi mødte de tre veninder Kendra, Vega og Emma Jo. Kvinderne udfordrer jævnligt hinanden for at bringe lidt ekstra krydderi på tilværelsen – på godt og ondt. I 1. bind af Tør du-serien fik Kendras udfordring fatale konsekvenser, men på trods af det giver hun stafetten videre i Vegas Invitation.

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • af L. Sherman
  145,95 kr.

  Mikkel ved godt, at han er tiltrukket af sit eget køn. Han har indrømmet det over for sig selv og endelig også over for sine venner. Men det er ikke let at finde modet til at henvende sig til den lækre instruktør fra Fitnesscenteret. Hvad nu hvis han har tolket hans signaler forkert? Er Mikkel egentlig parat til at tage det sidste skridt? Med en stor styg kliché af en familie, hvor faren ikke vil se i øjnene og acceptere, at hans eneste søn er homoseksuel, og en mor, der forsøger at glatte ud, har Mikkel ikke den store opbakning hjemmefra.Glæd jer til at møde Mikkel og rejsen mod den, han virkelig er – i selskab med verdens bedste venner, som vi har mødt i de to første bøger i serien. Vi skal heppe på Mikkel hele vejen fra den første spæde forelskelse til den totale overgivelse. Igen skal vi en tur rundt i vores elskede #Aarhus og en afstikker til det store udland. Bogen her kan læses alene, men hvis I vil lære vores venner bedre at kende, skal I læse Fortabt i Dig og Fortabt i Os, som er de to første bøger i Fortabt i Aarhus-serien.”Fantastisk historie og jeg er virkelig imponeret over, at L. Sherman formår at skrive så intenst, at man føler det hele sammen med dem.” Boganmelder, Tine Wacker”Denne bog er en bekræftelse i, at kærligheden kan være en kompliceret størrelse og understreger, hvor vigtigt det er, at vi anerkender folks forskellige måder at elske på. Tak for en skøn første gang!” Boganmelder, Malene Kraag Holm”Jeg er VILD med denne bog, i det hele taget er jeg vild med serien og forfatteren. Hun skriver, så det fanger en med det samme, og når jeg lukker bogen, sidder jeg med en følelse af, at jeg slet ikke er færdig med Aarhus eller vores venner.” Boganmelder, Rikke Schultz”Fortabt i Ham er L Shermans tredje romanudgivelse på dansk og hun bliver kun bedre og bedre! L Sherman tager med bogen Fortabt i Ham et modigt skridt og skriver med mange ærlige og grafiske beskrivelser om tiltrækningen mellem to mennesker og om den kærlighed, der er så smuk og samtidig så forbandet svær.” Boganmelder, Britt Bøgesvang“Hold på former og facader. Med denne bog har L. Sherman bogstavlig talt sat Danmark på verdenskortet. Og at det sneer i Sibirien, er humor på højt plan. Bedste replik ever! I denne bog laver Louisa en genistreg, som viser noget om hendes mod, og at hun nu sikkert er en del af eliten inden for genren.” Boganmelder, Tine Endahl

 • af L. Sherman
  188,95 kr.

  Katrine er lige startet på overbygningen på jura på Aarhus Universitet. Bacheloren er bag hende, og nu drejer det sig om specialisering på kandidaten. Hun er 23 og meget ambitiøs. Flankeret af vennerne Line og Thomas møder hun op til semesterets første forelæsning og ind træder, den nye unge gæsteunderviser, Jaspar fra New York. Katrine gør sig bemærket allerede første dag, og han kan ikke slå hende ud af hovedet. Det er ikke et rigtigt eventyr uden en masse forviklinger og en lang rejse, før de finder hinanden. Den sommer jeg flyttede til Aarhus, Trøjborg mere præcist, skinnede solen, der var ikke langt til skoven, byen og stranden, Den Permanente. Det var kærlighed ved første blik. Med bykortet i cykelkurven trampede jeg i pedalerne op og ned ad Ringgaden. Dette er min kærlighedserklæring til min by, Aarhus. Lad historien begynde og bliv #fortabtiaarhusFortabt serien fortsætter i Fortabt i Os. Alle bøger kan læses alene.”Bogen emmer af romantik, kan slet ikke vente til del 2 udkommer.” Birgit Slyk, Goodreads”Jeg fornemmer at kærligheden ikke kun bliver mellem hovedpersonen, Katrine og den nye underviser, Jaspar. Men også en kærlighedserklæring til Aarhus.” Mette Walther, Goodreads”Glæder mig til at læse næste bog. Det er dejligt at læse en bog fra min fødeby, jeg kan kende mange af de steder, der bliver beskrevet, selv om det er 30 år siden, jeg flyttede fra Aarhus.” Bethina Andersen, Goodreads”Sikke en skøn afslutning på en dejlig fortælling. Endnu en del fyldt med følelser, kærlighed, savn, fortvivlelse, lettelse og romantik! Jeg håber på en spinoff – jeg ville så gerne lære Line bedre at kende. Hun er så stor en del af denne fortælling, og alligevel ved vi så lidt om hende!” Malene HolmSherman har siden 1996 haft base i Aarhus. Hun elsker at rejse og lære nye kulturer og sprog at kende, Hun har boet i Frankrig og USA. Som forfatter skriver hun både på dansk og engelsk. L. Shermans bøger udgives også i Sverige.

 • af Kis Baadsgaard
  145,95 kr.

