Hans jordiske kærlighed af Frank G. Slaughter

Hans jordiske kærlighed

af Frank G. Slaughter

Det stille klosterliv i Padua, det løsslupne byliv i Venedig og det intrigante spanske hof i Madrid er baggrunden for de spændende oplevelser, den unge asketiske anatomilærer doktor Antonio og den smukke Lucia Bellarmi hvirvles ind i. Øm kærlighed til Lucia og brændende lidenskab for den forføriske kunstnermodel Clarice skaber uoverskuelige vanskeligheder og farer for doktor Antonio. Inkvisitionens lange arm rækker ud efter ham, og han må flygte til Spanien. Men heller ikke her kan han være i sikkerhed, ustandseligt må han kæmpe for sit liv, sin kærlighed, sin gerning – alt.Kun få afsnit af verdenshistorien var så spændende og dramatisk som renæssancens farvestrålende og bloddampende århundrede, en tidsperiode, hvor virkeligheden langt overgik fantasien. Frank G. Slaughter har i sandhed på denne baggrund forstået at skabe en roman, der i kraft af sin spænding og menneskelighed tryllebinder læserne.
Frank G. Slaughter (1908-2001) var en amerikansk forfatter, hvis bøger er blevet solgt i mere end 60 millioner eksemplarer på verdensplan. Slaughter var kendt for at bruge sit eget erhverv (medicin) som inspiration til meget af indholdet i sine romaner. Han fik sin litterære debut med romanen "That None Should Die" i 1941 (oversat til dansk i 1942 under titlen "Ingen må dø"), og skrev efterfølgende mere end 50 bøger, både skøn- og faglitteratur. Flere af hans værker blev efterfølgende filmatiseret; heriblandt "Sangaree" og "Doctor‘s Wives".

Læs mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711757147
 • Udgivet:
 • 21. august 2019
 • Straks på e-mail
 • 65,95 kr.
 • 69,00 kr.
 • 3,05 kr. (4%)
 • 0,00 kr.
Eller spar samlet 17% som medlem
 • 56,95 kr.
 • 12,05 kr. (17%)
 • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
  1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Hans jordiske kærlighed
Det stille klosterliv i Padua, det løsslupne byliv i Venedig og det intrigante spanske hof i Madrid er baggrunden for de spændende oplevelser, den unge asketiske anatomilærer doktor Antonio og den smukke Lucia Bellarmi hvirvles ind i. Øm kærlighed til Lucia og brændende lidenskab for den forføriske kunstnermodel Clarice skaber uoverskuelige vanskeligheder og farer for doktor Antonio. Inkvisitionens lange arm rækker ud efter ham, og han må flygte til Spanien. Men heller ikke her kan han være i sikkerhed, ustandseligt må han kæmpe for sit liv, sin kærlighed, sin gerning – alt.Kun få afsnit af verdenshistorien var så spændende og dramatisk som renæssancens farvestrålende og bloddampende århundrede, en tidsperiode, hvor virkeligheden langt overgik fantasien. Frank G. Slaughter har i sandhed på denne baggrund forstået at skabe en roman, der i kraft af sin spænding og menneskelighed tryllebinder læserne.Frank G. Slaughter (1908-2001) var en amerikansk forfatter, hvis bøger er blevet solgt i mere end 60 millioner eksemplarer på verdensplan. Slaughter var kendt for at bruge sit eget erhverv (medicin) som inspiration til meget af indholdet i sine romaner. Han fik sin litterære debut med romanen "That None Should Die" i 1941 (oversat til dansk i 1942 under titlen "Ingen må dø"), og skrev efterfølgende mere end 50 bøger, både skøn- og faglitteratur. Flere af hans værker blev efterfølgende filmatiseret; heriblandt "Sangaree" og "Doctor‘s Wives".
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Hans jordiske kærlighed


Andre bøger af Frank G. Slaughter
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.