Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2025

French Country Cooking

Bag om French Country Cooking

A guide to provincial French cooking. Divided into sections on soups, fish, eggs, luncheon, supper and family dishes, meat, poultry, game, vegetables, salads, sauces and sweets, it gives recipes that range from a primitive peasant soup of the Basque country to the refined Lyonnaise dish of Poulet a la Creme.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781908117052
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 208
  • Udgivet:
  • 19. juni 2011
  • Størrelse:
  • 199x141x18 mm.
  • Vægt:
  • 440 g.
  • BLACK FRIDAY
    : :
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Beskrivelse af French Country Cooking

A guide to provincial French cooking. Divided into sections on soups, fish, eggs, luncheon, supper and family dishes, meat, poultry, game, vegetables, salads, sauces and sweets, it gives recipes that range from a primitive peasant soup of the Basque country to the refined Lyonnaise dish of Poulet a la Creme.

Brugerbedømmelser af French Country Cooking



Find lignende bøger
Bogen French Country Cooking findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.