  Daniel er en travl mand. Ligefrem og tilpas flabet til at føre sig frem som succesfuld bygningskonstruktør. Livet kører i overhalingsbanen med brødrene McGee, men intet havde forberedt ham på, at det skulle være hans mor, som præsenterede ham for antikvitetskvinden. Hun pisser ham af, flår ham verbalt og sender hans temperament op, hvor blodet koger. Der er noget ved hende, som pirrer ham, men hvad? Hun er kold, arrogant og en rigtig isprinsesse. Hvordan smelter man en isprisesse og har Daniel, hvad der skal til? Tillid får man ikke forærende, det skal man gøre sig fortjent til, og Daniel McGee kommer på hårdt arbejde.

 • af Ella-Maluca Floyd
  145,95 kr.

  Kendra og hendes to veninder udfordrer jævnligt hinanden, og denne gang er det Kendras tur. Udfordringen fører til en stormfuld nat i hænderne på en intens elsker. Livet fortsætter efter den uforglemmelige nat, men Kendra kan ikke helt lægge minderne fra sig. Da hun endelig får chancen for at finde sammen med manden igen, sker der uforklarlige ting, som gør hverdagen usikker. Det hele startede, efter han kom ind i hendes liv. Kan han have noget med det at gøre, eller er det hele blot noget, som hun bilder sig ind? Uddrag fra Kendras blind date: ”Godmorgen, Jimmy. Har du haft en god weekend?” Jeg prøver at lyde imødekommende, men jeg er egentligt fløjtende ligeglad, om så han havde besteget Mount Everest eller danset kinddans med Dakota Johnson. ”Ja, det var en fed weekend. Jeg var til LAN med gutterne fra fredag til søndag. Helt suverænt … Hvad med dig? Har du lavet noget spændende?” mumler han til mig. Jeg ved, at han ikke hører mit svar, for det gør han aldrig, når han arbejder. Derfor svarer jeg frit fra leveren. ”Ja, jeg fik det bedste sex, jeg nogensinde har fået. Kneppede hele natten med en fremmed fyr.” ”Hm-hm …” siger Jimmy og har ikke hørt et ord af, hvad jeg har sagt. ”Hov, du skal lige hilse på Aslan.” ”Jeg hører en person rejse sig fra en stol og kan mærke, hvordan blodet stiger op ad halsen til ansigtet.

 • af L. Sherman
  73,95 kr.

  Line og Thomas er ikke længere sammen. Line har svært ved at komme sig over Thomas’ svigt. Hun under ham de bedste karrieremuligheder i verden, men kæmper fortsat med følelsen af, at hun ikke var vigtig nok i hans liv til at betro sig til. Det hele havde ellers kørt fortrinligt, og aldrig havde hun været lykkeligere ind til den dumme dag i Tivoli Friheden. Hun har hverken snakket med Katrine eller Thomas i den måned, der er gået efter bruddet. Måske hun skal starte med at reparere ét venskab, inden hun drager afsted på sit livs rejse til Californien.Hvordan slår man den eneste ene ud af hovedet? Og kan man det? Vi håndterer alle brud og hjertekvaler forskelligt, men jeg hepper på vores par helt til målstregen.I Fortabt i Os møder vi igen vores dejlige par, Katrine og Jaspar fra første bind i serien, Fortabt I Dig. Begge bøger kan læses alene, men hvis man har læst første bog, får man nogle gode gensyn og grin med vores elskede første par.Den sommer jeg flyttede til Aarhus, Trøjborg mere præcist, skinnede solen, der var ikke langt til skoven, byen og stranden, Den Permanente. Det var kærlighed ved første blik. Med bykortet i cykelkurven trampede jeg i pedalerne op og ned ad Ringgaden. Dette er min kærlighedserklæring til min by, Aarhus.Lad historien begynde og bliv #fortabtiaarhusUddragLineSommerregnen trommede mod ruderne. Vejret var næste ligeså trist, som min makrel-i-tomat-mad, der stirrede ynkeligt op på mig fra den hvide Ikea-tallerken. Det var Thomas’ fødselsdag i dag, og jeg var en kujon. Jeg havde ikke skrevet til ham eller sendt et kort. Jeg tog gerne prisen hjem for at være verdens værste ven, for han var min ven fremfor alt, var han ikke? Hver eneste dag i en måned var jeg vågnet med en hul fornemmelse indeni. Det var naturligvis savnet efter ham, men det føltes som om, jeg blev spist langsomt indefra, og nej, det var ikke en gyser. Små kærlighedssyge celler åd mig op.Jeg klikkede ”enter” på computeren. Nu var det snart officielt. Mit eget firma med CVR-nummer og det hele. Hvor var det vildt! Jeg kiggede på de forskellige forslag til mock-ups til logo og visitkort, der lå på spisebordet omkring mig. AARUP Legal på alle mulige og umulige måder. Min grafiker skulle have svar, inden jeg rejste til Californien i morgen. Meningen var, at hun skulle arbejde med logo, visitkort og hjemmeside, mens jeg var væk. Det var sommerferietid, og jeg havde i det hele taget besluttet mig for at bruge sommeren på at blive klar med konceptet. Jeg ville holde ferie - først i solbeskinnede Californien, og derefter på toppen af Danmark i Skagen med Katrine og Jaspar. Der var dog et enkelt hængeparti. Jeg havde nemlig heller ikke talt med Katrine, siden den dumme aften i maj. Jeg kunne ligeså godt få rykket plasteret af.ThomasJeg rejste mig fra bordet, men måtte stoppe og sætte hænderne i for ikke at gå direkte i gulvet. Mit hoved snurrede, eller var det rummet, der drejede omkring mig. Det stod hen i de uvisse. Vi havde fået rigeligt at drikke til maden tidligere og var fortsat på en bar, hvor der var blevet købt helflasker, shots og champagne. Christian, min nye kollega, havde ført slagets gang og var en rigtig festabe. Sommeraftenen var lun efter en dag med sol over København, og stemningen var i top.Vi var alle blevet enige om, at vi var ”the shit” og holdt skansen på kontoret, mens alle partnere og advokater var på ferie i Sydfrankrig eller Skagen. Hvordan skulle de da kunne klare sig uden os? Hyppige skål og flydte flasker var skyld i min lettere berusede tilstand, men jeg kunne da stadig tænke en sammenhængende tanke. Det kneb mere med at stå på benene.”Hej, vil du danse?” Simones veninde Nadia stoppede foran mig. Hun havde mødt os på restauranten, og vi var faldet i snak henover bordet. Det var tydligt, at hun var interesseret i mig. Hun kastede ofte med det kulsorte, lange hår, og hendes brune øjne havde spist mig råt. Godt opdraget og høflig, som jeg var, havde jeg snakket med hende. Hun var psykologistuderende og manglede kun et år. En helt anderledes type end dem, jeg normalt faldt for. De andre fyre havde sendt hende beundrende blikke og mig en misundelig skulen. Der var helt sikkert noget attraktivt over hende, som en 1001-nats skønhed osede hun af sexet mystik.

