Frøken Jensens Påskemad af Kristine Marie Jensen Bog, Indbundet

Frøken Jensens Påskemad

af
(Udvid)

Frøken Jensens bedste påskeopskrifter inddelt i forretter, frokost- og middagsretter, desserter, bagværk og påskelækkerier.Påskemad er for de fleste danskere æg og lam. Skikken med at spise æg i påsken stammer fra gammel tid, for netop omkring påsketid begyndte hønsene igen at lægge æg efter den lange vinter. Frøken Jensens Påskemad er et udvalg af lette retter, der markerer forårets komme, men som også kan give lidt inspiration til madlavningen i påsken. For påsken er nok en højtid, men også en stribe af fridage, der giver lidt mere tid til at forkæle os selv - også ved middagsbordet.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702010398
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 56
  • Udgivet:
  • 1. April 2003

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Kristine Marie Jensen