Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Men2r Forlag

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tom Thinggaard Pedersen
  296,95 kr.

  At være mentor for socialt udsatte er en fantastisk opgave og et spændende læringsrum. Det er også en alvorlig opgave, som kræver, at man forstår sin rolle og har de rigtige værktøjer. Denne bog er en komplet guide til dig, der skal være mentor. Du får konkrete værktøjer og brugbar viden, der kan hjælpe dig i dit arbejde som mentor. Lær blandt andet: De tre hovedområder inden for mentoring af socialt udsatte Hvilken rolle du skal udfylde som mentor Faserne, som et mentorforløb gennemgår, og hvordan du får det bedste ud af hver fase Hvorfor din forberedelse er afgørende for resultatet af mentorforløbet Hvordan du sammen med mentee sætter mål og fastholder motivationen De fem kompetenceområder, som mentor og mentee bør arbejde med Samtaleteknikker, der gør mentorarbejdet nemmere Hvordan du håndterer konflikter Hvad du skal gøre, hvis der opstår problemer undervejs Den gode mentors 10 bud Samtidig får du en veludstyret værktøjskasse med alle de skemaer, modeller og tjeklister, du har brug for som mentor. Bogen er tænkt som en brugsbog. Læs den i sin helhed eller i bidder. Hav den på hylden og brug den, når du oplever problemer og udfordringer eller står i et dilemma som mentor. Der er god plads i margen til dine personlige notater.

 • af Frede Bräuner & Tom Thinggaard Pedersen
  188,95 kr.

 • - - under uddannelse, i job og privat
  af Tom Thinggaard Pedersen
  143,95 kr.

  Selv om der er gået næsten tre tusinde år siden begrebet ”mentor” blev beskrevet første gang, holder konceptet stadig. I Danmark bliver mentorordninger ofte benyttet når udsatte unge mellem 15-25 år i en periode skal have støtte og hjælp. Ny forskning dokumenterer, at ordningen er et af de bedste redskaber til at bekæmpe kriminalitet, misbrug og vold blandt udsatte unge. Kvalificeret mentoring, forstås. Denne bog ”Mentor for udsatte unge” er en komplet guide til dig der skal være mentor for et ungt menneske. Det være sig til at kunne gennemføre deres uddannelse eller for at kunne fastholde et job, blive gode samfundsborgere eller til at kunne forvalte deres privatliv. Lær blandt andet: Hvilke kompetencer du skal have som mentor Hvilke roller du skal udfylde Hvordan mentoring organiseres Om hjernen i puberteten og de unges kamp for at få en identitet Faserne, som et mentorforløb for udsatte unge bør gennemgår, og hvordan du får det bedste ud affaserne Hvordan du sammen med den unge sætter mål og fastholder motivationen Hvordan du finder den unges evner og talenter Hvordan du hjælper den unge med at udvikle kompetencer til at gennemføre en uddannelse, blive fastholdt i job og til at mestre privatlivet Hvordan du takler udfordringer og dilemmaer Samtaleteknikker Hvilke grænser, der bør være for en mentors indsats Samtidig får du en veludstyret værktøjskasse med alle de skemaer, modeller og tjeklister, du har brug for som mentor.

 • - Fra naturens spisekammer
  af Tom Thinggaard Pedersen & Dorte Ellegård
  198,95 kr.

  Endelig har ramsløg fået sin helt egen kogebog!Omkring slutningen af februar og starten af marts - kommer de første spæde skud af ramsløg op af den danske muld. Som den mest populære og eftertragtede vilde urt den er, bevæger et stadig voksende antal mennesker sig ud i vores skove for at sanke den. Ud over at indeholde opskrifter på fantastiske lækre retter med ramsløg, kan man også læse, hvor man finder den og hvordan man kender den fra andre planter, der ligner den og er ekstrem giftige. Hele planten kan bruges i madlavningen og den er meget sund at spise. Vidste du f.eks. at der er 20-40 gange mere C-vitamin i ramsløg end der er i citroner!Ramsløgssæsonen er lang – helt frem til juni.

 • af Tom Thinggaard Pedersen
  268,95 kr.

 • af Tom Thinggaard Pedersen
  148,95 kr.

 • - - træhus på skruefundament
  af Tom Thinggaard Pedersen
  268,95 kr.

  TOM THINGGAARD PEDERSEN er endriftig forfatter og temaerne for hans for-fatterskab spænder vidt. Den røde tråder dog tydelig. Hans budskab handlerom ikke at være bange for at prøve no-get nyt og måske endda turde at være“first-mover”. Det gælder også dennebog, der på en spændende og illustrativmåde fortæller om byggeriet af familiensnye træhus - fra køb af byggegrund tildet færdige hus - placeret med udsigtud over Randers fjord. Huset blev byg-get på et skruefundament, et innovativtfundamentsystem, som fjerner behovetfor støbning med traditionelt CO2 klima-belastende beton.

 • af Tom Thinggaard Pedersen
  148,95 kr.

 • af Tom Thinggaard Pedersen
  90,94 kr.

 • af Tom Thinggaard Pedersen
  98,95 kr.

  Being a mentor to disadvantaged and marginalised people is a wonderful job and an exciting learning opportunity. It is also a serious task, demanding that you fully understand your role and have precisely the right tools. This book is a complete guide for anyone who wants to be a mentor. It is full of practical tools and useful knowledge to help you in your work as a mentor. The book is intended to be a user's manual. Read it through, or read it bit by bit. Put it on your bookshelf as a reference when you encounter problems or challenges or find yourself in a dilemma as a mentor. The book has ample margin space for your personal notes. Learn: The three main areas within mentoring for the disadvantaged and marginalised people Your role as a mentor The phases in a mentoring processand how to get the best out of each phase How to prepare in order to secure a successful mentoring process How to set goals with the mentee and maintain motivation The five important areas of competence for the mentor and mentee Interview techniques to make for a smoother mentoring process Conflict management What to do about problems during the process The mentor's ten commandments.

 • af Tom Thinggaard Pedersen
  93,95 - 168,95 kr.

  Hvad er det der gør, at et helt almindeligt menneske uden religiøs baggrund vælger at blive et Jehovas Vidne? Denne bog er skrevet af Tom Thinggaard Pedersen til sine søskende for at give dem et indblik i de overvejelser, ræsonnementer og den undervisning han modtog før han besluttede sig for at indvi sit liv til Gud. Fra en barndom i en familie med alkoholmisbrug, til ungdomsårenes forvirring, hvor han forsøgte at finde svarene på livets store spørgsmål, til den dag hvor Jehovas Vidner ringede på hans dør og tilbød et gratis studium af Bibelen.

 • af Tom Thinggaard Pedersen
  76,95 kr.

 • - et banebrydende mentorprogram for sårbare og skoletrætte elever i udskolingen
  af Tom Thinggaard Pedersen
  248,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.