 • af Glenn Enrico Buhl Liwervall
  45,95 kr.

  Camilla og Jørgens ægteskab udfordres, da hustruen ved et tilfælde afslører ægtefællens utroskab. Snart gnaver hævngerrigheden ubarmhjertigt i hendes sind. Jørgens anger har ingen effekt på Camilla, der iværksætter langvarige, seksuelle sanktioner. Undervejs gør hun sig flere overvejelser. Skal hun tilgive sin mand eller lade sig skille?Dilemmaet bliver større efter et personalemøde på hendes arbejdsplads, hvor chefen proklamerer, at han har opsagt firmaets frugtordning og nu erstattet den med en ny leverandør. Hans beslutning får hurtigt medarbejdernes sind i kog, men kun til den tirsdag, hvor buddet fra Alletiders Frugter leverer fuldt ud hos AmaZing AdvertiZing.Den attraktive Tony, der alene med sin charmerende, irske accent kan tale trusserne af kvinderne, får straks sat godt gang i lysthormonerne hos reklamebureauets kvindelige ansatte. Kapløbet om at score ham er skudt i gang. Hver eneste tirsdag tager arbejdsmiljøet karakter af hønsegård med ureglementerede dueller, imens chefens hårpragt gråtones.Camilla beslutter sig for at belønne sit voksende begær ved at forføre det nye bud. Hun frugtbargør al sin kvindelighed som et sofistikeret våben og lægger en skudsikker plan. Det irske mål fastfryses, inden hun forhippet forsøger at erobre sit livs, erotiske klimaks. Hævnens time er kommet, men der er visse faktorer, Camilla ikke har taget højde for.

 • af Kat Lassen
  145,95 kr.

  “Anafylaktisk chok, eller shock for at være helt korrekt,” lød pludselig en stemme bag Asger og Ali. Det var Emma.Ali vendte sig mod hende.Asger derimod frøs fast til stedet ved lyden af hendes stemme. Det var Emma … smukke Emma … vidunderlige Emma … kloge Emma …Han ville vende sig og stirre lige ind i hendes grønne øjne.Hun ville smile til ham og sige:“Du har været savnet, især af mig, min elskede Asger.”Hun ville dernæst læne sig helt ind mod ham, hvorefter hun ville plante sine læber mod hans ...“Hva’ fanden laver du?” lød Alis stemme pludselig som en skære­brænder midt i alt det skønne. „Ha, du ligner en sugemalle, der renser akvarieruden for alger!”“Øh …” Asger vågnede op fra sin ønskedrøm. Han stod åbenbart stadig med ryggen til Emma.Han trak læberne indad. Shit! Han havde bare ikke lige stået og lavet kysse-bevægelser ud i det blå. Han måtte simpelthen snart få styr på sine fantasier.Emma har vendt op og ned på Asgers hverdag. Han har endda ind­vilget i at deltage i Emmas selvopfundne vagtkorps, Måneskinsbanden. Det har da også været helt ufarligt, indtil der en dag sker et mord i byen. Deres klasselærer, Dragen, har brug for hjælp, men har Asger og Måneskinsbanden egentlig lyst til at hjælpe Dragen, som har det med at gøre livet ekstra surt for dem?Måneskinsbanden er en lun, sjov og spændende bog om venskab, forelskelse og en klasselærer fra Helvede.

 • af Thomas Arnt
  145,95 kr.

  “Shrika!” råbte Tristan, og rettede den snoede stav mod zombiebageren. En ildstråle skød frem fra staven og ramte bageren i hovedet. Tristan så forundret ned på staven. Bageren sank sammen i gruset. ”Jeg kunne godt!” udbrød han. Der var dog ikke tid til at være stolt, for flere af de levende døde havde opdaget ham. Tristan er troldmandslærling på kongens borg, men han får ikke lov til at bruge magi, i stedet fejer han støv i et gammel bibliotek. Det ændrer sig dog, da prinsessen bliver syg og Tristans lærermester kommer til at bruge en formular, der får prinsessen på benene på en helt forkert måde.“Troldmænd vs. Zombier er en serie, der på hæsblæsende vis blander magi, zombier og action med et skvæt humor, der får siderne til at vende sig selv.”Emil Blichfeldt, forfatter til Orlanominerede Jonny Nekrotic, Zombiepesten.

 • af Ane Gudrun
  66,95 kr.

  Mus og Rod er en bogserie om venskab. Mus er altid sød og dygtig. Rod er drillesyg og uheldig, men selvom de er meget forskellige, så de bedste venner. Andre bøger i serien: Mus og Rod ser sneMus og Rod har et husMus og Rod får en idéMus og Rod på en ø Mus og Rod-serien er eksemplarisk i forhold til den helt tidlige læsning. Fem små, gode fortællinger med et lille udvalg af ord og med meget lavt lixtal.

 • af Ane Gudrun
  66,95 kr.

  Mus og Rod er en bogserie om venskab. Mus er altid sød og dygtig. Rod er drillesyg og uheldig, men selvom de er meget forskellige, så de bedste venner. Andre bøger i serien: Mus og Rod har et husMus og Rod får et gysMus og Rod får en idéMus og Rod på en ø Mus og Rod-serien er eksemplarisk i forhold til den helt tidlige læsning. Fem små, gode fortællinger med et lille udvalg af ord og med meget lavt lixtal.

 • af Ane Gudrun
  66,95 kr.

  Mus og Rod er en bogserie om venskab. Mus er altid sød og dygtig. Rod er drillesyg og uheldig, men selvom de er meget forskellige, så de bedste venner. Andre bøger i serien: Mus og Rod ser sneMus og Rod har et husMus og Rod har en øMus og Rod får et gys Mus og Rod-serien er eksemplarisk i forhold til den helt tidlige læsning. Fem små, gode fortællinger med et lille udvalg af ord og med meget lavt lixtal.

 • af Ane Gudrun
  66,95 kr.

  Mus og Rod er en bogserie om venskab. Mus er altid sød og dygtig. Rod er drillesyg og uheldig, men selvom de er meget forskellige, så de bedste venner. Andre bøger i serien: Mus og Rod ser sneMus og Rod har et husMus og Rod får en idéMus og Rod får et gys Mus og Rod-serien er eksemplarisk i forhold til den helt tidlige læsning. Fem små, gode fortællinger med et lille udvalg af ord og med meget lavt lixtal.

 • af Ane Gudrun
  66,95 kr.

  Mus og Rod er en bogserie om venskab. Mus er altid sød og dygtig. Rod er drillesyg og uheldig, men selvom de er meget forskellige, så de bedste venner. Andre bøger i serien: Mus og Rod ser sneMus og Rod får et gysMus og Rod får en idéMus og Rod på en ø Mus og Rod-serien er eksemplarisk i forhold til den helt tidlige læsning. Fem små, gode fortællinger med et lille udvalg af ord og med meget lavt lixtal.

 • af Ane Gudrun
  145,95 kr.

  Tulle Mulle Myntheberg havde drømt om en pigefødselsdag længe. Pink-Party-drømmefest med enhjørning-cupcakes, kanin-servietter ogglimmer-sugerør. Sådan en fødselsdag, som Bellas mor havde holdt for Bella. Men Tulle havde ikke en mor som Bellas. Eller en mor som Victorias mor. Eller som nogen andens mor for den sags skyld. Hun havde en far og en Søren.”Fa-ar?” spurgte Tulle derfor.”Mhja-a,” svarede far med læberne fulde af søm.”Kan man købe en mor?”Far tabte et par søm på gulvet.”Du ved min fødselsdag, ik?” sagde Tulle.”Nu igen?” svarede far.”Ja, men det er fordi, jeg alligevel ikke vil have fødselsdag for hele klassen. Jeg vil gerne have en pigefødselsdag. En mega freaking-lyserød fødselsdag som Bellas. Og så tænkte jeg, om man kan købe en mor?”Kan Tulles far mon købe en mor, eller behøver han overhovedet det?Pigefest … for Søren! er en højtlæsningsbog for børn i børnehave og indskolingen.Ane Gudrun belyser LBGT+ temaet i en smukt illustreret bog set gennem lille Tulle Mulle Mynthebergs øjne.

 • af L. Sherman
  88,95 kr.

  Indulge in L. Sherman's novella and follow news reporter, Cora, and photographer, Julian. In these times, where travel is not an option, we can always travel in books, and L. Sherman is sending us on tour. She hopes you come prepared.The story is set in beautiful Kenya, Mombasa, where we follow Cora and Julian. Cora Green has returned to Africa and has a plan to work on a story lead. Julian is a freelance photographer and assigned to her for the next month.Things will, without a doubt, heat up between our two protagonists involving a wager, a free pass, travels to faraway destinations, and two restless souls with the world as their workplace.Enjoy Cora and Julian's encounter in beautiful Mombasa, Kenya. Let’s send them on a trip, they know nothing about yet. And so the story begins.ExcerptCora"Asante sana. Karibu.""Habari, Willy. Thank you for taking me home.” I winked at him as he took my suitcase and placed it in the trunk. The suitcase held all my dearest possessions. "My Life In a Suitcase" could be the headline if I were to write a biography instead of reporting news from the corners of the world. Thirty-seven years old and rootless. I leaned my head against the window and let the nightlife in the streets of Mombasa pass by. People were always walking in Africa, from dusk till dawn and everywhere. This was my Africa. It felt like coming home. More than anywhere else, this was my place. I started whistling, "The Lion Sleeps Tonight”."Let's hope he does, Bibi."***"We have your room ready for you, Miss Green." I took my key card and snuck a last peek at the loud group. My eyes collided with a pair of bright green eyes. The man had just stood up. As my gaze swept over him, his eyes traveled my body from head to toe. He was handsome in a rugged way. His T-shirt rose as he tried to climb over two chairs and a sliver of toned muscles teased my eyes, which were still firmly planted on him. A freaking happy trail went from his belly button and farther down to where... Oh. My. Fucking. God. "Don't look at his crotch!" I whispered angrily to myself. Embarrassed, I finally managed to remove my eyes from the tall, dark stranger who had caught me with my hand way down in the cookie jar. He winked and turned around, making his way to the toilets. My mind was playing tricks with me. I was probably hallucinating from sleep deprivation, but it had been months since I'd gotten laid. I needed a good romp...and preferably soon.

 • - - en Fortabt i Aarhus-novelle
  af L. Sherman
  59,95 kr.

  November er grå. Det river og rusker udenfor. Jaspar skal endnu engang på arbejde i New York og efterlader sin familie hjemme i Aarhus. Katrine er på barsel med deres yngste datter og synes, det hele er havregrød, joggingbukser og søvnmangel. Hun begynder at tvivle på sig selv og sit forhold til Jaspar. Kan hverdagen med tre små børn kvæle kærligheden, der engang var alt for dem? Denne jul skal vi hjem til Katrine og Jaspar i Aarhus. Vi mødte parret i Fortabt i Dig, første bog i Fortabt i Aarhus-serien af L. Sherman, men har de glemt hinanden i hverdagens travlhed? Hyg dig med to, som skal finde ind til hinanden igen. Novellen kan læses og høres uden at have læst de andre bøger i serien først, men man kan med fordel læse eller lytte til Fortabt i Dig og få Katrine og Jaspars hæsblæsende kærlighedshistorie helt fra begyndelsen. Som altid er der en spilleliste til L. Shermans bøger på Spotify. Søg på Fortabt i Jul, hvor forfatteren har samlet en lang række dejlig julemusik.Fortabt i Aarhus er forfatterens kærlighedserklæring til Aarhus. Lad historien begynde og bliv #fortabtiaarhus.

 • af Freddy E. Silva, Helle Lenschow, Marie Louise Pedersen, mfl.
  174,95 kr.

  Tik-tak … Hver time fortæller vi dig en historie fyldt med gys og uhygge, og på det 13. timeslag slipper vi monsterets stemme fri. ’Mørkets gerninger’ er 13 udvalgte noveller med alt fra usynlige venner og varulve til spøgelser, forbandelser, hjemsøgte huse og monstre i skabe, spejle og senge - men også de monstre, der lever i os selv. Invasiv - Anna Lindbjerg Den mørke Mare – Marie Louise Pedersen Pigen, der ikke spiste Kimchi – Lars Ahn Den Vildfarne – Michael Kousgaard Mor - Charlotte Zubir Grå - Ane Gudrun Bare en Kat – Helle Lenschow De Efterladte – Ann-Christina Hansen Den anden Side – Helle Jakobsen Rising Sun – Freddy E. Silva Uønsket – Helle Perrier Maren - Sørine Amanda Nielsen Øjne i Mørket - Sara K. A. Meier Fra 13 år.

 • af Anja Carolina Christensen
  102,95 kr.

  Er du klar til en hed ferieflirt?Tag med de fire veninder Thea, Ida, Caroline og Stephanie på deres livs sommerferier i Europa. På hede sommerdage og endnu hedere nætter følger vi de fire kvinder, som aldrig kommer til at glemme sommerens ferie.Ida ankommer til Kreta uden sin kuffert. Kun iført venindens alt for lille bikini render hun ind i den sexede bar- og restaurantejer Christos. En sommerflirt i baren bliver til en hed nat på en yacht.Thea efterlader sit kontorjob for en weekend, men efter mødet med den spanske Luis bliver hun aldrig den samme. Strandflirt bliver til ferieforelskelse, og Thea udforsker sider af sig selv, hun havde glemt eksisterede.At arbejde som hushjælp i en millionærvilla på Mallorca for sommeren er ikke til at modstå. Stephanie takker ja, men hun vidste ikke, at huset også kommer med et styk charmerende og sexet rigmand. Endnu en fristelse der ikke er til at modstå.Caroline er bryllupsplanlægger for sin bedste veninde. Tiden optil og under brylluppet tilbringer Caroline blandt andet sammen med den hjælpsomme, franske Jean-Luc. Hun kaster sig ud i at opleve fuldbyrdet og ægte joie de vivre.Kan man slukke sine lyster, når først de er blevet vakt?

 • af Marie Alexander White
  188,95 kr.

  Agathe får endelig samlet mod til at vise klassekammeraten Cecilie, hvad hun i virkeligheden føler. Cecilies reaktion sender Agathe ud af kurs.Den nye verden, der åbner sig for hende, er ikke ubehagelig, men der skal mod til for at gribe mulighederne.Rosens Akkorder er en young adult roman om at finde den rene tone i en verden, der kan spille falsk.Lusinias Lyrik er LesFic om mobning, kærlighed, familie, nye og gamle venskaber omsluttet af musikkens hypnotiske taktslag.Uddrag fra bogen:”En Nattergal,” mumler jeg for mig selv. ”Er de brune?”Af en eller anden grund var jeg helt sikker på, at det var en farverig fugl. Jeg læser videre.”…Nattergalen er mest kendt for sin kraftige, smukke sang, der især om natten høres vidt omkring. Det er hannen, der synger for at tiltrække hunnen.”Jeg dumper tilbage på puden. Det er så typisk. Hvad nu hvis en stakkels hun-nattergal vil tiltrække en anden hun? Jeg vender mig om på siden. Mine øjne reflekterer i skabslågens spejl, og jeg kniber dem sammen. Jeg har i hvert fald tænkt mig at synge, så må Wikipedia rende og hoppe.”

 • af L. Sherman
  102,95 kr.

  Millie and Trevor knew each other as kids and teenagers. They secretly fell in love but never shared their feelings except for one fatal time that brought them together but also tore them apart.Trevor is back in their hometown L.A. after more than a decade overseas. He is still best friends with Millie’s brother Justin, and you might say that he’s a man on a mission. Millie, a single mother, has made an important decision for herself. She has signed up to go on an explorational journey into her own sexuality. After too many years dedicating herself to marriage, her child and lately building a business there hasn’t been many hours left in the day for Millie.She signs up for a six weeks SexUcation course at an exclusive sex club, Piacere. Masters will each Friday evening teach her how to travel the world-map of her sexuality.Trevor has made millions on two types of businesses. He owns sex clubs in London, New York and now L.A with his friend from college, James. In broad daylight he’s a tech mogul helping other tech start-ups on the road to success.Part 4 of 6 Trevor and Millie were each other’s teenage crushes. Fast forward fate kept them apart for more than a decade, but now Millie has taken it upon herself to make a trip into her own sexuality. She has signed up for a course at a posh sex club, Piacere, in L.A. What she doesn’t know is that her first “tutor” a master of the club is the one and only Trevor from her past. Remember to listen to the Spotify playlist Trevor’s Truth while reading. All my books have their own exclusive playlists.

 • af L. Sherman
  102,95 kr.

  Millie and Trevor knew each other as kids and teenagers. They secretly fell in love but never shared their feelings except for one fatal time that brought them together but also tore them apart.Trevor is back in their hometown L.A. after more than a decade overseas. He is still best friends with Millie’s brother Justin, and you might say that he’s a man on a mission. Millie, a single mother, has made an important decision for herself. She has signed up to go on an explorational journey into her own sexuality. After too many years dedicating herself to marriage, her child and lately building a business there hasn’t been many hours left in the day for Millie.She signs up for a six weeks SexUcation course at an exclusive sex club, Piacere. Masters will each Friday evening teach her how to travel the world-map of her sexuality.Trevor has made millions on two types of businesses. He owns sex clubs in London, New York and now L.A with his friend from college, James. In broad daylight he’s a tech mogul helping other tech start-ups on the road to success.Part 5 of 6 Trevor and Millie were each other’s teenage crushes. Fast forward fate kept them apart for more than a decade, but now Millie has taken it upon herself to make a trip into her own sexuality. She has signed up for a course at a posh sex club, Piacere, in L.A. What she doesn’t know is that her first “tutor” a master of the club is the one and only Trevor from her past. Remember to listen to the Spotify playlist Trevor’s Truth while reading. All my books have their own exclusive playlists.

 • af L. Sherman
  102,95 kr.

  Millie and Trevor knew each other as kids and teenagers. They secretly fell in love but never shared their feelings except for one fatal time that brought them together but also tore them apart.Trevor is back in their hometown L.A. after more than a decade overseas. He is still best friends with Millie’s brother Justin, and you might say that he’s a man on a mission. Millie, a single mother, has made an important decision for herself. She has signed up to go on an explorational journey into her own sexuality. After too many years dedicating herself to marriage, her child and lately building a business there hasn’t been many hours left in the day for Millie.She signs up for a six weeks SexUcation course at an exclusive sex club, Piacere. Masters will each Friday evening teach her how to travel the world-map of her sexuality.Trevor has made millions on two types of businesses. He owns sex clubs in London, New York and now L.A with his friend from college, James. In broad daylight he’s a tech mogul helping other tech start-ups on the road to success.Part 6 of 6 Trevor and Millie were each other’s teenage crushes. Fast forward fate kept them apart for more than a decade, but now Millie has taken it upon herself to make a trip into her own sexuality. She has signed up for a course at a posh sex club, Piacere, in L.A. What she doesn’t know is that her first “tutor” a master of the club is the one and only Trevor from her past. Remember to listen to the Spotify playlist Trevor’s Truth while reading. All my books have their own exclusive playlists.

 • af L. Sherman
  188,95 kr.

  Line er kommet i noget af et dilemma. Hun har nemlig forelsket sig i sin bedste – men intetanende – ven. Det bliver sværere og sværere for hende at skjule sine følelser, men han har en hemmelighed. Hver fredag aften forvinder han. Hvis de er i byen, skal han lige pludselig afsted. Alle er overbevist om, at han har en affære med en, de ikke kender. Heldigvis ændrer det ikke på, at Line tit overnatter hjemme i hans lejlighed i Skolegade i stedet for at tage turen op ad bakken til Trøjborg. Hvordan får hun overtalt sin bedste ven til, at der er mere mellem dem end et dejligt varmt venskab? Tør hun overgive sig til kærligheden og elske helt og holdent?Den sommer jeg flyttede til Aarhus, Trøjborg mere præcist, skinnede solen, der var ikke langt til skoven, byen og stranden, Den Permanente. Det var kærlighed ved første blik. Med bykortet i cykelkurven trampede jeg i pedalerne op og ned ad Ringgaden. Dette er min kærlighedserklæring til min by, Aarhus. Lad historien begynde og bliv #fortabtiaarhusFortabt serien fortsætter i Fortabt i Ham. Alle bøger kan læses alene.”Fantastisk bog, med mange gode overraskelser. L.Sherman gør endnu en gang bogen fyldt med følelser, forvirring, tanker, og det synes jeg gør bogen god. Kan helt klart anbefales.” Goodreads, Tine Wacker“Fantastiske dialoger og frække scener. L. Sherman leverer igen. Vi kommer endnu tættere ind på livet af Line og Thomas. Karakterudviklingen er virkelig god, og derfor er jeg endnu engang grebet! Vi ser også noget til Katrine og Jasper – et dejligt gensyn. De færdes i Aarhus, et sted jeg kender godt, og karaktererne er ved slutningen af denne del af bogen helt utroligt levende for mig, takket være de meget gode beskrivelser af bybilledet. Velskrevet og vellykket – igen.” Goodreads, Britt Basse L. Sherman har siden 1996 haft base i Aarhus. Hun elsker at rejse og lære nye kulturer og sprog at kende, Hun har boet i Frankrig og USA. Som forfatter skriver hun både på dansk og engelsk. L. Shermans bøger udgives også i Sverige.

 • af L. Sherman
  102,95 kr.

  In Part 1 & 2 of Trevor’s Truth we’ve met Trevor and Millie who were each other’s teenage crushes. Fate kept them apart for more than a decade, but now Millie has taken it upon herself to make a trip into her own sexuality. She has signed up for a course at a posh sex club, Piacere, in L.A. What she doesn’t know is that her first “tutor” a master of the club is the one and only Trevor from her past.  Trevor is back in L.A. After years overseas building two thriving businesses. He has kept his long-term friendship with Justin, Millie’s brother and now that he’s back in the city of angels he’s also invited to family dinners just as old times. Seeing Millie that first night in the club he knew that he was playing with fire by not revealing his identity. But one taste is never enough, and he needs another sample and another before coming clean.In Part 3 Millie’s journey is taking her to the corners of her sexual exploitation. Every week before Friday’s session she receives an elegant black lacquered box with outfit and instructions for the specific session. Millie has never had the urge to explore sex with another woman but is urged to do so in this week’s session. Has Trevor kept up the charade long enough? How fragile is their new found love outside the club? Remember to listen to the Spotify playlist Trevor’s Truth while reading. All my books have their own exclusive playlists.Author's note“How did I come up with the topic? “A Sex Education” or as Trevor and James have adeptly named it SexUcation. Even in the year 2019, there’s still a lot of taboo around women owning their sexuality and being in touch with their needs. I loved building a story around men seeing it as just as important that a woman knows what she wants, how and when, and them teaching us to be as open about our sexuality as they are. Let the journey begin.” Writer L. ShermanMilliePastRays of sunshine peeked through the curtains caressing Trevor’s muscular back. It was still early morning, and the quiet of the dawn seeped through the walls. The sheets were a tangled mess around his waist. I withheld my urge to stroke a hand down his smooth tan skin. He was in a deep sleep, head slightly turned to the left where I could see the shadow of his lashes on his cheeks. I’d dreamed about being this close to him for years. Never in a million had I thought it was going to happen. Soundlessly I sighed not wanting to wake him and eased back onto the pillow letting my mind drift to last night.“Hey, where are we going?” I’d laughed at Trevor who had grabbed me by the hand and started dragging me with him. I reluctantly followed insecure about what this entailed.“Hush, now,” he said with a serious demeanor. “You don’t want to attract too many people’s attention, do you now?” Trevor kept my hand in a tight grip as we weaved through the partying masses.He had led me to the beach house off to the side of the main house and right on the beach. It was a small and cozy guest house with a bedroom, bath, and small kitchenette. I hadn’t uttered another word too afraid to break the moment and intimidated by his unexpected behavior, but yet intrigued. In the dimly lit entrance, he had turned toward me, “Millie, this can’t be more than now, but I can’t leave you without knowing.” I had been taken completely off guard when his mouth had crashed on mine. There had been nothing sweet or innocent about our first kiss. My fingers caressed my still swollen lips. His lips had come on hard and without asking permission his tongue had probed my willing lips open and entered into a frantic dance of their own. I’d happily inched as close as I could to him leaving no doubt that I was as into this as he was.MilliePresentGiddy as a school girl I started prepping for my third night of debauchery at the club: Piacere. A nervous wreck was probably a more appropriate description of my state of mind. The other two Fridays had been with men, and I'd known beforehand, not that I was a prude, but had I wanted to explore my sexuality with girls I'd had the opportunity back in the wilder days of college with fewer boundaries than in my so-called grown-up life.If I couldn't play along with Piacere's program all I had to do was turn down the topic of the night, and a new challenge would be assigned. However, the owners encouraged keeping an open-mind and had assured me that nothing I wouldn't enjoy was going to take place. It was truly all about my pleasure.I pulled up the skinny jeans, tugged in the shirt and put on the glasses before tying the Chucks' laces. My hair was once again up in a high ponytail adding to the college girl impression I wanted to play along with.

 • af Michael Kousgaard
  45,95 kr.

  1984. Et stille villakvarter. Den unge Nanna er på løbetur en kold, mørk novemberaften. Løbeturen vil forandre hendes liv - for altid. En ulykke får dødelige konsekvenser for Nanna, og da hun flygter hjem til sin kælderlejlighed, kan hun ikke vide sig sikker på, om hun eventuelt har taget nogen med sig. Forbered dig på at tilbringe Nannas måske sidste kolde timer med hende.Uddrag:Hun hørte kun sine egne skridt. Af og til lød det, som om nogen var lige bag hende, og hver gang vendte hun sig om. Men der var ingen. Kun væsnerne fra hendes egen livlige fantasi.

 • af L. Sherman
  73,95 kr.

  Line er kommet i noget af et dilemma. Hun har nemlig forelsket sig i sin bedste -  men intetanende - ven. Det bliver sværere og sværere for hende at skjule sine følelser, men han har en hemmelighed. Hver fredag aften forsvinder han. Hvis de er i byen, skal han lige pludselig afsted. Alle er overbevist om, at han har en affære med en, de ikke kender.  Heldigvis ændrer det ikke på, at Line tit overnatter hjemme i hans lejlighed i Skolegade i stedet for at tage turen op ad bakken til Trøjborg.Hvordan får hun overtalt sin bedste ven til, at der er mere mellem dem end et dejligt varmt venskab? Tør hun overgive sig til kærligheden og elske helt og holdent? Tillid til andre mennesker kommer ikke let og slet ikke kærligheden. For år tilbage mistede hun sine forældre i en grim trafikulykke og er vokset op hos sin moster. Men er Thomas ikke det værd?I Fortabt i Os møder vi igen vores dejlige par, Katrine og Jaspar fra første bind i serien, Fortabt i Dig. Begge bøger kan læses alene, men hvis man har læst første bog, får man nogle gode gensyn og grin med vores elskede første par.Den sommer jeg flyttede til Aarhus, Trøjborg mere præcist, skinnede solen, der var ikke langt til skoven, byen og stranden, Den Permanente. Det var kærlighed ved første blik. Med bykortet i cykelkurven trampede jeg i pedalerne op og ned ad Ringgaden. Dette er min kærlighedserklæring til min by, Aarhus.Lad historien begynde og bliv #fortabtiaarhus.LouisaUddragLine”Jeg behøver hverken kort eller kompas for at finde vej til dit hjerte.” Fyren smilte smørret til mig.”Hvorfor helvede svarer du ikke, Thomas?” Jeg ignorede fyren ved min side og orkede ikke flere lamme scorereplikker fra halvfulde, eller skulle vi bare sige helfulde stoddere. Det var fredag aften i byen i Aarhus, og jo senere det blev, jo mere desperat blev især fyrene for at sikre sig aftenens knald.”Kan du ikke selv høre, hvor åndsvag, du lyder?” Egentlig havde jeg ikke lyst til at svare min seneste bejler. Hans skjorte sad halvt ude af bukserne, og han stank af hjemmebrænderi. Måske var han sød nok, når jeg kiggede ordentligt efter, men jeg var ikke i humør til at samle en tilfældig fyr op i aften og da slet ikke én, der fået alt for meget indenbords.”Og med så meget, som du har drukket, kan du med garanti ikke få den op. Smut!” Jeg lavede en bevægelse med min arm, der indikerede, at han godt måtte skride langt væk fra mig.Nu havde jeg ringet tre gange og var ved at blive desperat. Jeg trængte til at snakke med en ven og sendte en sms til ham. Det var svært at ramme de små taster på mobilen især efter, at jeg havde indtaget en del alkohol.ThomasNu stod jeg nede på gaden og kunne langt om længe tjekke, hvad det var Line ville. Der var ikke mindre end fem ubesvarede opkald fra hende og et par sms’er, som jeg læste. De kunne kun lige tydes, så hun var med sikkerhed fuld og trængte til en ven. Jeg sukkede og lod hånden løbe gennem mit sex-rodede hår.Line og jeg havde været venner siden første semester sammen med vores anden veninde Katrine og nu også min ven Mikkel. Vi kendte hinanden på godt og ondt, havde terpet til eksamen, drukket os i hegnet og holdt fødselsdage sammen. Især Line og jeg var kommet endnu tættere på hinanden, efter Katrine havde fundet kærligheden og snart skulle giftes. Jeg var på ingen måde parat til at blive gift og få børn, men hvis det var det, de ville, så fred være med det, bare jeg slap.Jeg begyndte at gå til og fyrede en besked tilbage til Line, om at hun skulle blive, hvor hun var, så kom jeg efter hende. Line var modelsmuk, lange ben, flot krop, tykt bølgende blondt hår. Som festens midtpunkt var hun rapkæftet, udadvendt og altid med på den værste. Men hun var også skrøbelig og sårbar. Over for andre end Katrine og jeg, åbnede hun sig aldrig. Hun passede på sig selv og havde paraderne oppe. Jeg vidste hvorfor, men det var de færreste, hun lod komme tæt på sig. Så når hun kaldte, kom jeg. Line havde kun sin moster tilbage, og hun var som en mor for hende, da hendes forældre var omkommet i en bilulykke for over 10 år siden.Havde jeg ondt af hende? Nej, det var ikke derfor, men hun var min bedste ven, og hun ville gå gennem ild og vand for Katrine og jeg. Jeg ville gøre alt for hende, og hun fortjente vores kærlighed. Jeg smilede ved tanken om, hvor sjovt og dejligt vi havde det sammen. Dejligt ukompliceret.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.